Școli fermecate care pregătesc personajele bune și rele din basme, lumi magice și macabre, care sfidează noțiunile clasice ale genului horror, decese misterioase și poveștile terifiante din spatele lor. Cu alte cuvinte, cele mai așteptate titluri ale lunii octombrie sunt: The School for Good and Evil, o lume magică unde prietenia dintre Sophie și Agatha este pusă la încercare atunci când ajung la o școală unde sunt instruiți viitorii eroi și răufăcători din basme; Guillermo Del Toro’s Cabinet of Curiosities, o colecție de povești sofisticate și sinistre, care îl are drept creator, gazdă și producător executiv pe Guillermo del Toro; The Good Nurse, un thriller de Tobias Lindholm, cu Jessica Chastain și Eddie Redmayne în rolurile principale, unde o asistentă își suspectează colegul de muncă pentru o serie de morți suspecte.

Pe lângă acestea, ne mai întâlnim și cu: All Quiet on the Western Front, Barbarians II, Big Mouth: Sezonul 6, Conversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes, Deadwind: Sezonul 3, Derry Girls: Sezonul 3, High Water, I Am Stalker, LiSA Another Great Day, Luckiest Girl Alive, Mr. Harrigan’s Phone, Notre-Dame, Old People, The Curse of Bridge Hollow, The Playlist, Waffles + Mochi’s Restaurant, Wendell & Wild, dar și Allied, In the Heart of the Sea, Straight Outta Compton și multe altele.

 

P.S. Din 1 octombrie, poți urmări Mia își ratează răzbunarea, cea mai nouă producție românească care ajunge pe Netflix.

 TITLURI ORIGINALE NETFLIX

DIN 19 OCTOMBRIE 2022

The School for Good and Evil – FILM NETFLIX

În satul Gavaldon, Sophie (Sophia Anne Caruso) și Agatha (Sofia Wylie), două inadaptate, sunt legate printr-o neașteptată prietenie. Sophie, o croitoreasă cu părul bălai, visează să scape de viața ei anostă și să devină o prințesă, în timp ce Agatha, cu înfățișarea macabră și cu o mamă ciudată, seamănă cu o vrăjitoare adevărată.

Într-o noapte, când pe cer domnea luna roșie, o forță puternică le atrage la Școala pentru bine și rău, locul de unde începe povestea oricărui basm bun. Dar ceva este în neregulă de la bun început. Sophie ajunge la Școala pentru rău, condusă de extravaganta și vorbăreața Lady Lesso (Charlize Theron). Agatha ajunge la Școala pentru bine, supravegheată de zâmbitoarea și blânda Profesoară Dovey (Kerry Washington).

Ca și când n-ar fi fost de ajuns că merg la cursuri cu copiii Vrăjitoarei Rele (Freya Parks), ai Căpitanului Hook (Earl Cave) și cu șarmantul fiu al Regelui Artur (Jamie Flatters), conform spuselor Directorului (Laurence Fishburne), doar un sărut din iubire poate schimba regulile și le poate trimite la școala potrivită, pentru a-și urma adevăratul destin. Dar primul pas către un final fericit este să supraviețuiască până la sfârșitul basmului în care trăiesc, ceea ce nu e deloc o certitudine, din cauza reapariției unei figuri macabre și periculoase (Kit Young), care are legături misterioase cu Sophie și amenință să distrugă școala și întreaga lume din spatele ei.

 • | Regizat de: Paul Feig
 • | Scris de: Soman Chainani, David Magee
 • | Bazat pe cunoscuta serie de romane de: Soman Chainani
 • | Producători: Paul Feig, Laura Fischer, Jeff Kirschenbaum, Joe Roth, Jane Startz
 • | Producători executivi: Chris Castaldi, Soman Chainani, Stephen Jones, Zack Roth
 • | Cu: Sophia Anne Caruso, Sofia Wylie, Laurence Fishburne, Michelle Yeoh, Jamie Flatters, Kit Young, Peter Serafinowicz, Rob Delaney, Mark Heap, Patti LuPone și Rachel Bloom, alături de Kerry Washington și Charlize Theron

