PREMIERELE LUNII SEPTEMBRIE

CRIME ÎN ZONA EURO
Miercuri, de la 21:00
Patru filme de investigație franțuzești sunt difuzate, în premieră în România, la DIVA în septembrie și învăluie serile de miercuri în suspans.
7 septembrie – Crimă în Munții Maures (Murder In The Maures Mountains, 2019) distribuţie: Alex Lançon, Hélène Degy, Christian Rauth. În timpul unui exercițiu militar în pădure, soldații fac o descoperire macabră: cineva și-a găsit moartea sub o ploaie de săgeți.
14 septembrie – Crimă în Țara Catarilor (Murder in the Land of the Cathars, 2019) distribuţie: Élodie Fontan, Salim Kechiouche. Într-un castel din ținutul catarilor, la vernisajul unei expoziții cu tema inchiziției, se face o descoperire sinistră. Oare singurul suspect este cu adevărat vinovat?
21 septembrie – Crimă la St Omer (Murder in St Omer, 2019) distribuţie: Sagamore Stévenin, Elsa Lunghini. Într-o serie de scrisori anonime, un șantajist amenință cu dezvăluiri asupra unei crime nerezolvate în orașul Doulac.
28 septembrie – Crimă pe insula Reunión (Murder on Reunion Island, 2019) distribuţie: Catherine Jacob, Ambroise Michel. O polițistă locală își unește forțele cu un polițist din Franța continentală în investigarea morții suspecte a moștenitorului unei sere de mușcate.

DREPTUL FAMILIEI S2
Din 15 septembrie,
Două episoade, joia, de la 21:00
Sezonul doi al serialului Dreptul familiei (Family Law – 2022) aduce la DIVA noi episoade, premieră în România, care au în centru povestea lui Abigail Bianchi (Jewel Staite – Stargate: Atlantis), o avocată foarte pricepută, dar care se află într-o perioadă dificilă a vieții sale. A pierdut temporar custodia celor doi copii, locuiește cu mama sa și lucrează pentru tatăl său înstrăinat, alături de fratele și sora ei vitregi. Noile episoade o înfățișează pe Abi în situații unde este nevoită să gestioneze mai multe tipuri de familii: familiile pe care le reprezintă în sala de judecată, familia tatălui său și propria familie, soțul și cei doi copii.

MORGANE, GENIUL INVESTIGAȚIILOR S2
Din 19 septembrie,
Două episoade, lunea, de la 21:00
Sezonul doi al apreciatului serial franțuzesc de investigații aduce la DIVA aceeași combinație unică de comedie și anchete criminalistice, difuzate în premieră în România. Morgane Alvaro (Audrey Fleurot), o femeie de 38 de ani, mamă singură a trei copii, cu un IQ de geniu, de peste 160 de puncte, se implică în anchetele poliției și aduce culoare cu extravaganța ei, lipsa de diplomație și personalitatea debordantă.

FILME ROMANTICE LA DIVA
Din 2 septembrie
Vinerea, de la 21:00
Prietenie cu folos (Friends with Benefits, 2011) cu Justin Timberlake, Mila Kunis și Woody Harrelson. Doi prieteni insistă că dormitul împreună nu ar trebui să ducă la o apropiere emoțională între ei, în ciuda a tot mai multe dovezi că nu e așa. În data de 9 septembrie aflăm Cum știi dacă ai noroc? (How Do You Know, 2010) cu Reese Withserspoon, Paul Rudd, Owen Wilson și Jack Nicholson. Sportiva Lisa se află la răscruce de drumuri și în mijlocul unui triunghi amoros după ce echipa de softball din care făcea parte a renunțat la ea. Pe 16 septembrie suntem Despărțiți, dar împreună (The Break-Up, 2006) cu Vince Vaughn, Jennifer Aniston și Cole Hauser. Doi îndrăgostiți care se ceartă decid să se despartă și încearcă să se alunge reciproc din apartamentul pe care îl împart, comportându-se oribil unul cu celălalt. Data de 23 septembrie aduce O iubire neplanificată (Man Up, 2015) cu Lake Bell și Simon Pegg. Datorită unei neînțelegeri, jurnalista Nancy este confundată cu o altă persoană la o întâlnire și nu are niciun motiv să regrete. Vineri, 30 septembrie, pășim pe Drumul spre regăsire (Catch and Release, 2006) cu Jennifer Garner, Timothy Olyphant și Kevin Smith. În timp ce încearcă să își reconstruiască viața după moartea logodnicului ei, Gray (Jennifer Garner) descoperă că acesta avea secrete față de ea.

PRPROGRM LUNA SEPTEMBRIE – DIVA 

joi
1 septembrie 2022

06.00   FILM Lege și dragoste – FILM Romance 2019, regia: Clare Niederpruem, distribuţie: Erin Cahill, Trevor Donovan, Gregory Harrison

(Love, Fall & Order)

Când Claire merge acasă să salveze Festivalul Recoltei de la ferma de dovleci a tatălui său, se confruntă cu un vechi rival – avocatul care se opune.

08.00   Hudson și Rex: Mortul viu – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Dead Man Walking) Sezonul 2, Episodul 2

Charlie și Rex trebuie să găsească un ucigaș înainte ca victima să moară otrăvită.

09.00   Anatomia lui Grey: Zonă periculoasă – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Justin Chambers, Chandra Wilson

(Grey’s Anatomy: Danger Zone) Sezonul 14, Episodul 5

Hunt se alătură surorilor într-o plimbare cu mașina, iar vechi amintiri din trecut ies la suprafață.

10.00   Anatomia lui Grey: Hai cu mine pe mare – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Justin Chambers, Chandra Wilson

(Grey’s Anatomy: Come on Down to My Boat, Baby) Sezonul 14, Episodul 6

Jackson invită băieții să se relaxeze împreună cu el la mare, iar Arizona, April și Maggie tratează o femeie care ascunde un secret letal.

11.00   Norocul lui Loli!: episodul 45 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 45

Octavio își întreabă avocatul ce trebuie să facă pentru a deveni tată adoptiv. Între timp relația lui Vicente cu Paulina este făcută publică.

12.00   Norocul lui Loli!: episodul 46 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 46

După ce scandalul relației ei cu Vicente devine public, Don Rogelio îi spune Paulinei că trebuie să plece de la postul de radio.

13.00   Detectivi particulari: Crimă în suburbii – Crime drama, Canada 2017, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: The Hills Have Eyes) Sezonul 2, Episodul 15

Cei doi sunt nevoiți să pretindă că sunt un cuplu după ce sunt angajați de un tânăr precoce care e convins că vecinul dispărut a fost ucis.

14.00   Detectivi particulari: Uite cine hărțuiește – Crime drama, Canada 2017, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Look Who’s Stalking) Sezonul 2, Episodul 16

Îngrijorată că un hărțuitor din trecut a revenit, Becca îi angajează pe Shade și pe Angie să ancheteze lumea obscură a obsesiilor pentru celebrități.

15.00   Anatomia lui Grey: Cine trăiește, cine moare, cine-ți spune povestea – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Justin Chambers, Chandra Wilson

(Grey’s Anatomy: Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story) Sezonul 14, Episodul 7

După ce un vagon al unui montaigne russes cade de pe șine, medicii de la Grey Sloan îngrijesc pacienți ce le amintesc de fantome din propriul trecut.

16.00   Anatomia lui Grey: De nicăieri – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Justin Chambers, Chandra Wilson

(Grey’s Anatomy: Out of Nowhere) Sezonul 14, Episodul 8

Medicii trebuie să dea dovadă de creativitate ca să trateze pacienții după ce un hacker a blocat sistemul informatic al spitalului.

17.00   Norocul lui Loli!: episodul 47 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 47

Loli îl sună pe Octavio și îi cere să nu mai ia legătura cu Nicky. Melisa nu este de acord cu Bruno în ceea ce privește opțiunea lui profesională.

18.00   Norocul lui Loli!: episodul 48 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 48

Octavio încearcă să îi spună lui Nicky adevărul dar Nora reușește să îl oprească. Loli îi mărturisește tatălui ei că i-a fost foarte dor de el.

19.00   Detectivi particulari: Uite cine hărțuiește – Crime drama, Canada 2017, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Look Who’s Stalking) Sezonul 2, Episodul 16

Îngrijorată că un hărțuitor din trecut a revenit, Becca îi angajează pe Shade și pe Angie să ancheteze lumea obscură a obsesiilor pentru celebrități.

20.00   Detectivi particulari: Bere cu probleme – Crime drama, Canada 2017, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Brew the Right Thing) Sezonul 2, Episodul 17

Niște frați producători de bere își fac griji că cineva încearcă să le saboteze berea câștigătoare de premii.

21.00   Dreptul familiei: Triadă complicată – Drama Series 2021, distribuţie: Jewel Staite, Victor Garber, Brett Kelly

(Family Law: Three’s Company) Sezonul 1, Episodul 7

Abigail și Daniel reprezintă un artist care a fost cândva al treilea partener dintr-o relație poliamgamă.

22.00   Dreptul familiei: Adevăruri – Drama Series 2021, distribuţie: Jewel Staite, Zach Smadu, Genelle Williams

(Family Law: Truthiness) Sezonul 1, Episodul 8

Abigail acceptă să apere un prieten care nu este de acord cu vaccinul, în timp ce Daniel e supărat din cauză că Harry i-a refuzat cererea.

23.00   Căpitanul Marleau: Clarobscur – SERIES Crime, Franţa 2020, distribuţie: Corinne Masiero

(Captain Marleau: Claire Obscure) Sezonul 6, Episodul 7

Cea mai excentrică polițistă a Franței are de rezolvat încă un caz complicat.

01.00   Detectivi particulari: Uite cine hărțuiește – Crime drama, Canada 2017, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Look Who’s Stalking) Sezonul 2, Episodul 16

Îngrijorată că un hărțuitor din trecut a revenit, Becca îi angajează pe Shade și pe Angie să ancheteze lumea obscură a obsesiilor pentru celebrități.

02.00   Detectivi particulari: Bere cu probleme – Crime drama, Canada 2017, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Brew the Right Thing) Sezonul 2, Episodul 17

Niște frați producători de bere își fac griji că cineva încearcă să le saboteze berea câștigătoare de premii.

03.00   Medicul legist: Un loc sigur – SERIES Crime 2022, distribuţie: Serinda Swan, Roger Cross

(Coroner: Safe Space) Sezonul 4, Episodul 10

River și Dennis se mută într-o mansardă nouă, dar moartea îi urmează în curând.

04.00   FILM Lege și dragoste – FILM Romance 2019, regia: Clare Niederpruem, distribuţie: Erin Cahill, Trevor Donovan, Gregory Harrison

(Love, Fall & Order)

Când Claire merge acasă să salveze Festivalul Recoltei de la ferma de dovleci a tatălui său, se confruntă cu un vechi rival – avocatul care se opune.

vineri
2 septembrie 2022

06.00   FILM Prieteni prin corespondență – FILM Romance 2021, regia: Clare Niederpruem, distribuţie: Mallory Jansen, Joshua Sasse, Lachlan Nieboer

(Her Pen Pal)

Când organizatoarea de evenimente, Victoria, planifică nunta celei mai bune prietene la Paris, ea își redescoperă un prieten din copilărie.

08.00   Hudson și Rex: Moarte în direct – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Under the Influencer) Sezonul 2, Episodul 3

O vedetă de pe social media moare în timp ce își transmitea live propria nuntă.

09.00   Anatomia lui Grey: Cine trăiește, cine moare, cine-ți spune povestea – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Justin Chambers, Chandra Wilson

(Grey’s Anatomy: Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story) Sezonul 14, Episodul 7

După ce un vagon al unui montaigne russes cade de pe șine, medicii de la Grey Sloan îngrijesc pacienți ce le amintesc de fantome din propriul trecut.

10.00   Anatomia lui Grey: De nicăieri – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Justin Chambers, Chandra Wilson

(Grey’s Anatomy: Out of Nowhere) Sezonul 14, Episodul 8

Medicii trebuie să dea dovadă de creativitate ca să trateze pacienții după ce un hacker a blocat sistemul informatic al spitalului.

11.00   Norocul lui Loli!: episodul 47 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 47

Loli îl sună pe Octavio și îi cere să nu mai ia legătura cu Nicky. Melisa nu este de acord cu Bruno în ceea ce privește opțiunea lui profesională.

12.00   Norocul lui Loli!: episodul 48 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 48

Octavio încearcă să îi spună lui Nicky adevărul dar Nora reușește să îl oprească. Loli îi mărturisește tatălui ei că i-a fost foarte dor de el.

13.00   Detectivi particulari: Bere cu probleme – Crime drama, Canada 2017, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Brew the Right Thing) Sezonul 2, Episodul 17

Niște frați producători de bere își fac griji că cineva încearcă să le saboteze berea câștigătoare de premii.

14.00   Detectivi particulari: Umbră de îndoială – Crime drama, Canada 2017, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Shadow of a Doubt) Sezonul 2, Episodul 18

Un programator de calculatoare le cere celor doi să intre într-un laborator foarte bine securizat și să ia un hard drive cu poze obținute ilegal.

15.00   Anatomia lui Grey: 1-800-799-7233 – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Justin Chambers, Chandra Wilson

(Grey’s Anatomy: 1-800-799-7233) Sezonul 14, Episodul 9

Jo își confruntă soțul abuziv, iar Grey Sloan continuă să lucreze cu FBI-ul, după ce sistemul informatic al spitalului e compromis de un hacker.

16.00   Anatomia lui Grey: Credințe personale – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Justin Chambers, Chandra Wilson

(Grey’s Anatomy: Personal Jesus) Sezonul 14, Episodul 10

Cazul unui tânăr are un impact profund asupra medicilor de la Grey Sloan Memorial, iar Joan se confruntă cu soțul ei de care s-a îndepărtat.

17.00   Norocul lui Loli!: episodul 49 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 49

Când Karen îl întreabă pe Rafael de ce a fost la închisoare cu Loli, el schimbă subiectul. Salvador spune că regretă că a lăsat-o pe Loli să plece.

18.00   Norocul lui Loli!: episodul 50 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 50

Jessi îi promite Paulinei că va încerca să se înțeleagă cu Vicente. Spre surprinderea lui Loli, Salvador este reangajat la postul de radio.

19.00   Detectivi particulari: Bere cu probleme – Crime drama, Canada 2017, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Brew the Right Thing) Sezonul 2, Episodul 17

Niște frați producători de bere își fac griji că cineva încearcă să le saboteze berea câștigătoare de premii.

20.00   Detectivi particulari: Umbră de îndoială – Crime drama, Canada 2017, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Shadow of a Doubt) Sezonul 2, Episodul 18

Un programator de calculatoare le cere celor doi să intre într-un laborator foarte bine securizat și să ia un hard drive cu poze obținute ilegal.

21.00   Premieră FILM Prietenie cu folos – Romantic comedy 2011, regia: Will Gluck, distribuţie: Justin Timberlake, Mila Kunis, Woody Harrelson

(Friends with Benefits)

Doi prieteni insistă că dormitul împreună nu ar trebui să ducă la o apropiere emoțională între ei, în ciuda a tot mai multe dovezi că nu e așa.

23.20   FILM Dragoste cu repetiție – FILM Romance 2021, regia: Jeff Beesley, distribuţie: Katie Findlay, Wyatt Nash, Marshall Williams

(Love Strikes Twice)

Dependentă de muncă, Maggie, are probleme în căsnicie. Apoi, într-o zi, se trezește cu 15 ani în trecut. Va alege din nou același tip?

01.20   Detectivi particulari: Bere cu probleme – Crime drama, Canada 2017, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Brew the Right Thing) Sezonul 2, Episodul 17

Niște frați producători de bere își fac griji că cineva încearcă să le saboteze berea câștigătoare de premii.

02.15   Detectivi particulari: Umbră de îndoială – Crime drama, Canada 2017, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Shadow of a Doubt) Sezonul 2, Episodul 18

Un programator de calculatoare le cere celor doi să intre într-un laborator foarte bine securizat și să ia un hard drive cu poze obținute ilegal.

03.10   Medicul legist: Explozie din trecut – SERIES Crime 2022, distribuţie: Serinda Swan, Roger Cross

(Coroner: Blast to the Past) Sezonul 4, Episodul 11

Jenny și Donovan o caută pe Peggy, în timp ce îi urmăresc pe cei responsabili cu explozia de la magazinul lui Peggy.

04.00   FILM Prieteni prin corespondență – FILM Romance 2021, regia: Clare Niederpruem, distribuţie: Mallory Jansen, Joshua Sasse, Lachlan Nieboer

(Her Pen Pal)

Când organizatoarea de evenimente, Victoria, planifică nunta celei mai bune prietene la Paris, ea își redescoperă un prieten din copilărie.

sâmbătă
3 septembrie 2022

06.00   Hawaii 5.0: A ‘ohe ia e loa’a aku, he ulua kapapa no ka moana – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan, Taylor Wily

(Hawaii 5.0: A ‘ohe ia e loa’a aku, he ulua kapapa no ka moana) Sezonul 10, Episodul 21

O scrisoare postumă de la mama lui Steve conține un cifru – iar Danny e atacat de cineva dispus să facă lucruri extreme ca să-l obțină.

07.00   Norocul lui Loli!: episodul 41 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 41

Paulina merge acasă la Vicente și îl găsește consumând alcool. Îi spune că se simte responsabilă pentru demisia lui. Cesar o vizitează pe Roxy.

08.00   Norocul lui Loli!: episodul 42 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 42

Domingo și Bruno vizitează mormântul Marianei. Rafael îi spune Loli din greșeală lui Karen. Paulina îi spune lui Vicente că vrea să fie cu el.

09.00   Norocul lui Loli!: episodul 43 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 43

Urmând sfatul lui Karen, Vicente încearcă să vorbească cu Rafael dar acesta nu vrea să asculte. Paulina primește un telefon de amenințare.

10.00   Norocul lui Loli!: episodul 44 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 44

Rafael și Loli își cer iertare reciproc. Șantajistul Paulinei îi cere un milion de dolari, altfel va publica pozele cu ea și Vicente.

11.00   Norocul lui Loli!: episodul 45 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 45

Octavio își întreabă avocatul ce trebuie să facă pentru a deveni tată adoptiv. Între timp relația lui Vicente cu Paulina este făcută publică.

12.00   FILM Anotimpul dragostei – FILM Romantic Drama 2018, regia: Jill Carter, distribuţie: Autumn Reeser, Marc Blucas, Shelley Thompson

(Season for Love)

O femeie divorțată se întoarce în orașul ei ca să participe la un concurs de barbecue, dar situația se încinge când se întâlnește cu un fost iubit.

14.00   FILM Cu frâiele în mână – FILM Romance 2021, regia: Clare Niederpruem, distribuţie: Nikki DeLoach, Scott Porter

(Taking the Reins)

Când o scriitoare se întoarce la ferma familiei pentru a scrie un articol despre pasiunea sa pentru cai, devine o călătorie de auto-descoperire.

16.00   FILM Din nou împreună – FILM Romance 2020, regia: Alex Appel, Jonathan Lisecki, distribuţie: Alicia Witt, Lulu, Mark Moses

(Modern Persuasion) Episodul 1

O femeie singură care se axează pe cariera ei la New York e nevoită să se confrunte cu urmările unei relații eșuate, când fostul ei iubit o angajează.

