Din 12 septembrie, Focus Sat TV difuzează – în premieră în țara noastră – cele mai recente sezoane ale serialului „Spirala crimei” („Spiral”/„Engrenages”), o producție Canal+ Original. Pasionații de povești polițiste cu accente psihologice sunt invitați la acțiune și adrenalină în câte 2 episoade difuzate în serile de luni și joi, de la ora 22:00! Serialul va putea fi urmărit oricand doriti și în biblioteca VOD, din Aplicația Focus Sat.

„Spirala crimei” (2005-2020) urmărește activitatea profesională și viața privată a diferitelor figuri implicate în sistemul juridic francez (ofiteri de politie, avocati si judecatori), prin intermediul a numeroase investigații care au loc in suburbiile Parisului.

Acest serial longeviv, cu personaje și intrigă puternice, a adunat de-a lungul timpului mulți fani, de aceea sezonul 6 (lansat după 2 ani de absență de pe micile ecrane) a fost primit cu mult entuziasm de către public. Direcția a 2-a a Poliției judiciare (DPJ) – în frunte cu capitanul Laure Berthaud (Caroline Proust) – este chemată la locul unei crime șocante: un trunchi uman a fost găsit într-un morman de gunoaie din Arondismentul 20.În ancheta istovitoare și complexă care începe, fiecare membru al echipei încearcă să-și găsească locul, după sosirea unui nou inspector principal de poliție, Herville (Nicolas Briançon). În paralel cu greutățile neașteptate din viața lor privată, intransigentul judecător François Roban (Philippe Duclos) și ambițioasa avocată Joséphine Karlsson (Audrey Fleurot) vor da piept cu sistemul corupt.

În al șaptelea sezon, Berthaud și Gilou (Thierry Godard) își reunesc forțele după se descoperă un dublu asasinat într-un restaurant chinezesc din cartierul Belleville. Una dintre victime este un polițist, iar echipa se confruntă cu obstacole neașteptate și trebuie fie să renunțe la adevăr, fie să trădeze instituția pe care au slujit-o cu fidelitate, de atâția ani. La sfârșitul serialului, metodele neortodoxe folosite de protagoniști îl pun pe Gilou într-o situație  spinoasă; prin urmare, în ultimul sezon, se vede nevoit să se infiltrează într-o bandă de hoți. Uciderea unui tânăr migrant marocan este intriga care declanșează o nouă investigațe de această dată.

Cele 34 de episoade din „Spirala crimei” (sezoanele 6-8) încheie serialul care a câștigat un Premiu Emmy (în 2015) și a fost nominalizată la BAFTA (în 2016). Povestea despre sistemul judiciar francez a fost un succes transfrontalier, fiind difuzat în peste 70 de țări, printre care Marea Britanie, SUA, Australia, Danemarca, Finlanda, Italia, Japonia, Mexic, Portugalia și Elveția. Din 12 septembrie, și România intră pe lista acestor țări, grație postului de televiziune Focus Sat TV. Nu ratați episoadele difuzate în fiecare luni și joi, de la ora 22:00 (sau instalați-vă Aplicația Focus Sat și accesați biblioteca VOD , pentru a putea urmari serialul de oriunde v-ati afla si oricand doriti)!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.