DIN 25 OCTOMBRIE 2022 

Guillermo Del Toro’s Cabinet of Curiosities – SERIAL NETFLIX

În Guillermo Del Toro’s Cabinet of Curiosities, apreciatul cineast distins cu premiul Oscar Guillermo del Toro care este creatorul, producătorul executiv și corealizatorul acestei producții a pregătit o colecție de povești definitorii, menite să sfideze noțiunile tradiționale ale genului horror. De la macabru la magic, de la gotic la grotesc sau înspăimântător în mod clasic, aceste opt povești deopotrivă sofisticate și sinistre (printre care două sunt povestiri originale semnate de del Toro) sunt aduse la viață de o echipă de scenariști și regizori aleși chiar de del Toro.

Guillermo Del Toro’s Cabinet of Curiosities îl are drept creator, gazdă și producător executiv pe Guillermo del Toro și ca producători executivi pe Gary Ungar și pe cineastul distins cu premiul Oscar J. Miles Dale (The Shape of WaterSex/Life), care este și corealizator. Regina Corrado are rolul de coproducătoare executivă.

 • | Creat de: Guillermo del Toro
 • | Regizat de: Ana Lily Amirpour, Panos Cosmatos, Catherine Hardwicke, Jennifer Kent, Vincenzo Natali, Guillermo Navarro, David Prior, Keith Thomas
 • | Scris de: Guillermo del Toro, H. P. Lovecraft, Haley Z. Boston, Emily Carroll, Regina Corrado, Panos Cosmatos, Davi S. Goyer, Jennifer Kent, Henry Kuttner, Lee Petterson, Michael Shea, Aaron Stewart-Ahn, Mika Watkins
 • | Producători executivi: Guillermo del Toro, Gary Ungar, J. Miles Dale
 • | Co-producător executiv: Regina Corrado
 • | Cu: Andrew Lincoln, Essie Davis, Hannah Galway, Luke Roberts, F. Murray Abraham, Tim Blake Nelson, Demetrius Grosse, Crispin Glover, Ben Barnes, Peter Weller, Sofia Boutella, Rupert Grint, David Hewlett, Eric André

 DIN 26 OCTOMBRIE 2022

The Good Nurse – FILM NETFLIX

Amy, o asistentă medicală plină de compasiune și mamă singură, care se luptă cu o afecțiune cardiacă ce îi pune viața în pericol, își atinge limitele fizice și emoționale în turele de noapte dificile și solicitante de la terapie intensivă. Ea primește ajutor din partea lui Charlie, un asistent medical grijuliu și empatic, care începe să lucreze în unitatea ei. În timp ce își împart nopțile lungi la spital, cei doi dezvoltă o prietenie puternică și devotată, iar pentru prima dată după ani de zile, Amy are cu adevărat încredere în viitorul ei și al fiicelor sale mici. Lucrurile se schimbă după ce o serie de decese misterioase ale unor pacienți declanșează o anchetă care îl indică pe Charlie drept principalul suspect, iar Amy este nevoită să-și riște viața și siguranța copiilor ei pentru a descoperi adevărul.

Un thriller captivant bazat pe fapte reale, filmul este regizat de Tobias Lindholm, nominalizat la Oscar, scenariul îi aparține lui Krysty Wilson-Cairns, nominalizată la Oscar. În rolurile principale îi putem vedea pe câștigătorii premiului Oscar Jessica Chastain, în rolul lui Amy Loughren, și Eddie Redmayne, în rolul lui Charles Cullen. Alături de ei mai joacă Nnamdi Asomugha, Noah Emmerich și Kim Dickens.

 •  | Regizat de: Tobias Lindholm
 • | Scris de: Krysty Wilson-Cairns
 • | Bazat pe thrillerul de: Charles Graeber
 • | Producători: Darren Aronofsky, Scott Franklin, Michael Jackman
 • | Producători executivi: Glen Basner, Jonathan Filley, Ari Handel, Josh Stern
 • | Cu: Jessica Chastain, Eddie Redmayne, Nnamdi Asomugha, Noah Emmerich și Kim Dickens

 LISTA EXTINSĂ CU TITLURI:

2 OCTOMBRIE 2022

Forever Queens – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Mereu regine

Un serial despre prietenia unică dintre reginele showbizului mexican Sylvia Pasquel, Laura Zapata, Lucía Méndez și Lorena Herrera.