18.00   FILM Dragoste cu repetiție – FILM Romance 2021, regia: Jeff Beesley, distribuţie: Katie Findlay, Wyatt Nash, Marshall Williams

(Love Strikes Twice)

Dependentă de muncă, Maggie, are probleme în căsnicie. Apoi, într-o zi, se trezește cu 15 ani în trecut. Va alege din nou același tip?

20.00   FILM Detectivul Gourmet: Rețetă pentru crimă – FILM Mystery 2020, regia: Mark Jean, distribuţie: Dylan Neal, Brooke Burns

(The Gourmet Detective: Roux the Day)

Angajat să autentifice și să cumpere o carte de rețete rară, Henry află secrete periculoase ascunse în aceasta, care duc la altă crimă misterioasă.

22.00   Dreptul familiei: Triadă complicată – Drama Series 2021, distribuţie: Jewel Staite, Victor Garber, Brett Kelly

(Family Law: Three’s Company) Sezonul 1, Episodul 7

Abigail și Daniel reprezintă un artist care a fost cândva al treilea partener dintr-o relație poliamgamă.

23.00   Dreptul familiei: Adevăruri – Drama Series 2021, distribuţie: Jewel Staite, Zach Smadu, Genelle Williams

(Family Law: Truthiness) Sezonul 1, Episodul 8

Abigail acceptă să apere un prieten care nu este de acord cu vaccinul, în timp ce Daniel e supărat din cauză că Harry i-a refuzat cererea.

00.00   FILM Prietenie cu folos – Romantic comedy 2011, regia: Will Gluck, distribuţie: Justin Timberlake, Mila Kunis, Woody Harrelson

(Friends with Benefits)

Doi prieteni insistă că dormitul împreună nu ar trebui să ducă la o apropiere emoțională între ei, în ciuda a tot mai multe dovezi că nu e așa.

02.20   Detectivi particulari: Trăiască regele! – Crime drama, Canada 2017, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Long Live the King) Sezonul 2, Episodul 11

Când „Regele” Evului Mediu crede că a fost otrăvit, cei doi intră sub acoperire să afle cât de periculos poate fi Evul Mediu.

03.15   Detectivi particulari: Vacanță criminală – Crime drama, Canada 2017, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Getaway with Murder) Sezonul 2, Episodul 12

Shade și Angie își iau o minivacanță fiind angajați de proprietarul unei cabane de lux ca să dovedească un caz de infidelitate.

04.10   Detectivi particulari: Un client memorabil – Crime drama, Canada 2017, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: A Fare to Remember) Sezonul 2, Episodul 13

O misiune de rutină iese din plan când apare un pasager neașteptat. E vorba de un pieton nevinovat sau de un ucigaș cu sânge rece?

05.05   Hawaii 5.0: Aloha – Crime drama, USA 2019, distribuţie: Alex O’Loughlin, Scott Caan, Taylor Wily

(Hawaii 5.0: Aloha) Sezonul 10, Episodul 22

Danny suferă din cauza soției lui Wo Fat, care caută cifrul mamei lui Steve, iar acesta soluționează cazul încredințat de tatăl său.

duminică
4 septembrie 2022

06.00   Hudson și Rex: Străini în noapte – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Strangers in the Night) Sezonul 2, Episodul 1

Cadavrul vocalistului unei formații locale e găsit pe o plajă.

07.00   Norocul lui Loli!: episodul 46 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 46

După ce scandalul relației ei cu Vicente devine public, Don Rogelio îi spune Paulinei că trebuie să plece de la postul de radio.

08.00   Norocul lui Loli!: episodul 47 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 47

Loli îl sună pe Octavio și îi cere să nu mai ia legătura cu Nicky. Melisa nu este de acord cu Bruno în ceea ce privește opțiunea lui profesională.

09.00   Norocul lui Loli!: episodul 48 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 48

Octavio încearcă să îi spună lui Nicky adevărul dar Nora reușește să îl oprească. Loli îi mărturisește tatălui ei că i-a fost foarte dor de el.

10.00   Norocul lui Loli!: episodul 49 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 49

Când Karen îl întreabă pe Rafael de ce a fost la închisoare cu Loli, el schimbă subiectul. Salvador spune că regretă că a lăsat-o pe Loli să plece.

11.00   Norocul lui Loli!: episodul 50 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 50

Jessi îi promite Paulinei că va încerca să se înțeleagă cu Vicente. Spre surprinderea lui Loli, Salvador este reangajat la postul de radio.

12.00   FILM Din nou împreună – FILM Romance 2020, regia: Alex Appel, Jonathan Lisecki, distribuţie: Alicia Witt, Lulu, Mark Moses

(Modern Persuasion) Episodul 1

O femeie singură care se axează pe cariera ei la New York e nevoită să se confrunte cu urmările unei relații eșuate, când fostul ei iubit o angajează.

14.00   FILM Dragoste cu repetiție – FILM Romance 2021, regia: Jeff Beesley, distribuţie: Katie Findlay, Wyatt Nash, Marshall Williams

(Love Strikes Twice)

Dependentă de muncă, Maggie, are probleme în căsnicie. Apoi, într-o zi, se trezește cu 15 ani în trecut. Va alege din nou același tip?

16.00   FILM Dragoste pe pârtie – FILM Romance, USA 2020, regia: Jerry Ciccoritti, distribuţie: Trevor Donovan, Charlotte Sullivan, John Ralston

(Two For The Win)

Un campion la schi își găsește dragostea, când să întoarce acasă pentru a se pregăti pentru cea mai mare provocare, cu un instructor local.

18.00   FILM A doua șansă la iubire – FILM Romantic Drama 2019, regia: Brian Brough, distribuţie: Rachel Skarsten, Brant Daugherty, Scott Christopher

(Timeless Love)

O femeie care visează o viață domestică se trezește dintr-o comă, aflând că era de fapt un vis – dar apoi își întâlnește în realitate soțul imaginar.

20.00   Hudson și Rex: Rex și comoara – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Rex Marks the Spot) Sezonul 4, Episodul 3

Atunci când un jurnalist este ucis în timp ce căuta comori ascunse, Charlie și Rex plonjează adânc în lumea competitivă a vânătorilor de comori.

21.00   Hudson și Rex: Șeful haitei – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Leader of the Pack) Sezonul 4, Episodul 4

În timp ce Sarah se află într-o aventură în sălbăticie, Charlie și Rex cercetează moartea unui profesor din liceu.

22.00   Detectivi particulari: În căutarea lui Leroy – Crime drama, Canada 2017, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Finding Leroy) Sezonul 2, Episodul 14

O creatură acvatică rară dispare dintr-un acvariu, iar Shade și Angie intră în lumea ascunsă a animalelor exotice de pe piața neagră.

23.00   Detectivi particulari: Crimă în suburbii – Crime drama, Canada 2017, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: The Hills Have Eyes) Sezonul 2, Episodul 15

Cei doi sunt nevoiți să pretindă că sunt un cuplu după ce sunt angajați de un tânăr precoce care e convins că vecinul dispărut a fost ucis.

00.00   Detectivi particulari: Uite cine hărțuiește – Crime drama, Canada 2017, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Look Who’s Stalking) Sezonul 2, Episodul 16

Îngrijorată că un hărțuitor din trecut a revenit, Becca îi angajează pe Shade și pe Angie să ancheteze lumea obscură a obsesiilor pentru celebrități.

01.00   Detectivi particulari: Bere cu probleme – Crime drama, Canada 2017, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Brew the Right Thing) Sezonul 2, Episodul 17

Niște frați producători de bere își fac griji că cineva încearcă să le saboteze berea câștigătoare de premii.

02.00   Detectivi particulari: Umbră de îndoială – Crime drama, Canada 2017, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Shadow of a Doubt) Sezonul 2, Episodul 18

Un programator de calculatoare le cere celor doi să intre într-un laborator foarte bine securizat și să ia un hard drive cu poze obținute ilegal.

03.00   Hudson și Rex: Străini în noapte – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Strangers in the Night) Sezonul 2, Episodul 1

Cadavrul vocalistului unei formații locale e găsit pe o plajă.

04.00   Hudson și Rex: Mortul viu – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Dead Man Walking) Sezonul 2, Episodul 2

Charlie și Rex trebuie să găsească un ucigaș înainte ca victima să moară otrăvită.

05.00   Hudson și Rex: Moarte în direct – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Under the Influencer) Sezonul 2, Episodul 3

O vedetă de pe social media moare în timp ce își transmitea live propria nuntă.

luni
5 septembrie 2022

06.00   FILM Cum să spargi gheața – FILM Romantic comedy 2020, regia: Nimisha Mukerji, distribuţie: Kat Graham, Kendrick Sampson, Jordan Claire Robbins

(Fashionably Yours)

După ce a organizat ani de zile moda din oraș, Lauren decide să se mute acasă, ajutată de Rob, care îi va arăta frumusețea orașului Seattle.

08.00   Hudson și Rex: Pădurea are ochi – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: The Woods Have Eyes) Sezonul 2, Episodul 4

Charlie și Rex merg în pădure să caute un fotograf dispărut, dar o organizație misterioasă se interpune.

09.00   Anatomia lui Grey: 1-800-799-7233 – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Justin Chambers, Chandra Wilson

(Grey’s Anatomy: 1-800-799-7233) Sezonul 14, Episodul 9

Jo își confruntă soțul abuziv, iar Grey Sloan continuă să lucreze cu FBI-ul, după ce sistemul informatic al spitalului e compromis de un hacker.

10.00   Anatomia lui Grey: Credințe personale – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Justin Chambers, Chandra Wilson

(Grey’s Anatomy: Personal Jesus) Sezonul 14, Episodul 10

Cazul unui tânăr are un impact profund asupra medicilor de la Grey Sloan Memorial, iar Joan se confruntă cu soțul ei de care s-a îndepărtat.

11.00   Norocul lui Loli!: episodul 49 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 49

Când Karen îl întreabă pe Rafael de ce a fost la închisoare cu Loli, el schimbă subiectul. Salvador spune că regretă că a lăsat-o pe Loli să plece.

12.00   Norocul lui Loli!: episodul 50 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 50

Jessi îi promite Paulinei că va încerca să se înțeleagă cu Vicente. Spre surprinderea lui Loli, Salvador este reangajat la postul de radio.

13.00   Detectivi particulari: Bere cu probleme – Crime drama, Canada 2017, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Brew the Right Thing) Sezonul 2, Episodul 17

Niște frați producători de bere își fac griji că cineva încearcă să le saboteze berea câștigătoare de premii.

14.00   Detectivi particulari: Umbră de îndoială – Crime drama, Canada 2017, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Shadow of a Doubt) Sezonul 2, Episodul 18

Un programator de calculatoare le cere celor doi să intre într-un laborator foarte bine securizat și să ia un hard drive cu poze obținute ilegal.

15.00   Anatomia lui Grey: Doamna cu coasa – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Justin Chambers, Chandra Wilson

(Grey’s Anatomy: (Don’t Fear) The Reaper) Sezonul 14, Episodul 11

Stresul cauzat de conducerea spitalului și de acceptarea deciziei lu Ben de a deveni pompier la Seattle o aduce pe Bailey la capătul puterilor.

16.00   Anatomia lui Grey: Mai tare, mai bine, mai repede, mai mult – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Justin Chambers, Chandra Wilson

(Grey’s Anatomy: Harder, Better, Faster, Stronger) Sezonul 14, Episodul 12

April se ocupă de noul concurs de inovații în chirurgie, iar Meredith tratează un pacient recurent care îi inspiră un proiect.

17.00   Norocul lui Loli!: episodul 51 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 51

Sam îi spune lui Gabriel despre experiența care l-a traumatizat. Între timp, cererea lui Octavio pentru a deveni părinte adoptiv este respinsă.

18.00   Norocul lui Loli!: episodul 52 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 52

Loli îl lovește pe Salvador atunci când acesta încearcă să o sărute. Rafael sabotează planul lui Salvador. Adonis apare acasă la Paulina.

19.00   Detectivi particulari: Prinde-mă dacă poți – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Catch Me if You Can) Sezonul 3, Episodul 1

În timp ce se află după gratii, Angie dă peste un pușcăriaș care o intimidează.

20.00   Detectivi particulari: Presing – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Full Court Press) Sezonul 3, Episodul 2

Angie și Shade sunt angajați de un jucător profesionist de baschet să afle cine le trimite jurnaliștilor fotografii compromițătoare.

21.00   Premieră Căpitanul Marleau: Omul în flăcări – SERIES Crime, Franţa 2021, distribuţie: Corinne Masiero

(Captain Marleau: L’homme Qui Brûle) Sezonul 7, Episodul 1

Cea mai neobișnuită polițistă a Franței se găsește în fața unui alt caz complex pe care trebuie să îl rezolve.

23.00   Pompierii din Chicago: Shoved in My Face – Drama Series, USA 2013, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Shoved in My Face) Sezonul 2, Episodul 11

În timp ce dă o mână de ajutor la salvarea unui șofer blocat în mașină, Casey află că nu s-a recuperat complet, dar nu dezvăluie asta nimănui.

00.00   Pompierii din Chicago: Out with a Bang – Drama Series, USA 2013, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Out with a Bang) Sezonul 2, Episodul 12

Casey și Dawson au amândoi secrete, iar Shay e uluit când află de la un avocat lucruri noi despre un bărbat la a cărui sinucidere a fost martor.

01.00   Detectivi particulari: Prinde-mă dacă poți – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Catch Me if You Can) Sezonul 3, Episodul 1

În timp ce se află după gratii, Angie dă peste un pușcăriaș care o intimidează.

02.00   Detectivi particulari: Presing – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Full Court Press) Sezonul 3, Episodul 2

Angie și Shade sunt angajați de un jucător profesionist de baschet să afle cine le trimite jurnaliștilor fotografii compromițătoare.

03.00   Hudson și Rex: Pădurea are ochi – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: The Woods Have Eyes) Sezonul 2, Episodul 4

Charlie și Rex merg în pădure să caute un fotograf dispărut, dar o organizație misterioasă se interpune.

04.00   FILM Cum să spargi gheața – FILM Romantic comedy 2020, regia: Nimisha Mukerji, distribuţie: Kat Graham, Kendrick Sampson, Jordan Claire Robbins

(Fashionably Yours)

După ce a organizat ani de zile moda din oraș, Lauren decide să se mute acasă, ajutată de Rob, care îi va arăta frumusețea orașului Seattle.

marţi
6 septembrie 2022

06.00   FILM Lege și dragoste – FILM Romance 2019, regia: Clare Niederpruem, distribuţie: Erin Cahill, Trevor Donovan, Gregory Harrison

(Love, Fall & Order)

Când Claire merge acasă să salveze Festivalul Recoltei de la ferma de dovleci a tatălui său, se confruntă cu un vechi rival – avocatul care se opune.

08.00   Hudson și Rex: Jocul oaselor – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Game of Bones) Sezonul 2, Episodul 5

Charlie și Rex invetighează când un joc devine letal.

09.00   Anatomia lui Grey: Doamna cu coasa – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Justin Chambers, Chandra Wilson

(Grey’s Anatomy: (Don’t Fear) The Reaper) Sezonul 14, Episodul 11

Stresul cauzat de conducerea spitalului și de acceptarea deciziei lu Ben de a deveni pompier la Seattle o aduce pe Bailey la capătul puterilor.

10.00   Anatomia lui Grey: Mai tare, mai bine, mai repede, mai mult – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Justin Chambers, Chandra Wilson

(Grey’s Anatomy: Harder, Better, Faster, Stronger) Sezonul 14, Episodul 12

April se ocupă de noul concurs de inovații în chirurgie, iar Meredith tratează un pacient recurent care îi inspiră un proiect.

11.00   Norocul lui Loli!: episodul 51 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 51

Sam îi spune lui Gabriel despre experiența care l-a traumatizat. Între timp, cererea lui Octavio pentru a deveni părinte adoptiv este respinsă.

12.00   Norocul lui Loli!: episodul 52 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 52

Loli îl lovește pe Salvador atunci când acesta încearcă să o sărute. Rafael sabotează planul lui Salvador. Adonis apare acasă la Paulina.

13.00   Detectivi particulari: Prinde-mă dacă poți – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Catch Me if You Can) Sezonul 3, Episodul 1

În timp ce se află după gratii, Angie dă peste un pușcăriaș care o intimidează.

14.00   Detectivi particulari: Presing – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Full Court Press) Sezonul 3, Episodul 2

Angie și Shade sunt angajați de un jucător profesionist de baschet să afle cine le trimite jurnaliștilor fotografii compromițătoare.

15.00   Anatomia lui Grey: Din ghearele morții – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Justin Chambers, Chandra Wilson

(Grey’s Anatomy: You Really Got a Hold on Me) Sezonul 14, Episodul 13

Doi băieți răniți într-un incendiu sunt aduși la Grey Sloan, iar Andy Herrera trebuie să arate ce poate, când unul e la un pas de moarte.

16.00   Anatomia lui Grey: Jocurile oamenilor – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Justin Chambers, Chandra Wilson

(Grey’s Anatomy: Games People Play) Sezonul 14, Episodul 14

Relația lui Maggie cu Clive începe să progreseze; ea îl invită într-o seară să vadă un meci, ca să le cunoască pe Meredith și pe Amelia.

17.00   Norocul lui Loli!: episodul 53 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 53

De față cu toți cei de la post, soția lui Cesar o acuză pe Roxy că i-a furat soțul. Paulina îi spune lui Adan că încearcă să își refacă viața.

18.00   Norocul lui Loli!: episodul 54 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 54

Karen insistă că Rafael ar trebui să lupte pentru președinția postului radio. Între timp, Salvador și Loli nu sunt de găsit nicăieri.

19.00   Detectivi particulari: Taie și fugi – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Cut & Run) Sezonul 3, Episodul 3

Noul iubit al mamei lui Angie îi angajează pe cei doi detectivi după ce baza de date confidențială cu clienții clinicii sale este spartă.

20.00   Detectivi particulari: Viața lui Riley – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: The Life of Riley) Sezonul 3, Episodul 4

Shade și Angie sunt chemați când este vandalizat un magazin de motociclete al unui prieten de-al lui Angie.

21.00   Premieră Hudson și Rex: Rex și brokerul jefuit – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Rex to Riches) Sezonul 4, Episodul 5

Atunci când averea unui guru pe piața bursieră este furată, Charlie și Rex urmăresc un hoț neașteptat.

22.00   Premieră Hudson și Rex: Podul mortului – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Dead Man’s Bridge) Sezonul 4, Episodul 6

Un camion conținând o încărcătură explozivă este deturnat de criminali.

23.00   Pompierii din Chicago: Tonight’s the Night – Drama Series, USA 2013, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Tonight’s the Night) Sezonul 2, Episodul 13

Echipa 51 rezolvă problemele, după ce un șofer beat dărâmă o linie de înaltă tensiune într-o noapte geroasă și localnicii rămân fără curent electric.

