Viața complicată din spatele celebrității, întâlniri clandestine care duc la răzbunare și realitatea plină de tensiuni și intrigi de la curtea regală. Cu alte cuvinte, cele mai așteptate titluri ale lunii septembrie sunt: Blonde, o dramă regizată și scrisă de Andrew Dominik și cu Ana de Armas ca protagonistă, care explorează prăpastia din ce în ce mai adâncă dintre persoana publică și cea privată a lui Marilyn Monroe; Do Revenge, o comedie neagră în stilul lui Hitchcock, despre o prietenie secretă și neașteptată care duce la răzbunare, cu Maya Hawke, Camila Mendes și Austin Abrams în rolurile principale; The Empress, povestea de dragoste dintre Prințesa Sisi și Împăratul Franz Joseph, care zguduie din temelii polii de putere de la curtea vieneză.

Pe lângă acestea, ne mai întâlnim și cu: A Jazzman’s Blues, A Trip to Infinity, Athena, Bee and PuppyCat, Cobra Kai: Sezonul 5, Devil in Ohio, Drifting Home, Dynasty: Sezonul 5, Entergalactic, Fate: The Winx Saga: Sezonul 2, Get Smart With Money, Heartbreak High, Thai Cave Rescue, A Quiet Place, Nocturnal Animals, War Dogs, Copacul dorințelor: Amintiri din copilărie și multe altele.

TITLURI NOI ORIGINALE NETFLIX

TITLURILE LUNII

DIN 16 SEPTEMBRIE 2022

Do Revenge – FILM NETFLIX

Drea se află la apogeul popularității ei din perioada liceului, fiind eleva alfa a campusului, totul până când întreaga ei viață este distrusă de faptul că, cel mai probabil, Max, iubitul ei și „regele” liceului, face publică o înregistrare cu scene de sex care o înfățișează. Abia transferată și plină de stângăcie, Eleanor se înfurie când află că urmează să fie colegă cu Carissa, care a terorizat-o în trecut și care a lansat un zvon oribil despre ea într-o tabără de vară, pe când aveau amândouă doar 13 ani. După o întâlnire clandestină pe terenul de tenis, Drea și Eleanor formează o prietenie secretă și neașteptată pentru a se răzbuna pe cei care le-au terorizat.

Cu acțiunea plasată în al doilea an de liceu și regizat de Jennifer Kaytin Robinson, Do Revenge este o comedie neagră în stilul lui Hitchcock, având cele mai înfricoșătoare protagoniste posibile: niște adolescente. Distribuția filmului este completată de Rish Shah, Talia Ryder, Jonathan Daviss, Maia Reficco, Paris Berelc, Alisha Boe și Sophie Turner, scenariul fiind semnat de Celeste Ballard și Jennifer Kaytin Robinson.

  • | Regizat de: Jennifer Kaytin Robinson
  • | Scris de: Jennifer Kaytin Robinson, Celeste Ballard
  • | Producători: Anthony Bregman, Likely Story
  • | Cu: Maya Hawke, Camila Mendes, Austin Abrams, Ava Capri, Rish Shah, Talia Ryder, Jonathan Daviss, Maia Reficco, Paris Berelc, Alisha Boe și Sophie Turner

DIN 28 SEPTEMBRIE 2022

BLONDE – FILM NETFLIX

Bazat pe un bestseller semnat de Joyce Carol Oates, Blonde prezintă într-o manieră nouă și îndrăzneață viața lui Marilyn Monroe, una dintre cele mai mari legende de la Hollywood. De la copilăria volatilă a micuței Norma Jeane, la drumul spre celebritate și complicata ei viață amoroasă, Blonde transformă granița dintre realitate și ficțiune într-o zonă difuză și explorează prăpastia din ce în ce mai adâncă dintre persoana publică și cea privată. Regia și scenariul îi aparțin lui Andrew Dominik. Ana de Armas se află în centrul distribuției care îi include pe Bobby Cannavale, Adrien Brody, Julianne Nicholson, Xavier Samuel și Evan Williams.