3 OCTOMBRIE 2022

Chip and Potato: Season 4 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Chip și Potato: Sezonul 4

Provocare după provocare, aventură după aventură, râsete și chicote! Ura! Chip, Potato și amicii lor încep un nou sezon de învățare și educare.

4 OCTOMBRIE 2022

Hasan Minhaj: The King’s Jester – PROGRAM SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX

Hasan Minhaj revine pe Netflix cu un al doilea spectacol de stand-up, în care ne amuză pe teme despre fertilitate, viața de tată și libertatea de exprimare.

5 OCTOMBRIE 2022

Bling Empire: Season 3 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Imperiul succesului: Sezonul 3

Treburile nerezolvate și marile oportunități stârnesc tensiuni în grup, dar nimic nu îi va împiedica pe membrii acestuia să ducă o viață strălucitoare și opulentă.

High Water – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Viitura

În 1997, oamenii de știință și funcționarii publici locali din Wrocław se confruntă cu decizii de viață și de moarte când o undă de viitură devastatoare amenință orașul.

Jumping from High Places – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Cutează să atingi stelele

Pentru a onora ultima dorință a prietenei sale, o tânără foarte anxioasă își înfruntă fricile ca să-și refacă viața și poate chiar să găsească dragostea.

Mr. Harrigan’s Phone – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Telefonul domnului Harrigan

Între un băiat și un miliardar în vârstă se naște o legătură bazată pe pasiunea pentru cărți și primele lor iPhone-uri. Bătrânul moare, dar conexiunea dintre ei rezistă.

Nailed It!: Season 7 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: La fix!: Sezonul 7

Într-un sezon inspirat de Halloween și de seriale apreciate pe Netflix, Nicole și Jacques își iau costumele și intră în lumea fantomelor și aromelor.

The Fight for Justice: Paolo Guerrero – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Alături de căpitan

Celebrul fotbalist Paolo Guerrero duce o luptă juridică dificilă după ce iese pozitiv la un test de cocaină cu câteva luni înainte de Cupa Mondială. Bazat pe fapte reale.

The Trapped 13: How We Survived The Thai Cave: Season 3 – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Cei 13 blocați: Cum am supraviețuit în peștera thailandeză

Un documentar captivant în care membrii echipei de fotbal thailandeze de juniori ne descriu momentele de coșmar din peștera Tham Luang, unde au rămas blocați în 2018.

 Togo – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Un om liniștit

Un bărbat care se ocupă de mașinile parcate în cartier trebuie să-și apere modul de trai când traficanții vor să-i facă pe el și pe amicii lui să vândă droguri pe străzi.

6 OCTOMBRIE 2022

Aftershock: Everest and the Nepal Earthquake – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Consecințe: Everest și cutremurul din Nepal: Sezonul 1

Relatările directe ale supraviețuitorilor și filmările reale stau la baza acestui serial-documentar emoționant despre cutremurul din 2015, care a făcut prăpăd în Nepal.

The Joys and Sorrows of Young Yuguo – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Bucuriile și suferințele tânărului Yuguo

În acest documentar emoționant, adolescentul Yuguo pornește în aventura vieții lui și părăsește China pentru a-și urma pasiunea pentru literatura și cultura română.

7 OCTOMBRIE 2022

Conversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Conversații cu un ucigaș: Jeffrey Dahmer: Miniserial

Joe Berlinger este producătorul executiv al acestui miniserial documentar despre Jeffrey Dahmer și cele 17 crime comise de el.

 Derry Girls: Season 3 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Fetele din Derry: Sezonul 3

Irlanda de Nord face un mare pas spre viitor, la fel și fetele noastre, dar nu fără a se lovi de câteva obstacole problematice pe parcurs.

Doll House – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Case pentru păpuși

Solistul vocal cu probleme al unei trupe rock încearcă să reînnoade relația pe care nu a avut-o niciodată cu fiica lui înstrăinată.