00.00   Pompierii din Chicago: Virgin Skin – Drama Series, USA 2013, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Virgin Skin) Sezonul 2, Episodul 14

Severide apelează la ajutorul poliției, pentru a o găsi pe Katie, iar Casey trebuie să accepte noile vești proaste despre afecțiunea lui.

01.00   Detectivi particulari: Taie și fugi – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Cut & Run) Sezonul 3, Episodul 3

Noul iubit al mamei lui Angie îi angajează pe cei doi detectivi după ce baza de date confidențială cu clienții clinicii sale este spartă.

02.00   Detectivi particulari: Viața lui Riley – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: The Life of Riley) Sezonul 3, Episodul 4

Shade și Angie sunt chemați când este vandalizat un magazin de motociclete al unui prieten de-al lui Angie.

03.00   Hudson și Rex: Jocul oaselor – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Game of Bones) Sezonul 2, Episodul 5

Charlie și Rex invetighează când un joc devine letal.

04.00   FILM Lege și dragoste – FILM Romance 2019, regia: Clare Niederpruem, distribuţie: Erin Cahill, Trevor Donovan, Gregory Harrison

(Love, Fall & Order)

Când Claire merge acasă să salveze Festivalul Recoltei de la ferma de dovleci a tatălui său, se confruntă cu un vechi rival – avocatul care se opune.

miercuri
7 septembrie 2022

06.00   FILM Prieteni prin corespondență – FILM Romance 2021, regia: Clare Niederpruem, distribuţie: Mallory Jansen, Joshua Sasse, Lachlan Nieboer

(Her Pen Pal)

Când organizatoarea de evenimente, Victoria, planifică nunta celei mai bune prietene la Paris, ea își redescoperă un prieten din copilărie.

08.00   Hudson și Rex: Crimă pe apă – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Bullet in the Water) Sezonul 2, Episodul 6

Membrul unei echipe universitare de vâslit împușcat de un lunetist.

09.00   Anatomia lui Grey: Din ghearele morții – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Justin Chambers, Chandra Wilson

(Grey’s Anatomy: You Really Got a Hold on Me) Sezonul 14, Episodul 13

Doi băieți răniți într-un incendiu sunt aduși la Grey Sloan, iar Andy Herrera trebuie să arate ce poate, când unul e la un pas de moarte.

10.00   Anatomia lui Grey: Jocurile oamenilor – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Justin Chambers, Chandra Wilson

(Grey’s Anatomy: Games People Play) Sezonul 14, Episodul 14

Relația lui Maggie cu Clive începe să progreseze; ea îl invită într-o seară să vadă un meci, ca să le cunoască pe Meredith și pe Amelia.

11.00   Norocul lui Loli!: episodul 53 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 53

De față cu toți cei de la post, soția lui Cesar o acuză pe Roxy că i-a furat soțul. Paulina îi spune lui Adan că încearcă să își refacă viața.

12.00   Norocul lui Loli!: episodul 54 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 54

Karen insistă că Rafael ar trebui să lupte pentru președinția postului radio. Între timp, Salvador și Loli nu sunt de găsit nicăieri.

13.00   Detectivi particulari: Taie și fugi – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Cut & Run) Sezonul 3, Episodul 3

Noul iubit al mamei lui Angie îi angajează pe cei doi detectivi după ce baza de date confidențială cu clienții clinicii sale este spartă.

14.00   Detectivi particulari: Viața lui Riley – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: The Life of Riley) Sezonul 3, Episodul 4

Shade și Angie sunt chemați când este vandalizat un magazin de motociclete al unui prieten de-al lui Angie.

15.00   Anatomia lui Grey: Cicatrici vechi, inimi noi – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Justin Chambers, Chandra Wilson

(Grey’s Anatomy: Old Scars, Future Hearts) Sezonul 14, Episodul 15

Relațiile se încing la spitalul Grey Sloan-Memorial, când Meredith încearcă să afle mai multe despre Marie Cerone.

16.00   Anatomia lui Grey: Undeva în timp – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Chandra Wilson, James Pickens Jr.

(Grey’s Anatomy: Caught Somewhere in Time) Sezonul 14, Episodul 16

Deși îi place să fie alături de Maggie, Jackson trebuie să se concentreze asupra vaginoplastiei programate cu Catherine și Richard.

17.00   Norocul lui Loli!: episodul 55 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 55

Roxy îi spune lui Rafael că știe ce simte pentru Loli dar Rafael încearcă să nege. Între timp, Bruno și Melissa primesc niște vești mari.

18.00   Norocul lui Loli!: episodul 56 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 56

Roxy încearcă să obțină iertarea lui Cesar. Karen merge la Vicente fără să își dea seama că Rafael o urmărește. Sam este dus la spital după ce leșină.

19.00   Detectivi particulari: Pe urmele vinului – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: The Grape Deception) Sezonul 3, Episodul 5

Un vechi prieten de facultate de-al lui Angie îi cere ajutorul după furtul unei sticle de vin.

20.00   Detectivi particulari: Ostatici – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Hog Day Afternoon) Sezonul 3, Episodul 6

Shade ajunge într-o situație cu luare de ostatici într-un birou aflat la etaj superior, iar Maz încearcă să controleze situația de la sol.

21.00   Premieră FILM Crimă în Munții Maures – FILM Mystery, Franţa 2019, regia: Christian Guérinel, distribuţie: Alex Lançon, Hélène Degy, Christian Rauth

(Murder In The Maures Mountains)

În timpul unui exercițiu militar în pădure, soldații fac o descoperire macabră: cineva și-a găsit moartea sub o ploaie de săgeți.

23.00   FILM Din nou împreună – FILM Romance 2020, regia: Alex Appel, Jonathan Lisecki, distribuţie: Alicia Witt, Lulu, Mark Moses

(Modern Persuasion) Episodul 1

O femeie singură care se axează pe cariera ei la New York e nevoită să se confrunte cu urmările unei relații eșuate, când fostul ei iubit o angajează.

01.00   Detectivi particulari: Pe urmele vinului – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: The Grape Deception) Sezonul 3, Episodul 5

Un vechi prieten de facultate de-al lui Angie îi cere ajutorul după furtul unei sticle de vin.

02.00   Detectivi particulari: Ostatici – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Hog Day Afternoon) Sezonul 3, Episodul 6

Shade ajunge într-o situație cu luare de ostatici într-un birou aflat la etaj superior, iar Maz încearcă să controleze situația de la sol.

03.00   Hudson și Rex: Crimă pe apă – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Bullet in the Water) Sezonul 2, Episodul 6

Membrul unei echipe universitare de vâslit împușcat de un lunetist.

04.00   FILM Prieteni prin corespondență – FILM Romance 2021, regia: Clare Niederpruem, distribuţie: Mallory Jansen, Joshua Sasse, Lachlan Nieboer

(Her Pen Pal)

Când organizatoarea de evenimente, Victoria, planifică nunta celei mai bune prietene la Paris, ea își redescoperă un prieten din copilărie.

joi
8 septembrie 2022

06.00   FILM Un mic serial TV – FILM Romance 2021, regia: Heather Hawthorn Doyle, distribuţie: Jen Lilley, Ryan Paevey, Linda Dano

(A Little Daytime Drama)

Pentru a nu i se anula difuzarea telenovelei, editorul șef, Maggie, trebuie să își convingă prietenul din viața reală, Darin, să revină în spectacol.

08.00   Hudson și Rex: Filiera franceză – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: The French Connection) Sezonul 2, Episodul 7

Moartea unui jurnalist parizian îi determină pe Charle și Rex să facă echipă cu un detectiv francez.

09.00   Anatomia lui Grey: Cicatrici vechi, inimi noi – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Justin Chambers, Chandra Wilson

(Grey’s Anatomy: Old Scars, Future Hearts) Sezonul 14, Episodul 15

Relațiile se încing la spitalul Grey Sloan-Memorial, când Meredith încearcă să afle mai multe despre Marie Cerone.

10.00   Anatomia lui Grey: Undeva în timp – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Chandra Wilson, James Pickens Jr.

(Grey’s Anatomy: Caught Somewhere in Time) Sezonul 14, Episodul 16

Deși îi place să fie alături de Maggie, Jackson trebuie să se concentreze asupra vaginoplastiei programate cu Catherine și Richard.

11.00   Norocul lui Loli!: episodul 55 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 55

Roxy îi spune lui Rafael că știe ce simte pentru Loli dar Rafael încearcă să nege. Între timp, Bruno și Melissa primesc niște vești mari.

12.00   Norocul lui Loli!: episodul 56 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 56

Roxy încearcă să obțină iertarea lui Cesar. Karen merge la Vicente fără să își dea seama că Rafael o urmărește. Sam este dus la spital după ce leșină.

13.00   Detectivi particulari: Pe urmele vinului – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: The Grape Deception) Sezonul 3, Episodul 5

Un vechi prieten de facultate de-al lui Angie îi cere ajutorul după furtul unei sticle de vin.

14.00   Detectivi particulari: Ostatici – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Hog Day Afternoon) Sezonul 3, Episodul 6

Shade ajunge într-o situație cu luare de ostatici într-un birou aflat la etaj superior, iar Maz încearcă să controleze situația de la sol.

15.00   Anatomia lui Grey: O zi ca asta – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Chandra Wilson, James Pickens Jr.

(Grey’s Anatomy: One Day Like This) Sezonul 14, Episodul 17

April tratează un rabin care îi contestă criza de credință, iar Meredith se confruntă cu un chirurg specializat în transplant de la alt spital.

16.00   Anatomia lui Grey: Contra curentului – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Chandra Wilson, James Pickens Jr.

(Grey’s Anatomy: Hold Back The River) Sezonul 14, Episodul 18

Amelia și Koracic riscă să facă o procedură ca să extirpe o tumoră cerebrală a unui pacient tânăr. Meredith și Jo își refac proiectul.

17.00   Norocul lui Loli!: episodul 57 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 57

Rafael îi spune lui Loli că s-a despărțit de Karen. Între timp, Cesar îi face aluzii lui Roxy că ar putea să se mute cu ea, iar ea acceptă.

18.00   Norocul lui Loli!: episodul 58 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 58

Paulina face strângere de fonduri pentru Sam. Octavio le cere părinților să nu îl caute. Loli îi mulțumește lui Rafael pentru găsirea tatălui lui Sam.

19.00   Detectivi particulari: Pericol pe platou – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Dance, Dance Retribution) Sezonul 3, Episodul 7

O serie de accidente aparent supranaturale amenință să oprească ultimul spectacol televizat al Beccăi.

20.00   Detectivi particulari: Blestemul lui Conroy – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: The Conroy Curse) Sezonul 3, Episodul 8

Adjunctul Conroy vrea ca Shade și Angie să ajute la rezolvarea unui caz de crimă.

21.00   Dreptul familiei: Mama e de vină – Drama Series 2021, distribuţie: Jewel Staite, Zach Smadu, Genelle Williams

(Family Law: Blame It on the Mother) Sezonul 1, Episodul 9

Abigail reprezintă două surori care sunt date în judecată de mama lor necunoscută. Daniel se gândește se plece la firma concurentă.

22.00   Dreptul familiei: Moștenire – Drama Series 2021, distribuţie: Jewel Staite, Zach Smadu, Genelle Williams

(Family Law: Legacy) Sezonul 1, Episodul 10

Atunci când Nina află că nu e fiica biologică a tatălui ei, Abigail descoperă un istoric de malpraxis la o clinică de fertilitate.

23.00   Căpitanul Marleau: Omul în flăcări – SERIES Crime, Franţa 2021, distribuţie: Corinne Masiero

(Captain Marleau: L’homme Qui Brûle) Sezonul 7, Episodul 1

Cea mai neobișnuită polițistă a Franței se găsește în fața unui alt caz complex pe care trebuie să îl rezolve.

01.00   Detectivi particulari: Pericol pe platou – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Dance, Dance Retribution) Sezonul 3, Episodul 7

O serie de accidente aparent supranaturale amenință să oprească ultimul spectacol televizat al Beccăi.

02.00   Detectivi particulari: Blestemul lui Conroy – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: The Conroy Curse) Sezonul 3, Episodul 8

Adjunctul Conroy vrea ca Shade și Angie să ajute la rezolvarea unui caz de crimă.

03.00   Hudson și Rex: Filiera franceză – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: The French Connection) Sezonul 2, Episodul 7

Moartea unui jurnalist parizian îi determină pe Charle și Rex să facă echipă cu un detectiv francez.

04.00   FILM Un mic serial TV – FILM Romance 2021, regia: Heather Hawthorn Doyle, distribuţie: Jen Lilley, Ryan Paevey, Linda Dano

(A Little Daytime Drama)

Pentru a nu i se anula difuzarea telenovelei, editorul șef, Maggie, trebuie să își convingă prietenul din viața reală, Darin, să revină în spectacol.

vineri
9 septembrie 2022

06.00   FILM Dragoste pe bune – FILM Romance 2021, regia: Maclain Nelson, distribuţie: Chloe Bridges, Taiana Tully, Scott Michael Foster

(Love, For Real)

Planurile nu merg atunci când Hayley și prietena ei, Bree, participă într-un reality show cu întâlniri pentru a-și face publică linia ei de modă.

08.00   Hudson și Rex: Totul despre Rex – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Rex and the City) Sezonul 2, Episodul 8

Charlie acționează sub acoperire pe scena întâlnirilor online, după ce un membru cunoscut al unei aplicații exclusiviste e găsit mort.

09.00   Anatomia lui Grey: O zi ca asta – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Chandra Wilson, James Pickens Jr.

(Grey’s Anatomy: One Day Like This) Sezonul 14, Episodul 17

April tratează un rabin care îi contestă criza de credință, iar Meredith se confruntă cu un chirurg specializat în transplant de la alt spital.

10.00   Anatomia lui Grey: Contra curentului – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Chandra Wilson, James Pickens Jr.

(Grey’s Anatomy: Hold Back The River) Sezonul 14, Episodul 18

Amelia și Koracic riscă să facă o procedură ca să extirpe o tumoră cerebrală a unui pacient tânăr. Meredith și Jo își refac proiectul.

11.00   Norocul lui Loli!: episodul 57 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 57

Rafael îi spune lui Loli că s-a despărțit de Karen. Între timp, Cesar îi face aluzii lui Roxy că ar putea să se mute cu ea, iar ea acceptă.

12.00   Norocul lui Loli!: episodul 58 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 58

Paulina face strângere de fonduri pentru Sam. Octavio le cere părinților să nu îl caute. Loli îi mulțumește lui Rafael pentru găsirea tatălui lui Sam.

13.00   Detectivi particulari: Pericol pe platou – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Dance, Dance Retribution) Sezonul 3, Episodul 7

O serie de accidente aparent supranaturale amenință să oprească ultimul spectacol televizat al Beccăi.

14.00   Detectivi particulari: Blestemul lui Conroy – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: The Conroy Curse) Sezonul 3, Episodul 8

Adjunctul Conroy vrea ca Shade și Angie să ajute la rezolvarea unui caz de crimă.

15.00   Anatomia lui Grey: Frumoasa visătoare – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Chandra Wilson, James Pickens Jr.

(Grey’s Anatomy: Beautiful Dreamer) Sezonul 14, Episodul 19

Un agent de la departamentul Imigrări caută un angajat prin tot spitalul, iar Arizona tratează bebelușul lui Matthew Taylor.

16.00   Anatomia lui Grey: Ziua judecății – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Chandra Wilson, James Pickens Jr.

(Grey’s Anatomy: Judgment Day) Sezonul 14, Episodul 20

După ce un medic aduce din greșeală prăjiturele cu canabis, spitalul e dat peste cap.

17.00   Norocul lui Loli!: episodul 59 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 59

Nicky află în cel mai rău mod posibil că Octavio nu este tatăl lui biologic. Între timp, Octavio află vești despre propriul său tată.

18.00   Norocul lui Loli!: episodul 60 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 60

În mijlocul unei întâlniri, Loli îl sărută impulsiv pe Rafael. Când își dă seama, își cere scuze și pleacă. Salvador îi cere scuze lui Nicky.

19.00   Detectivi particulari: Bătaie cu bucluc – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: It Happened One Fight) Sezonul 3, Episodul 9

Angie și Shade anchetează leșinul misterios al verișoarei lui Zoe.

20.00   Detectivi particulari: Amnezie – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Tex Therapy) Sezonul 3, Episodul 10

Matt și Angie sunt chemați să ajute polițiștii după ce un om rănit ajunge la spital fără să mai știe cine este sau cum a ajuns acolo.

21.00   Premieră FILM Cum știi dacă ai noroc? – FILM Romantic comedy 2010, regia: James L Brooks, distribuţie: Reese Withserspoon, Paul Rudd, Owen Wilson, Jack Nicholson

(How Do You Know)

Sportiva Lisa se află la răscruce de drumuri – și în mijlocul unui triunghi amoros – după ce echipa de softball din care făcea parte a renunțat la ea.

23.35   FILM A doua șansă la iubire – FILM Romantic Drama 2019, regia: Brian Brough, distribuţie: Rachel Skarsten, Brant Daugherty, Scott Christopher

(Timeless Love)

O femeie care visează o viață domestică se trezește dintr-o comă, aflând că era de fapt un vis – dar apoi își întâlnește în realitate soțul imaginar.

01.30   Detectivi particulari: Bătaie cu bucluc – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: It Happened One Fight) Sezonul 3, Episodul 9

Angie și Shade anchetează leșinul misterios al verișoarei lui Zoe.

02.30   Detectivi particulari: Amnezie – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Tex Therapy) Sezonul 3, Episodul 10

Matt și Angie sunt chemați să ajute polițiștii după ce un om rănit ajunge la spital fără să mai știe cine este sau cum a ajuns acolo.

03.20   Hudson și Rex: Totul despre Rex – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Rex and the City) Sezonul 2, Episodul 8

Charlie acționează sub acoperire pe scena întâlnirilor online, după ce un membru cunoscut al unei aplicații exclusiviste e găsit mort.

04.10   FILM Dragoste pe bune – FILM Romance 2021, regia: Maclain Nelson, distribuţie: Chloe Bridges, Taiana Tully, Scott Michael Foster

(Love, For Real)

Planurile nu merg atunci când Hayley și prietena ei, Bree, participă într-un reality show cu întâlniri pentru a-și face publică linia ei de modă.

sâmbătă
10 septembrie 2022

06.00   Hudson și Rex: Pădurea are ochi – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: The Woods Have Eyes) Sezonul 2, Episodul 4

Charlie și Rex merg în pădure să caute un fotograf dispărut, dar o organizație misterioasă se interpune.

07.00   Norocul lui Loli!: episodul 51 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 51

Sam îi spune lui Gabriel despre experiența care l-a traumatizat. Între timp, cererea lui Octavio pentru a deveni părinte adoptiv este respinsă.

08.00   Norocul lui Loli!: episodul 52 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 52

Loli îl lovește pe Salvador atunci când acesta încearcă să o sărute. Rafael sabotează planul lui Salvador. Adonis apare acasă la Paulina.

09.00   Norocul lui Loli!: episodul 53 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 53

De față cu toți cei de la post, soția lui Cesar o acuză pe Roxy că i-a furat soțul. Paulina îi spune lui Adan că încearcă să își refacă viața.