  • | Regizat de: Andrew Dominik
  • | Scenariu adaptat de: Andrew Dominik
  • | Bazat pe un roman de: Joyce Carol Oates
  • | Produs de: Brad Pitt, Dede Gardner, Jeremy Kleiner, Plan B, Tracey Landon și Scott Robertson
  • | Producător executiv: Christina Oh
  • | Cu: Ana de Armas, Adrien Brody, Bobby Cannavale, Evan Williams, Xavier Samuel, Caspar Phillipson, Toby Huss, Julianne Nicholson, Lily Fisher, Sara Paxton, David Warshofsky, Spencer Garrett, Rebecca Wisocky

DIN 29 SEPTEMBRIE 2022

The Empress – SERIAL NETFLIX

Când tânăra rebelă Elisabeta (SISI) îl întâlnește pe Franz, împăratul Austriei, povestea de dragoste intensă dintre cei doi zguduie din temelii polii de putere de la curtea vieneză. După nuntă, tânăra împărăteasă trebuie să se impună nu doar în fața soacrei, suverana însetată de putere, Sophie, ci și în fața fratelui lui Franz, Maxi, care visează și el la tron (și la Sisi). Pe măsură ce trupele inamice se adună la granițele Imperiului Habsburgic, locuitorii Vienei se revoltă împotriva împăratului. Elisabeta trebuie să afle în cine poate avea încredere și cât de mare este prețul pe care trebuie să-l plătească pentru a fi o împărăteasă în adevăratul sens al cuvântului și o rază de speranță pentru oameni.

  • | Regizat de: Florian Cossen, Katrin Gebbe
  • | Scris de: Katharina Eyssen
  • | Produs de: Katharina Eyssen, Annie Schilling
  • | Producători executivi: Jochen Laube, Fabian Maubach
  • | Cu: Devrim Lingnau, Philip Froissant, Svenja Jung, Raymond Tarabay, Jonathan Failla

LISTA EXTINSĂ CU TITLURI:

1 SEPTEMBRIE 2022

Fenced In – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Vecinii nu ți-i alegi

După o cădere nervoasă, Walter dă viața de oraș pe cea de la țară. Dar speranțele sale de a duce o viață tihnită se năruie când îi cunoaște pe gălăgioșii săi noi vecini.

 JoJo’s Bizarre Adventure STONE OCEAN Episodes 13-24 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: JoJo’s Bizarre Adventure (episoadele 13-24)

Moștenirea familiei Joestar continuă cu Jolyne, care, împreună cu aliații ei, înfruntă noi stăpâni de Spectre în spatele gratiilor închisorii Green Dolphin Street.

 Love in the Villa – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Dragoste în casa de vacanță

Călătoria de vis a lui Julie la Verona ia o întorsătură neașteptată când descoperă că vila pe care a închiriat-o e ocupată deja de un străin iritant de atrăgător.

 Off the Hook – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Détox

Văzând că relația lor cu internetul este toxică, colegele de cameră Léa și Manon decid să facă imposibilul și să renunțe la dispozitive timp de 30 de zile.

Samurai Rabbit: The Usagi Chronicles: Season 2 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Iepurele samurai: Cronicile lui Usagi: Sezonul 2

Yokai nu mai sunt o amenințare, așa că Usagi și gașca au parte de un scurt respiro, însă trebuie să se pregătească în curând de invazia unor extratereștri malefici.

 2 SEPTEMBRIE 2022

Buy My House – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Casa mea e de vânzare

Proprietari americani de case își prezintă proiectele unui număr de patru magnați imobiliari, în speranța că vor încheia instant o afacere care le va schimba viața.

 Dated and Related – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Frați la agățat

Într-o vilă luxoasă care promite multe, concurenții celibatari și frații lor vor încerca să-și găsească perechea, dar și să câștige 100.000 de dolari.

Devil in Ohio – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Diavolul în Ohio

Hotărâtă să protejeze o tânără care a scăpat dintr-un cult misterios, o psihiatră îi oferă adăpost fetei, punându-și viața și familia în pericol.

Fabulous Lives of Bollywood Wives: Season 2 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Fabuloasele vieți ale nevestelor de la Bollywood: Sezonul 2

Un sezon cu noi începuturi în care soțiile își redefinesc relațiile, cariera și scopurile personale, toate pe fondul autentic al unor ironii obraznice și camaraderești.

Fakes – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Falsuri

Adolescentele Zoe și Becca, bune prietene, creează un imperiu al buletinelor false, dar de îndată ce afacerea înflorește, viețile lor de infractoare devin copleșitoare.

