Cântărețul și compozitorul Laurențiu Duță vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată la 22:00, la Kanal D! Este cunoscut publicului ca membru al trupei 3 Sud Est și compozitor al unor piese devenite hit-uri, dar foarte puțini știu despre Laurențiu Duță că este pasionat de sport și că a fost campion județean la judo, la categoria 37 de kilograme.

Este cu siguranță unul dintre cei mai apreciați artiști din România, cu 3 Sud Est câștigând o serie de premii muzicale, ceea ce le-a adus membrilor grupului  titulatura de “regii muzicii dance”. În 2008, membri 3 Sud Est au șocat fanii cu destrămarea trupei, însă în 2014 au revenit pe scenă, în aceeași formulă.

Laurențiu Duță este și producător muzical, de numele său se leagă succesul trupelor Animal X și Candy, a compus hit după hit pentru cei mai cunoscuți artiști români.  Artistul este căsătorit și are o fiica.

“Sunteți vinovat pentru destrămarea trupei 3 Sud Est?”, “Se lucrează mai ușor cu fetele decât cu băieții?”, “Ați fost mentor sau <șarpe> pentru Animal X?”, “Cine este cel mai mare <mafiot> din muzica românească?”, “De câte ori ați copiat?”, “Ați mai fi urcat pe scenă dacă nu exista Michael Jackson?”, “Ce amintiri îl chinuiesc pe Laurențiu Duță?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui Laurențiu Duță în ediția de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la 22:00, la Kanal D!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.