Cu o carieră impresionantă atât în Italia cât și peste hotare, Giorgio Ciabattoni s-a lipit cu drag de România. Țara noastră i-a oferit o a doua casă iar împreună cu Sprint Music a lansat o frumoasă piesă de dragoste, „Stella”, pentru care a filmat un videoclip pe măsură.

Cucerit de România și de româncele noastre solistul italian Giorgio Ciabattoni are o poveste demnă de telenovele pe care chiar el a spus-o. „Am venit prima oară în România în 1998, în vacanță și mi-a plăcut atmosfera, avem în comun diverse lucruri, limba latină. M-am întors în România în 2008, am lucrat în cazinou, acum locuiesc în București și am o soție italiancă și avem un copil. Pot să spun că am concerte, nunți, festivaluri, spectacole și urmează cât mai curând să-mi fac trupa mea cu care să cânt la evenimente. Noua piesă pe care o lansez acum se numește „Stella” și este numele femeii de care m-am despărțit, dar ne iubim și eu sper să se întoarcă la mine. În videoclipul regizat de Claudiu Stan (MVPEntertainment) avem și o Stella imaginară, filmată într-un alt decor. Videoclipul a fost filmat la Ploiești și a ieșit senzațional, vă invit să îl urmăriți și să descoperiți povestea. Pot să spun că am filmat peste patru ore dar a meritat”, spune el. La această piesă, muzica și versurile sunt făcute de Giorgio Ciabattoni iar producția și Mix- Master -ul de George Popa.

„După acest videoclip sper să urmeze un album la care lucrez. Mă bucur că românii apreciază muzica italiană, piese care nu se mai fac și eu astfel de melodii am cântat la „We Love Music Festival” de la Râmnicu Vâlcea”, a mai povestit la final Giorgio Ciabattoni.

Giorgio Ciabattoni lansează “Stella”:

https://www.youtube.com/watch?v=L-ZKity-28s&feature=youtu.be

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.