În această toamnă, românii vor sta la coadă la distracție și la cultură generală, odată cu difuzarea game show-ului “Tu urmezi!”, în curând, la Kanal D! Castingul pentru acest show revoluționar este în desfășurare, iar cei care își doresc să participe la concursul televizat și să fie față în față cu regele entertainmentului românesc, Dan Negru, o pot face accesând pagina​ https://casting.kanald.ro​ ​ .​

​ Pe viitorii concurenți îi așteaptă experiența unui adevărat spectacol de televiziune, tensiunea concursului, dar și premiile uriașe puse în joc. ​ Acestea se vor afla pe pupitrul la care vor sta concurenții, față în față cu Dan Negru, “ascunse” în niște cilindri pe care participanții ii vor alege după ce răspund corect la cel puțin trei întrebări din cele patru adresate de Dan Negru (“Tripletă”). Sumele puse la bătaie variază între​ 5. 000 lei și 150.000 de lei, dar concurenții au șansa de a-și adjudeca și un jackpot de 100.000 de lei, dacă ajung în runda finală.

Pentru a câștiga premiile puse în joc, concurenții trebuie să dovedească faptul că au cunoștințe din domenii diferite, perspicacitate și nu în ultimul rând atenție și viteză de reacție. De asemenea, stăpânirea de sine sub presiunea timpului este un atu foarte important în traseul concurentului, putând face diferența între eșec și câștig.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.