Ioana Ignat și Ronan Keating – If Tomorrow Never Comes, primul duet live din istoria​ celebrului hit


Ioana Ignat a fost invitata lui Ronan Keating pentru un moment emoționant pe scena​ festivalului la care a fost prezent artistul irlandez vineri, 19 august 2022. Este pentru prima dată în cei 20 de ani de când a fost lansat hitul „If Tomorrow Never Comes” când Ronan l-a​ cântat în duet, iar Ioana este vocea care completeaza aceasta premiera.​

Cei doi artiști au interpretat live în fața​ unui public format din mii de spectatori hitul „If Tomorrow Never Comes”, Ronan fiind unul dintre headlinerii festivalului „We Love Music Festival”​ din România. ​

Este tânăra, este minunată, are o voce incredibil de bună, sunt un mare fan și îmi doresc să lucrez cu ea, așa că am invitat-o în seara​ aceasta​ alături de mine. Este vorba despre un cântec foarte important pentru mine, pe care nu l-am cântat niciodată în duet”, a declarat Ronan Keating pe scenă despre Ioana Ignat.


Ronan Keating este un cântăreț, compozitor și prezentator de televiziune și radio. A debutat în 1993 alături de Keith Duffy, Michael Graham, Shane Lynch și Stephen Gately, în calitate de co-solist (împreună cu Gately) al grupului irlandez Boyzone. Carieră sa​ solo a început în 1999 și a înregistrat unsprezece albume. A câștigat atenția la nivel mondial atunci când single-ul său, „When You Say Nothing at All”, a fost prezentat în filmul Notting Hill și a ajuns pe primul loc în mai multe țări. Ca​ artist solo, Keating a vândut peste 20 de milioane de discuri în întreaga lume, alături de cele 25 de milioane de discuri cu Boyzone, și în Australia, el este cunoscut ca​ jurat la All Together Now și The X Factor din 2010 până în 2014 și ca​ antrenor la The Voice, în 2016.

Din 2017 până în prezent, Ioana Ignat, una dintre cele mai talentate artiste din industria muzicală românească, a depășit bariere și a cucerit topuri muzicale prin melodiile compuse și lansate. Carismatică și creativă, Ioana este un artist cu apariții live excepționale, reușind să cucerească atât publicul, cât și scenele industriei muzicale. Debutul Ioanei înseamnă hitul „Doar pe a ta”, piesă anului 2017, care a ajuns no. 1 în topurile muzicale. În prezent, videoclipul piesei are 65 milioane de vizualizări.
Tot în 2017, Ioana compune și lansează „Nu mă uită”, una dintre cele mai populare piese româneșți în mediul online, ce atinge 96 milioane vizualizări pe YouTube. Un nou no. 1 și peste 58 milioane vizualizări vin pentru Ioana odată cu piesă „În palmă ta”. Anul 2020 o aduce pe Ioana Ignat din nou în primele poziții Trending YouTube cu piesele „Tu nu meriți”, „Azi”, „O lume întreagă”, „Singură greșeală” (împreună cu Florian Rus) și Sensibil (Nu am somn). Piesă „Inima Naivă”, lansată alături de Sebastian Dobrincu, a ajuns la 4,6 milioane vizualizări.
În 2021, Ioana și-a unit forțele cu trupa VUNK pentru track-ul „Ultimul Anunț” (2,7 milioane de vizualizări), și a colaborat, pentru a treia oară, cu Edward Sanda pentru single-ul „Dacă tu nu ai fi” (13 milioane de vizualizări). În 2022, Ioana a colaborat cu Holograf pentru melodia „Am ales cu sufletul”, a lansat piesă „Am vrut să te sun” și a colaborat din nou cu Sebastian Dobrincu pentru track-ul „Weekend”, alături de Gheboasa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.