Artistul care a reușit să se reinventeze total în ultimul an dă din nou lovitura. Pentru că Antonio Pican a avut timp să înregistreze și să compună multă muzică bună și așa s-a și născut „Demon”, noua piesă care te va face să te îndrăgostești la prima ascultare și să o pui pe repeat la nesfârșit.

Pe 22 septembrie noua piesă „Demon” a lui Antonio Pican s-a auzit pentru prima oară pe scena de la „Romanian Music Awards”,  eveniment desfasurat la Râmnicu Vâlcea. Noul single este lansat împreună cu Sprint Music, versurile sunt făcute de Antonio Pican, iar la muzică au colaborat  Antonio Pican, Cătălin Năstase și Alex Leceanu.

„Deși piesa Demon este foarte foarte complicată, din orice punct de vedere, ea a durat să fie scrisă o singură seară, pentru că eu consider că acest proiect este un dar de la Doamne, Doamne și pur și simplu toate versurile au venit de la sine. Am simțit că voi face piesa asta, simțeam cum o să sune, fiecare vers în parte, și de asta a ieșit așa autentică. Poate pare un pic absurd, dar eu când scriu versuri mă inspir și din viața mea dar și a altor persoane. În ultima perioadă am tot întâlnit persoane care au trecut prin despărțiri și într-o seară mi-a venit un vibe de scris piesa asta, când a fost un moment mai greu din viața mea. Dar acum s-a finalizat totul și simt că este cel mai potrivit moment să o scot. Și da, este inspirată din viața altor oameni dar și a mea. Din iubire și ură se nasc cele mai frumoase piese. Într-un moment mai puțin bun din viață mea am scris mai multe piese și le voi lansa pe rând”, spune Antonio Pican.

Solistul scrie de ceva timp versuri și are în plan să scoată multe melodii originale. „Momentan nu am filmat videoclip, însă îmi voi anunța fanii pe rețelele de socializare. Știu cum vreau să arate videoclipul pentru că piesa este bombă și el trebuie să arate la fel. Trebuie să transmit prin el ce vrea piesa să transmită”, spune solistul. Care a mai spus că nu are frici sau demoni. „Sincer îmi e frică doar de Dumnezeu. Probabil am început să mă maturizez și fricile au început să dispară.

https://www.youtube.com/watch?v=v_Qup59L2kI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.