10.00   Norocul lui Loli!: episodul 54 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 54

Karen insistă că Rafael ar trebui să lupte pentru președinția postului radio. Între timp, Salvador și Loli nu sunt de găsit nicăieri.

11.00   Norocul lui Loli!: episodul 55 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 55

Roxy îi spune lui Rafael că știe ce simte pentru Loli dar Rafael încearcă să nege. Între timp, Bruno și Melissa primesc niște vești mari.

12.00   FILM Din nou împreună – FILM Romance 2020, regia: Alex Appel, Jonathan Lisecki, distribuţie: Alicia Witt, Lulu, Mark Moses

(Modern Persuasion) Episodul 1

O femeie singură care se axează pe cariera ei la New York e nevoită să se confrunte cu urmările unei relații eșuate, când fostul ei iubit o angajează.

14.00   FILM A doua șansă la iubire – FILM Romantic Drama 2019, regia: Brian Brough, distribuţie: Rachel Skarsten, Brant Daugherty, Scott Christopher

(Timeless Love)

O femeie care visează o viață domestică se trezește dintr-o comă, aflând că era de fapt un vis – dar apoi își întâlnește în realitate soțul imaginar.

16.00   FILM Sora mirelui – FILM Comedy 2020, regia: Amy Miller Gross, distribuţie: Alicia Silverstone, Mathilde Ollivier, Jake Hoffman

(Sister of the Groom)

Audrey împlinește 40 de ani, iar fratele ei se căsătorește cu o femeie pe care a cunoscut-o în Franța. Înainte de nuntă sunt dezvăluite multe secrete.

18.10   FILM Ingredientul secret – Romantic comedy 2020, regia: Tibor Takács, distribuţie: Erin Cahill, Brendan Penny

(The Secret Ingredient)

Kelly nu s-a gândit la dragoste de când Andrew a rupt logodna lor. Acum el s-a întors și atracția dintre ei se înfiripă din nou.

20.05   FILM Crimă în Munții Maures – FILM Mystery, Franţa 2019, regia: Christian Guérinel, distribuţie: Alex Lançon, Hélène Degy, Christian Rauth

(Murder In The Maures Mountains)

În timpul unui exercițiu militar în pădure, soldații fac o descoperire macabră: cineva și-a găsit moartea sub o ploaie de săgeți.

22.00   Dreptul familiei: Mama e de vină – Drama Series 2021, distribuţie: Jewel Staite, Zach Smadu, Genelle Williams

(Family Law: Blame It on the Mother) Sezonul 1, Episodul 9

Abigail reprezintă două surori care sunt date în judecată de mama lor necunoscută. Daniel se gândește se plece la firma concurentă.

23.00   Dreptul familiei: Moștenire – Drama Series 2021, distribuţie: Jewel Staite, Zach Smadu, Genelle Williams

(Family Law: Legacy) Sezonul 1, Episodul 10

Atunci când Nina află că nu e fiica biologică a tatălui ei, Abigail descoperă un istoric de malpraxis la o clinică de fertilitate.

00.00   FILM Cum știi dacă ai noroc? – FILM Romantic comedy 2010, regia: James L Brooks, distribuţie: Reese Withserspoon, Paul Rudd, Owen Wilson, Jack Nicholson

(How Do You Know)

Sportiva Lisa se află la răscruce de drumuri – și în mijlocul unui triunghi amoros – după ce echipa de softball din care făcea parte a renunțat la ea.

02.30   Detectivi particulari: Prinde-mă dacă poți – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Catch Me if You Can) Sezonul 3, Episodul 1

În timp ce se află după gratii, Angie dă peste un pușcăriaș care o intimidează.

03.25   Detectivi particulari: Presing – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Full Court Press) Sezonul 3, Episodul 2

Angie și Shade sunt angajați de un jucător profesionist de baschet să afle cine le trimite jurnaliștilor fotografii compromițătoare.

04.20   Detectivi particulari: Taie și fugi – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Cut & Run) Sezonul 3, Episodul 3

Noul iubit al mamei lui Angie îi angajează pe cei doi detectivi după ce baza de date confidențială cu clienții clinicii sale este spartă.

05.10   Hudson și Rex: Jocul oaselor – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Game of Bones) Sezonul 2, Episodul 5

Charlie și Rex invetighează când un joc devine letal.

duminică
11 septembrie 2022

06.00   Hudson și Rex: Crimă pe apă – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Bullet in the Water) Sezonul 2, Episodul 6

Membrul unei echipe universitare de vâslit împușcat de un lunetist.

07.00   Norocul lui Loli!: episodul 56 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 56

Roxy încearcă să obțină iertarea lui Cesar. Karen merge la Vicente fără să își dea seama că Rafael o urmărește. Sam este dus la spital după ce leșină.

08.00   Norocul lui Loli!: episodul 57 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 57

Rafael îi spune lui Loli că s-a despărțit de Karen. Între timp, Cesar îi face aluzii lui Roxy că ar putea să se mute cu ea, iar ea acceptă.

09.00   Norocul lui Loli!: episodul 58 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 58

Paulina face strângere de fonduri pentru Sam. Octavio le cere părinților să nu îl caute. Loli îi mulțumește lui Rafael pentru găsirea tatălui lui Sam.

10.00   Norocul lui Loli!: episodul 59 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 59

Nicky află în cel mai rău mod posibil că Octavio nu este tatăl lui biologic. Între timp, Octavio află vești despre propriul său tată.

11.00   Norocul lui Loli!: episodul 60 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 60

În mijlocul unei întâlniri, Loli îl sărută impulsiv pe Rafael. Când își dă seama, își cere scuze și pleacă. Salvador îi cere scuze lui Nicky.

12.00   FILM A doua șansă la iubire – FILM Romantic Drama 2019, regia: Brian Brough, distribuţie: Rachel Skarsten, Brant Daugherty, Scott Christopher

(Timeless Love)

O femeie care visează o viață domestică se trezește dintr-o comă, aflând că era de fapt un vis – dar apoi își întâlnește în realitate soțul imaginar.

14.00   FILM Dragoste pe pârtie – FILM Romance, USA 2020, regia: Jerry Ciccoritti, distribuţie: Trevor Donovan, Charlotte Sullivan, John Ralston

(Two For The Win)

Un campion la schi își găsește dragostea, când să întoarce acasă pentru a se pregăti pentru cea mai mare provocare, cu un instructor local.

16.00   FILM Ingredientul secret – Romantic comedy 2020, regia: Tibor Takács, distribuţie: Erin Cahill, Brendan Penny

(The Secret Ingredient)

Kelly nu s-a gândit la dragoste de când Andrew a rupt logodna lor. Acum el s-a întors și atracția dintre ei se înfiripă din nou.

18.00   FILM Crimă în Munții Maures – FILM Mystery, Franţa 2019, regia: Christian Guérinel, distribuţie: Alex Lançon, Hélène Degy, Christian Rauth

(Murder In The Maures Mountains)

În timpul unui exercițiu militar în pădure, soldații fac o descoperire macabră: cineva și-a găsit moartea sub o ploaie de săgeți.

20.00   Hudson și Rex: Rex și brokerul jefuit – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Rex to Riches) Sezonul 4, Episodul 5

Atunci când averea unui guru pe piața bursieră este furată, Charlie și Rex urmăresc un hoț neașteptat.

21.00   Hudson și Rex: Podul mortului – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Dead Man’s Bridge) Sezonul 4, Episodul 6

Un camion conținând o încărcătură explozivă este deturnat de criminali.

22.00   Detectivi particulari: Viața lui Riley – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: The Life of Riley) Sezonul 3, Episodul 4

Shade și Angie sunt chemați când este vandalizat un magazin de motociclete al unui prieten de-al lui Angie.

23.00   Detectivi particulari: Pe urmele vinului – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: The Grape Deception) Sezonul 3, Episodul 5

Un vechi prieten de facultate de-al lui Angie îi cere ajutorul după furtul unei sticle de vin.

00.00   Detectivi particulari: Ostatici – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Hog Day Afternoon) Sezonul 3, Episodul 6

Shade ajunge într-o situație cu luare de ostatici într-un birou aflat la etaj superior, iar Maz încearcă să controleze situația de la sol.

01.00   Detectivi particulari: Pericol pe platou – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Dance, Dance Retribution) Sezonul 3, Episodul 7

O serie de accidente aparent supranaturale amenință să oprească ultimul spectacol televizat al Beccăi.

02.00   Detectivi particulari: Blestemul lui Conroy – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: The Conroy Curse) Sezonul 3, Episodul 8

Adjunctul Conroy vrea ca Shade și Angie să ajute la rezolvarea unui caz de crimă.

03.00   Detectivi particulari: Bătaie cu bucluc – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: It Happened One Fight) Sezonul 3, Episodul 9

Angie și Shade anchetează leșinul misterios al verișoarei lui Zoe.

04.00   Detectivi particulari: Amnezie – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Tex Therapy) Sezonul 3, Episodul 10

Matt și Angie sunt chemați să ajute polițiștii după ce un om rănit ajunge la spital fără să mai știe cine este sau cum a ajuns acolo.

05.00   Hudson și Rex: Filiera franceză – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: The French Connection) Sezonul 2, Episodul 7

Moartea unui jurnalist parizian îi determină pe Charle și Rex să facă echipă cu un detectiv francez.

luni
12 septembrie 2022

06.00   FILM Un mic serial TV – FILM Romance 2021, regia: Heather Hawthorn Doyle, distribuţie: Jen Lilley, Ryan Paevey, Linda Dano

(A Little Daytime Drama)

Pentru a nu i se anula difuzarea telenovelei, editorul șef, Maggie, trebuie să își convingă prietenul din viața reală, Darin, să revină în spectacol.

08.00   Hudson și Rex: Rex și mașina – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Rex Machina) Sezonul 2, Episodul 9

O ingineră e găsită moartă într-o mașina pe pilot automat pe care o proiectase.

09.00   Anatomia lui Grey: Frumoasa visătoare – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Chandra Wilson, James Pickens Jr.

(Grey’s Anatomy: Beautiful Dreamer) Sezonul 14, Episodul 19

Un agent de la departamentul Imigrări caută un angajat prin tot spitalul, iar Arizona tratează bebelușul lui Matthew Taylor.

10.00   Anatomia lui Grey: Ziua judecății – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Chandra Wilson, James Pickens Jr.

(Grey’s Anatomy: Judgment Day) Sezonul 14, Episodul 20

După ce un medic aduce din greșeală prăjiturele cu canabis, spitalul e dat peste cap.

11.00   Norocul lui Loli!: episodul 59 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 59

Nicky află în cel mai rău mod posibil că Octavio nu este tatăl lui biologic. Între timp, Octavio află vești despre propriul său tată.

12.00   Norocul lui Loli!: episodul 60 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 60

În mijlocul unei întâlniri, Loli îl sărută impulsiv pe Rafael. Când își dă seama, își cere scuze și pleacă. Salvador îi cere scuze lui Nicky.

13.00   Detectivi particulari: Bătaie cu bucluc – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: It Happened One Fight) Sezonul 3, Episodul 9

Angie și Shade anchetează leșinul misterios al verișoarei lui Zoe.

14.00   Detectivi particulari: Amnezie – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Tex Therapy) Sezonul 3, Episodul 10

Matt și Angie sunt chemați să ajute polițiștii după ce un om rănit ajunge la spital fără să mai știe cine este sau cum a ajuns acolo.

15.00   Anatomia lui Grey: La stâlpul infamiei – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Chandra Wilson, James Pickens Jr.

(Grey’s Anatomy: Bad Reputation) Sezonul 14, Episodul 21

Grey Sloan e ajutat de o echipă de gestionare a crizei, pentru a soluționa acuzațiile aduse lui Harper Avery.

16.00   Anatomia lui Grey: Luptă pentru mintea ta – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Chandra Wilson, James Pickens Jr.

(Grey’s Anatomy: Fight for Your Mind) Sezonul 14, Episodul 22

Alex și Jo merg în Iowa să o găsească pe mama lui Alex, iar Meredith prezină proiectul ei medical.

17.00   Norocul lui Loli!: episodul 61 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 61

O mărturisire a lui Rafael o șochează pe Loli dar Salvador îi întrerupe înainte ca ei să își încheie discuția. Cesar primește un telefon de la Roxy.

18.00   Norocul lui Loli!: episodul 62 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 62

Loli îl întreabă pe Rafael de ce i-a ascuns faptul că Paulina este sponsorul festivalului. Între timp Matias îi face o confesiune lui Arturo.

19.00   Detectivi particulari: Corabia de pirați – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Aye, Aye, Tonya) Sezonul 3, Episodul 11

Shade și Angie sunt nevoiți să urce la bordul unui vas de croazieră cu tematică de pirați ca să ancheteze un caz de adulter.

20.00   Detectivi particulari: Confuzie mortală – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Glazed and Confused) Sezonul 3, Episodul 12

Fostul inamic a lui Angie, Norm Glinski, își înscenează propria moarte și-i angajează pe cei doi detectivi să ancheteze.

21.00   Premieră Căpitanul Marleau: Sezon mort – SERIES Crime, Franţa 2021, distribuţie: Corinne Masiero

(Captain Marleau: La Morte Saison) Sezonul 7, Episodul 2

Cea mai excentrică polițistă a Franței se află în fața altui caz complex pe care trebuie să îl rezolve.

23.00   Pompierii din Chicago: Tonight’s the Night – Drama Series, USA 2013, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Tonight’s the Night) Sezonul 2, Episodul 13

Echipa 51 rezolvă problemele, după ce un șofer beat dărâmă o linie de înaltă tensiune într-o noapte geroasă și localnicii rămân fără curent electric.

00.00   Pompierii din Chicago: Virgin Skin – Drama Series, USA 2013, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Virgin Skin) Sezonul 2, Episodul 14

Severide apelează la ajutorul poliției, pentru a o găsi pe Katie, iar Casey trebuie să accepte noile vești proaste despre afecțiunea lui.

01.00   Detectivi particulari: Corabia de pirați – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Aye, Aye, Tonya) Sezonul 3, Episodul 11

Shade și Angie sunt nevoiți să urce la bordul unui vas de croazieră cu tematică de pirați ca să ancheteze un caz de adulter.

02.00   Detectivi particulari: Confuzie mortală – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Glazed and Confused) Sezonul 3, Episodul 12

Fostul inamic a lui Angie, Norm Glinski, își înscenează propria moarte și-i angajează pe cei doi detectivi să ancheteze.

03.00   Hudson și Rex: Rex și mașina – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Rex Machina) Sezonul 2, Episodul 9

O ingineră e găsită moartă într-o mașina pe pilot automat pe care o proiectase.

04.00   FILM Un mic serial TV – FILM Romance 2021, regia: Heather Hawthorn Doyle, distribuţie: Jen Lilley, Ryan Paevey, Linda Dano

(A Little Daytime Drama)

Pentru a nu i se anula difuzarea telenovelei, editorul șef, Maggie, trebuie să își convingă prietenul din viața reală, Darin, să revină în spectacol.

marţi
13 septembrie 2022

06.00   FILM Dragoste pe bune – FILM Romance 2021, regia: Maclain Nelson, distribuţie: Chloe Bridges, Taiana Tully, Scott Michael Foster

(Love, For Real)

Planurile nu merg atunci când Hayley și prietena ei, Bree, participă într-un reality show cu întâlniri pentru a-și face publică linia ei de modă.

08.00   Hudson și Rex: Crimă la indigo – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: In Pod We Trust) Sezonul 2, Episodul 10

Charlie și Rex întâlnesc un podcaster care transmitea crime, pe când investigează un omor care imită o crimă de acum două decenii.

09.00   Anatomia lui Grey: La stâlpul infamiei – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Chandra Wilson, James Pickens Jr.

(Grey’s Anatomy: Bad Reputation) Sezonul 14, Episodul 21

Grey Sloan e ajutat de o echipă de gestionare a crizei, pentru a soluționa acuzațiile aduse lui Harper Avery.

10.00   Anatomia lui Grey: Luptă pentru mintea ta – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Chandra Wilson, James Pickens Jr.

(Grey’s Anatomy: Fight for Your Mind) Sezonul 14, Episodul 22

Alex și Jo merg în Iowa să o găsească pe mama lui Alex, iar Meredith prezină proiectul ei medical.

11.00   Norocul lui Loli!: episodul 61 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 61

O mărturisire a lui Rafael o șochează pe Loli dar Salvador îi întrerupe înainte ca ei să își încheie discuția. Cesar primește un telefon de la Roxy.

12.00   Norocul lui Loli!: episodul 62 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 62

Loli îl întreabă pe Rafael de ce i-a ascuns faptul că Paulina este sponsorul festivalului. Între timp Matias îi face o confesiune lui Arturo.

13.00   Detectivi particulari: Corabia de pirați – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Aye, Aye, Tonya) Sezonul 3, Episodul 11

Shade și Angie sunt nevoiți să urce la bordul unui vas de croazieră cu tematică de pirați ca să ancheteze un caz de adulter.

14.00   Detectivi particulari: Confuzie mortală – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Glazed and Confused) Sezonul 3, Episodul 12

Fostul inamic a lui Angie, Norm Glinski, își înscenează propria moarte și-i angajează pe cei doi detectivi să ancheteze.

15.00   Anatomia lui Grey: Rece ca gheața – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Chandra Wilson, James Pickens Jr.

(Grey’s Anatomy: Cold as Ice) Sezonul 14, Episodul 23

Un membru al echipei spitalului Grey Sloan Memorial e grav rănit, iar echipa reflectează la ce e cu adevărat important pentru ei.

16.00   Anatomia lui Grey: Pe de-a-ntregul – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Chandra Wilson, James Pickens Jr.

(Grey’s Anatomy: All of Me) Sezonul 14, Episodul 24

E ziua nunții lui Jo și Alex, dar lucrurile nu merg conform planului.

17.00   Norocul lui Loli!: episodul 63 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 63

Rafael este șocat în urma unei confesiuni făcută de Don Rogelio. Între timp, Bruno continuă să ascundă adevărul de soția și fiica lui.

18.00   Norocul lui Loli!: episodul 64 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 64

Loli îl confruntă pe Rafael în legătură cu faptul că i-a ascuns informații importante. Vicente refuză să creadă că Loli este sora lui.

19.00   Detectivi particulari: Complot în familie – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Barry Flatman

(Private Eyes: Family Plot) Sezonul 4, Episodul 1

Shade și Angie investighează reclamațiile paranoice ale unui patriarh bogat, care este convis că niște accidente sunt de fapt atentate la viața lui.

20.00   Detectivi particulari: Don și jaful – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Barry Flatman

(Private Eyes: Gumbo for Hire) Sezonul 4, Episodul 2

După ce a cumpărat o camionetă fast-food, Don devine suspectul principal al unui jaf care a avut loc la un magazin din apropiere.

21.00   Premieră Hudson și Rex: Pe piața neagră – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: A Stab in the Dark Web) Sezonul 4, Episodul 7

După moartea unui florar, web-ul întunecat este inundat de produse.

22.00   Premieră Hudson și Rex: Moarte subită – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Sudden Death) Sezonul 4, Episodul 8

Noul jucător al unei echipe de hochei e găsit mort în dimineața de după organizarea unui exercițiu de apropiere a echipei, iar suspectul e căpitanul.

