Premiată cu discuri de platină pentru talentul ei de compozitoare și cântăreață, Sorana revine cu un nou hit pop – “Wild Girls”, disponibil​ pe toate platformele de streaming. În visualiser-ul oficial​ al piesei, fanii fac cunoștință cu o nouă versiune a Soranei care apare animată ca o cowgirl futuristă. Ideea nonconformistă a artistei a fost inspirată de coloana sonoră iconică a filmului “The Good, The Bad and The Ugly”, compusă de faimosul Ennio Morricone. Linia melodică este utilizată pentru prima dată într-o piesă pop și a fost aprobată chiar de către familia compozitorului. Piesa a fost produsă de Nicki Adamsson (Icona Pop, Tove Lo) și scrisă în colaborare cu Morten Schjolin (Jennifer Lopez) și Kes Noel.

“<<Wild Girls>>”​ e despre puterea femeilor, inspirată din vibe-ul filmelor western pentru a accentua faptul că nimeni nu poate să frângă inima unei femei și să scape nepedepsit.​ Piesa are un feeling cinematic datorită legendarei linii melodice a filmului “The Good, The Bad and The Ugly”. “Wild Girls”​ e dovada că femeile sunt cele mai puternice cowboys.”, a declarant Sorana.

Sorana a debutat în primăvara aceasta cu single-ul „Karaoke” pe care POPDUST l-a catalogat ca fiind gata să cucerească arene pline de fani. O parte din succesul piesei s-a datorat producătorului Ali Payami, premiat cu GRAMMY®​ și care a lucrat pentru nume sonore precum The Weeknd și Taylor Swift. „Karaoke” e o melodie încărcată de emoții, vizibil transmise de către Sorana în videoclipul oficial al piesei, care poate fi vizionat aici.

Sorana a început anulul 2022 cu piesa „redruM”, o colaborare explozivă cu faimosul DJ David Guetta, care a ajuns la peste 23.7 milioane de stream-uri la nivel mondial. Videoclipul melodiei​ e misterios și o prezintă pe Sorana plimbându-se pe holurile unui hotel desprins din filmul horror „The Shining”. „redruM” a fost remixată de talentați producători, precum DJ-ul Robin Schulz​ și britanicul MistaJam. Reinterpretarea lui MistaJam​ a avut parte de multă susținere din partea radiourilor din Regatul Unit, fiind difuzată chiar și la Capital Dance. Ambele remixuri se bucură de peste 8 milioane de stream-uri până în prezent.

​Numită de către revista PEOPLE drept un star în ascensiune, Sorana și-a părăsit orașul natal din România pentru a-și îndeplini visul de a devein artist. Stabilită în Los Angeles, talentata compozitoare a scris nenumărate hit-uri pentru artiști cunoscuți și premiați la nivel internațional (inclusiv single-ul premiat de RIAA cu discul de platina, “Takeaway (Feat. Lennon Stella)”​ pentru The Chainsmokers & Illenium, hit-ul nominalizat la Premiile BRIT “Heartbreak Anthem”​ pentru Galantis, David Guetta și Little Mix, care a ajuns al treilea cel mai difuzat în Regatul Unit). Sorana a contribuit și la compunerea piesei “Beg For You” pentru Charli XCX & Rina Sawayama, ce a ajuns numărul 1 în topurile UK Airplay. În plus, vocea și versurile ei se regăsesc și în melodia lui Alan Walker, Lost Control (Feat. Sorana), care a generat peste 120 milioane de stream-uri la nivel global. Single-urile ei de debut „Karaoke” și „Wild Girls” sunt piese ce se impun în lumea muzicii pop prin stilul lor unic și prin vocea puternică, inconfundabilă a Soranei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.