Proiectul cu mare succes peste hotare revine cu un nou produs de calitate filmat pe străzile din Sighișoara. Astfel că Tamiga&2Bad împreună cu Sprint Music lansează „Forever”, o piesă care va cuceri topurile românești și internaționale.

Tamiga & 2Bad merge pe urmele succesului personajului mitologiei moderne și anume “Dracula”, filmând noul videoclip în Sighișoara, în localitatea unde s-a născut Vlad Țepeș zis și Dracula. Locul în sine este foarte misterios dar surprinde într-un alt fel frumosul, la fel cum o face și melodia celor doi interpreți Tamiga & 2Bad. Piesa de dragoste și visare este încadrată perfect în acest tablou, însă cei doi ne-au povestit că nu a fost atât de simplu să obțină acele cadre

„A fost destul de greu să arătăm o parte a Sighișoarei “pustie”, pentru că nu-i deloc așa… ne-am nimerit fix în perioada festivalului medieval unde vin foarte mulți turiști din România cât și din afară țării pentru acest eveniment. Doar imaginați-vă! Noi sperăm ca piesa și videoclipul să placă publicului nostru pentru ca de fiecare dată venim cu ceva nou și cu o poveste în spate și nu in ultimul rând cu multă muncă! Vă așteptăm cu like, share și subscribe!”, spun Tamiga & 2Bad.

Cum s-a născut Tamiga & 2Bad?

„Eu și cu Tamiga ne știm din anul 2013, atunci când am colaborat la un spectacol în Sibiu, de atunci am ținut legătura chiar colaborând în Septembrie 2017 când Body&Soul a lansat „Viața-i un film”, iar la 3 luni după lansare, eu i-am propus să facem împreună un proiect muzical și așa s-a născut melodia „În Havana”. De când au lansat ~În Havana~ în vara anului 2018 cu peste 24 de milioane de vizualizări, au mai lansat melodiile „Doar a ta”, „Heaven”, „Love is in the air”, „Ayaya” și „Baby C ‘est la vie”, ne-a povestit Laurențiu Constantin alias 2Bad.

https://www.youtube.com/watch?v=oMtpSSpyh_o

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.