23.00   Pompierii din Chicago: Ține-ți gura – Drama Series, USA 2013, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Keep Your Mouth Shut) Sezonul 2, Episodul 15

Membrii echipei se străduiesc să salveze o fată blocată în interiorul unei cutii pentru donații și să intervină în infernul unei clădiri de birouri.

00.00   Pompierii din Chicago: O rachetă care decolează – Drama Series, USA 2013, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: A Rocket Blasting Off) Sezonul 2, Episodul 16

Severide ajunge să fie suspectat când polițiștii investighează dispariția celeui care i-a răpit sora, iar Herrmann are o idee controversată.

01.00   Detectivi particulari: Complot în familie – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Barry Flatman

(Private Eyes: Family Plot) Sezonul 4, Episodul 1

Shade și Angie investighează reclamațiile paranoice ale unui patriarh bogat, care este convis că niște accidente sunt de fapt atentate la viața lui.

02.00   Detectivi particulari: Don și jaful – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Barry Flatman

(Private Eyes: Gumbo for Hire) Sezonul 4, Episodul 2

După ce a cumpărat o camionetă fast-food, Don devine suspectul principal al unui jaf care a avut loc la un magazin din apropiere.

03.00   Hudson și Rex: Crimă la indigo – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: In Pod We Trust) Sezonul 2, Episodul 10

Charlie și Rex întâlnesc un podcaster care transmitea crime, pe când investigează un omor care imită o crimă de acum două decenii.

04.00   FILM Dragoste pe bune – FILM Romance 2021, regia: Maclain Nelson, distribuţie: Chloe Bridges, Taiana Tully, Scott Michael Foster

(Love, For Real)

Planurile nu merg atunci când Hayley și prietena ei, Bree, participă într-un reality show cu întâlniri pentru a-și face publică linia ei de modă.

miercuri
14 septembrie 2022

06.00   FILM M-ai cucerit de la „aloha” – FILM Romance 2021, regia: John Putch, distribuţie: Pascale Hutton, Kavan Smith, Jennifer Aspen

(You Had Me at Aloha)

Reuniți pentru a găzdui o emisiune despre călătorii din Hawaii, Paige și Ben au divergențe de opinie, dar descoperă de asemenea că sunt compatibili.

08.00   Hudson și Rex: Mina bântuită – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Tunnel Vision) Sezonul 2, Episodul 11

Charlie și Rex merg la o mină presupus bântuită, după ce un membru al echipajului moare în timpul filmărilor unui film horror.

09.00   Anatomia lui Grey: Rece ca gheața – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Chandra Wilson, James Pickens Jr.

(Grey’s Anatomy: Cold as Ice) Sezonul 14, Episodul 23

Un membru al echipei spitalului Grey Sloan Memorial e grav rănit, iar echipa reflectează la ce e cu adevărat important pentru ei.

10.00   Anatomia lui Grey: Pe de-a-ntregul – Drama Series 2017, distribuţie: Ellen Pompeo, Chandra Wilson, James Pickens Jr.

(Grey’s Anatomy: All of Me) Sezonul 14, Episodul 24

E ziua nunții lui Jo și Alex, dar lucrurile nu merg conform planului.

11.00   Norocul lui Loli!: episodul 63 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 63

Rafael este șocat în urma unei confesiuni făcută de Don Rogelio. Între timp, Bruno continuă să ascundă adevărul de soția și fiica lui.

12.00   Norocul lui Loli!: episodul 64 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 64

Loli îl confruntă pe Rafael în legătură cu faptul că i-a ascuns informații importante. Vicente refuză să creadă că Loli este sora lui.

13.00   Detectivi particulari: Complot în familie – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Barry Flatman

(Private Eyes: Family Plot) Sezonul 4, Episodul 1

Shade și Angie investighează reclamațiile paranoice ale unui patriarh bogat, care este convis că niște accidente sunt de fapt atentate la viața lui.

14.00   Detectivi particulari: Don și jaful – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Barry Flatman

(Private Eyes: Gumbo for Hire) Sezonul 4, Episodul 2

După ce a cumpărat o camionetă fast-food, Don devine suspectul principal al unui jaf care a avut loc la un magazin din apropiere.

15.00   Camera de gardă: Nimic nu va mai fi normal – Drama Series 2019, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto

(Chicago Med: Never Going Back to Normal) Sezonul 5, Episodul 1

Natalie și Will sunt în stare critică după un accident rutier. Moartea prematură a lui Cornelius Rhodes declanșează o anchetă.

16.00   Camera de gardă: Pierduți în întuneric – Drama Series 2019, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto

(Chicago Med: We’re Lost in the Dark) Sezonul 5, Episodul 2

Viețile mai multor pacienți sunt în pericol în timpul unei pene de curent. După ce a suferit o leziune cerebrală, Natalie se întoarce.

17.00   Norocul lui Loli!: episodul 65 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 65

Matias, Roxy și Rafael află printr-un mesaj că Loli a demisionat de la postul de radio. Între timp, Nora pune capăt relației sale cu Don Rogelio.

18.00   Norocul lui Loli!: episodul 66 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 66

Vicente încearcă să o manipuleze pe Loli dar, când realizează că nu merge, începe să îi ceară iertare. Între timp, Rafael îl confruntă pe Apolo.

19.00   Detectivi particulari: Detectiva dispărută – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Samantha Wan

(Private Eyes: The PI Vanishes) Sezonul 4, Episodul 3

Când Angie este răpită în drum spre o vacanță de weekend cu Tex, Shade colaborează cu echipa de investigatori din Seattle pentru a o găsi și salva.

20.00   Detectivi particulari: Adevărul e dincolo de noi – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Barry Flatman

(Private Eyes: The Proof Is Out There) Sezonul 4, Episodul 4

Când un client afirmă că soția lui este influențată în mod misterios, Shade, Angie și șeriful Conroy întâlnesc la o comunitate care crede în OZN-uri.

21.00   Premieră FILM Crimă în Țara Catarilor – FILM Mystery, Franţa 2019, regia: Stéphanie Murat, distribuţie: Élodie Fontan, Salim Kechiouche

(Murder in the Land of the Cathars)

Într-un castel din Cathar, la vernisajul unei expoziții cu tema inchiziției, se face o descoperire sinistră. E autorul suspectat cu adevărat vinovat?

23.00   FILM Sora mirelui – FILM Comedy 2020, regia: Amy Miller Gross, distribuţie: Alicia Silverstone, Mathilde Ollivier, Jake Hoffman

(Sister of the Groom)

Audrey împlinește 40 de ani, iar fratele ei se căsătorește cu o femeie pe care a cunoscut-o în Franța. Înainte de nuntă sunt dezvăluite multe secrete.

01.10   Detectivi particulari: Detectiva dispărută – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Samantha Wan

(Private Eyes: The PI Vanishes) Sezonul 4, Episodul 3

Când Angie este răpită în drum spre o vacanță de weekend cu Tex, Shade colaborează cu echipa de investigatori din Seattle pentru a o găsi și salva.

02.10   Detectivi particulari: Adevărul e dincolo de noi – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Barry Flatman

(Private Eyes: The Proof Is Out There) Sezonul 4, Episodul 4

Când un client afirmă că soția lui este influențată în mod misterios, Shade, Angie și șeriful Conroy întâlnesc la o comunitate care crede în OZN-uri.

03.05   Hudson și Rex: Mina bântuită – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Tunnel Vision) Sezonul 2, Episodul 11

Charlie și Rex merg la o mină presupus bântuită, după ce un membru al echipajului moare în timpul filmărilor unui film horror.

04.00   FILM M-ai cucerit de la „aloha” – FILM Romance 2021, regia: John Putch, distribuţie: Pascale Hutton, Kavan Smith, Jennifer Aspen

(You Had Me at Aloha)

Reuniți pentru a găzdui o emisiune despre călătorii din Hawaii, Paige și Ben au divergențe de opinie, dar descoperă de asemenea că sunt compatibili.

joi
15 septembrie 2022

06.00   FILM Ziua de 27 de ore – FILM Romance 2021, regia: David Winning, distribuţie: Autumn Reeser, Andrew Walker, Rhiannon Fish

(The 27-Hour Day)

Antreprenoarea dependentă de muncă, Lauren, își ia în sfârșit o vacanță rurală. Ritmul mai lent va permite oare romantismului să pătrundă în viața ei?

08.00   Hudson și Rex: Un deget în mâncare – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Finger Foodie) Sezonul 2, Episodul 12

Charlie și Rex sunt chemați să vadă o listă lungă de dușmani ai unui bucătar-chef vedetă sarcastic.

09.00   Camera de gardă: Nimic nu va mai fi normal – Drama Series 2019, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto

(Chicago Med: Never Going Back to Normal) Sezonul 5, Episodul 1

Natalie și Will sunt în stare critică după un accident rutier. Moartea prematură a lui Cornelius Rhodes declanșează o anchetă.

10.00   Camera de gardă: Pierduți în întuneric – Drama Series 2019, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto

(Chicago Med: We’re Lost in the Dark) Sezonul 5, Episodul 2

Viețile mai multor pacienți sunt în pericol în timpul unei pene de curent. După ce a suferit o leziune cerebrală, Natalie se întoarce.

11.00   Norocul lui Loli!: episodul 65 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 65

Matias, Roxy și Rafael află printr-un mesaj că Loli a demisionat de la postul de radio. Între timp, Nora pune capăt relației sale cu Don Rogelio.

12.00   Norocul lui Loli!: episodul 66 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 66

Vicente încearcă să o manipuleze pe Loli dar, când realizează că nu merge, începe să îi ceară iertare. Între timp, Rafael îl confruntă pe Apolo.

13.00   Detectivi particulari: Detectiva dispărută – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Samantha Wan

(Private Eyes: The PI Vanishes) Sezonul 4, Episodul 3

Când Angie este răpită în drum spre o vacanță de weekend cu Tex, Shade colaborează cu echipa de investigatori din Seattle pentru a o găsi și salva.

14.00   Detectivi particulari: Adevărul e dincolo de noi – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Barry Flatman

(Private Eyes: The Proof Is Out There) Sezonul 4, Episodul 4

Când un client afirmă că soția lui este influențată în mod misterios, Shade, Angie și șeriful Conroy întâlnesc la o comunitate care crede în OZN-uri.

15.00   Camera de gardă: În Valea umbrelor – Drama Series 2019, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto

(Chicago Med: In the Valley of the Shadows) Sezonul 5, Episodul 3

Choi tratează un pacient bolnav de cancer în fază terminală ce vrea să-și pună capăt zilelor. Marcel și April se contrazic de la un pacient misterios.

16.00   Camera de gardă: Infecția – Partea a II-a – Drama Series 2019, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto

(Chicago Med: Infection – Part II) Sezonul 5, Episodul 4

Panica face ravagii la Chicago. Tot mai mulți cad victimă unei epidemii letale cauzate de o bacterie care distruge carnea.

17.00   Norocul lui Loli!: episodul 67 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 67

Atunci când raportul psihiatric al lui Don Rogelio apare în mass-media, el și Rafael sunt de acord că toate dovezile indică spre Vicente.

18.00   Norocul lui Loli!: episodul 68 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 68

Paulina îi cere ajutorul lui Angie pentru a se răzbuna pe Loli. Între timp, Dulce o convinge pe Roxy să nu îi spună lui Cesar despre sarcina ei.

19.00   Detectivi particulari: Totul e permis în dragoste și amor – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Samantha Wan

(Private Eyes: All’s Fair in Love and Amor) Sezonul 4, Episodul 5

Shade și Angie sunt chemați să investigheze tentativele de crimă asupra actorilor principali dintr-o telenovelă mexicană.

20.00   Detectivi particulari: Banda desenată – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Samantha Wan

(Private Eyes: Tappa Kegga Daily) Sezonul 4, Episodul 6

În ultimul caz, Shade și Angie încearcă să găsească o carte de benzi desenate furată, împreună cu Liam, Jules și Becca.

21.00   Premieră Dreptul familiei: episodul 1 – SERIES Drama 2022, distribuţie: Jewel Staite, Victor Garber, Brett Kelly

(Family Law) Sezonul 2, Episodul 1

Mai multe cazuri pentru Abby (Jewel Staite) și firma de avocatură a familiei sale, pentru care muncește cu reticență în Vancouver.

22.00   Premieră Dreptul familiei: episodul 2 – SERIES Drama 2022, distribuţie: Jewel Staite, Victor Garber, Brett Kelly

(Family Law) Sezonul 2, Episodul 2

Mai multe cazuri pentru Abby (Jewel Staite) și firma de avocatură a familiei sale, pentru care muncește cu reticență în Vancouver.

23.00   Căpitanul Marleau: Sezon mort – SERIES Crime, Franţa 2021, distribuţie: Corinne Masiero

(Captain Marleau: La Morte Saison) Sezonul 7, Episodul 2

Cea mai excentrică polițistă a Franței se află în fața altui caz complex pe care trebuie să îl rezolve.

01.00   Detectivi particulari: Totul e permis în dragoste și amor – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Samantha Wan

(Private Eyes: All’s Fair in Love and Amor) Sezonul 4, Episodul 5

Shade și Angie sunt chemați să investigheze tentativele de crimă asupra actorilor principali dintr-o telenovelă mexicană.

02.00   Detectivi particulari: Banda desenată – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Samantha Wan

(Private Eyes: Tappa Kegga Daily) Sezonul 4, Episodul 6

În ultimul caz, Shade și Angie încearcă să găsească o carte de benzi desenate furată, împreună cu Liam, Jules și Becca.

03.00   Hudson și Rex: Un deget în mâncare – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Finger Foodie) Sezonul 2, Episodul 12

Charlie și Rex sunt chemați să vadă o listă lungă de dușmani ai unui bucătar-chef vedetă sarcastic.

04.00   FILM Ziua de 27 de ore – FILM Romance 2021, regia: David Winning, distribuţie: Autumn Reeser, Andrew Walker, Rhiannon Fish

(The 27-Hour Day)

Antreprenoarea dependentă de muncă, Lauren, își ia în sfârșit o vacanță rurală. Ritmul mai lent va permite oare romantismului să pătrundă în viața ei?

vineri
16 septembrie 2022

06.00   FILM În cheia dragostei – FILM Romantic Drama 2019, regia: Clare Niederpruem, distribuţie: Laura Osnes, Scott Michael Foster

(In the Key of Love)

Maggie fotografiază o nuntă, dar acolo dă peste un fost iubit. Situația e tensionată până când cei doi își amintesc ce bine cântă împreună.

08.00   Hudson și Rex: Piromanul – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Flare of the Dog) Sezonul 2, Episodul 13

Charlie e decis să oprească un incendiator în serie, deși e blocat în spital, având un picior fracturat.

09.00   Camera de gardă: În Valea umbrelor – Drama Series 2019, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto

(Chicago Med: In the Valley of the Shadows) Sezonul 5, Episodul 3

Choi tratează un pacient bolnav de cancer în fază terminală ce vrea să-și pună capăt zilelor. Marcel și April se contrazic de la un pacient misterios.

10.00   Camera de gardă: Infecția – Partea a II-a – Drama Series 2019, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto

(Chicago Med: Infection – Part II) Sezonul 5, Episodul 4

Panica face ravagii la Chicago. Tot mai mulți cad victimă unei epidemii letale cauzate de o bacterie care distruge carnea.

11.00   Norocul lui Loli!: episodul 67 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 67

Atunci când raportul psihiatric al lui Don Rogelio apare în mass-media, el și Rafael sunt de acord că toate dovezile indică spre Vicente.

12.00   Norocul lui Loli!: episodul 68 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 68

Paulina îi cere ajutorul lui Angie pentru a se răzbuna pe Loli. Între timp, Dulce o convinge pe Roxy să nu îi spună lui Cesar despre sarcina ei.

13.00   Detectivi particulari: Totul e permis în dragoste și amor – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Samantha Wan

(Private Eyes: All’s Fair in Love and Amor) Sezonul 4, Episodul 5

Shade și Angie sunt chemați să investigheze tentativele de crimă asupra actorilor principali dintr-o telenovelă mexicană.

14.00   Detectivi particulari: Banda desenată – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Samantha Wan

(Private Eyes: Tappa Kegga Daily) Sezonul 4, Episodul 6

În ultimul caz, Shade și Angie încearcă să găsească o carte de benzi desenate furată, împreună cu Liam, Jules și Becca.

15.00   Camera de gardă: Sunt prietena ta – Drama Series 2019, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto

(Chicago Med: Got a Friend in Me) Sezonul 5, Episodul 5

Marcel și Choi se ceartă când tratează un pacient care are dureri cronice. Mannning ajută un copil ai cărui părinți nu cred în medicina occidentală.

16.00   Camera de gardă: În familie – Drama Series 2019, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto

(Chicago Med: It’s All in the Family) Sezonul 5, Episodul 6

April și Noah văd cum cineva e atacat pe o alee. Manning se străduiește să diagnosticheze un tânăr pacient.

17.00   Norocul lui Loli!: episodul 69 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 69

Paulina îi spune Bertei, asistentul social, lucruri despre Loli în încercarea de a-i face probleme. Între timp, cazul lui Raul Acuna este redeschis.

18.00   Norocul lui Loli!: episodul 70 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 70

Vicente anunță că postul de radio Global va fuziona cu postul de radio Nova și că Paulina va fi noul președinte al companiei.

19.00   Detectivi particulari: Hărțuitorul – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Samantha Wan

(Private Eyes: Under Par-essure) Sezonul 4, Episodul 7

Când un urmăritor o ia în vizor pe o jucătoare profesionistă de golf într-un turneu, Shade și Angie încearcă să găsească vinovatul.

20.00   Detectivi particulari: Plan pentru crimă – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Barry Flatman

(Private Eyes: Blueprint for Murder) Sezonul 4, Episodul 8

Un om de serviciu îi cheamă pe Shade și Angie după ce este martor la o crimă într-o clădire învecinată. Willow Maitland merge să câștige experiență.

21.00   Premieră FILM Despărțiți, dar împreună – Comedy, USA 2006, regia: Peyton Reed, distribuţie: Vince Vaughn, Jennifer Aniston, Cole Hauser

(The Break-Up)

Doi îndrăgostiți care se ceartă decid să se despartă și încearcă să se alunge reciproc din apartamentul pe care îl împart, comportându-se oribil.

23.20   FILM Ingredientul secret – Romantic comedy 2020, regia: Tibor Takács, distribuţie: Erin Cahill, Brendan Penny

(The Secret Ingredient)

Kelly nu s-a gândit la dragoste de când Andrew a rupt logodna lor. Acum el s-a întors și atracția dintre ei se înfiripă din nou.

01.20   Detectivi particulari: Hărțuitorul – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Samantha Wan

(Private Eyes: Under Par-essure) Sezonul 4, Episodul 7

Când un urmăritor o ia în vizor pe o jucătoare profesionistă de golf într-un turneu, Shade și Angie încearcă să găsească vinovatul.

