Nicki Minaj a lansat single-ul „Super Freaky Girl”

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/SuperFreakyGirlPR

Daca in urmă cu câteva zile, Nicki Minaj a fost desemnată laureatul Video Vanguard Award de anul acesta la MTV Video Music Awards, iar în weekend, ea a cântat cu Drake și Lil Wayne la un spectacol de reuniune Young Money, acum artista lanseaza piesa „Super Freaky Girl”.

Piesa „Super Freaky Girl” include un sampe din hitul din 1981 al lui Rick James „Super Freak”. Artista a început să posteze fragmente din melodie pe TikTok în urmă cu câteva săptămâni, în pregătirea pentru lansare, și a prezentat-o în emisiunea Minaj Queen Radio Apple Music.

„Super Freaky Girl” marchează prima lansare a rapperului de la „We Go Up” din martie cu Fivio Foreign. Înainte de asta au apărut „Blick Blick” cu Coi Leray, „Bussin” cu Lil Baby și „Do We Have A Problem?” cu Lil Baby – toate lansate anul acesta.

Nicki Minaj urmează să primească premiul Michael Jackson Video Vanguard la MTV Video Music Awards 2022, difuzat în direct de la Prudential Center din Newark, N.J. și, de asemenea, va fi unul dintre momentele live din cadrul show-ului, pentru prima dată din 2018. Minaj este al patrulea rapper care primeste onoarea, după LL Cool J (1997), Kanye West (2015) și Missy Elliott (2019). Minaj este, de asemenea, nominalizata la VMA în acest an pentru cel mai bun hip-hop pentru „Do We Have a Problem” cu Lil Baby.

 

 

 

Link YouTube

 

Afrojack și Black V Neck fac echipă cu Muni Long pentru “Day N Night”

Stream / Download: 
https://umusic.lnk.to/DayNNightPR

Afrojack și Black V Neck fac echipă cu Muni Long pentru “Day N Night”, o melodie energizantă, cu o linie de bas captivantă, care lasă publicul să dorească mai mult după fiecare ascultare. Colaborarea de vis a lui Afrojack, Black V Neck și Muni Long scoate în evidență fiecare aspect al talentului fiecărui artist. Black V Neck a colaborat cu Afrojack de mai multe ori în trecut, inclusiv single-ul lor, „To The Floor”. Vocea lui Muni adaugă o vibrație perfectă și da viață sunetului deja înălțător al piesei.

Afrojack a produs unele dintre cele mai mari hituri din ultimul deceniu și este unul dintre numele de top din cultura muzicii dance. La sfârșitul lunii iulie, a lansat EP-ul surpriză „Afrojack Presents NLW”, un proiect cu 8 piese prin care a revenit la rădăcinile stilului său. La începutul lunii iulie, el a colaborat cu R3HAB pentru prima lor colaborare din ultimul deceniu cu „Worlds On Fire”, lansat prin Tomorrowland Music înainte de spectacolul lor b2b la Tomorrowland.

Afrojack a anunțat, de asemenea, un acord de parteneriat cu Universal Music Group în iulie pentru toate lansările sale viitoare. Înainte, în martie, Afrojack și David Guetta au lansat o colaborare între genuri, cu Missy Elliott, BIA și Doechii, „Trampoline”. Muzicianul olandez a început anul cu cea de-a patra nominalizare la premiile GRAMMY, de data aceasta și, pentru prima dată, pentru cea mai bună înregistrare dans pentru cântecul său crossover dance pop, „Hero”, alături de David Guetta.

