Diseară, celebritățile vor avea de înfruntat schimbările condițiilor meteo în mijlocul junglei. Pe lângă lipsa de hrană și probe în care se luptă cu cele mai ascunse fobii, vedetele vor avea de luptat cu forța naturii. O nouă ediție ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” este azi, de la ora 21:30, la PRO TV.

 

Viața în junglă se va transforma într-un coșmar pentru cele nouă celebrități din show-ul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Ploaia va fi principalul motivul care le va face să trăiască senzația unui film de groază, chiar în mijlocul nopții. „E cam cea mai urâtă noapte pe care am avut-o aici! Să te trezește de două ori cu ploaia-n față, să stai să strângi…”, a spus Giani Kiriță. Pentru Ioana Filimon și Radu Vlăduț, cele două celebrități intrate în junglă săptămâna aceasta, experiența va fi de-a dreptul marcantă: „Data viitoare, când mai plouă așa, nici nu mai stau la discuții, direct în duș mă duc și mă culc. Să plouă, să ningă, să facă ce o vrea. Eu nu mai pot așa!”, a declarat Ioana Filimon. În timp ce pentru Radu Vlăduț momentul a fost de-a dreptul șocant: „Viața în junglă nu e deloc ca în filme, nici ploaia nu o face mai romantică. E în continuare la fel de dramatic – felul în care dormim, felul în care mâncăm, felul în care conviețuim. Genul programului dramă!”, va spune Radu Vlăduț.

 

În această seară, mesagerul ”Chucky” le va aduce concurenților vestea unui nou joc de eliminare: „Celebrilor, astăzi, unul dintre voi va părăsi competiția! Liderul protejează un concurent, acesta pe altcineva și tot așa până când ultimul rămâne fără protecție și merge la jocul de eliminare”. Lupta se va da între Cristi Mitrea și două concurente din cele două tabere. Un joc în care rezistența și îndemânarea vor stabili cine pleacă acasă și cine se întoarce lider în tabără.

 

Atât am putut în acest joc și mă oftic de mor. Acest joc mi-a demonstrat încă o dată că sunt o persoană care are coloană vertebrală, caracter și niciodată nu o să mă schimb. Nici măcar nu-mi doream victoria, îmi doream ca acest joc frumos să mai continue un pic în viața mea. Atât!”, va spune celebritatea care va părăsi în această seară emisiunea.

 

Sunt celebru, scoate-mă de aici! este în această seară, de la ora 21:30, la PRO TV. Show-ul este disponibil în avans pe VOYO.

 

Sunt celebru, scoate-mă de aici! – Jungla te cheamă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.