02.20   Detectivi particulari: Plan pentru crimă – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Barry Flatman

(Private Eyes: Blueprint for Murder) Sezonul 4, Episodul 8

Un om de serviciu îi cheamă pe Shade și Angie după ce este martor la o crimă într-o clădire învecinată. Willow Maitland merge să câștige experiență.

03.15   Hudson și Rex: Piromanul – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Flare of the Dog) Sezonul 2, Episodul 13

Charlie e decis să oprească un incendiator în serie, deși e blocat în spital, având un picior fracturat.

04.05   FILM În cheia dragostei – FILM Romantic Drama 2019, regia: Clare Niederpruem, distribuţie: Laura Osnes, Scott Michael Foster

(In the Key of Love)

Maggie fotografiază o nuntă, dar acolo dă peste un fost iubit. Situația e tensionată până când cei doi își amintesc ce bine cântă împreună.

sâmbătă
17 septembrie 2022

06.00   Hudson și Rex: Rex și mașina – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Rex Machina) Sezonul 2, Episodul 9

O ingineră e găsită moartă într-o mașina pe pilot automat pe care o proiectase.

07.00   Norocul lui Loli!: episodul 61 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 61

O mărturisire a lui Rafael o șochează pe Loli dar Salvador îi întrerupe înainte ca ei să își încheie discuția. Cesar primește un telefon de la Roxy.

08.00   Norocul lui Loli!: episodul 62 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 62

Loli îl întreabă pe Rafael de ce i-a ascuns faptul că Paulina este sponsorul festivalului. Între timp Matias îi face o confesiune lui Arturo.

09.00   Norocul lui Loli!: episodul 63 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 63

Rafael este șocat în urma unei confesiuni făcută de Don Rogelio. Între timp, Bruno continuă să ascundă adevărul de soția și fiica lui.

10.00   Norocul lui Loli!: episodul 64 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 64

Loli îl confruntă pe Rafael în legătură cu faptul că i-a ascuns informații importante. Vicente refuză să creadă că Loli este sora lui.

11.00   Norocul lui Loli!: episodul 65 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 65

Matias, Roxy și Rafael află printr-un mesaj că Loli a demisionat de la postul de radio. Între timp, Nora pune capăt relației sale cu Don Rogelio.

12.00   FILM Ingredientul secret – Romantic comedy 2020, regia: Tibor Takács, distribuţie: Erin Cahill, Brendan Penny

(The Secret Ingredient)

Kelly nu s-a gândit la dragoste de când Andrew a rupt logodna lor. Acum el s-a întors și atracția dintre ei se înfiripă din nou.

14.00   FILM Sora mirelui – FILM Comedy 2020, regia: Amy Miller Gross, distribuţie: Alicia Silverstone, Mathilde Ollivier, Jake Hoffman

(Sister of the Groom)

Audrey împlinește 40 de ani, iar fratele ei se căsătorește cu o femeie pe care a cunoscut-o în Franța. Înainte de nuntă sunt dezvăluite multe secrete.

16.10   FILM Prietenă și mireasă – FILM Romance 2018, regia: Andrew Cymek, distribuţie: Ryan Paevey, Jocelyn Hudon, Kelly Kruger

(BFF Bride)

Jess ar trebui să planifice nunta celei mai bune prietene, Ted, dar nu își va ignora sentimentele.

18.10   FILM Chiar în fața mea – FILM Romance 2021, regia: Linda-Lisa Hayter, distribuţie: Marco Grazzini, Janel Parrish, Brandi Alexander

(Right in Front of Me)

Carly primește a 2-a șansă să reînvie o iubire din facultate dar nu e sigură cum îl poate impresiona până când noul prieten, Nick, o ajută cu un sfat.

20.00   FILM Crimă în Țara Catarilor – FILM Mystery, Franţa 2019, regia: Stéphanie Murat, distribuţie: Élodie Fontan, Salim Kechiouche

(Murder in the Land of the Cathars)

Într-un castel din Cathar, la vernisajul unei expoziții cu tema inchiziției, se face o descoperire sinistră. E autorul suspectat cu adevărat vinovat?

22.00   Dreptul familiei: episodul 1 – SERIES Drama 2022, distribuţie: Jewel Staite, Victor Garber, Brett Kelly

(Family Law) Sezonul 2, Episodul 1

Mai multe cazuri pentru Abby (Jewel Staite) și firma de avocatură a familiei sale, pentru care muncește cu reticență în Vancouver.

23.00   Dreptul familiei: episodul 2 – SERIES Drama 2022, distribuţie: Jewel Staite, Victor Garber, Brett Kelly

(Family Law) Sezonul 2, Episodul 2

Mai multe cazuri pentru Abby (Jewel Staite) și firma de avocatură a familiei sale, pentru care muncește cu reticență în Vancouver.

00.00   FILM Despărțiți, dar împreună – Comedy, USA 2006, regia: Peyton Reed, distribuţie: Vince Vaughn, Jennifer Aniston, Cole Hauser

(The Break-Up)

Doi îndrăgostiți care se ceartă decid să se despartă și încearcă să se alunge reciproc din apartamentul pe care îl împart, comportându-se oribil.

02.20   Detectivi particulari: Corabia de pirați – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Aye, Aye, Tonya) Sezonul 3, Episodul 11

Shade și Angie sunt nevoiți să urce la bordul unui vas de croazieră cu tematică de pirați ca să ancheteze un caz de adulter.

03.15   Detectivi particulari: Confuzie mortală – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Glazed and Confused) Sezonul 3, Episodul 12

Fostul inamic a lui Angie, Norm Glinski, își înscenează propria moarte și-i angajează pe cei doi detectivi să ancheteze.

04.10   Detectivi particulari: Complot în familie – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Barry Flatman

(Private Eyes: Family Plot) Sezonul 4, Episodul 1

Shade și Angie investighează reclamațiile paranoice ale unui patriarh bogat, care este convis că niște accidente sunt de fapt atentate la viața lui.

05.05   Hudson și Rex: Crimă la indigo – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: In Pod We Trust) Sezonul 2, Episodul 10

Charlie și Rex întâlnesc un podcaster care transmitea crime, pe când investigează un omor care imită o crimă de acum două decenii.

duminică
18 septembrie 2022

06.00   Hudson și Rex: Mina bântuită – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Tunnel Vision) Sezonul 2, Episodul 11

Charlie și Rex merg la o mină presupus bântuită, după ce un membru al echipajului moare în timpul filmărilor unui film horror.

07.00   Norocul lui Loli!: episodul 66 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 66

Vicente încearcă să o manipuleze pe Loli dar, când realizează că nu merge, începe să îi ceară iertare. Între timp, Rafael îl confruntă pe Apolo.

08.00   Norocul lui Loli!: episodul 67 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 67

Atunci când raportul psihiatric al lui Don Rogelio apare în mass-media, el și Rafael sunt de acord că toate dovezile indică spre Vicente.

09.00   Norocul lui Loli!: episodul 68 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 68

Paulina îi cere ajutorul lui Angie pentru a se răzbuna pe Loli. Între timp, Dulce o convinge pe Roxy să nu îi spună lui Cesar despre sarcina ei.

10.00   Norocul lui Loli!: episodul 69 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 69

Paulina îi spune Bertei, asistentul social, lucruri despre Loli în încercarea de a-i face probleme. Între timp, cazul lui Raul Acuna este redeschis.

11.00   Norocul lui Loli!: episodul 70 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 70

Vicente anunță că postul de radio Global va fuziona cu postul de radio Nova și că Paulina va fi noul președinte al companiei.

12.00   FILM Chiar în fața mea – FILM Romance 2021, regia: Linda-Lisa Hayter, distribuţie: Marco Grazzini, Janel Parrish, Brandi Alexander

(Right in Front of Me)

Carly primește a 2-a șansă să reînvie o iubire din facultate dar nu e sigură cum îl poate impresiona până când noul prieten, Nick, o ajută cu un sfat.

14.00   FILM Prietenă și mireasă – FILM Romance 2018, regia: Andrew Cymek, distribuţie: Ryan Paevey, Jocelyn Hudon, Kelly Kruger

(BFF Bride)

Jess ar trebui să planifice nunta celei mai bune prietene, Ted, dar nu își va ignora sentimentele.

16.00   FILM Cascadele iubirii – FILM Romance 2020, regia: Christie Will Wolf, distribuţie: Cindy Busby, Christopher Russell, Cassidy Nugent

(Chasing Waterfalls)

Călătorind spre o cabană izolată și cascade mitice, fotografa Amy cunoaște iubirea care are chipul unui ghid, Mark.

18.00   FILM Crimă în Țara Catarilor – FILM Mystery, Franţa 2019, regia: Stéphanie Murat, distribuţie: Élodie Fontan, Salim Kechiouche

(Murder in the Land of the Cathars)

Într-un castel din Cathar, la vernisajul unei expoziții cu tema inchiziției, se face o descoperire sinistră. E autorul suspectat cu adevărat vinovat?

20.00   Hudson și Rex: Pe piața neagră – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: A Stab in the Dark Web) Sezonul 4, Episodul 7

După moartea unui florar, web-ul întunecat este inundat de produse.

21.00   Hudson și Rex: Moarte subită – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Sudden Death) Sezonul 4, Episodul 8

Noul jucător al unei echipe de hochei e găsit mort în dimineața de după organizarea unui exercițiu de apropiere a echipei, iar suspectul e căpitanul.

22.00   Detectivi particulari: Don și jaful – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Barry Flatman

(Private Eyes: Gumbo for Hire) Sezonul 4, Episodul 2

După ce a cumpărat o camionetă fast-food, Don devine suspectul principal al unui jaf care a avut loc la un magazin din apropiere.

23.00   Detectivi particulari: Detectiva dispărută – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Samantha Wan

(Private Eyes: The PI Vanishes) Sezonul 4, Episodul 3

Când Angie este răpită în drum spre o vacanță de weekend cu Tex, Shade colaborează cu echipa de investigatori din Seattle pentru a o găsi și salva.

00.00   Detectivi particulari: Adevărul e dincolo de noi – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Barry Flatman

(Private Eyes: The Proof Is Out There) Sezonul 4, Episodul 4

Când un client afirmă că soția lui este influențată în mod misterios, Shade, Angie și șeriful Conroy întâlnesc la o comunitate care crede în OZN-uri.

01.00   Detectivi particulari: Totul e permis în dragoste și amor – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Samantha Wan

(Private Eyes: All’s Fair in Love and Amor) Sezonul 4, Episodul 5

Shade și Angie sunt chemați să investigheze tentativele de crimă asupra actorilor principali dintr-o telenovelă mexicană.

02.00   Detectivi particulari: Banda desenată – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Samantha Wan

(Private Eyes: Tappa Kegga Daily) Sezonul 4, Episodul 6

În ultimul caz, Shade și Angie încearcă să găsească o carte de benzi desenate furată, împreună cu Liam, Jules și Becca.

03.00   Detectivi particulari: Hărțuitorul – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Samantha Wan

(Private Eyes: Under Par-essure) Sezonul 4, Episodul 7

Când un urmăritor o ia în vizor pe o jucătoare profesionistă de golf într-un turneu, Shade și Angie încearcă să găsească vinovatul.

04.00   Detectivi particulari: Plan pentru crimă – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Barry Flatman

(Private Eyes: Blueprint for Murder) Sezonul 4, Episodul 8

Un om de serviciu îi cheamă pe Shade și Angie după ce este martor la o crimă într-o clădire învecinată. Willow Maitland merge să câștige experiență.

05.00   Hudson și Rex: Un deget în mâncare – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Finger Foodie) Sezonul 2, Episodul 12

Charlie și Rex sunt chemați să vadă o listă lungă de dușmani ai unui bucătar-chef vedetă sarcastic.

luni
19 septembrie 2022

06.00   FILM M-ai cucerit de la „aloha” – FILM Romance 2021, regia: John Putch, distribuţie: Pascale Hutton, Kavan Smith, Jennifer Aspen

(You Had Me at Aloha)

Reuniți pentru a găzdui o emisiune despre călătorii din Hawaii, Paige și Ben au divergențe de opinie, dar descoperă de asemenea că sunt compatibili.

08.00   Hudson și Rex: Schimbul de noapte – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Graveyard Shift) Sezonul 2, Episodul 14

Charlie și Rex sunt la mâna unui infractor periculos, încercând să-l determine să-i ajute la soluționarea unui caz.

09.00   Camera de gardă: Sunt prietena ta – Drama Series 2019, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto

(Chicago Med: Got a Friend in Me) Sezonul 5, Episodul 5

Marcel și Choi se ceartă când tratează un pacient care are dureri cronice. Mannning ajută un copil ai cărui părinți nu cred în medicina occidentală.

10.00   Camera de gardă: În familie – Drama Series 2019, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto

(Chicago Med: It’s All in the Family) Sezonul 5, Episodul 6

April și Noah văd cum cineva e atacat pe o alee. Manning se străduiește să diagnosticheze un tânăr pacient.

11.00   Norocul lui Loli!: episodul 69 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 69

Paulina îi spune Bertei, asistentul social, lucruri despre Loli în încercarea de a-i face probleme. Între timp, cazul lui Raul Acuna este redeschis.

12.00   Norocul lui Loli!: episodul 70 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 70

Vicente anunță că postul de radio Global va fuziona cu postul de radio Nova și că Paulina va fi noul președinte al companiei.

13.00   Detectivi particulari: Hărțuitorul – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Samantha Wan

(Private Eyes: Under Par-essure) Sezonul 4, Episodul 7

Când un urmăritor o ia în vizor pe o jucătoare profesionistă de golf într-un turneu, Shade și Angie încearcă să găsească vinovatul.

14.00   Detectivi particulari: Plan pentru crimă – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Barry Flatman

(Private Eyes: Blueprint for Murder) Sezonul 4, Episodul 8

Un om de serviciu îi cheamă pe Shade și Angie după ce este martor la o crimă într-o clădire învecinată. Willow Maitland merge să câștige experiență.

15.00   Camera de gardă: Cine știe ce aduce ziua de mâine – Drama Series 2019, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto

(Chicago Med: Who Knows What Tomorrow Brings) Sezonul 5, Episodul 7

Halstead și Charles tratează un pacient care se crede vampir.

16.00   Camera de gardă: Prea aproape de Soare – Drama Series 2019, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto, Colin Donnell

(Chicago Med: Too Close To The Sun) Sezonul 5, Episodul 8

Maggie află vești proaste și încalcă protocolul, pentru a ajuta un nou prieten. Un medic e operat de urgență, după un atac violent.

17.00   Norocul lui Loli!: episodul 71 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 71

Rafael visează în legătură cu moartea părinților săi și se trezește agitat. Strângerea de fonduri pentru Sam începe, iar Leo o săruta pe Loli.

18.00   Norocul lui Loli!: episodul 72 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 72

Loli respinge avansurile lui Leo. Evenimentul de binefacere organizat pentru Sam este un succes. Soția lui Raul Acuna refuză să ajute în cazul său.

19.00   Detectivi particulari: Ți-a sunat ceasul – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Samantha Wan

(Private Eyes: A Star is Torn) Sezonul 4, Episodul 9

Actorul Ben Riggs îi angajează pe Matt și Angie să afle cine i-a furat ceasul primit cadou, însă hoțul trece rapid de la răscumpărare la șantaj.

20.00   Detectivi particulari: Fum în ochi – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Nicole de Boer

(Private Eyes: Smoke Gets In Your Eyes) Sezonul 4, Episodul 10

Matt și Angie investighează dispariția proprietarului unui club de jazz. E posibil ca ultima lui melodie nepublicată să le ofere rezolvarea cazului?

21.00   Premieră Morgane, geniul investigațiilor: 2.300 de calorii – SERIES Mystery, Franţa 2022, distribuţie: Audrey Fleurot, Mehdi Nebbou, Bruno Sanches

(HPI: Haut Potentiel Intellectuel: 2300 Calories) Sezonul 2, Episodul 1

Morgane și echipa sa cercetează cazul uciderii unei vânzătoare, iar comandantul Karadec e investigat de Roxane Ascher, Departamentul Afaceri interne.

22.00   Premieră Morgane, geniul investigațiilor: Ciudat sau nu – SERIES Mystery, Franţa 2022, distribuţie: Audrey Fleurot, Mehdi Nebbou, Bruno Sanches

(HPI: Haut Potentiel Intellectuel: Chelou/Pas chelou) Sezonul 2, Episodul 2

Morgane, Ludo și copiii s-au mutat împreună cu Gilles. Comisarul Hazan îl informează pe Karadec că Morgane este suspendată și că va fi investigată.

23.00   Pompierii din Chicago: Ține-ți gura – Drama Series, USA 2013, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Keep Your Mouth Shut) Sezonul 2, Episodul 15

Membrii echipei se străduiesc să salveze o fată blocată în interiorul unei cutii pentru donații și să intervină în infernul unei clădiri de birouri.

00.00   Pompierii din Chicago: O rachetă care decolează – Drama Series, USA 2013, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: A Rocket Blasting Off) Sezonul 2, Episodul 16

Severide ajunge să fie suspectat când polițiștii investighează dispariția celeui care i-a răpit sora, iar Herrmann are o idee controversată.

01.00   Detectivi particulari: Ți-a sunat ceasul – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Samantha Wan

(Private Eyes: A Star is Torn) Sezonul 4, Episodul 9

Actorul Ben Riggs îi angajează pe Matt și Angie să afle cine i-a furat ceasul primit cadou, însă hoțul trece rapid de la răscumpărare la șantaj.

02.00   Detectivi particulari: Fum în ochi – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Nicole de Boer

(Private Eyes: Smoke Gets In Your Eyes) Sezonul 4, Episodul 10

Matt și Angie investighează dispariția proprietarului unui club de jazz. E posibil ca ultima lui melodie nepublicată să le ofere rezolvarea cazului?

03.00   Hudson și Rex: Schimbul de noapte – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Graveyard Shift) Sezonul 2, Episodul 14

Charlie și Rex sunt la mâna unui infractor periculos, încercând să-l determine să-i ajute la soluționarea unui caz.

04.00   FILM M-ai cucerit de la „aloha” – FILM Romance 2021, regia: John Putch, distribuţie: Pascale Hutton, Kavan Smith, Jennifer Aspen

(You Had Me at Aloha)

Reuniți pentru a găzdui o emisiune despre călătorii din Hawaii, Paige și Ben au divergențe de opinie, dar descoperă de asemenea că sunt compatibili.

marţi
20 septembrie 2022

06.00   FILM Ziua de 27 de ore – FILM Romance 2021, regia: David Winning, distribuţie: Autumn Reeser, Andrew Walker, Rhiannon Fish

(The 27-Hour Day)

Antreprenoarea dependentă de muncă, Lauren, își ia în sfârșit o vacanță rurală. Ritmul mai lent va permite oare romantismului să pătrundă în viața ei?

08.00   Hudson și Rex: Câine bătrân, trucuri noi – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Old Dog, New Tricks) Sezonul 2, Episodul 15

Fostul profesor al lui Sarah e acuzat de crimă.

09.00   Camera de gardă: Cine știe ce aduce ziua de mâine – Drama Series 2019, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto

(Chicago Med: Who Knows What Tomorrow Brings) Sezonul 5, Episodul 7

Halstead și Charles tratează un pacient care se crede vampir.