Ivy + Bean – FILM NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Ivy și Bean

Bean află că Ivy, vecina ei, se pricepe la magie, așa că cele două fac echipă pentru a o vrăji pe sora mai mare a lui Bean și a o face să danseze… fără încetare!

Ivy + Bean: Doomed to Dance – FILM NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Ivy și Bean: Condamnate la dans

Ivy și Bean se înscriu la balet, dar află că recitalul va avea loc în fața a sute de oameni. Acum clar trebuie să găsească o cale de scăpare!

Ivy + Bean: The Ghost That Had to Go – FILM NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Ivy și Bean: Fantoma școlii

O ceață albă, rece. Zăngănit de țevi. O voce sinistră care se aude din scurgere. Să fie oare bântuită baia școlii? Ivy și Bean se ocupă de caz!

The Festival of Troubadours – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Festivalul trubadurilor

Reîntâlnirea neașteptată dintre un muzician itinerant și fiul lui deschide răni vechi atunci când aceștia pornesc într-o călătorie lungă spre un festival al trubadurilor.

You’re Nothing Special – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Nu ești specială

Viața în noul orășel al Amaiei devine mult mai palpitantă după ce la școală începe să circule zvonul că fata a moștenit talentele magice ale bunicii ei.

5 SEPTEMBRIE 2022

Cocomelon: Season 6 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Cocomelon: Să cântăm!

Curiosul și adorabilul JJ revine la distracție ritmată alături de familie și prieteni în această compilație care include „Baby Beluga”, „Pop! Go the Bubbles” și altele.

6 SEPTEMBRIE 2022

Bee and PuppyCat – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Bee și PisiCuțu

Pe o minunată insulă magică, impulsiva Bee și prietenul ei blănos trăiesc tot soiul de aventuri în timp ce lucrează pentru o agenție intergalactică de angajare temporară.

Diorama – FILM NETFLIX

Neînțelegerile și tentațiile apar la fiecare pas, iar căsnicia cândva pasională a unui cuplu își pierde scânteia, iar declinul este descris prin diorame amuzante.

Get Smart With Money – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Cum să-ți drămuiești banii

Ponturi de la finanțiști pentru reducerea cheltuielilor și sporirea economiilor, în condițiile în care tot mai mulți oameni vor să preia controlul vieții lor financiare.

 Rodrigo Marques: King of Uncouth – PROGRAM SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX

Titlu localizat: Rodrigo Marques: Inamicul politeții

Comedianul brazilian Rodrigo Marques ne povestește despre o excursie nebună într-un arhipelag faimos, traumele lui și multe altele în acest spectacol de stand-up.

Sheng Wang: Sweet and Juicy – PROGRAM SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX

Titlu localizat: Sheng Wang: Dulce și zemos

Un stand-up relaxat marca Sheng Wang, despre sucuri, mamografii, sforăit ca eroare a evoluției, precum și despre frica existențială de a cumpăra pantaloni de la Costco.

Untold: The Race of the Century – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Povești din sport: Cursa secolului

Membrii echipajului de pe iahtul Australia II ne descriu motivația, dedicarea și inovația care i-au ajutat să obțină victoria istorică din 1983 la Cupa Americii.

7 SEPTEMBRIE 2022

Chef’s Table: Pizza – DOCUMENTAR NETFLIX

Delectează-te cu cele mai delicioase pizze din jurul lumii, preparate de chefi renumiți, care strecoară pasiune, creativitate și efort în fiecare felie savuroasă.

Indian Predator: The Diary of a Serial Killer – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Ucigași indieni: Jurnalul unui criminal în serie

După ce se găsește un suspect în uciderea unui jurnalist, cazul este considerat închis, dar un jurnal secret semnalează încă 13 victime, ba chiar și acte de canibalism.

8 SEPTEMBRIE 2022

Entrapped – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Capcanele Fiordului

În acest serial derivat din „Trapped”, Andri și Hinrika anchetează moartea membrului unui cult legată de disputa teritorială a unor motocicliști și dispariția unei femei.

The Anthrax Attacks – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Atacurile cu antrax

După tragedia din 11 septembrie, niște scrisori cu spori letali de antrax stârnesc panică și produc dezastre în SUA. Un documentar despre ancheta ulterioară a FBI-ului.

