Filmul „Night of the Living Dead” regizat de Jeff Broadstreet va fi difuzat de Warner TV pe 21 august, în cadrul seriei Duminici de vară scary.

Un omagiu și, în același timp, o reinterpretare a filmului original din 1968, producția actualizată din 2006 are în centru mai mulți supraviețuitori prinși într-o fermă unde se luptă cu zombies.

Din distribuție fac parte Brianna Brown, Joshua DesRoches, Sid Haig, Greg Travis și Ken Ward.

Acesta este al doilea remake al clasicului, după cel regizat de Tom Savini și lansat în 1990, pe baza scenariului revizuit al lui George A. Romero. Spre deosebire de primul, acest remake a fost realizat de o echipă complet nouă.

Originalul nu a fost vreodată protejat corespunzător prin drepturi de autor, astfel că a ajuns domeniu public, iar versiunile pot fi realizate fără permisiunea creatorilor inițiali.

Jeff Broadstreet a semnat și un prequel, intitulat „Night of the Living Dead 3D: Re-Animation”, care a fost lansat în 2012.

„Night of the Living Dead” (1968) este un film horror independent regizat, filmat și montat de George A. Romero, având la bază un scenariu semnat de el împreună cu John Russo. Franciza cuprinde cinci continuări oficiale, lansate între 1978 și 2009, toate regizate de George A. Romero.

Lungmetrajul lui Jeff Broadstreet va putea fi urmărit pe 21 august începând cu ora 22:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.