Toamna aceasta, VOYO continuă dezvoltarea conținutului online cu producții care pot fi urmărite în premieră, filme, cele mai iubite competiții sportive și seriale de top.

 

Show-urile din grila de toamnă PRO TV se văd cu 7 zile în avans pe VOYO. Sunt celebru, scoate-mă de aici!, Vocea României, Visuri la cheie și Clanul sunt doar câteva dintre producțiile pe care abonații VOYO le vor putea urmări, în exclusivitate, cu o săptămână înainte.

 

Sportul și competiția merg mână-n mână pe VOYO. Meciurile din UEFA Europa League, UEFA Europa Conference League, Supercupa României la handbal –  masculin și feminin, Campionatele Europene de polo pe apă din Split, Croația, Campionatele mondiale de natație pentru juniori din Lima, Peru, și galele UFC din 11 și 18 septembrie își așteaptă susținătorii online.

 

VOYO continuă și în septembrie îmbunătățirea conținutului local și adaugă 10 dintre cele mai apreciate și premiate filme românești. Legături bolnăvicioase, Ursul, Despre oameni și melci, America, venim!, De ce eu?, Lumea e a mea, Câini, Povestea iubirii, Moromeții 2 și Urma sunt disponibile în prima lună de toamnă pentru abonații platformei.

 

Celebra producție turcească Puterea destinului este deja disponibilă pe VOYO, iar luna aceasta alte 3 noi titluri, seriale cu un succes răsunător în întreaga lume, vor fi adăugate: Cununa de lacrimi, Refugiul și Betty în New York.

 

Prima producție locală exclusivă pentru VOYO, serialul de comedie La oraș continuă cu câte un episod pe săptămână, în fiecare miercuri.

 

Abonează-te la VOYO și nu pierde spectacolul lunii septembrie!

 

VOYO – Let’s VOYO!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.