9 SEPTEMBRIE 2022

Cobra Kai: Season 5 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Cobra Kai: Sezonul 5

Terry instaurează un nou regim la Cobra Kai, iar Daniel, Johnny și un vechi aliat își unesc forțele într-o luptă care depășește cu mult limitele sălii de antrenament.

End of the Road – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Capătul drumului

Recent rămasă văduvă, Brenda luptă să-și protejeze familia în timpul unei excursii terifiante, în care o crimă și o geantă cu bani pierdută îi expune unui pericol mortal.

Merlí. Sapere Aude: Season 2 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Merlí. Sapere Aude: Sezonul 2

După ce primește vești care îi schimbă viața, Pol se chinuie să găsească o nouă normalitate. Între timp, colegii săi au de trecut obstacole personale și academice.

No Limit – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Pasiune sufocantă

O dramă romantică încântătoare cu o scufundătoare extrem de talentată, care găsește dragostea profundă și distructivă cu instructorul, un recordmen la ținut respirația.

Narco-Saints – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Narco-sfinții

Un antreprenor de rând se alătură unor trupe secrete care au misiunea să captureze un baron al drogurilor sud-coreean activ în America de Sud. Bazat pe evenimente reale.

12 SEPTEMBRIE 2022

Ada Twist, Scientist: Season 3 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Ada, savanta: Sezonul 3

Micuța savantă Ada și cei doi prieteni ai săi caută răspunsuri la întrebări importante și lucrează în echipă pentru a descoperi adevărul despre absolut orice!

13 SEPTEMBRIE 2022

Jo Koy: Live from the Los Angeles Forum – PROGRAM SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX

Titlu localizat: Jo Koy: Live din Los Angeles Forum

Jo Koy domină scena într-un număr de comedie incitant despre strănutatul în public, perseverență, umilințele apneei în somn și despre cum e să te pierzi în Filipine.

14 SEPTEMBRIE 2022

Broad Peak – FILM NETFLIX

După ce urcă pe muntele Broad Peak, Maciej Berbeka află că urcușul până în vârf a fost incomplet. După 25 de ani, el vrea să termine ce a început.

El Rey, Vicente Fernández – SERIAL NETFLIX

De la copilăria modestă la celebritate, aceasta este o poveste întinsă pe șapte decenii despre viața și cariera tumultuoase a lui Vicente Fernández, o legendă a muzicii mexicane.

 Heartbreak High – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Liceul inimilor frânte

O pictură murală incendiară scoate la iveală toate aventurile romantice secrete din liceul Hartley. Ca urmare, Amerie, artista în cauză, începe să fie tratată ca paria.

Sins of Our Mother – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Păcatele mamei noastre

Căutarea copiilor dispăruți ai lui Lori Vallow o ajută să descopere o serie de decese suspecte, un nou soț care-i împărtășește viziunile apocaliptice și o crimă.

The Catholic School – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Școala catolică

În 1975, trei elevi de la un prestigios liceu catolic din Roma comit o crimă înfiorătoare, care le șochează colegii și comunitatea.

The Lørenskog Disappearance – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Dispariția din Lørenskog

Când soția unui miliardar dispare, poliția norvegiană caută să afle adevărul și se confruntă cu presa dezlănțuită și cu informatori mincinoși. Bazat pe evenimente reale.

15 SEPTEMBRIE 2022

Dogs in Space: Season 2 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Ham-ham în spațiu: Sezonul 2

Aport! O planetă nouă! Pământul e în pericol, așa că savanții trimit în spațiu câini modificați genetic pentru a găsi o nouă planetă care să le devină casă.

Liss Pereira: Adulting – PROGRAM SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX

Titlu localizat: Liss Pereira: Să fii adult

Comediana Liss Pereira ne vorbește pe șleau despre relații, viața de adult și calea de mijloc – atunci când nu ești nici perfect, dar nici de colea – într-o lume a extremelor.

Terim – DOCUMENTAR NETFLIX

Legendarul Fatih Terim deapănă povestea experienței sale în fotbal, ca jucător, antrenor și manager care a condus mai multe echipe către glorie.

16 SEPTEMBRIE 2022

Drifting Home – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Căminul plutitor

Într-o vară fatidică, niște școlari plutesc în derivă cu un bloc de apartamente abandonat și trebuie să caute în ei resursele care să-i readucă acasă.