Glitch – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Anomalii

O tânără își unește forțele cu o pasionată de OZN-uri pentru a investiga dispariția subită a iubitului ei, dar e curând prinsă într-o conspirație stupefiantă.

Kev Adams: The Real Me – PROGRAM SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX

Titlu localizat: Kev Adams: Adevăratul eu

La 30 de ani, comedianul francez Kev Adams oferă o privire intimă asupra felului în care i s-a schimbat viața, nu întotdeauna în bine, de când a ajuns star acum 12 ani.

 Luckiest Girl Alive – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Cea mai norocoasă fată

Ea lucrează ca redactor la o revistă de renume și gustă din plin viața newyorkeză. Acum, un documentar dur o forțează să retrăiască momente cumplite din liceu.

Man on Pause – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Andropauza

Odată cu începutul andropauzei, un familist la 50 de ani începe să fie obsedat de schimbare și decide să caute fericirea. Apoi, o dă în bară rău de tot.

 Oddballs – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Aventuri trăsnite cu James

Viața-i grea când ești un experiment de laborator de generația a doua și mai trăiești și în orașul Praf din Arizona, unde haosul se ține scai de tine.

 Old People – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Oameni bătrâni

Alături de cei doi copii ai săi, o femeie se întoarce în orașul natal la nunta surorii sale, însă acolo o așteaptă o mulțime de bătrâni cu gânduri ucigașe.

 The Midnight Club – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Clubul de la miezul nopții

La un azil pentru tineri în fază terminală, membrii unui club exclusiv fac un pact înfiorător: următorul decedat trebuie să dea grupului un semn din lumea de dincolo.

The Mole – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Cine e cârtița?

În această reeditare a celebrului serial-cult, doisprezece concurenți termină probe în timp ce încearcă să-l identifice pe acela dintre ei care le sabotează misiunile.

 The Redeem Team – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Echipa revanșei

După rezultatul șocant de la Jocurile Olimpice din 2004, echipa de baschet american masculin încearcă să obțină aurul la Jocurile Olimpice de la Beijing din 2008.

TIGER & BUNNY 2 Part 2 – SERIAL NETFLIX

Într-o metropolă vibrantă, protejată de o trupă de supereroi denumită NEXT, veteranul Qild Tiger este forțat să facă echipă cu începătorul Barnaby Brooks Jr. Episoade noi.

8 OCTOMBRIE 2022

Little Women – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Cele trei surori

Trei surori care se au doar una pe cealaltă și nu au niciodată suficienți bani sunt atrase într-o conspirație în care sunt implicați oameni bogați și puternici.

10 OCTOMBRIE 2022

Spirit Rangers – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Gardienii pădurii

Trei frați amerindieni care trăiesc cu părinții într-un parc național se transformă în spirite animalice și își fac de cap în aventuri fabuloase.

11 OCTOMBRIE 2022

DEAW#13 Udom Taephanich Stand Up Comedy Show – PROGRAM SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX

Titlu localizat: DEAW 13: Comedie stand-up thailandeză

Comedianul thailandez Udom Taephanich revine pe scenă și se plânge de absolut orice, de la tușeuri rectale la înmormântări, desfătându-ne cu umorul său inconfundabil.

 Iliza Shlesinger: Hot Forever – PROGRAM SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX

Titlu localizat: Iliza Shlesinger: Întotdeauna fierbinte

Iliza Shlesinger ne delectează cu o doză bună de stand-up și ne vorbește despre dansurile de pe TikTok, ne dă sfaturi intime și dezvăluie adevărul despre sutienele urâte.

 Island of the Sea Wolves – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Insula lupilor marini

Explorează Insula Vancouver, sălbatică și minunată, unde oceanul susține întreaga viață, oferind hrană vulturilor pleșuvi și ape reci în care să înoate lupii de mare.

 Someone Borrowed – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Soție de împrumut

Pentru a îndeplini ultima dorință a mamei sale și a nu fi dezmoștenit, un burlac încăpățânat angajează o actriță pentru a juca rolul logodnicei lui.

 The Cage – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Cușca

Un consilier marital încearcă să-și convingă clienții aflați în conflict să renunțe la divorț, în timp ce se luptă cu propriile dileme romantice.

