PRO Cinema, liderul televiziunilor de filme din România, păstrează rețeta care îl face atât de iubit printre telespectatori și vine toamna aceasta cu o selecție de filme care au spart topurile de specialitate. În octombrie, telespectatorii se vor putea bucura de filme SF, de acțiune, thriller și drame.

Începând din 1 octombrie, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:30, PRO Cinema va difuza filme ce fac parte din seria „ALIEN Saturday grid”. Cei de acasă vor intra în lumea lui Louise Banks, o lingvistă înrolată în armata Statelor Unite ale Americii, care este nevoită să învețe să comunice cu extratereștrii sosiți pe Pământ înainte ca un război să fie declanșat, și vor afla cum decurge peripeția acesteia în drama americană SF, Primul contact.

Cei dornici de adrenalină, vor putea vedea E.T. Extraterestrul în data de 8 octombrie. Filmul prezintă povestea lui Elliott, un băiat care se împrietenește cu un extraterestru lăsat în urmă pe Pământ. Alături de familia lui, Elliott încearcă să găsească o modalitate de a-l ajuta pe noul său amic să își găsească drumul spre casă.

Pasionații de filme de groază vor putea urmări pe 15 octombrie producția Viață, primele semne. Filmul are în prim-plan un echipaj de șase membri ai Stației Spațiale Internaționale care descoperă primele dovezi de viață pe Marte și ajung să aibă parte de aventuri de-a dreptul înfricoșătoare.

O doză de suspans este adusă de Pasagerii, un film de dragoste științifico-fantastic, din a cărui distribuție fac parte actori celebri, precum Jennifer Lawrence, Chris Pratt, Laurence Fishburne și Michael Sheen. Pelicula va fi difuzată pe 22 octombrie, de la ora 20:30, la PRO Cinema.

Seria de filme SF difuzate în luna octombrie se va încheia cu Kin, un thriller de acțiune bazat pe scurtmetrajul Bag Man din 2014, ce poate fi urmărit pe 29 octombrie. Povestea urmărește parcursul unui băiat care găsește întâmplător o armă ciudată.

Maratonul de filme oferit de PRO Cinema este în fiecare sâmbătă, începând cu ora 20:30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.