Fate: The Winx Saga: Season 2 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Soarta: Saga Winx: Sezonul 2

Elevii de la Alfea trebuie să apere Solaria de puternicii dușmani care ar putea deja să se afle în școală. Bloom încearcă să-și controleze puterile.

Gymnastics Academy: A Second Chance – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Academia de gimnastică: O nouă șansă

După un accident, adolescenta americană Kyra Berry are o nouă șansă de a-și continua visul și a obține o bursă de gimnastă în îndepărtata Australie.

I Used to Be Famous – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Am fost cândva celebru

O fostă vedetă dintr-o trupă de băieți primește o a doua șansă neașteptată după ce creează o legătură cu un tânăr toboșar talentat.

Jogi – FILM NETFLIX

În India tumultoasă a anilor ’80, trei prieteni de credințe diferite își unesc forțele pentru un nobil, dar periculos efort de a salva sute de vieți din orașul lor.

Love Is Blind: After the Altar: Season 2 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Dragoste pe nevăzute: Sezonul 2

Începe o nouă călătorie pentru cei singuri care caută iubirea transformatoare, dar „oarbă”. Cine va găsi dragostea și cine va suferi de pe urma ei?

Mirror, Mirror – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Oglindă, oglindă

Cinci angajați se luptă cu propriile dorințe certându-se singuri în oglindă, înaintea petrecerii aniversare de 50 de ani a companiei lor de cosmetice.

Santo – SERIAL NETFLIX

Doi polițiști (Bruno Gagliasso, Raúl Arévalo) trebuie să facă echipă pentru a-l prinde pe cel mai căutat baron al drogurilor din lume, fără să știe măcar cum arată.

Skandal! Bringing Down Wirecard – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Skandal! Declinul companiei Wirecard

Tânăra companie Wirecard a uimit industria financiară cu succesul său fulminant. Asta până când o echipă de jurnaliști tenace deconspiră o fraudă imensă.

The Brave Ones – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Neînfricații

Odată reîncarnată ca om pentru a răzbuna moartea surorii sale, o zeiță își folosește puterile supranaturale pentru a-și înfrânge dușmanii și a-și salva familia.

19 SEPTEMBRIE 2022

Go Dog Go: Season 3 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Hai, cuțu, hai!: Sezonul 3

Aventurile găștii iau o turnură de neuitat atunci când Tag, Lăbuș și prietenii lor le urează bun venit membrilor unei noi familii și le prezintă orașul Dogia!

20 SEPTEMBRIE 2022

Patton Oswalt: We All Scream – PROGRAM SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX

Titlu localizat: Patton Oswalt: Zbierăm cu toții

Patton face haz de bătrânețe, planurile lui ratate și ziua în care soția lui s-a transformat într-o walkirie, în acest spectacol de stand-up pe care-l și regizează.

21 SEPTEMBRIE 2022

Designing Miami – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Miami în renovare

Pentru Ray și Eilyn Jiminez, căsnicia și afacerile sunt în corelație perfectă, iar firmele lor de design interior remodelează case pentru clienți de top din Miami.

Fortune Seller: A TV Scam – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Wanna Marchi: Escroaca de la teleshopping

Acest serial documentar reconstituie povestea starului TV Wanna Marchi, de la originile ei modeste la ascensiunea către celebritate și decădere.

Iron Chef Mexico – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Iron Chef: Mexic

În această competiție culinară, talente în ascensiune se întrec cu trei dintre cei mai pricepuți bucătari din Mexic pentru a cuceri katana și titlul de Chef legendar.

The Perfumier – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Parfumierul

Pentru a-și recăpăta mirosul și a-și recâștiga iubitul, o detectivă își unește forțele cu un parfumier care folosește metode letale pentru a crea parfumul perfect.

The Real Bling Ring: Hollywood Heist – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Hoții de celebritate: Jaf la Hollywood

Un grup de adolescenți din LA arestați în 2009 pentru furturi din casele celebrităților a inspirat o nebunie mediatică și un film. Acum, doi dintre ei își spun poveștile.

22 SEPTEMBRIE 2022

Karma’s World: Season 4 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Karma’s World: Sezonul 4

E vremea pentru noi cântece și aventuri în Hansberry Heights. Prin rime, Karma își croiește drumul printre provocări și își sprijină familia, prietenii și comunitatea.

