wrs lansează „La Melodia”, o piesă care ne face să simțim că vara nu are sfârșit. wrs e noul artist fenomen al momentului, cu o prezență ce reușește să cucerească orice scenă și public prin carisma sa. După o vară intensă, cu numeroase concerte în toată Europa, dar și cu locul 1 pe radio în România cu piesa „Llamame”, wrs revine cu un nou single.

Piesa a fost scrisă și compusă de către florianrus alături de Alex Cotoi și wrs, iar de producția finală a piesei s-a ocupat Alex Cotoi.
„Ce e special la piesa asta este că nu a fost începută de mine. Este o premieră să lansez o piesă la care nu am participat la crearea ei de la început. Piesa s-a născut într-o sesiune Florian Rus x Alex Cotoi anul trecut. Eram într-o tabără de creație și am auzit drop-ul piesei în studioul lor și am intrat peste ei, pentru că mi-a plăcut prea mult. Am ales să lansăm piesa ca single, să se bucure de toată atenția publicului în această toamnă, dupa Eurovision și succesul <<Llamame>>. Este melodia mea preferată de până acum. O ascult de mai mult de un an și nu m-am plictisit de ea. Videoclipul l-am filmat cu Paul Moldovan, cu care colaborez foarte bine – el filmează, eu montez. Este inspirat de perioada anilor 2000, perioada mea preferată din istoria muzicii pop, cu multă energie și dans. Coregrafia a fost făcută de Cristian Miron și de Ruxandra Timoașcă și vă invit să o dansați pe TikTok și peste tot!” , ne spune wrs.

wrs, unul dintre cei mai cameleonici artiști din industria muzicală din România, a reușit să depășească granițele muzicale, lansările sale fiind ascultate peste tot în lume odată cu participarea sa la Eurovision cu piesa „Llamame”. Spania, Germania, Turcia, Italia sau Statele Unite sunt doar câteva dintre teritoriile unde piesele sale sunt zilnic ascultate de zeci de mii de oameni. Recent, artistul a lansat EP-ul „Mandala” ce conține 5 piese, printre care și „Llamame”, piesă ce a fost două săptămâni No. 1 pe radio, fiind al doilea single ce se bucură de susținerea radiourilor din țară, după succesul avut cu „Amore”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.