10.00   Camera de gardă: Prea aproape de Soare – Drama Series 2019, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto, Colin Donnell

(Chicago Med: Too Close To The Sun) Sezonul 5, Episodul 8

Maggie află vești proaste și încalcă protocolul, pentru a ajuta un nou prieten. Un medic e operat de urgență, după un atac violent.

11.00   Norocul lui Loli!: episodul 71 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 71

Rafael visează în legătură cu moartea părinților săi și se trezește agitat. Strângerea de fonduri pentru Sam începe, iar Leo o săruta pe Loli.

12.00   Norocul lui Loli!: episodul 72 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 72

Loli respinge avansurile lui Leo. Evenimentul de binefacere organizat pentru Sam este un succes. Soția lui Raul Acuna refuză să ajute în cazul său.

13.00   Detectivi particulari: Ți-a sunat ceasul – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Samantha Wan

(Private Eyes: A Star is Torn) Sezonul 4, Episodul 9

Actorul Ben Riggs îi angajează pe Matt și Angie să afle cine i-a furat ceasul primit cadou, însă hoțul trece rapid de la răscumpărare la șantaj.

14.00   Detectivi particulari: Fum în ochi – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Nicole de Boer

(Private Eyes: Smoke Gets In Your Eyes) Sezonul 4, Episodul 10

Matt și Angie investighează dispariția proprietarului unui club de jazz. E posibil ca ultima lui melodie nepublicată să le ofere rezolvarea cazului?

15.00   Camera de gardă: Nu-mi pot imagina viitorul – Drama Series 2019, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto, Colin Donnell

(Chicago Med: I Can’t Imagine The Future) Sezonul 5, Episodul 9

April se îndoiește de viitorul ei alături de Ethan. Natalie începe să-și amintească accidentul.

16.00   Camera de gardă: Cred că nu mai contează – Drama Series 2019, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto, Colin Donnell

(Chicago Med: Guess It Doesn’t Matter Anymore) Sezonul 5, Episodul 10

April se confruntă cu consecințele deciziei de a-i spune adevărul lui Ethan sau de a păstra secretul. Dr Charles face față cu greu morții soției lui.

17.00   Norocul lui Loli!: episodul 73 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 73

Paulina îi dă asistentului social caseta cu Loli și Rafael făcând sex. Rafael organizează un protest pentru libertarea lui Acuna.

18.00   Norocul lui Loli!: episodul 74 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 74

Nicky este supărat atunci când află cine este tatăl lui biologic. Se alătură protestului și face o declarație emoțională în media.

19.00   Detectivi particulari: Furtuna perfectă – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Sonja Bennett

(Private Eyes: A Perfect Storm) Sezonul 4, Episodul 11

Matt și Angie sunt invitați la o nuntă pe o insulă, însă ajung în mijlocul unui jaf, când cineva fură niște monede rare de mare valoare.

20.00   Detectivi particulari: Moarte la bâlci – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Ali Johnson

(Private Eyes: Drop Dead Carny) Sezonul 4, Episodul 12

Sahde și Angie dau peste cadavrul unui lucrător de la carnaval și intră în lumea carnavalurilor călătoare și a unui medium ciudat de precis.

21.00   Premieră Hudson și Rex: Sindromul impostorului – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Impawster Syndrome) Sezonul 4, Episodul 9

Jesse este principalul suspect într-un jaf bancar.

22.00   Premieră Hudson și Rex: Sânge și diamante – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Blood & Diamonds) Sezonul 4, Episodul 10

După ce la locul unei crime s-a găsit un diamant, maiorul Crimes aranjează un filaj pentru a-i prinde pe contrabandiștii de pietre prețioase.

23.00   Pompierii din Chicago: La necaz – Drama Series, USA 2013, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: When Things Got Rough) Sezonul 2, Episodul 17

Un tată curajos se luptă să-și salveze familia, Dawson e urmărită de cineva și se dovedește că o victimă e un fost pompier.

00.00   Pompierii din Chicago: Weekend la cabană – Drama Series, USA 2013, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Until Your Feet Leave the Ground) Sezonul 2, Episodul 18

Severide încearcă să-l ajute pe un coleg care are probleme cu băutura, iar Dawson și Shay pleacă la o cabană pentru a petrece weekendul „ca fetele”.

01.00   Detectivi particulari: Furtuna perfectă – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Sonja Bennett

(Private Eyes: A Perfect Storm) Sezonul 4, Episodul 11

Matt și Angie sunt invitați la o nuntă pe o insulă, însă ajung în mijlocul unui jaf, când cineva fură niște monede rare de mare valoare.

02.00   Detectivi particulari: Moarte la bâlci – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Ali Johnson

(Private Eyes: Drop Dead Carny) Sezonul 4, Episodul 12

Sahde și Angie dau peste cadavrul unui lucrător de la carnaval și intră în lumea carnavalurilor călătoare și a unui medium ciudat de precis.

03.00   Hudson și Rex: Câine bătrân, trucuri noi – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Old Dog, New Tricks) Sezonul 2, Episodul 15

Fostul profesor al lui Sarah e acuzat de crimă.

04.00   FILM Ziua de 27 de ore – FILM Romance 2021, regia: David Winning, distribuţie: Autumn Reeser, Andrew Walker, Rhiannon Fish

(The 27-Hour Day)

Antreprenoarea dependentă de muncă, Lauren, își ia în sfârșit o vacanță rurală. Ritmul mai lent va permite oare romantismului să pătrundă în viața ei?

miercuri
21 septembrie 2022

06.00   FILM În cheia dragostei – FILM Romantic Drama 2019, regia: Clare Niederpruem, distribuţie: Laura Osnes, Scott Michael Foster

(In the Key of Love)

Maggie fotografiază o nuntă, dar acolo dă peste un fost iubit. Situația e tensionată până când cei doi își amintesc ce bine cântă împreună.

08.00   Hudson și Rex: În familie – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: The Family Way) Sezonul 2, Episodul 16

O femeie e găsit moartă în zăpadă, iar suspecții au un singur lucru în comun – victima era convinsă că toți erau rudele ei.

09.00   Camera de gardă: Nu-mi pot imagina viitorul – Drama Series 2019, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto, Colin Donnell

(Chicago Med: I Can’t Imagine The Future) Sezonul 5, Episodul 9

April se îndoiește de viitorul ei alături de Ethan. Natalie începe să-și amintească accidentul.

10.00   Camera de gardă: Cred că nu mai contează – Drama Series 2019, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto, Colin Donnell

(Chicago Med: Guess It Doesn’t Matter Anymore) Sezonul 5, Episodul 10

April se confruntă cu consecințele deciziei de a-i spune adevărul lui Ethan sau de a păstra secretul. Dr Charles face față cu greu morții soției lui.

11.00   Norocul lui Loli!: episodul 73 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 73

Paulina îi dă asistentului social caseta cu Loli și Rafael făcând sex. Rafael organizează un protest pentru libertarea lui Acuna.

12.00   Norocul lui Loli!: episodul 74 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 74

Nicky este supărat atunci când află cine este tatăl lui biologic. Se alătură protestului și face o declarație emoțională în media.

13.00   Detectivi particulari: Furtuna perfectă – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Sonja Bennett

(Private Eyes: A Perfect Storm) Sezonul 4, Episodul 11

Matt și Angie sunt invitați la o nuntă pe o insulă, însă ajung în mijlocul unui jaf, când cineva fură niște monede rare de mare valoare.

14.00   Detectivi particulari: Moarte la bâlci – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Ali Johnson

(Private Eyes: Drop Dead Carny) Sezonul 4, Episodul 12

Sahde și Angie dau peste cadavrul unui lucrător de la carnaval și intră în lumea carnavalurilor călătoare și a unui medium ciudat de precis.

15.00   Camera de gardă: Se mișcă pământul sub noi – Drama Series 2019, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto, Colin Donnell

(Chicago Med: The Ground Shifts Beneath Us) Sezonul 5, Episodul 11

Will propune conducerii un loc de injectare sigur. Natalie și Goodwin se tem pentru Gwen.

16.00   Camera de gardă: Să aleagă Solomon – Drama Series 2019, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto, Colin Donnell

(Chicago Med: Leave The Choice To Solomon) Sezonul 5, Episodul 12

Un autobuz școlar are un accident, iar echipa se ocupă de repercusiuni.

17.00   Norocul lui Loli!: episodul 75 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 75

Octavio se hotărăște să se întoarcă în Los Angeles. Loli îl confruntă pe Bruno atunci când află că acesta încearcă să obțină custodia copiilor.

18.00   Norocul lui Loli!: episodul 76 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 76

Sam află că ea și fratele ei sunt milionari. Între timp, Roxy și Cesar pleacă la o plimbare cu Thomas.

19.00   Detectivi particulari: În brațele lui Morfeu – SERIES Crime 2021, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Barry Flatman

(Private Eyes: In the Arms of Morpheus) Sezonul 5, Episodul 1

În timp ce se reface după o rană și este sub influența morfinei, Angie aude o ceartă violentă și îl pune pe Shade să investigheze.

20.00   Detectivi particulari: Crimă la reuniune – SERIES Crime 2021, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Samantha Wan

(Private Eyes: School’s Out for Murder) Sezonul 5, Episodul 2

Angie îl ia pe Shade la reuniunea ei cu colegii de liceu, unde se pare că cineva vrea să se răzbune pentru greșelile din trecut.

21.00   Premieră FILM Crimă la St Omer – FILM Mystery, Franţa 2019, regia: Laurence Katrian, distribuţie: Sagamore Stévenin, Elsa Lunghini

(Murder in St Omer (Puzzle))

Într-o serie de scrisori anonime, un șantajist amenință cu dezvăluiri asupra unei crime nerezolvate în orașul Doulac.

23.00   FILM Chiar în fața mea – FILM Romance 2021, regia: Linda-Lisa Hayter, distribuţie: Marco Grazzini, Janel Parrish, Brandi Alexander

(Right in Front of Me)

Carly primește a 2-a șansă să reînvie o iubire din facultate dar nu e sigură cum îl poate impresiona până când noul prieten, Nick, o ajută cu un sfat.

01.00   Detectivi particulari: În brațele lui Morfeu – SERIES Crime 2021, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Barry Flatman

(Private Eyes: In the Arms of Morpheus) Sezonul 5, Episodul 1

În timp ce se reface după o rană și este sub influența morfinei, Angie aude o ceartă violentă și îl pune pe Shade să investigheze.

02.00   Detectivi particulari: Crimă la reuniune – SERIES Crime 2021, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Samantha Wan

(Private Eyes: School’s Out for Murder) Sezonul 5, Episodul 2

Angie îl ia pe Shade la reuniunea ei cu colegii de liceu, unde se pare că cineva vrea să se răzbune pentru greșelile din trecut.

03.00   Hudson și Rex: În familie – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: The Family Way) Sezonul 2, Episodul 16

O femeie e găsit moartă în zăpadă, iar suspecții au un singur lucru în comun – victima era convinsă că toți erau rudele ei.

04.00   FILM În cheia dragostei – FILM Romantic Drama 2019, regia: Clare Niederpruem, distribuţie: Laura Osnes, Scott Michael Foster

(In the Key of Love)

Maggie fotografiază o nuntă, dar acolo dă peste un fost iubit. Situația e tensionată până când cei doi își amintesc ce bine cântă împreună.

joi
22 septembrie 2022

06.00   FILM Un cățel pentru doi – FILM Romantic Drama 2019, regia: Ellie Kanner, distribuţie: Danica McKella, Mark Deklin, Peter Benson

(Love and Sunshine)

Sar scântei când soldatul Jack vine să-și ia câinele, pe Sunshine, de la dragostea sa nefericită, Ally, care a avut grijă de el.

08.00   Hudson și Rex: Cum a început povestea noastră – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Origin Story) Sezonul 3, Episodul 1

La a treia aniversare a parteneriatului lui Charlie și Rex, Charlie povestește cum s-au cunoscut ca urmare a unui caz de răpire.

09.00   Camera de gardă: Se mișcă pământul sub noi – Drama Series 2019, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto, Colin Donnell

(Chicago Med: The Ground Shifts Beneath Us) Sezonul 5, Episodul 11

Will propune conducerii un loc de injectare sigur. Natalie și Goodwin se tem pentru Gwen.

10.00   Camera de gardă: Să aleagă Solomon – Drama Series 2019, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto, Colin Donnell

(Chicago Med: Leave The Choice To Solomon) Sezonul 5, Episodul 12

Un autobuz școlar are un accident, iar echipa se ocupă de repercusiuni.

11.00   Norocul lui Loli!: episodul 75 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 75

Octavio se hotărăște să se întoarcă în Los Angeles. Loli îl confruntă pe Bruno atunci când află că acesta încearcă să obțină custodia copiilor.

12.00   Norocul lui Loli!: episodul 76 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 76

Sam află că ea și fratele ei sunt milionari. Între timp, Roxy și Cesar pleacă la o plimbare cu Thomas.

13.00   Detectivi particulari: În brațele lui Morfeu – SERIES Crime 2021, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Barry Flatman

(Private Eyes: In the Arms of Morpheus) Sezonul 5, Episodul 1

În timp ce se reface după o rană și este sub influența morfinei, Angie aude o ceartă violentă și îl pune pe Shade să investigheze.

14.00   Detectivi particulari: Crimă la reuniune – SERIES Crime 2021, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Samantha Wan

(Private Eyes: School’s Out for Murder) Sezonul 5, Episodul 2

Angie îl ia pe Shade la reuniunea ei cu colegii de liceu, unde se pare că cineva vrea să se răzbune pentru greșelile din trecut.

15.00   Camera de gardă: Durerea e pentru cei vii – Drama Series 2019, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto, Colin Donnell

(Chicago Med: Pain Is For The Living) Sezonul 5, Episodul 13

Dr. Choi, April și dr Charles trebuie să aibă grijă de doi frați aflați în stare critică.

16.00   Camera de gardă: Nimic nu e veșnic – Drama Series 2019, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto, Colin Donnell

(Chicago Med: It May Not Be Forever) Sezonul 5, Episodul 14

Dr. Halstead continuă să lucreze la locul sigur al injectării, își pune la îndoială etica. Dr. Charles și Elsa dezvăluie un iagnostic greșit.

17.00   Norocul lui Loli!: episodul 77 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 77

Loli primește o ofertă pentru job-ul visurilor ei dar ar însemna să se mute în Miami. Îi cere sfatul lui Rafael iar acesta îi spune să accepte postul.

18.00   Norocul lui Loli!: episodul 78 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 78

Loli ajunge în Miami și află că Nicky este în spital. Între timp, Berta ajunge la spital pentru investigații.

19.00   Detectivi particulari: Secrete la radio – SERIES Crime 2021, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Barry Flatman

(Private Eyes: Dead Air) Sezonul 5, Episodul 3

Când un terapeut de la radioul local se poartă ciudat și începe să arunce cu banii, soția lui îi angajează pe Shade și Angie să afle ce se întâmplă.

20.00   Detectivi particulari: Hoțul de mașini – SERIES Crime 2021, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Barry Flatman

(Private Eyes: Gone in 60 Minutes) Sezonul 5, Episodul 4

Când mașina lui Shade e furată, acesta știe pe cine să dea vina, însă investigația îl duce către o infracțiune mult mai mare.

21.00   Premieră Dreptul familiei: episodul 3 – SERIES Drama 2022, distribuţie: Jewel Staite, Victor Garber, Brett Kelly

(Family Law) Sezonul 2, Episodul 3

Mai multe cazuri pentru Abby (Jewel Staite) și firma de avocatură a familiei sale, pentru care muncește cu reticență în Vancouver.

22.00   Premieră Dreptul familiei: episodul 4 – SERIES Drama 2022, distribuţie: Jewel Staite, Victor Garber, Brett Kelly

(Family Law) Sezonul 2, Episodul 4

Mai multe cazuri pentru Abby (Jewel Staite) și firma de avocatură a familiei sale, pentru care muncește cu reticență în Vancouver.

23.00   Morgane, geniul investigațiilor: 2.300 de calorii – SERIES Mystery, Franţa 2022, distribuţie: Audrey Fleurot, Mehdi Nebbou, Bruno Sanches

(HPI: Haut Potentiel Intellectuel: 2300 Calories) Sezonul 2, Episodul 1

Morgane și echipa sa cercetează cazul uciderii unei vânzătoare, iar comandantul Karadec e investigat de Roxane Ascher, Departamentul Afaceri interne.

00.00   Morgane, geniul investigațiilor: Ciudat sau nu – SERIES Mystery, Franţa 2022, distribuţie: Audrey Fleurot, Mehdi Nebbou, Bruno Sanches

(HPI: Haut Potentiel Intellectuel: Chelou/Pas chelou) Sezonul 2, Episodul 2

Morgane, Ludo și copiii s-au mutat împreună cu Gilles. Comisarul Hazan îl informează pe Karadec că Morgane este suspendată și că va fi investigată.

01.00   Detectivi particulari: Secrete la radio – SERIES Crime 2021, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Barry Flatman

(Private Eyes: Dead Air) Sezonul 5, Episodul 3

Când un terapeut de la radioul local se poartă ciudat și începe să arunce cu banii, soția lui îi angajează pe Shade și Angie să afle ce se întâmplă.

02.00   Detectivi particulari: Hoțul de mașini – SERIES Crime 2021, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Barry Flatman

(Private Eyes: Gone in 60 Minutes) Sezonul 5, Episodul 4

Când mașina lui Shade e furată, acesta știe pe cine să dea vina, însă investigația îl duce către o infracțiune mult mai mare.

03.00   Hudson și Rex: Cum a început povestea noastră – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Origin Story) Sezonul 3, Episodul 1

La a treia aniversare a parteneriatului lui Charlie și Rex, Charlie povestește cum s-au cunoscut ca urmare a unui caz de răpire.

04.00   FILM Un cățel pentru doi – FILM Romantic Drama 2019, regia: Ellie Kanner, distribuţie: Danica McKella, Mark Deklin, Peter Benson

(Love and Sunshine)

Sar scântei când soldatul Jack vine să-și ia câinele, pe Sunshine, de la dragostea sa nefericită, Ally, care a avut grijă de el.

vineri
23 septembrie 2022

06.00   FILM Romanță pe râu – FILM Romance 2021, regia: Sean Cisterna, distribuţie: Tammy Gillis, Morgan David Jones, Allison Hossack

(Riverfront Romance)

Scriitoarea Cara reușește să-și cumpere casa de vis, însă află că e amenințată de un proiect al unui hidrobaraj, supravegheat de frumosul Riley.

08.00   Hudson și Rex: Vânătoare de oameni – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Manhunt) Sezonul 3, Episodul 2

În timp ce caută un ucigaș fugar, Charlie și Rex sunt luați ostatici.

09.00   Camera de gardă: Durerea e pentru cei vii – Drama Series 2019, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto, Colin Donnell

(Chicago Med: Pain Is For The Living) Sezonul 5, Episodul 13

Dr. Choi, April și dr Charles trebuie să aibă grijă de doi frați aflați în stare critică.