Snabba Cash: Season 2 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Câștig facil: Serialul: Sezonul 2

Cursa nebună după câștiguri ușoare continuă și, chinuită de amintirea lui Salim, Leya nu reușește nicicum să se desprindă de trecut.

Thai Cave Rescue – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Operațiunea de salvare din peștera thailandeză

O lume întreagă se mobilizează pentru a salva o echipă de fotbal thailandeză și pe antrenorul acesteia, rămași captivi în peștera Tham Luang. Bazat pe evenimente reale.

The Dreamlife of Georgie Stone – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Viața din vis a lui Georgie Stone

Un documentar despre Georgie Stone și lupta ei istorică pentru drepturile persoanelor trans, din copilărie și până în prezent.

23 SEPTEMBRIE 2022

A Jazzman’s Blues – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Melancolia unui jazzist

Povestea despre iubiri interzise și drame de familie semnată de Tyler Perry dezvăluie 40 de ani de secrete și minciuni pe acorduri de juke joint blues din sud-estul SUA.

ATHENA – FILM NETFLIX

Un băiat este ucis în mod tragic în cartierul Athena. Războiul izbucnește, iar frații săi mai mari sunt protagoniștii conflictului.

Jamtara – Sabka Number Ayega: Season 2 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Jamtara: Îți vine și ție rândul: Sezonul 2

Escrocherii noi, mize mai mari, același oraș: în Jamtara, nimeni nu scapă de rețeaua de corupție și trădare.

Lou – FILM NETFLIX

O pensionară morocănoasă care trăiește o viață liniștită alături de câinele ei înfruntă natura și propriul trecut când fetița unei vecine e răpită în timpul unei furtuni.

Pokémon: The Arceus Chronicles – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

În timp ce investighează legenda miticului Pokémon Arceus, Ash, Goh și Dawn descoperă un complot al echipei Galactic care amenință lumea.

The Girls at the Back – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Fetele din ultimul rând

Cinci femei trecute de 30 de ani, prietene din liceu, se întâlnesc pentru escapada lor anuală. Însă anul acesta, una dintre ele tocmai a fost diagnosticată cu cancer.

24 SEPTEMBRIE 2022

Dynasty: Season 5 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Dinastia: Sezonul 5

Jocurile de putere duse la un nou nivel, rivalitățile între frați și sabotajul permanent sunt un semn că familiile Colby și Carrington nu vor avea liniște sezonul acesta.

Fullmetal Alchemist The Final Alchemy – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Alchimistul de Oțel: Ultima transmutare

Călătoria lungă și sinuoasă a fraților Elric se încheie în această ultimă parte de poveste, în care cei doi înfruntă o amenințare nepământeană la adresa întregii țări.

26 SEPTEMBRIE 2022

A Trip to Infinity – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: O călătorie către infinit

Documentarul prezintă pionieri în matematică și fizică din întreaga lume, care încearcă să explice și să găsească infinitul.

My Little Pony: Make Your Mark: Chapter 2 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: My Little Pony: Redescoperă magia: Capitolul 2

Magia din Equestria a luat-o razna și dă peste cap festivalul anual din Golful Maretime! Oare Zipp va reuși să afle care e problema?

27 SEPTEMBRIE 2022

Nick Kroll: Little Big Boy – PROGRAM SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX

Titlu localizat: Nick Kroll: Micul băiat mare

Un nou spectacol de stand-up oferit de Nick Kroll.

28 SEPTEMBRIE 2022

Eat the Rich: The GameStop Saga – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Eat the Rich: Saga GameStop

Un grup de brokeri amatori pune în aplicare un plan îndrăzneț pentru a se îmbogăți și a semăna haos pe piața bursieră. Vor reuși să bată Wall Street-ul pe teren propriu?

Inside the World’s Toughest Prisons: Season 6 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Inside the World’s Toughest Prisons: Sezonul 6

Raphael Rowe, un fost deținut condamnat pe nedrept, își continuă investigația în formidabilele închisori din Bosnia și Herțegovina, Cipru, Grecia și Moldova.

