Pasiune, senzualitate și aur într-o campanie prețioasă, care o are în centru pe INNA, îmbrăcată în culori hipnotizante de safire și diamante. Linia minimalistă a ținutelor este completată de bijuteriile haute, piese unice ce compun colectiile STIL DIAMONDS.

Prin fuzionarea a două branduri de bijuterii, Stil și Exquisite Diamonds, prinde contur Stil Diamonds, un mix complex de creativitate, talent și rafinament.

Exquisite, True Love for Diamonds

Noua campanie STIL Diamonds, prin care sunt lansate două colecții statement – ICON și SPECTRUM – este pusă în scenă de Tibi Clenci & agenția Black Sheep (https://black-sheep.ro/), protagonista fiind nimeni alta decat INNA,  reușind împreună să contureze portretul unei dive: puternică, feminină și radiantă în fiecare moment. Precum un diamant!

Colecția ICON este alcătuită din piese din aur galben, cu design și dimensiuni îndrăznețe. Bijuteriile se înscriu în clasa accesoriilor de impact, care surprind prin minuțiozitatea detaliilor și rafinamentul finisajelor – piese impunătoare, cu o arhitectură interesantă, menită să contureze prin strălucire orice moment din zi.
Colecția Spectrum Sapphire Splash este caracterizată prin nuanțele puternice ale safirelor naturale. Pietrele încrustate în montura bijuteriilor sunt 100% naturale, iar proprietățile lor uimitoare se reflectă în claritatea și culorile lor perfecte. Safirele fancy sunt mai rare decât cele albastre.

Safirele fancy oferă un curcubeu de opțiuni pentru cei care apreciază caracterul romantic al acestor pietre și mai ales pentru cei care își doresc, în același timp, bijuterii cu design deosebit. Unele pietre își schimbă nuanța atunci când sunt expuse de la lumină naturală la cea artificială, fluorescentă sau incandescentă.

Despre STIL Diamonds

STIL este o companie românească cu peste 30 de ani experiență în lumea bijuteriilor din aur și pietre prețioase, unul dintre puținele branduri naționale care își concentrează în întregime resursele pe conceptul de design propriu.

Atelierul STIL îmbină metodele tradiționale de realizare a bijuteriilor din aur cu proceduri ce implică folosirea unor utilaje de ultimă generație. Acestea ajută la obținerea unor finisaje premium într-un timp scurt, atenția și eforturile specialiștilor concentrându-se astfel pe zona de creație și inovație.
Despre INNA

Unul dintre cei mai de succes artiști din România, cu o carieră impresionantă și la nivel internațional, INNA a atins un nou prag important: 10 miliarde de vizualizări și de stream-uri. Acesta reprezintă și un record pentru un artist român și confirmarea unei repertoriu cu zeci de hituri cunoscute și apreciate în întreaga lume, cu colaborări cu artiști români și internaționali relevanți cum ar fi J Balvin, Pitbull, Daddy Yankee, Flo-Rida, Yandel, Alok, Timmy Trumpet, Sofi Tukker și alții.

Cu un număr impresionant de hituri în palmares și cu sute de concerte prin Europa, Asia, America Latină, SUA, Canada și în Orientul Mijlociu, INNA este un nume relevant în industria muzicală. Colaborările recente alături de artiști internaționali, dar și din România, o fac pe INNA una dintre cele mai apreciate artiste. Piese precum „Up” feat. Sean Paul sau ”Tare” alături de The Motans sunt doar câteva dintre exemplele de lansări recente ce au luat cu asalt topurile muzicale de specialitate. Artista se bucură de peste 7,6 milioane de ascultători lunari pe Spotify și peste 4 miliarde de vizualizări pe YouTube, doar pe propriul canal. Cel mai recent single “Up”,  lansat în colaborare cu rapper-ul jamaican Sean Paul, a strâns peste 100 milioane de views pe YouTube și peste 43 de milioane de stream-uri pe Spotify.

 

Colecțiile de bijuterii ICON by INNA și SPECTRUM sunt disponibile în cele 13 locații Stil Diamond din țară și online, pe www.stildiamonds.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.