Leo Mattei – Brigada pentru minori (Leo Mattei – Brigade des Mineurs), un nou serial de investigație, va avea premiera pe 17 octombrie, la AXN. Producția franceză, a cărei acțiune se desfășoară în Paris, are nouă sezoane care vor fi difuzate consecutiv, câte două episoade în fiecare luni seara, de la ora 21.00.

 

Inspectorul Leo Mattei (Jean-Luc Reichmann) este șeful brigăzii de infracțiuni împotriva copiilor. O persoană extrem de empatică și cu un simț ascuțit al dreptății, Leo Mattei conduce o echipă pe cât de competentă, pe atât de dedicată, care nu se teme să încalce regulile pentru a-i proteja pe minori, uneori chiar și de ei înșiși.

 

Mattei a copilărit în diferite centre de plasament, după ce a fost abandonat. Angajamentul său feroce pentru protejarea minorilor se datorează unei tragedii personale – fiica sa, Eloise, a dispărut când avea doar 8 ani. Acest eveniment l-a determinat să se transfere de la Brigada de Criminalistică la Brigada pentru Minori.

 

Opt ani mai târziu, o anchetă îl conduce pe detectivul Mattei în locația în care Eloise a fost ținută captivă în toată această perioadă. În timp ce pe plan profesional Mattei continuă investigațiile alături de brigada sa, pe plan personal reînvață să fie tată și să îi fie alături fiicei sale, care încearcă să vindece rănile emoționale cauzate de perioada de captivitate.

 

Mathilde Lebrequier, Maira Schmitt, Alexandre Achdjian, Xavier Mathieu, Florence Maury, Stéphane Boucher, Samira Lachhab, Catherine Marchal, Sagamore Stévenin, Solène Hébert completează distribuția producției Big Band Story, Papillonnons și LGM Films. Fiecare episod din cele 40 va aborda un caz complex pe care Leo Mattei va trebui să îl rezolve, apelând la aproape orice mijloace.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.