Prieteni de mult timp, Ian și Julian s-au unit în 2017 pentru a forma duo-ul inovator și original de muzică House, Black V Neck. Au lansat melodii populare precum „Sex, Drugs, Alcohol”, care a adunat peste 21 de milioane de stream-uri la nivel global. Cu sprijinul unor artiști underground precum Claude VonStroke, Chris Lake, Green Velvet, Lee Foss și Shiba San, duo-ul a apărut și a colaborat la spectacole de festival, seturi de club și emisiuni radio din întreaga lume cu unele dintre cele mai mari nume din muzica dance cum ar fi, Afrojack, Dipo, Marshmello, Tchami și DJ Snake, pentru a numi câțiva. Au lansat remixuri pentru piese de la David Guetta, Afrojack, Salvatore Ganacci, John Summit, Tommy Trash și Walker & Royce și au lucrat cu numeroase case de discuri precum Sink or Swim, Repopulate Mars, Confession, Insomniac Records și OWSLA.

Unul dintre cei mai ascultați și cei mai populari artiști de R&B, Muni Long a explodat cu succesul succesului de succes urban și ritmic, certificat cu discul de platină, numărul 1, „Hrs And Hrs”. Single-ul a obținut peste 200 de milioane de stream-uri, a ajuns în Top 5 al Apple Music și pe locul 17 în Billboard Hot 100. Muni a cântat la NBC The Tonight Show cu Jimmy Fallon în rolul principal, a fost desemnată artistul MTV Global PUSH al lunii iunie, desemnată în programul „On The Verge” al iHeart Radio, BET Amplified, Artistul YouTube On The Rise, Spotify Frequency Artist, Artistul Snapchat de urmărit și Artistul Amazon Breakthrough al lunii.

 

Stream / Download

 

 

 

Jessie Reyez a lansat piesa „Mutual Friend”

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/MutualFriendPR

Jessie Reyez lanseaza melodia „Mutual Friend”, pe care a prezentat-o live in cadrul show-ului TV „Jimmy Kimmel Live!”.
In acelasi timp, artista a dezvăluit, videoclipul piesei, care a fost regizat de Peter Huang.

„Prietenul meu m-a sunat să vorbim și să-mi transmită un mesaj de la fostul meu (de parcă am fi fost in școala sau ceva de genul asta -_-) M-am supărat tare, am mers la studio, am comandat Uber Eats, Rykeys a cântat un beat și apoi a ieșit „Mutual Friend”, a declarat Jessie.

Noul single urmează lansarea din iunie a piesei „Fraud”. Piesa, descrisă de Antwane Folk de la Rated R&B ca „intensă și nefiltrată”, a sosit cu un videoclip muzical regizat de Emma Higgins.

Ambele melodii sunt programate să apară pe viitorul album al lui Reyez, care va fi lansat prin FMLY/Island Records. Ea și-a lansat  albumul de debut „Before Love Came to Kill Us” în martie 2020. La mai puțin de două săptămâni mai târziu, a apărut ediția de lux și a avut trei cântece suplimentare.

În toamna aceea, Reyez a lansat o a treia versiune extinsă a Before Love Came to Kill Us. Ea a înlocuit două melodii cu „Sugar at Night” și „No One’s in the Room”. Toate cele trei track-uri au inclus apariții de la Eminem și 6LACK.

La sfârșitul anului 2020, Reyez a primit premiul American Express Impact la Billboard Women in Music 2020. Before Love Came to Kill Us a fost lăudat de Rated R&B în aceeași lună, apărând pe lista albumelor de la sfârșitul anului pe locul 19.

 

Ari Lennox lansează noul single „Hoodie”
Al doilea său album – „age/sex/location” urmează să fie lansat pe 9 septembrie

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/HoodiePR

Ari Lennox revine cu lansarea oficială a noului ei single, „Hoodie”, și videoclipului electrizant. Ba mai mult, așteptările fanilor au luat sfarșit: cântăreața și compozitoarea nominalizată la premiile Grammy și premiată de numeroase ori cu discul de platină anunță cu mândrie că albumul ei, „age/sex/location”, va fi lansat pe 9 septembrie prin Dreamville/Interscope Records.