 12 OCTOMBRIE 2022

Belascoarán, PI – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Belascoarán

Héctor renunță la jobul de corporatist și la căsnicia banală pentru a deveni detectiv. Primul lui caz? Să găsească un criminal în serie din Ciudad de México, în anii ’70.

Easy-Bake Battle – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Rapid, ușor și delicios: Un concurs pentru bucătari amatori

Bucătari amatori plini de talent își pun la încercare abilitățile și creativitatea pentru a concepe feluri de mâncare simple, rapide și extraordinar de gustoase.

Wild Croc Territory – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Teritoriul sălbatic al crocodililor

Matt Wright și echipa lui neînfricată de îngrijitori de crocodili prind unele dintre cele mai feroce reptile din brusa australiană și le caută noi adăposturi.

13 OCTOMBRIE 2022

Dead End: Paranormal Park: Season 2 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Terminus: Parcul paranormal: Sezonul 2

Barney, Norma, Pugsley și prietenii întâlnesc o serie de noi creaturi ciudate, de la îngeri la gemeni malefici și o armată de păpuși înfricoșătoare.

Exception – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: excepție

În viitorul îndepărtat, omenirea trebuie să părăsească Pământul, așa că o navă cu experți creați la o imprimantă 3D e trimisă să se ocupe de terraformarea altei planete.

 Sue Perkins: Perfectly LegalI – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Sue Perkins: Perfect legal

Sue Perkins înfruntă cu aplomb vârsta mijlocie, explorând diverse țări din America Latină și pornind în aventuri extreme, în mod șocant legale și uneori periculoase.

The Playlist – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: The Playlist: Miniserial

The Playlist e povestea lui Daniel Ek și a partenerilor săi, care au revoluționat o întreagă industrie oferind gratuit și legal muzică difuzată online în toată lumea.

14 OCTOMBRIE 2022

Black Butterflies – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Fluturi negri

Lipsit de inspirație pentru al doilea său volum, un romancier acceptă să scrie o carte de memorii pentru un muribund și devine parte din trecutul sângeros al acestuia.

Everything Calls for Salvation – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Toți vrem să fim salvați

Un tânăr tulburat se trezește internat împotriva voinței lui într-un spital de psihiatrie, dar ceea ce învață în săptămâna petrecută acolo îi va schimba definitiv viața.

 Holy Family – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Familia e sacră

O familie care ascunde un secret șocant ia viața de la capăt în Madrid, unde noile relații le complică planurile, iar trecutul pare să-i ajungă din urmă.

Mismatched: Season 2 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Aranjamentul: Sezonul 2

Cu dragostea pe butuci și neiertătoare termene-limită, pentru Dimple și Rishi se apropie finalul cursurilor de vară. Acum e acum: oare sunt făcuți unul pentru celălalt?

Take 1 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Take 1: Un cântec, o șansă

Muzicieni renumiți fac eforturi ieșite din comun pentru a interpreta un cântec ales de ei într-un spectacol live de proporții, dintr-o singură dublă.

The Curse of Bridge Hollow – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Blestemul din Bridge Hollow

Un tată care urăște Halloweenul e forțat să asculte de fiica lui adolescentă atunci când un spirit malefic dă viață decorațiunilor din oraș și provoacă dezastre.

17 OCTOMBRIE 2022

Once Upon a Small Town – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: A fost odată într-un orășel

În ciuda propriilor dorințe, un veterinar de metropolă se mută la țară, unde întâlnește o polițistă care ascunde un secret interesant.

Waffles + Mochi’s Restaurant – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Restaurantul lui Gofre și Mochi

Gofre și Mochi, prietenii noștri pasionați de mâncare, se pun pe gătit la propriul restaurant, unde clienții hămesiți poftesc să savureze arome din toată lumea!

18 OCTOMBRIE 2022

Gabriel Iglesias: Stadium Fluffy – PROGRAM SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX

Titlu localizat: Gabriel Iglesias: Stadium Fluffy

A fost șantajat, a jignit un boxer profesionist și a mers la colindat de Halloween cu fiul lui. Acum, Gabriel ni le povestește pe toate în acest spectacol de stand-up.

