Seară încărcată de emoţie sâmbătă, de la 20:00, la Te cunosc de undeva!. Pentru prima oară în istoria show-ului, unul dintre juraţi va folosi bonusul de 100 de puncte pe care cel de-al 18-lea sezon al transforming show-ului l-a pus la bătaie, iar clasamentul va suferi o schimbare drastică. Ce jurat a decis că este momentul să îşi folosească avantajul şi, mai ales, cine este cuplul către care a mers bonusul de 100 de puncte, telespectatorii vor putea afla urmărind cea de-a treia gală Te cunosc de undeva!, sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1.

Rând pe rând, Beyonce, RUN DMC & Aerosmith, Amanda Lear, Liviu Vasilică şi grupul Teleormanul, Luis Fonsi, Demi Lovato, Spitalul de Urgenţă, Hélène Ségara & Joe Dassin şi Eminem & Rihanna vor face spectacol pe scena Te cunosc de undeva!, interpretaţi de cei 16 concurenţi #NăscuţiPentruSpectacol. La final însă, cele 8 cupluri de vedete vor trăi pe propria lor piele emoţiile răsturnării clasamentului, atunci când juraţii vor anunţa că vor acorda pentru prima oară bonusul de 100 de puncte. „Nimeni nu poate fi sigur pe el, indiferent de punctajul pe care îl are! Avem un sezon în care se anunţă un finish umăr la umăr, ca la cursele de atletism!” a mărturisit Alina Puşcaş, completând: „Hai să nu le mai dăm bătăi de inimă concurenţilor noştri şi să vedem cum se va schimba clasamentul final!”. Ce moment a determinat unul dintre juraţi să acorde bonusul şi, mai ales, cine este cuplul către care a mers avantajul, telespectatorii vor putea afla urmărind cea de-a treia gală Te cunosc de undeva!, sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara, de la 20:00, la Antena 1. Connect-R & Shift, Feli & Nicolai Tand, Jo & Liviu Teodorescu, Eliza & Cosmin Natanticu, Emilian & WRS, Rona Hartner & Johny Romano, Sore & Emma de la ZU şi Emi & Cuza vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 18-lea sezon al show-ului jurizat de către Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.