Single-ul „Hoodie” o reunește pe Ari cu vechiul său colaborator, Elite de la Dreamville, care a condus opt piese de pe albumul lui Ari din 2019, Shea Butter Baby. Noua lor creație este un slow-jam care dovedește că Ari excelează în toate aspectele artistice. De la prima notă, ea smulge atenția ascultătorilor cu o autoritate rece, poruncitoare și își întinde gama vocală suavă până la noi maxime amețitoare într-o melodie romantică. În videoclipul electrizant, cântăreața se întinde pe un tanc de înot, îmbrăcată în lenjerie elegantă în timp ce flirtează – și nu numai – cu personajul masculin. Gigantul hip-hop-ului, Isaiah Rashad, joacă alături de Ari ca persoana sa iubită și culminează cu o întorsătură surprinzătoare care se termină perfect pentru un scenariu gândit de Jordan Peele.

Lansarea piesei „Hoodie” și a videoclipul său continuă un an de victorii în 2022. Artista a fost nominalizată pentru patru premii BET în iunie și a obținut trei certificări RIAA Gold în acest an, câte una pentru piesele favorite ale fanilor de pe albumul „Shea Butter Baby” respectiv,  „Whipped Cream”, colaborarea ei cu Jazmine Sullivan „On It” și hitul ei solo uriaș, „Pressure”. „Pressure”, care se va găsi și pe albumul „age/sex/location”, a catapultat-o pe Ari și i-a adus numeroase realizări după lansarea sa la sfârșitul anului 2021. Pe lângă faptul că a devenit primul hit solo al lui Ari în Billboard Hot 100, unde a ajuns în topuri timp de 17 săptămâni, i-a asigurat primul loc 1  în topul Billboard Adult R&B Airplay, a urcat pe locul 2 în topul Billboard R&B/Hip-Hop Airplay și a ajuns pe locul 6 în topul Hot R&B Songs. Până în prezent, piesa are mai mult de 120 de milioane de stream-uri globale.

Albumul „age/sex/location” servește drept urmare a apreciatului debut al lui Ari din 2019, Shea Butter Baby. Proiectul, acum cu peste 1,3 miliarde de stream-uri globale, a dat naștere unor hituri majore: piesa certificată cu platină RIAA, cu șeful casei de discuri Dreamville și artistul, J. Cole, single-urile preferate de fani, certificate cu discul de aur „BMO” și „Whipped Cream”, și „Up Late”, al căror videoclipuri au atras laude de la ESSENCE, Noisey, Pitchfork și Billboard. Recunoașterea premiilor a vizat epoca de debut, cu nominalizări la Premiile Grammy (pentru contribuția sa la albumul lui Dreamville, Revenge of the Dreamers III), trei premii Soul Train 2019 și două premii NAACP 2020.

 

 

Rae Sremmurd face echipă cu Flo Milli pentru “Community D**k”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/CommunityDkPR

Rae Sremmurd face echipă cu Flo Milli pentru “Community D**k”. Milli și-a lansat recent albumul de debut, în timp ce Swae Lee și Slim Jxmmi se pregătesc pentru sosirea celui de-al patrulea proiect.

Duo-ul rap Rae Sremmurd îsi pregătește de ceva vreme cel de-al patrulea album de studio (primul de la SREMM din 2018). În iunie, Sim Jxmmi și Swae Lee au lansat „Denial”, iar acum s-au întors cu o colaborare cu Flo Milli sub forma „Community D**k”.
Vorbind cu Zane Lowe de la Apple Music 1 despre piesa, Jxmmi a spus: „Este destul de nebunesc… unul dintre producătorii noștri, 30 Roc, a primit o înregistrare vocală de la această fată… așa că a cântat acea melodie. Ea a devenit cu adevărat creativă și a cântat-o ​​în acea melodie, iar el a probat-o pe ritm. Și s-a format un sunet de vară… sună ca Hot Boys, City Girls.”