LiSA Another Great Day – DOCUMENTAR NETFLIX

O incursiune în lumea vocalistei cunoscute drept „Regina cântecelor anime”, care ne vorbește despre primul deceniu din cariera ei și despre planurile de viitor.

 Somebody Feed Phil: Season 6 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Cineva să-l hrănească pe Phil: Sezonul 6

Din Croația în Philadelphia, Phil călătorește în jurul lumii cu zâmbetul pe buze, se delectează cu gastronomia și cultura locală și le aduce un omagiu părinților săi.

Unsolved Mysteries: Volume 3 – episodes 1-3 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Mistere neelucidate: Volumul 3 – episoadele 1-3

Această apreciată reeditare a unui serial documentar polițist inspirat din realitate revine cu un nou sezon.

19 OCTOMBRIE 2022

Love Is Blind: Season 3 – episodes 1-4 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Dragoste pe nevăzute: Sezonul 3 – episoadele 1-4

După ce se curtează pe nevăzute, femei și bărbați își testează dragostea oarbă în această producție reality adorată de fani și găzduită de Nick și Vanessa Lachey.

Notre-Dame – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Notre-Dame: Miniserial

Bazat pe relatările reale ale pompierilor francezi, acest serial de dramă explorează impactul incendiului din 2019 de la Notre-Dame asupra unui grup variat de parizieni.

The Green Glove Gang – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Banda mânușilor verzi

După ce dau greș cu ultimul lor jaf, trei hoațe nu tocmai tinere se refugiază într-un cămin de bătrâni în care descoperă un secret sinistru.

The Stranger – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Jocul decepției

Un polițist sub acoperire formează o legătură intimă și intensă cu un suspect de crimă, în timp ce încearcă să-i câștige încrederea și să-i smulgă o mărturisire.

21 OCTOMBRIE 2022

28 Days Haunted – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: 28 de zile paranormale

Trei echipe petrec fiecare câte 28 de zile în cele mai bântuite locații din America, totul pentru un experiment paranormal bazat pe teoriile lui Ed și Lorraine Warren.

Barbarians II – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Barbarii: Sezonul 2

La un an după înfrângerea lui Varus, un nou general roman se stabilește în Germania, iar Ari încearcă să devină rege peste toate triburile, dar un rival îi stă în cale.

Descendant – DOCUMENTAR NETFLIX

Descendenții sclavilor africani transportați ilegal pe o navă sosită în Alabama în 1860 caută dreptatea și vindecarea după descoperirea rămășițelor vasului.

From Scratch – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: De la zero: Miniserial

Într-o poveste de amor fulgerătoare, o americancă (Zoe Saldana) iubește și pierde un bărbat sicilian cunoscut în Italia. Bazat pe memoriile lui Tembi Locke.

High: Confessions of an Ibiza Drug Mule – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: High: Confesiunile unui cărăuș de droguri din Ibiza

Arestată pentru trafic de cocaină, Michaella McCollum spune povestea șocantă a periplului său prin lumea ilicită a traficului de droguri.

ONI: Thunder God’s Tale – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: ONI: Povestea Zeului Tunet: Miniserial

Într-un univers legendar cu zei și spirite din Japonia, o fată curajoasă vrea să calce pe urmele misteriosului ei tată și să-și descopere adevăratele puteri.

23 OCTOMBRIE 2022

Franco Escamilla: Eavesdropping – PROGRAM SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX

Titlu localizat: Franco Escamilla: Trag cu urechea

Franco Escamilla urcă pe scenă în California într-un spectacol special de comedie, plin de comentarii amuzante despre bârfe, pandemie și întâmplări trăite pe aeroporturi.

24 OCTOMBRIE 2022

The Chalk Line – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Linia de cretă

Un thriller psihologic inspirat de povestea adevărată a „monstrului din Amstetten”.

25 OCTOMBRIE 2022

Barbie Epic Road Trip – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

O aventură interactivă în care Barbie pornește într-o excursie prin toată țara și ia decizii importante legate de viitor. Oare ce vis își va îndeplini?

