Super Neatza cu Răzvan și Dani revine din 28 august, de la ora 09.00, la Antena 1 și continuă atmosfera de vacanță cu ediţii live, de la malul mării. Vreme de o săptămână, gaşca matinalului se întoarce pe plaja din Olimp şi readuce atmosfera de vacanţă în casele telespectatorilor, în fiecare dimineaţă. Nici petrecerile nu vor lipsi în sezonul cu numărul 28 al celui mai îndrăgit matinal, căci chiar luni, la Super Neatza, colegii îl vor sărbători pe Florin Ristei. 

Concursuri, muzică în aer liber, multe jocuri, invitaţi pe măsură şi transmisiuni spectaculoase din toate colţurile ţării  vor face ca diminețile telespectatorilor să fie cu totul și cu totul speciale alături de gaşca matinalului de la Antena 1. „Am încheiat sezonul cu gândul la vacanţă şi îl începem în aceeaşi notă 😊 pentru că începând din 28 august, vreme de o săptămână transmitem live Super Neatza de la malul mării!”, a declarat Dani, în vreme ce Răzvan a completat: „Abia aşteptam această vacanţă, însă ni s-a întâmplat acelaşi lucru ca în fiecare an, după câteva zile deja ne era dor de direct, de colegi…aşa că eram nerăbdători să începem!”. 

Începând din 28 august, duminică de la ora 09.00 şi de luni până vineri, de la ora 08.00, Super Neatza va transmite live din staţiunea Olimp, pentru ca din 4 septembrie, de la ora 09.00, matinalii de la Antena 1 să revină în platoul emisiunii, cu o ediţie-maraton a emisiunii. 

 

       

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.