Pe 13 decembrie, la Sala Polivalentă din București, tăcerea prinde glas și culoare, în spectacolul VUNK – VERNISAJ. O nouă poveste este gata să fie spusă la începutul iernii, noi cântece așteaptă să fie ascultate, pentru prima dată, într-o seară specială. Hit-uri precum “Pleacă”, „Vino, du-te”, „Numai la doi”, „Așa, și?”, „Artificii pe tavan” și „Mi-e dor de tine” vor desprinde audiența de realitate, așa cum se întâmplă atunci când muzica transcede timpul.

 

VERNISAJ va fi mai mult decât un spectaol, va fi o surpriză pentru o seară de neuitat, din care vor face parte și invitați speciali ai trupei, artiști care fac parte din povestea VUNK.

 

“Ne-a lipsit atât de mult să te chemăm la un spectacol mare, încât n-am mai avut răbdare până în primăvara sau toamnă, așa cum v-am obișnuit până acum să ne dăm întâlnire la Polivalentă, și l-am pus într-o seară de decembrie, să încheiem anul împreună. Spectacolul din 13 decembrie este special pentru noi. Anul acesta sărbătorim 10 ani de spectacole în sala care a devenit tărâmul nostru #vunktastic. Ca de fiecare dată, o să prezentăm o poveste foarte emoționantă, plină de putere și de energie, vom aduce multe noutăți în conceptul nostru de concert și invitati cu totul deosebiți. O noutate va fi și amplasamentul scenei față de public”, a spus Cornel Ilie.

 

Biletele pentru concertul VERNISAJ au fost puse în vânzare și sunt disponibile aici.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.