Denise Rifai revine pe micile ecrane, cu cel de-al treilea sezon al emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”,​ ce va putea fi​ urmărit în fiecare​ duminică, de la 22:30, la Kanal D. După o binemeritată vacanță, petrecută în Istanbul, celebra prezentatoare TV este gata de reîntâlnirea cu telespectatorii,​ cu noile​ interviuri de colecție, cu personalități din diverse domenii de activitate, gata să se dezvăluie în fața publicului.

Denise Rifai se declară fascinată de Istanbul, un oraș cosmopolit care a surprins-o din toate punctele de vedere, pe parcursul​ unei vacanțe memorabile. Aceasta a mărturisit că a îmbinat perioadele de relaxare, colindând fiecare colț al orașului, cu acele călătorii​ spirituale, prin locuri parcă încărcate de magie.

“Marea mea iubire este Istanbul, un oraș dintr-o țară pe care o iubesc enorm. Dincolo de priveliștea superbă pe care ți-o oferă, din toate colțurile posibile, din toate cartierele,​ este impresionantă​ trecerea de la bogăție la sărăcie, de la nimic la tot, sunt niște contraste care îți rămân pe retină, și în suflet; de asemenea trecerea de la​ lumea creștină la​ cea​ musulmană… Iubesc foarte mult moscheele și acele momente din zi când are loc chemarea la rugăciune.​ Am vizitat​ și​ biserica Izvorul Tămăduirii, lăcăș de cult​ creștin ortodox,; este o biserică absolut spectaculoasă cu o încărcătură energetică fabuloasă; e​ un loc magic, toți cei care merg în Istanbul ar trebui să o viziteze măcar o dată”, spune Denise Rifai.

Denise Rifai își așteaptă telespectatorii cu un nou sezon plin de încărcătură emoțională, cu personalități interesante și le promite telespectatorilor un adevărat festin al interviurilor de colecție, așa cum au fost obișnuiți.

Îmi doresc​ să​ îi​ aduc în fața​ celor din fața micilor ecrane​ pe​ acei oameni​ pe care​ telespectatorii își doresc să​ îi vadă în emisiune. Sper să avem în continuare același succes​ ca și​ până acum. Mulțumesc echipei mele pentru dăruirea cu care lucrează pentru fiecare ediție a emisiunii​ și mulțumesc publicului care este alături de noi și ne inspiră să fim tot mai buni în ceea ce facem”,​ a spus Denise Rifai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.