 Fortune Feimster: Good Fortune – PROGRAM SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX

Titlu localizat: Fortune Feimster: Noroc bun

O logodnă, o situație la limită, un masaj fesier de neuitat. Fortune Feimster ne delectează cu povești scandaloase din viața ei în acest spectacol de stand-up.

Unsolved Mysteries: Volume 3 – episodes 4-6 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Mistere neelucidate: Volumul 3 – episoadele 4-6

Această apreciată reeditare a unui serial documentar polițist inspirat din realitate revine cu un nou sezon.

26 OCTOMBRIE 2022

Fugitive: The Curious Case of Carlos Ghosn – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Fugarul: Straniul caz al lui Carlos Ghosn

Acest documentar polițist bazat pe fapte reale analizează bizara poveste a lui Carlos Ghosn, de la ascensiunea către statutul magnat până la celebra sa decădere.

Hellhole – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Chinurile iadului

În 1987, în Polonia, un polițist care investighează o serie de dispariții misterioase se infiltrează într-o mânăstire izolată și descoperă un adevăr sumbru.

Love Is Blind: Season 3 – episodes 5-7 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Dragoste pe nevăzute: Sezonul 3 – episoadele 5-7

După ce se curtează pe nevăzute, femei și bărbați își testează dragostea oarbă în această producție reality adorată de fani și găzduită de Nick și Vanessa Lachey.

Robbing Mussolini – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Să-l jefuim pe Mussolini

Pietro Castellitto și Matilda De Angelis strălucesc în această îndrăzneață dramă polițistă cu acțiunea plasată în anii ’40, în ultimele zile din Al Doilea Război Mondial.

27 OCTOMBRIE 2022

Cici – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Dulcica

O familie se mută la oraș după o pierdere tragică. După 30 de ani, când se reîntâlnesc în orașul natal, sentimente adânc îngropate și secrete dureroase ies la suprafață.

Daniel Spellbound – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Vânătorul de magie

În acest captivant serial de aventuri cu elemente supranaturale, un adolescent calcă pe urmele tatălui său și descoperă o conspirație în universul magiei.

Dubai Bling – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Lux de Dubai

Coboară din avion direct în Dubai, în cele mai înalte cercuri ale societății, în care petrecerile extravagante, peisajele uluitoare și moda de lux reprezintă norma.

Earthstorm – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Ochiul furtunii

Vânătorii de furtuni, supraviețuitorii și membri ai echipelor de intervenție ne povestesc despre experiențele lor cumplite cu vulcani, tornade, uragane și cutremure.

Family Reunion: Part 5 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Familia McKellan: Partea 5

Confruntându-se cu obstacole neașteptate, membrii familiei McKellan se maturizează pe diverse planuri, dar indiferent de situație, familia rămâne pe primul loc.

Romantic Killer – SERIAL NETFLIX

Bucurându-se de viața celibatară, iubirea n-o prea preocupă pe Anzu. Asta până când un minuscul vrăjitor-pețitor îi transformă brusc existența într-un clișeu romantic.

28 OCTOMBRIE 2022

All Quiet on the Western Front – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Nimic nou pe frontul de vest

Edward Berger, câștigător al premiului Grimme, regizează această dramă captivantă, bazată pe un bestseller de Erich Maria Remarque.

Big Mouth: Season 6 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Gură bogată: Sezonul 6

Acest serial de animație pentru adulți distins cu premiul Emmy revine cu un nou sezon.

Drink Masters – SERIAL NETFLIX

Preparatori de băuturi de clasă mondială pregătesc delicioase cocktailuri inovatoare într-un concurs cu miză mare, găzduit de comedianul Tone Bell.

I AM A STALKER – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: SUNT UN HĂRȚUITOR

Acest serial documentar de la producătorii serialului I AM KILLER este narat din perspectiva supraviețuitorilor, dar și a celor care i-au urmărit.

If Only – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Dacă aș fi știut

Aflată de 10 ani într-o căsnicie dezamăgitoare, Emma se chinuie să facă față până când primește incredibila șansă de a retrăi ultimul deceniu.