Too Hot to Handle: Brazil: Season 2 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Atenție, frige! Brazilia: Sezonul 2

Emoțiile și dorințele unui nou grup de superbi celibatari brazilieni sunt puse la încercare în paradis, pentru un premiu de 500.000 de reali care le va schimba viața.

30 SEPTEMBRIE 2022

Anikulapo – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Aníkúlápó

După ce o aventură cu soția regelui îi pecetluiește soarta, un călător zelos întâlnește o pasăre mistică, de la care ar putea primi o nouă șansă.

Entergalactic – PROGRAM SPECIAL NETFLIX

Muzica, arta și moda se întâlnesc în acest lungmetraj animat care spune povestea a două suflete creative, aflate în căutarea iubirii în New York.

Floor is Lava: Season 3 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Lavă pe pământ!: Sezonul 3

Echipele intră pe traseele pline de lavă afișând încredere și curaj. Dar rareori își păstrează aceeași atitudine după ce trec printre obstacolele alunecoase.

Human Playground – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Oameni și jocuri

Serialul documentar narat de Idris Elba explorează originile și evoluția jocurilor în întreaga lume, de la ritualuri străvechi la afaceri de miliarde de dolari.

Phantom Pups – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Cățelușii fantomatici

După ce se mută împreună cu familia într-o casă despre care toată lumea crede că ar fi bântuită, Freddie descoperă cauza misterioaselor întâmplări.

Rainbow – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Rainbow: O călătorie minunată

O poveste modernă despre maturizarea unui adolescent, inspirată parțial de romanul clasic „Vrăjitorul din Oz”.

ÎN CURÂND

Cyberpunk: Edgerunners – SERIAL NETFLIX

Într-un univers distopic dominat de corupție și implanturi cibernetice, un copil al străzii talentat, dar nesăbuit încearcă să devină edgerunner, adică un rebel mercenar.

Plan A Plan B – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Planul A, planul B

Când o pețitoare cinstită se mută lângă un avocat cinic, conflictul dintre ei e complicat de o atracție din ce în ce mai puternică.

Who Likes My Follower? – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Follow. Like. Găsește iubirea!

Trei influenceri de succes ajută fiecare câte un follower să-și trieze pretendenții, sperând să dea la schimb aprecierile digitale pe dragostea reală.

NOU PE NETFLIX – TITLURI LICENȚIATE

1 SEPTEMBRIE 2022

  • American Wedding
  • Bird on a Wire
  • By the Sea
  • Claymore
  • Contagion
  • Copacul dorințelor: Amintiri din copilărie
  • Curse of Chucky
  • Duplicity
  • Hitting the Apex
  • Hunter X Hunter (2011): Sezoanele 1-2
  • It’s Complicated
  • Kate & Leopold
  • Labor Day
  • Mama
  • Men in Black 3
  • Meru
  • Nocturnal Animals
  • Old School
  • San Andreas
  • Savages
  • The 40-Year-Old Virgin
  • The Express
  • The Other Boleyn Girl
  • Vanilla Sky
  • Vanity Fair
  • Wanderlust
  • War Dogs

2 SEPTEMBRIE 2022

  • Pokémon Master Journeys: The Series: Sezonul 1
  • The Great Raid

7 SEPTEMBRIE 2022

  • A Quiet Place

13 SEPTEMBRIE 2022

  • Never Rarely Sometimes Always

30 SEPTEMBRIE 2022

  • The High Note

 ULTIMA ȘANSĂ – TITLURI LICENȚIATE CARE PĂRĂSESC NETFLIX

1 SEPTEMBRIE 2022

  • Annie
  • Frida
  • Kong: Skull Island
  • Seven Years in Tibet
  • The Hustle

12 SEPTEMBRIE 2022

  • Flavours of Romania: Sezonul 1

13 SEPTEMBRIE 2022

  • Seberg

14 SEPTEMBRIE 2022

  • A Beautiful Day in the Neighborhood

15 SEPTEMBRIE 2022

  • Harriet
  • Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events
  • The Words

17 SEPTEMBRIE 2022

  • The Hobbit: An Unexpected Journey
  • The Hobbit: The Desolation of Smaug

20 SEPTEMBRIE 2022

  • The Lobster

28 SEPTEMBRIE 2022

  • RuPaul’s Drag Race: Sezoanele 1-10

***DATELE ȘI TITLURILE SE POT SCHIMBA***

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.