ENOLA HOLMES 2 va avea premiera globală pe 4 noiembrie, doar pe Netflix.

CU: Millie Bobby Brown, Henry Cavill, David Thewlis, Louis Partridge, Susan Wokoma, Adeel Akhtar, Sharon Duncan-Brewster și Helena Bonham Carter

 

REGIZAT DE: Harry Bradbeer

SCENARIU DE: Jack Thorne

O POVESTE DE: Harry Bradbeer & Jack Thorne

BAZAT PE: Seria de cărți „Enola Holmes Mysteries” a autoarei Nancy Springer

PRODUCĂTORI: Mary Parent, Alex Garcia, Ali Mendes, Millie Bobby Brown, Robert Brown

PRODUCĂTORI EXECUTIVI: Joshua Grode, Michael Dreyer, Paige Brown, Jane Houston, Harry Bradbeer, Jack Thorne

 

DIRECTOR DE IMAGINE: Giles Nuttgens, BSC

DESIGN DE PRODUCȚIE: Michael Carlin

EDITAT DE: Adam Bosman

DESIGN DE COSTUME: Consolata Boyle

MUZICĂ DE: Daniel Pemberton

CASTING DE: Orla Maxwell, CDG

 

Despre ENOLA HOLMES:

Acum detectivă la fel ca celebrul ei frate, Enola Holmes preia primul ei caz oficial. Ea trebuie să găsească o fată dispărută, în timp ce o conspirație periculoasă alimentează un mister la a cărui rezolvare e nevoie de ajutorul prietenilor și de cel al lui Sherlock în persoană.

 

SINOPSIS:

Imediat după triumful rezolvării primului ei caz, Enola Holmes (Millie Bobby Brown) calcă pe urmele faimosului ei frate, Sherlock (Henry Cavill), și își deschide propria agenție – doar pentru a descoperi că viața ca femeie detectiv nu este atât de ușoară pe cât pare. Resemnată în ceea ce privește acceptarea realităților reci venite odată cu maturitatea, ea este pe cale să închidă afacerea când o fată săracă îi oferă Enolei primul ei caz oficial: să-i găsească sora dispărută. Dar acest caz se dovedește a fi mult mai derutant decât se aștepta, deoarece Enola este aruncată într-o lume nouă și periculoasă – de la fabricile sinistre și sălile de muzică pline de culoare ale Londrei, până la cele mai înalte eșaloane ale societății și chiar până pe 221B Baker Street. Pe măsură ce scânteile unei conspirații mortale se aprind, Enola trebuie să ceară ajutorul prietenilor – și al lui Sherlock în persoană – pentru a-și dezvălui misterul. Jocul, se pare, că se pune din nou pe picioare!

 

ENOLA HOLMES 2 este regizat de Harry Bradbeer, cu un scenariu de Jack Thorne și o poveste de Harry Bradbeer & Jack Thorne. Alături de noi prieteni și inamici, filmul îi are în distribuție pe Millie Bobby Brown, Henry Cavill, David Thewlis, Louis Partridge, Susan Wokoma, Adeel Akhtar, Sharon Duncan-Brewster și Helena Bonham Carter.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.