În emisiunea La Măruță, pe tot parcursul sezonului Survivor România 2022, toți cei de acasă s-au putut bucura de cele mai interesante informații din competiție, de interviuri în exclusivitate și de imagini în premieră de pe platourile de filmare. Fiecare concurent a fost invitat în emisiune și a comentat alături de Cătălin Măruță modul în care a simțit experiența celui mai puternic reality show.

 

Începând de astăzi, Măruță are cea mai tare surpriză pentru telespectatori: în emisiune se va alege primul Războinic al următorului sezon Survivor România! După cum Cătălin a spus, lucrurile sunt foarte clare: ”Avem un bilet de aur care asigură un loc în cea mai dură competiție din televiziune. Primul Războinic de la Survivor România 2023 va fi ales aici în urma unor teste spectaculoase. Start înscrieri pe protv.ro/lamaruta!

 

Toți cei care au peste 18 ani și sunt deciși să dovedească că pot face față celei mai mari provocări din viața lor se pot înscrie deja pe site. Procesul este foarte simplu: curajoșii pot completa formularul, menționând câteva informații despre ei și încărcând un video scurt de prezentare. Fiecare dintre cei care vor completa formularul de înscriere va primi și un abonament VOYO pentru o lună.

 

Dacă sunt siguri că au ceea ce le trebuie, că pot face față psihic și fizic unei competiții atât de puternice, atunci aceasta este șansa mult așteptată!

 

Oare cine va reuși să treacă de toate etapele și să fie primul Războinic din următorul sezon? Rămâneți aproape de emisiunea La Măruță, de luni până vineri, de la ora 15:00, doar pe PRO TV!

 

Înscrierile continuă până pe 24 octombrie! Cele mai tari provocări, cei mai dornici concurenți. Unul singur va fi primul Războinic din noul sezon Survivor România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.