Lăudând-o pe colaboratoarea lor, el a adăugat: „Flo Milli a primit acel ton. Ea vorbește pentru femei în cel mai bun mod, în cel mai distractiv mod. O să-l prezinte într-un anumit fel. Așa că am fost de parcă trebuie să i-o trimitem și să o lăsăm să înregistreze… i-am trimis piesa… a fost magnifică.”

În timpul aceluiași interviu, Rae Sremmurd a dat o idee despre ce ne putem aștepta de la viitorul lor proiect. „Facem asta de șapte ani. Așa că acum, ne-am dat seama. Ne cunoaștem meseria, ne cunoaștem rolul, ne cunoaștem sunetul. Chiar dacă nu renunțam la muzică, făceam muzică mereu.”

„Am avut atâtea încercări și erori, am văzut atât de multe reacții ale fanilor și am văzut ce funcționează și ce nu. Este timpul să continuăm să hrănim fanii.”

 

 

 

Nicky Romero colaborează cu Norma Jean Martine pentru “I Hope That It Hurts”

Stream / Download: 
https://umusic.lnk.to/IHopeThatItHurtsPR

Nicky Romero colaborează cu Norma Jean Martine pentru “I Hope That It Hurts”. Cântecul este un exemplu uimitor al capacității lui Romero de a produce totul, de la umplerea ringului de dans al festivalului de pe scena principală, la bijuterii crossover dance-pop prietenoase cu undele radio, care lovesc cu adevărat în sentimente. Cu o combinație câștigătoare de voci emoționante și melodii organice,  „I Hope That It Hurts” este tipul de imn de despărțire pe care îl vei canta sub duș, în mașină sau după câteva pahare de vin.

Pe lângă nenumăratele sale lansări pe Protocol Recordings ale lui Romero, el a lansat anterior „Why Do I Call” și „Nights With You” pe Virgin/Universal, în timp ce Norma Jean Martine a colaborat la câteva hituri mari cu oameni precum Ofenbach pentru „ Head Shoulders Knees & Toes” (peste 350 de milioane doar pe Spotify) și Lost Kings pentru „When We Were Young” (peste 110 milioane de stream-uri pe Spotify) făcându-l pe talentatul american unul dintre cei mai solicitați cântăreți/compozitori din lume.

„„I Hope That It Hurts” este o melodie specială pentru mine, deoarece întregul proces creativ a fost o călătorie. M-am îndrăgostit de primul demo al piesei, dar inițial era prea departe de sunetul meu. Deci Cea mai mare provocare a fost să transform această melodie frumoasă în ceva cu care mă simțeam confortabil, fără a pierde ADN-ul scrisului original și al vocii, care m-a captivat când am ascultat prima versiune a ei. Ea a adus cu adevărat melodia la următorul nivel cu o interpretare uimitoare. Sunt foarte încântat să o împărtășesc lumii.” – Nicky Romero

 

 

 

DaBaby a lansat “Tough Skin”

Stream / Download: 
https://umusic.lnk.to/ToughSkinPR

DaBaby a lansat “Tough Skin”. Mesajele introspective ale piesei detaliază circumstanțele din tinerețe care l-au transformat în bărbatul care este astăzi.

Sosirea acestui single este potrivită, având în vedere că numele rapperului este încă o dată introdus în conversații cu privire la relația lui cu DaniLeigh. Conflictul lor a fost jucat pentru o audiență globală pe Instagram Live, iar mai târziu, DaBaby a intrat într-o altercație fizică cu fratele lui DaniLeigh.

Cântăreața Def Jam a vizitat recent Big Boy’s Neighborhood, unde a vorbit despre EP-ul ei recent lansat My Side, un proiect care l-a vizat pe artistul din Carolina de Nord. De asemenea, DaBaby a împușcat recent pe cineva care a pătruns pe proprietatea sa, iar interogatoriul său cu poliția dintr-un incident separat a ajuns și el pe internet, provocând o furtună de răspunsuri.

