Focus Sat TV va difuza în exclusivitate miniseria Klangor (2021), producție Canal+ Original, din 29 august, în zilele de luni și joi, de la ora 21:30. Toate cele 8 episoade în limba poloneză vor fi disponibile și în biblioteca video on-demand din Aplicația Focus Sat. Anul acesta, în luna iunie, în cadrul secțiunilor Focus Polonia și Va Urma de la Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF), publicul român a avut acces la avanpremiera seriei cu ocazia proiecțiilor primelor două episoade.

Povestea începe cu o afacere cu droguri între un gardian și un deținut, care ia o întorsătură dramatică și duce la evadarea prizonierului psihopat Emil Knapik (Konrad Eleryk). După 24 de ore polițiștii îl găsesc, dar viața a două familii legate de penitenciar este dată peste cap. 

Rafał Wejman (Arkadiusz Jakubik), psihologul închisorii, un tată prietenos și cumsecade, ce poartă o emblematică geacă galbenă – așa cum apare pe afișul miniseriei – pentru că a pierdut un pariu cu fiicele sale, o caută cu disperare pe fiica sa adolescentă Gabi (Matylda Giegżno), care a dispărut fără urmă după ce a mers la o întâlnire cu iubitul ei secret Ariel (Maciej Musiał). Dar Ariel este descoperit mort în râu, iar situația dramatică se complică pe măsură ce Gabi devine principalul suspect. După două zile de anchetă, poliția concluzionează că Ariel ar fi putut să o drogheze pe Gabi și să fi încercat să o violeze, dar, într-un act de legitimă apărare, ea l-a ucis și nu a mai putut să trăiască după aceea, punându-și capăt zilelor. Rafal însă crede cu tărie că fiica lui este încă în viață și va face tot ce este omenește posibil pentru a o găsi încercând în același timp să-și țină familia unită, în timp ce disperarea din ce în ce mai mare îl obligă să-și confrunte criza conjugală și distanța emoțională față de cealaltă fiică a lui. 

Cine l-a ucis cu adevărat pe Ariel și ce s-a întâmplat cu Gabi? Pe măsură ce adevărul iese la iveală, Rafal devine tatăl care nu mai are nimic de pierdut, nu mai există nicio speranță în el, doar furie și răzbunare, va încălca nişte limite pe care nu ar fi crezut că le va încălca vreodată. 

Dincolo de principala investigație de crimă, acțiunea serialului aduce în prim-plan și drama unei familii despărțită de granițe, cu probleme financiare și măcinată de conflictul dintre generații și minciunile adolescentine. Poveștile personajelor se întrepătrund și vorbesc în același timp despre iubire, speranță și sacrificiu, atrăgând cu ușurință empatia publicului.

Termenul Klangor din poloneză se referă la sunetul emis de un stol de cocori în zbor, care vestește primăvara, simbolizând speranța.  Pe de o parte, predomină teama și drama, însă pe de altă parte avem speranța și lumina. Regia serialului este semnată de Lukasz Kosmicki (The Coldest Game /2020), iar scenariul aparține lui Kacper Wysocki pentru care este primul scenariu ecranizat.  

Miniseria „Klangor” va fi cel mai recent titlu intrat în biblioteca VOD din Aplicația Focus Sat, alături de numeroase alte seriale europene de succes producție Canal+ Original, din care enumerăm „Ultimele pantere”, „Posedare”,  „Regele Varșoviei” „Planeta celor singuri”, „Pro și contra”,  „Paris Police 1900”, „Baron Noir”, „Pedagogul”, „ZeroZeroZero”, „Moscow Noir”, „Nox”, „Secretul celor cinci”, „Ai încredere în mine”, „Ostatici în subteran”, „Ani și ani”, precum și sute de alte filme din catalogul FilmBox OnDemand, documentare National Geographic și History ș.a. 

Cei care nu sunt încă clienți Focus Sat pot testa gratuit timp de 7 zile Aplicația Focus Sat.

Focus Sat TV este inclus în toate pachetele TV satelit Acces precum și în aplicația Focus Sat cu pachetele TV online Play TV

Mai multe informații despre produsele Focus Sat pe:  

Web: www.focussat.ro  

Facebook: https://www.facebook.com/FocusSatRomania 

Despre Focus Sat

Focus Sat, primul furnizor de servicii de televiziune digitală prin satelit din România, a intrat cu dreptul în casele românilor în 2004, cu misiunea de a le aduce bucurie și divertisment de calitate. Televiziunea digitală prin satelit Focus Sat reprezintă soluţia pentru un stil de viaţă modern, care răspunde cât se poate de bine nevoii actuale de diversitate și pune accent pe libertatea de alegere, calitatea şi fiabilitatea de înaltă clasă a tehnologiei pe care o promovează. Cu o atenție deosebită acordată unei experiențe de vizionare complete, Focus Sat și-a diversificat soluțiile de livrare de conținut cu o aplicație OTT de ultimă generație – Focus Sat App – care poate fi accesată de pe orice dispozitiv smart fix sau mobil, cu funcții interactive ce permit repornirea și reluarea programelor TV preferate sau acces la servicii video on demand premium. Focus Sat este o marcă înregistrată care aparține Canal+ Luxembourg S.à r.l. – unul dintre cei mai mari operatori Pay TV din Europa, din care mai fac parte următoarele branduri: Canal Digitaal și Online.nl în Olanda, TV Vlaanderen și TeleSat în Belgia, M7 în Germania, HD Austria în Austria, și Slovacia, Direct One în Ungaria, Skylink și FreeSAT în Republica Cehă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.