Noul sezon al competiției gastronomice de la Antena 1 abundă în surprize și noutăți, iar invitații speciali, care se prezintă în fața Chefilor cu preparate gătite chiar de ei, nu lipsesc din rețeta show-ului. 

Astfel, de-a lungul audițiilor pe nevăzute din sezonul 10 Chefi la cuțite, telespectatorii îi vor putea vedea evoluând în bucătărie și așteptând cu emoție verdictul Chefilor pe Iulia Albu, Florin Ristei și iubita lui, Naomi, Monica Bîrlădeanu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, What’s UP și Jean de la Craiova. Aceștia își propun să-i surprindă cu farfuriile create de ei pe Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu într-un sezon special, care marchează 10 ani de prietenie și rivalitate în faimosul trio al juraților.

A mai rămas foarte puțin până când telespectatorii vor putea descoperi, rând pe rând, surprizele noului sezon. Cel mai îndrăgit show culinar din România revine la Antena 1 la sfârșitul săptămânii viitoare! Chefi la cuțite va avea o premieră maraton, în 4 ediții consecutive: duminică, 4 septembrie, de la ora 20:00, și luni, marți și miercuri, 5,  6 și 7 septembrie, de la ora 20:30. 

O altă noutate a sezonului special este faptul că show-ul are pentru prima data două prezentatoare: Irina Fodor prezintă primele ediții Chefi la cuțite, rol pe care l-a preluat atunci când Gina Pistol a fost diagnosticată cu Covid-19.  Iar Gina revine în următoarele ediții, fiindu-le alături Chefilor și concurenților până în finală. După premiera maraton, show-ul culinar va fi difuzat de trei ori pe săptămână la Antena 1, în fiecare luni, marți și miercuri, de la ora 20:30.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.