De nouă ani, echipa Visuri la cheie construiește și ajută la împlinirea visurilor. Zeci de povești, sute de lacrimi și lecții învățate de la familiile pe care le-am cunoscut, ne-au emoționat de-a lungul timpului. Astăzi, autocarul continuă pe drumul visurilor, iar de la 21:30 Dragoș Bucur, Cristina Joia, Andra Marinescu și Alex Gavrilescu vor păși pragul unei noi locuințe pe care o vor transforma în… acasă.

 

În această seară, vom cunoaște trei copii cu un destin zbuciumat. Viața i-a adus în punctul în care au rămas fără tatăl lor, cu o mamă care i-a lăsat în grija unor bunici care se luptă cu greutățile vieții. „Bunicii trăiesc dintr-o singură pensie, cred că în competiția asta care se numește viață, pornim de la starturi diferite. Cred că echipa Visuri la cheie i-ar ajuta să facă pași înainte, să pornească dintr-un start împreună cu alții, de la un alt nivel și cred că ar fi un lucru extraordinar”, povestește o persoană apropiată familiei.

 

„Bunica se simte incapabilă să asigure strictul necesar copiilor, le asigură dragoste, le dă forță, e inspirație pentru ei, dar copiii, practic, locuiesc într-un șantier, nu au nici baie”, va spune Cristina Joia, după ce va vedea locul în care locuiesc.

 

Pavel Bartoș, Smiley, Irina Rimes, emoționați de povestea celor trei copii

 

 „Să știți că sunt oameni în jurul vostru care cred în voi, dar important este să aveți și voi încredere în voi”; „Aveți o nouă șansă, nu uitați să creșteți cu fiecare zi la fel de frumoși ca și acum”; „Sunteți minunați”, le-au transmis Irina, Pavel și Smiley. Ce au avut de spus Daniel Pavel, Neti Sandu sau Florin Busuioc, aflăm de la 21:30, în prima ediție Visuri la cheie din sezonul 9.

 

Emisiunea Visuri la cheie este disponibilă, în avans, pe VOYO.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.