Cu numele din nou în discuții virale, DaBaby revine cu lansarea oficială a piesei „Tough Skin”, o piesă în care vorbește despre a rămâne rezistent în timp ce detaliază circumstanțele care l-au făcut așa cum este.

„Tough Skin” este de așteptat să fie inclus pe viitorul album al lui DaBaby.

 

 

 

JID a lansat single-ul “Dance Now” și a anunțat data următorului album

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/DanceNowPR

JID a lansat single-ul “Dance Now” și a anunțat data următorului album. Piesa este produsă de colaboratorul Christo, iar JID își împletește versurile în jurul ritmului amenințător pentru mai multe schimbări de flow, versuri antologice și un refren oferit de Kenny Mason și Foushee. Videoclipul pentru „Dance Now” oglindește temele de povestire, punând în evidență numeroasele personaje și scene găsite în Atlanta, GA.

„Dance Now” urmează lansarea „Surround Sound” cu 21 Savage și Yung Baby Tate și „Stick”, care apare pe mixtape-ul Dreamville D-Day lansat în aprilie. The Forever Story este cel de-al treilea album de studio al lui JID după debutul său, The Never Story (2017) și al doilea album aclamat de critici, DiCaprio 2 (2018). Noul material discografic va fi disponibil începând cu 26 august.

 

 

 

Scorpions a lansat single-ul “Hammersmith”

Stream / Download: 
https://umusic.lnk.to/HammersmithPR

Hammersmith este un loc pentru evenimente situat în cartierul londonez cu același nume. Unii artiști care au cântat acolo au fost The Who, Queen, AC/DC, Motörhead, Metallica și Scorpions.

Noul single de la SCORPIONS nu este doar un imn pentru un o scenă impresionantă si plină de istorie, este și un manifest contemporan, care arată cât de mult entuziasm au încă pentru hard rock, rădăcinile faimei lor și metalul original. „Cântecul”, spune Klaus Meine, „ne duce înapoi la o perioadă în care cântam în cele mai mici cluburi, visând doar să putem cânta în Temple of Rock, Hammersmith Odeon”.

Muzica, compusă de fondatorul SCORPIONS, Rudolf Schenker, toboșarul Mikkey Dee și Magnus Axe, îi oferă cântărețului Klaus Meine (versuri) o mare oportunitate de a demonstra că poate intona perfect tonurile de baladă ale marilor melodii SCORPIONS, ci și că vocea pentru rock este, de asemenea, incredibilă. Un început aproape brutal, în care marele fost baterist de la Motörhead, Mikkey Dee, deja se eliberează, urmat de sunete de chitară, deschide scena excursiei vocale a lui Klaus Meine.

Amestecat cu riff-uri armonice, întrerupte în mod repetat de tobe agresive, „Hammersmith” este ceva cu totul special în noul repertoriu al trupei rock. Unul dintre cele mai importante momente este atunci când chitaristul principal Matthias Jabs își balansează cu măiestrie instrumentul până când melodia ajunge la final. După cum rezumă Klaus Meine: „Rocks Like Hell!”

 

 

 

Poppy Ajudha a lansat piesa “NO!”

Stream / Download: 
https://umusic.lnk.to/PoppyAjudhaNOPR

Poppy Ajudha a lansat piesa “NO!”.
Sfidător și propulsiv, single-ul „NO!” se adună în jurul mesajului esențial de prețuire a autonomiei și a granițelor noastre într-o lume care încearcă din ce în ce mai mult să le dărâme. Reprezintă prima melodie de la Poppy de la lansarea albumului ei de debut The Power In Us, în aprilie. Poppy a cântat recent la BBC Proms, acompaniată de o orchestră formată din 12 piese, a apărut într-un episod recent din Later…cu Jools Holland cu o interpretare puternică a single-ului său „PLAYGOD”. În noiembrie, aceasta va susține un turneu principal în Marea Britanie și Europa.

