Transforming show-ul Te cunosc de undeva! a ajuns la majorat! Cel de-al 18-lea sezon al show-ului de la Antena 1, ce va avea premiera sâmbătă, 10 septembrie, de la 20:00, aduce pe scenă o nouă serie de artişti #NăscuţiPentruSpectacol, iar spectacolul va continua şi în culise. Imediat după difuzarea unei gale, Zarug îi va invita pe telespectatori în backstage-ul show-ului, la Te cunosc de undeva! After Party, o serie de episoade exclusiv online, ce vor putea fi urmărite pe AntenaPLAY.

După ce a făcut senzaţie în calitate de concurent, în sezonul anterior, Zarug va face parte şi în acest sezon din show-ul transformărilor, de data aceasta însă din postura de host Te cunosc de undeva! After Party. Zarug va surprinde toate momentele amuzante şi interesante din culisele show-ului, va comenta transformările si le va arăta telespectatorilor tot ce nu văd în emisiune.

De cântat, am vorbit ca nimeni altul sezonul trecut. Dar cineva trebuie să devoaleze şi backstage-ul  #tcdu18 şi ăsta sunt eu!”, a declarat Zarug. Noul host al Te cunosc de undeva! After Party va invita săptămânal telespectatorii la nevăzutele care fac din Te cunosc de undeva! o experienţă totală şi de neuitat pentru concurenţi! „Nici că se putea rol mai potrivit pentru mine şi e o bucurie si o onoare sa fac parte din nou din acest show formidabil. Eu o sa ma distrez, sper ca si voi cu mine!”, a mai completat Zarug.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara, începând din 10 septembrie, de la 20:00, la Antena 1. Connect-R & Shift, Feli & Nicolai Tand, Jo & Liviu Teodorescu, Eliza & Cosmin Natanticu, Emilian & WRS, Rona Hartner & Johny Romano, Sore & Emma de la ZU şi Emi & Cuza vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 18-lea sezon al show-ului jurizat de către Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.