O săptămână perfectă are o porție triplă de umor și voie bună! Așa că începând de săptâmâna aceasta, Las Fierbinți se vede și marțea, de la 20:30. Aseară, telespectatorii nu au ratat întâlnirea cu personajele lor preferate, așa că episodul a fost, ca de fiecare dată, lider absolut de audiență!

Convins că a găsit secretul pentru a face bani, Giani a venit la Bobiță să-i povestească despre ce este vorba: ”trap-ul e ultima fiță în materie de muzică. Vreau să mă apuc de trap. O să iasă combinația, sigur”. Chiar dacă bunul lui prieten nu l-a susținut de la început, surpriza a fost că Dorel a prins ritmul foarte repede, așa că a putut fi cooptat în viitorul proiect muzical de succes!

Nu la fel de vesel și fericit a fost Vasile, primarul confruntându-se cu o serie de știri false care au împânzit tot satul. Dacă Robi a vorbit despre finalul lumii, alți săteni l-au acuzat pe primar că ar vrea să interzică total alcoolul în sat. Până la finalul serii, primarul a reușit să iasă basma curată din aceste bârfe: ”Eu sunt ca un scăunel cu 3 piciorușe. Mereu în echilibru. Bine că am rezolvat-o pe asta cu fake news-ul”.

Episodul a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 21:30. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 11.7 puncte de rating și 32.1% cotă de piață, cifre mult mari mari față de locul 2 care avea doar 4.9 puncte de audiență și 13.6% share. De-a lungul difuzării, peste 2 milioane de români au râs și s-au relaxat, iar în minutul de aur, la ora 20:45, aproape 2.3 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor cu ochii pe PRO TV!

În această seară, serialul revine și sătenii au parte de noi pățanii din cale afară de neașteptate și amuzante. Vasile se va confrunta cu o adevărată dramă personală după ce va greși în fața persoanei iubite, iar Celentano va avea parte de o surpriză din partea bunului său prieten, Firicel care-i va face cunoștință cu o verișoară de-a lui! Ce se va întâmpla cu cei doi bărbați și femeile din viața lor? Vedem curând!

Noul sezon Las Fierbinți este disponibil online și pe VOYO, unde fiecare episod poate fi urmărit în avans cu 7 zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.