My Encounter with Evil – DOCUMENTAR NETFLIX

Un serial documentar despre experiențele înfricoșătoare ale presupuselor victime ale posedării demonice din Mexic, cu reconstituiri și mărturii personale.

The Bastard Son & The Devil Himself – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Fiul bastard și diavolul însuși

Jay Lycurgo (Supereroi în devenire) și Nadia Parkes (Doctor Who) joacă într-un captivant și sângeros serial de fantezie bazat pe seria Jumătatea rea de Sally Green.

Wendell & Wild – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Wendell și Wild

Actorii Keegan-Michael Key și Jordan Peele joacă în această aventură animată de tip stop-cadru despre doi demoni-frați care evadează din Iad.

Wild is the Wind – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Sălbatic este vântul

Pe fondul segregării rasiale, un polițist corupt caută să-și asume responsabilitatea pentru rolul său în arestarea nedreaptă a unui adolescent de culoare acuzat de crimă.

29 OCTOMBRIE 2022

Deadwind: Season 3 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Karppi: Sezonul 3

După ce se împacă, Karppi și Nurmi investighează un caz ce implică un simbol misterios, promisiuni farmaceutice și un criminal profund tulburat.

ÎN CURÂND

20th Century Girl – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Fata secolului XX

În 1999, o adolescentă urmărește toate mișcările unui coleg de școală pentru o prietenă îndrăgostită de el, dar este absorbită de propria poveste de dragoste.

Inside Man – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Bărbatul din interior

Un american condamnat la moarte adoră să elucideze mistere, așa că ajută o tânără jurnalistă britanică să caute o persoană dispărută fără urmă.

 TITLURI NOI LICENȚIATE NETFLIX

1 OCTOMBRIE 2022

 • 03.ByPass
 • Alfie
 • Allied
 • Capture the Flag
 • Cast Away
 • Downsizing
 • Freedom Writers
 • Halloween: H2O
 • Hunter X Hunter (2011): Sezoanele 3-4
 • In the Heart of the Sea
 • Inception
 • Man of Tai Chi
 • Mia isi rateaza razbunarea
 • Perfume: The Story of a Murderer
 • Rush Hour 3
 • Scary Movie 2
 • Scary Movie 3
 • Storks
 • Straight Outta Compton
 • The Nun
 • The Spiderwick Chronicles
 • xXx: The Return of Xander Cage

2 OCTOMBRIE 2022

 • The Dictator
 • The Italian Job
 • The Terminal
 • World War Z

3 OCTOMBRIE 2022

 • Chesapeake Shores: Sezonul 6 – episoadele 8-10 (episoade săptămânale)

10 OCTOMBRIE 2022

 • The Last Airbender

15 OCTOMBRIE 2022

 • Sing
 • The Boss Baby
 • Too Close for Christmas

 TITLURI LICENȚIATE CARE PĂRĂSESC NETFLIX

1 OCTOMBRIE 2022

 • A Beautiful Mind
 • A Monster Calls
 • Austin Powers: The Spy Who Shagged Me
 • Fight Club
 • Ghost Patrol
 • Glory
 • Heat
 • Hush
 • It
 • Mad Max
 • Mad Max 2
 • Mission: Impossible
 • Mission: Impossible II
 • Mission: Impossible III
 • My Spy
 • Point Break
 • Sherlock Gnomes
 • Sniper: Legacy
 • The Invasion
 • The People vs. Larry Flynt
 • The Social Network
 • The Swan Princess
 • The Witches
 • What’s Your Number?

6 OCTOMBRIE 2022

 • Mr. Robot: Sezoanele 1-4

11 OCTOMBRIE 2022

 • If Anything Happens I Love You

15 OCTOMBRIE 2022

 • Dr. Romantic: Sezonul 1
 • Gotham: Sezoanele 1-5
 • Life or Something Like It
 • Stronger
 • What Happens in Vegas

16 OCTOMBRIE 2022

 • Arrow: Sezonul 6
 • Doua Lozuri

17 OCTOMBRIE 2022

 • Jack Ryan: Shadow Recruit

23 OCTOMBRIE 2022

 • Dr. Romantic: Sezonul 2

***DATELE ȘI TITLURILE SE POT SCHIMBA***

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.