Cunoscută pentru că își folosește arta și platforma pentru a iniția conversații și comentarii asupra problemelor definitorii ale generației ei, „NO!” o prezintă pe Poppy că continuă această intenție. Este o rebeliune împotriva criticilor și a trollului pe internet, un comentariu social asupra unei lumi de narațiuni politice haotice, personalități publice necinstite și flux continuu de opinii publice conflictuale. Piesa este despre a stăpâni cine ești, să fii tu însuți fără scuze și să spui NU! la așteptările altora de la tine. Am scris NO! cu Jungle la prima noastră întâlnire, energiile noastre au făcut clic și am creat înregistrarea perfectă rebelă și urgentă care vorbește despre cum mă simt în acest moment.”

Experiențele personale ale lui Poppy, precum și evenimentele din ultimii ani au încurajat-o să lanseze una dintre cele mai dinamică muzică din cariera ei. Crescută în Deptford, Poppy este fiica unei mame britanice și a unui tată care a emigrat din Sf. Lucia. Ca tânără creatoare de culoare LGBTQ+, 20 de ani au fost marcați nu doar de descoperirea și afirmarea viziunii ei artistice, ci și de înțelegerea identității sale sexuale și a moștenirii de rasă mixtă. Muzicienii și creatorii pe care i-a întâlnit și cu care a colaborat de-a lungul drumului, precum și diploma ei în antropologie socială de la Universitatea SOAS din Londra, au fost esențiale în modelarea amestecului ei de suflet, R&B și pop. Munca ei se luptă cu probleme precum autonomia corporală, politica de gen, teoria queer, feminismul, colonialismul și intersecția dintre rasism și sexism. Acesta din urmă este ceva pe care ea l-a experimentat, confruntându-se cu standardele duble care există pentru femeile de culoare care se angajează în discursul public, un catalizator suplimentar pentru crearea „NO!”.

Albumul ei de debut The Power In Us a consolidat etosul lui Poppy, cufundat într-un nou sentiment de claritate și scop și susținut de vocea ei puternică și distinctă. Piesele cheie includ „Demons”, care abordează sănătatea mintală, „PLAYGOD” care vorbește despre drepturile la avort și „London’s Burning”, care explorează moștenirea colonială și impactul și importanța imigrației asupra culturii britanice. Albumul cu 12 piese prezintă și o gamă impresionantă de colaboratori muzicali, inclusiv cu Nubya Garcia și credite de producție de la Wyn Bennett (Janelle Monae, Goldlink, Haim), Karma Kid (Dua Lipa, Arlo Parks, Shygirl), Wesley Singerman (Anderson .Paak, Kendrick lamar, Pink Sweat$), Joel Compass (FKA Twigs, Jorja Smith), Itai Shapira și Taylor Dexter (Joji, Ray Blk).

Spiritul progresist și ambițios al lui Poppy Ajudha a câștigat deja multi fani, ajungând la Barack Obama, Michaela Coel, Anderson Paak. și Kae Tempest. Ea a creat conexiuni puternice în lumea modei și a artei, invitată de Naomi Campbell să cânte la evenimentul său „Fashion for Relief”, precum și la deschiderea expoziției „Figures of Speech” de Virgil Abloh, plus că a colaborat cu brand-uri inclusiv Dior și Delvaux și Nike. Poppy a fost invitată recent să cânte la Bienala de la Veneția, unde a fost inclusă în expoziție de către artistul premiat Sonia Boyce – prima femeie de culoare care a reprezentat Marea Britanie la eveniment – într-o piesă devoțională, captivantă, cu vocaliste femei de culoare britanică. Ea a fost susținută atât de BBC Radio 1, cât și de BBC 6Music, cu alte premii, inclusiv Jazz FM Soul Act of the Year și spectacole la Glastonbury, SXSW, New York Jazz și nu numai.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.