Pionierul stilului atletic pentru toamna aceasta oferă îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii într-un stil simplu și minimalist.

 

În timp ce culorile intense domnesc în modă, iar adolescenții se bucură de stilul y2k, designerii încep să privească din ce în ce mai mult spre simplitatea anilor 90. Brandul Sprandi urmărește îndeaproape tendințele curente, incorporându-le în colecțiile sale de stil  atletic. În conformitate cu spiritul modern minimalist, acest sezon vine cu propuneri de piese esențiale, cu elemente stilate.

 

Hanoracele și tricourile simple, supradimensionate, completate de logo-ul Sprandi, sunt perfecte pentru combinațiile casual. Pentru ținutele de zi cu zi, combină-le cu o pereche de jeans denim clasici, un trench bej de toamnă sau o pereche de pantaloni cu un croi simplu. Un element obligatoriu pentru stilul atletic toamna aceasta poate fi și un set de pantaloni confortabili în culori stinse. În așteptarea zilelor mai răcoroase, Sprandi și-a completat colecția cu jachete matlasate simple.

 

Brandul Sprandi a pregătit și o colecție variată cu haine și accesorii pentru cei mici. Propunerile pentru copii sunt caracterizate, totodată, de tăieturile simple sport într-un design minimalist. Hanoracele confortabile, tricourile, pantalonii lungi sau pantalonii scurți sunt ideali pentru crearea ținutelor de zi cu zi pentru școală.

 

Cea mai recentă colecție cuprinde, de asemenea, modele de încălțăminte sport în tendințe pentru femei, bărbați sau copii. Pe străzile marilor orașe, surprinse în lookbook-ul Sprandi, modelele de încălțăminte până la gleznă în stil basketball domină vizual. Toamna aceasta Sprandi nu renunță nici la pantofii sport clasici albi, ce constituie baza perfecta pentru orice stil. În acest anotimp Sprandi propune modelele sale sport în nuanțe de gri, albastru sau maro. Un hit al ultimei colecții s-ar putea dovedi a fi pantofii de escaladat, în stilul gorpcore care este la acum mult căutat.

 

Un accent unic al ultimei colecții ar putea fi ceasurile sport. Ținutele de toamnă pott fi completate cu un rucsac Sprandi la modă, perfect pentru școală, liceu sau antrenamentul sport. Pentru ținutele de zi cu zi, geanta confortabilă va fi ideală. Accentele sportive din ținutele de toamnă sunt oferite de șepcile de baseball cu logo-ul brandului, șosetele înalte sau pălăriile de tip bucket hat.

 

Duo-ul Frankiewicz & Rozniata este responsabil pentru fotografiile din cel mai recent lookbook.

 

Colecția Sprandi este disponibilă în magazinele fizice CCC, în aplicația mobilă sau pe site-ul www.ccc.eu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.