Cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, difuzată mâine, de la 20:00, la Antena 1 i-a pus în mare dificultate pe soţii Natanticu. Celor doi, ruleta le-a adus două personaje de calibru şi un mesaj care le-a dat ceva bătăi de cap antrenoarelor de canto şi coregrafie – Delia şi Macanache – Rămâi cu bine. Iar pentru a se asigura că are toate ponturile pentru o transformare cât mai reuşită, Cosmin i-a cerut ajutorul lui Macanache.

            „Următorii noştri concurenţi au dat de belea! Deşi sunt căsătoriţi, şi-au adresat cuvinte grele!”, a început Alina Puşcaş prezentarea momentului, în vreme ce Pepe a completat: „Ea îl trimitea la maică-sa, el îi zicea să rămână cu bine!”. Cei doi s-au amuzat teribil la antrenamente: „Ştiam piesa, doar că atunci când te apuci să o cânţi serios, nu să o fredonezi în maşină… mi-am dat seama că e foarte, foarte greu să o cânţi exact ca Macanache, care nu respiră!”, a dezvăluit Cosmin. Mai mult, actorul nu s-a ferit chiar să îi ceară direct ajutorul artistului pe care urma să îl impersoneze: „O să îl sun pe fratele Macanache, vreau să facă nişte meditaţii cu mine!”. Cum s-au descurcat Eliza şi Cosmin cu transformarea în Delia şi Macanache, dar şi ceilalţi artişti #nascutipentruSpectacol, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara, de la 20:00, la Antena 1. Connect-R & Shift, Feli & Nicolai Tand, Jo & Liviu Teodorescu, Eliza & Cosmin Natanticu, Emilian & WRS, Rona Hartner & Johny Romano, Sore & Emma de la ZU şi Emi & Cuza vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 18-lea sezon al show-ului jurizat de către Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.