10.00   Camera de gardă: Nimic nu e veșnic – Drama Series 2019, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto, Colin Donnell

(Chicago Med: It May Not Be Forever) Sezonul 5, Episodul 14

Dr. Halstead continuă să lucreze la locul sigur al injectării, își pune la îndoială etica. Dr. Charles și Elsa dezvăluie un iagnostic greșit.

11.00   Norocul lui Loli!: episodul 77 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 77

Loli primește o ofertă pentru job-ul visurilor ei dar ar însemna să se mute în Miami. Îi cere sfatul lui Rafael iar acesta îi spune să accepte postul.

12.00   Norocul lui Loli!: episodul 78 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 78

Loli ajunge în Miami și află că Nicky este în spital. Între timp, Berta ajunge la spital pentru investigații.

13.00   Detectivi particulari: Secrete la radio – SERIES Crime 2021, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Barry Flatman

(Private Eyes: Dead Air) Sezonul 5, Episodul 3

Când un terapeut de la radioul local se poartă ciudat și începe să arunce cu banii, soția lui îi angajează pe Shade și Angie să afle ce se întâmplă.

14.00   Detectivi particulari: Hoțul de mașini – SERIES Crime 2021, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Barry Flatman

(Private Eyes: Gone in 60 Minutes) Sezonul 5, Episodul 4

Când mașina lui Shade e furată, acesta știe pe cine să dea vina, însă investigația îl duce către o infracțiune mult mai mare.

15.00   Camera de gardă: Nu voi face rău – Drama Series 2019, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto, Colin Donnell

(Chicago Med: I Will Do No Harm) Sezonul 5, Episodul 15

Un pacient care pretinde că e altcineva este încredințat dr Charles și dr Manning.

16.00   Camera de gardă: Cine ar trebui să judece – Drama Series 2019, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto

(Chicago Med: Who Should be the Judge) Sezonul 5, Episodul 16

Câțiva membri ai echipei sunt în pericol, când un asasin condamnat evadează.

17.00   Norocul lui Loli!: episodul 79 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 79

Loli îl anunță pe Rafael că a acceptat job-ul de la Hunky Bar. Mai târziu, copiii îi spun lui Loli că nu își doresc să trăiască cu unchiul lor.

18.00   Norocul lui Loli!: episodul 80 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 80

Loli refuză să îi spună lui Rafael ce i-a spus Berta. Instanța decide cine va lua custodia copiilor.

19.00   Detectivi particulari: Verdictul lor: crimă – SERIES Crime 2021, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Samantha Wan

(Private Eyes: Murder They Wrote) Sezonul 5, Episodul 5

Shade, Angie și Tex sunt la un eveniment pentru scriitori de romane polițiste, când unul dintre participanți are parte de soartă sumbră.

20.00   Detectivi particulari: Angie, ia-ți arma – SERIES Crime 2021, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Tony Nappo

(Private Eyes: Angie Get Your Gun) Sezonul 5, Episodul 6

Fiind în vizită la Nora și Rory, Shade și Angie descoperă că o pereche de cizme care i-au aparținut lui Billy the Kid au dispărut din muzeul local.

21.00   Premieră FILM O iubire neplanificată – FILM Romantic comedy 2015, regia: Ben Palmer, distribuţie: Lake Bell, Simon Pegg

(Man Up)

Datorită unei neînțelegeri, jurnalista Nancy este confundată cu o altă persoană la o întâlnire pe nevăzute și nu are niciun motiv să regrete.

23.05   FILM Te mai măriți cu mine? – FILM Romantic comedy, USA 2012, regia: Nicholas Stoller, distribuţie: Jason Segel, Emily Blunt, Chris Pratt

(The Five-Year Engagement)

După un an de relație, Tom o cere de soție pe iubita lui, Violet, dar drumul spre altar e blocat de întârzieri, îndoieli și drame.

01.40   Detectivi particulari: Verdictul lor: crimă – SERIES Crime 2021, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Samantha Wan

(Private Eyes: Murder They Wrote) Sezonul 5, Episodul 5

Shade, Angie și Tex sunt la un eveniment pentru scriitori de romane polițiste, când unul dintre participanți are parte de soartă sumbră.

02.30   Detectivi particulari: Angie, ia-ți arma – SERIES Crime 2021, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Tony Nappo

(Private Eyes: Angie Get Your Gun) Sezonul 5, Episodul 6

Fiind în vizită la Nora și Rory, Shade și Angie descoperă că o pereche de cizme care i-au aparținut lui Billy the Kid au dispărut din muzeul local.

03.20   Hudson și Rex: Vânătoare de oameni – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Manhunt) Sezonul 3, Episodul 2

În timp ce caută un ucigaș fugar, Charlie și Rex sunt luați ostatici.

04.10   FILM Romanță pe râu – FILM Romance 2021, regia: Sean Cisterna, distribuţie: Tammy Gillis, Morgan David Jones, Allison Hossack

(Riverfront Romance)

Scriitoarea Cara reușește să-și cumpere casa de vis, însă află că e amenințată de un proiect al unui hidrobaraj, supravegheat de frumosul Riley.

sâmbătă
24 septembrie 2022

06.00   Hudson și Rex: Schimbul de noapte – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Graveyard Shift) Sezonul 2, Episodul 14

Charlie și Rex sunt la mâna unui infractor periculos, încercând să-l determine să-i ajute la soluționarea unui caz.

07.00   Norocul lui Loli!: episodul 71 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 71

Rafael visează în legătură cu moartea părinților săi și se trezește agitat. Strângerea de fonduri pentru Sam începe, iar Leo o săruta pe Loli.

08.00   Norocul lui Loli!: episodul 72 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 72

Loli respinge avansurile lui Leo. Evenimentul de binefacere organizat pentru Sam este un succes. Soția lui Raul Acuna refuză să ajute în cazul său.

09.00   Norocul lui Loli!: episodul 73 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 73

Paulina îi dă asistentului social caseta cu Loli și Rafael făcând sex. Rafael organizează un protest pentru libertarea lui Acuna.

10.00   Norocul lui Loli!: episodul 74 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 74

Nicky este supărat atunci când află cine este tatăl lui biologic. Se alătură protestului și face o declarație emoțională în media.

11.00   Norocul lui Loli!: episodul 75 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 75

Octavio se hotărăște să se întoarcă în Los Angeles. Loli îl confruntă pe Bruno atunci când află că acesta încearcă să obțină custodia copiilor.

12.00   FILM Prietenă și mireasă – FILM Romance 2018, regia: Andrew Cymek, distribuţie: Ryan Paevey, Jocelyn Hudon, Kelly Kruger

(BFF Bride)

Jess ar trebui să planifice nunta celei mai bune prietene, Ted, dar nu își va ignora sentimentele.

14.00   FILM Chiar în fața mea – FILM Romance 2021, regia: Linda-Lisa Hayter, distribuţie: Marco Grazzini, Janel Parrish, Brandi Alexander

(Right in Front of Me)

Carly primește a 2-a șansă să reînvie o iubire din facultate dar nu e sigură cum îl poate impresiona până când noul prieten, Nick, o ajută cu un sfat.

16.00   FILM O cerere de iarnă – Romantic comedy 2019, regia: Gary Yates, distribuţie: Taylor Cole, Jack Turner, Rukiya Bernard

(One Winter Proposal)

Iubirile vechi și noi se întețesc, când cvartetul din „Un weekend de iarnă” se întoarce în stațiunea de schi, unde s-au schimbat multe pentru ei.

18.00   FILM Cascadele iubirii – FILM Romance 2020, regia: Christie Will Wolf, distribuţie: Cindy Busby, Christopher Russell, Cassidy Nugent

(Chasing Waterfalls)

Călătorind spre o cabană izolată și cascade mitice, fotografa Amy cunoaște iubirea care are chipul unui ghid, Mark.

20.00   FILM Crimă la St Omer – FILM Mystery, Franţa 2019, regia: Laurence Katrian, distribuţie: Sagamore Stévenin, Elsa Lunghini

(Murder in St Omer (Puzzle))

Într-o serie de scrisori anonime, un șantajist amenință cu dezvăluiri asupra unei crime nerezolvate în orașul Doulac.

22.00   Dreptul familiei: episodul 3 – SERIES Drama 2022, distribuţie: Jewel Staite, Victor Garber, Brett Kelly

(Family Law) Sezonul 2, Episodul 3

Mai multe cazuri pentru Abby (Jewel Staite) și firma de avocatură a familiei sale, pentru care muncește cu reticență în Vancouver.

23.00   Dreptul familiei: episodul 4 – SERIES Drama 2022, distribuţie: Jewel Staite, Victor Garber, Brett Kelly

(Family Law) Sezonul 2, Episodul 4

Mai multe cazuri pentru Abby (Jewel Staite) și firma de avocatură a familiei sale, pentru care muncește cu reticență în Vancouver.

00.00   FILM O iubire neplanificată – FILM Romantic comedy 2015, regia: Ben Palmer, distribuţie: Lake Bell, Simon Pegg

(Man Up)

Datorită unei neînțelegeri, jurnalista Nancy este confundată cu o altă persoană la o întâlnire pe nevăzute și nu are niciun motiv să regrete.

02.05   Detectivi particulari: Ți-a sunat ceasul – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Samantha Wan

(Private Eyes: A Star is Torn) Sezonul 4, Episodul 9

Actorul Ben Riggs îi angajează pe Matt și Angie să afle cine i-a furat ceasul primit cadou, însă hoțul trece rapid de la răscumpărare la șantaj.

03.05   Detectivi particulari: Fum în ochi – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Nicole de Boer

(Private Eyes: Smoke Gets In Your Eyes) Sezonul 4, Episodul 10

Matt și Angie investighează dispariția proprietarului unui club de jazz. E posibil ca ultima lui melodie nepublicată să le ofere rezolvarea cazului?

04.05   Detectivi particulari: Furtuna perfectă – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Sonja Bennett

(Private Eyes: A Perfect Storm) Sezonul 4, Episodul 11

Matt și Angie sunt invitați la o nuntă pe o insulă, însă ajung în mijlocul unui jaf, când cineva fură niște monede rare de mare valoare.

05.05   Hudson și Rex: Câine bătrân, trucuri noi – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Old Dog, New Tricks) Sezonul 2, Episodul 15

Fostul profesor al lui Sarah e acuzat de crimă.

duminică
25 septembrie 2022

06.00   Hudson și Rex: În familie – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: The Family Way) Sezonul 2, Episodul 16

O femeie e găsit moartă în zăpadă, iar suspecții au un singur lucru în comun – victima era convinsă că toți erau rudele ei.

07.00   Norocul lui Loli!: episodul 76 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 76

Sam află că ea și fratele ei sunt milionari. Între timp, Roxy și Cesar pleacă la o plimbare cu Thomas.

08.00   Norocul lui Loli!: episodul 77 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 77

Loli primește o ofertă pentru job-ul visurilor ei dar ar însemna să se mute în Miami. Îi cere sfatul lui Rafael iar acesta îi spune să accepte postul.

09.00   Norocul lui Loli!: episodul 78 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 78

Loli ajunge în Miami și află că Nicky este în spital. Între timp, Berta ajunge la spital pentru investigații.

10.00   Norocul lui Loli!: episodul 79 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 79

Loli îl anunță pe Rafael că a acceptat job-ul de la Hunky Bar. Mai târziu, copiii îi spun lui Loli că nu își doresc să trăiască cu unchiul lor.

11.00   Norocul lui Loli!: episodul 80 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 80

Loli refuză să îi spună lui Rafael ce i-a spus Berta. Instanța decide cine va lua custodia copiilor.

12.00   FILM Cascadele iubirii – FILM Romance 2020, regia: Christie Will Wolf, distribuţie: Cindy Busby, Christopher Russell, Cassidy Nugent

(Chasing Waterfalls)

Călătorind spre o cabană izolată și cascade mitice, fotografa Amy cunoaște iubirea care are chipul unui ghid, Mark.

14.00   FILM O cerere de iarnă – Romantic comedy 2019, regia: Gary Yates, distribuţie: Taylor Cole, Jack Turner, Rukiya Bernard

(One Winter Proposal)

Iubirile vechi și noi se întețesc, când cvartetul din „Un weekend de iarnă” se întoarce în stațiunea de schi, unde s-au schimbat multe pentru ei.

16.00   Premieră FILM Împreună cu orice preț – FILM Romance 2021, regia: Peter Benson, distribuţie: Tom Everett Scott, Mia Maestro, Ella Ballentine

(Rise and Shine, Benedict Stone)

Benedict și soția lui, Emilia, s-au despărțit după ce au încercat ani la rând să aibă un copil, dar nepoata lui adolescentă are intenția să îi împace.

18.00   FILM Crimă la St Omer – FILM Mystery, Franţa 2019, regia: Laurence Katrian, distribuţie: Sagamore Stévenin, Elsa Lunghini

(Murder in St Omer (Puzzle))

Într-o serie de scrisori anonime, un șantajist amenință cu dezvăluiri asupra unei crime nerezolvate în orașul Doulac.

20.00   Hudson și Rex: Sindromul impostorului – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Impawster Syndrome) Sezonul 4, Episodul 9

Jesse este principalul suspect într-un jaf bancar.

21.00   Hudson și Rex: Sânge și diamante – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Blood & Diamonds) Sezonul 4, Episodul 10

După ce la locul unei crime s-a găsit un diamant, maiorul Crimes aranjează un filaj pentru a-i prinde pe contrabandiștii de pietre prețioase.

22.00   Detectivi particulari: Moarte la bâlci – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Ali Johnson

(Private Eyes: Drop Dead Carny) Sezonul 4, Episodul 12

Sahde și Angie dau peste cadavrul unui lucrător de la carnaval și intră în lumea carnavalurilor călătoare și a unui medium ciudat de precis.

23.00   Detectivi particulari: În brațele lui Morfeu – SERIES Crime 2021, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Barry Flatman

(Private Eyes: In the Arms of Morpheus) Sezonul 5, Episodul 1

În timp ce se reface după o rană și este sub influența morfinei, Angie aude o ceartă violentă și îl pune pe Shade să investigheze.

00.00   Detectivi particulari: Crimă la reuniune – SERIES Crime 2021, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Samantha Wan

(Private Eyes: School’s Out for Murder) Sezonul 5, Episodul 2

Angie îl ia pe Shade la reuniunea ei cu colegii de liceu, unde se pare că cineva vrea să se răzbune pentru greșelile din trecut.

01.00   Detectivi particulari: Secrete la radio – SERIES Crime 2021, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Barry Flatman

(Private Eyes: Dead Air) Sezonul 5, Episodul 3

Când un terapeut de la radioul local se poartă ciudat și începe să arunce cu banii, soția lui îi angajează pe Shade și Angie să afle ce se întâmplă.

02.00   Detectivi particulari: Hoțul de mașini – SERIES Crime 2021, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Barry Flatman

(Private Eyes: Gone in 60 Minutes) Sezonul 5, Episodul 4

Când mașina lui Shade e furată, acesta știe pe cine să dea vina, însă investigația îl duce către o infracțiune mult mai mare.

03.00   Detectivi particulari: Verdictul lor: crimă – SERIES Crime 2021, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Samantha Wan

(Private Eyes: Murder They Wrote) Sezonul 5, Episodul 5

Shade, Angie și Tex sunt la un eveniment pentru scriitori de romane polițiste, când unul dintre participanți are parte de soartă sumbră.

04.00   Detectivi particulari: Angie, ia-ți arma – SERIES Crime 2021, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Tony Nappo

(Private Eyes: Angie Get Your Gun) Sezonul 5, Episodul 6

Fiind în vizită la Nora și Rory, Shade și Angie descoperă că o pereche de cizme care i-au aparținut lui Billy the Kid au dispărut din muzeul local.

05.00   Hudson și Rex: Cum a început povestea noastră – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Origin Story) Sezonul 3, Episodul 1

La a treia aniversare a parteneriatului lui Charlie și Rex, Charlie povestește cum s-au cunoscut ca urmare a unui caz de răpire.

luni
26 septembrie 2022

06.00   FILM Un cățel pentru doi – FILM Romantic Drama 2019, regia: Ellie Kanner, distribuţie: Danica McKella, Mark Deklin, Peter Benson

(Love and Sunshine)

Sar scântei când soldatul Jack vine să-și ia câinele, pe Sunshine, de la dragostea sa nefericită, Ally, care a avut grijă de el.

08.00   Hudson și Rex: În sălbăticie – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Into the Wild) Sezonul 3, Episodul 3

Este descoperit un trup mumificat, iar Charlie și Rex pornesc în căutarea unei comunități de supraviețuitori.

09.00   Camera de gardă: Nu voi face rău – Drama Series 2019, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto, Colin Donnell

(Chicago Med: I Will Do No Harm) Sezonul 5, Episodul 15

Un pacient care pretinde că e altcineva este încredințat dr Charles și dr Manning.

10.00   Camera de gardă: Cine ar trebui să judece – Drama Series 2019, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto

(Chicago Med: Who Should be the Judge) Sezonul 5, Episodul 16

Câțiva membri ai echipei sunt în pericol, când un asasin condamnat evadează.

11.00   Norocul lui Loli!: episodul 79 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 79

Loli îl anunță pe Rafael că a acceptat job-ul de la Hunky Bar. Mai târziu, copiii îi spun lui Loli că nu își doresc să trăiască cu unchiul lor.

12.00   Norocul lui Loli!: episodul 80 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 80

Loli refuză să îi spună lui Rafael ce i-a spus Berta. Instanța decide cine va lua custodia copiilor.

13.00   Detectivi particulari: Verdictul lor: crimă – SERIES Crime 2021, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Samantha Wan

(Private Eyes: Murder They Wrote) Sezonul 5, Episodul 5

Shade, Angie și Tex sunt la un eveniment pentru scriitori de romane polițiste, când unul dintre participanți are parte de soartă sumbră.

14.00   Detectivi particulari: Angie, ia-ți arma – SERIES Crime 2021, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Tony Nappo

(Private Eyes: Angie Get Your Gun) Sezonul 5, Episodul 6

Fiind în vizită la Nora și Rory, Shade și Angie descoperă că o pereche de cizme care i-au aparținut lui Billy the Kid au dispărut din muzeul local.

15.00   Camera de gardă: Fantomele trecutului – Drama Series 2019, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto

(Chicago Med: The Ghosts of the Past) Sezonul 5, Episodul 17

Manning și Charles tratează un copil pe care bănuiesc că mama îl abuzează ca să atragă atenția.

16.00   Camera de gardă: În numele iubirii – Drama Series 2019, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto

(Chicago Med: In the Name of Love) Sezonul 5, Episodul 18

Charles se teme că Halstead revine la vechi obiceiuri când începe să trateze greșit un pacient cu Alzheimer cu debut timpuriu.

17.00   Norocul lui Loli!: episodul 81 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 81

Vicente îi spune Paulinei că l-a angajat pe Leo ca director al social media. Sam îi spune lui Bruno și Melisei că va renunța la banii din moștenire.

18.00   Norocul lui Loli!: episodul 82 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 82

Vicente află că Paulina l-a sărutat pe Rafael. Rafael o cere de soție pe Loli. Gema află secretul Melisei și se folosește de el pentru a o șantaja.

19.00   Detectivi particulari: Casa inteligentă – SERIES Crime 2021, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Samantha Wan

(Private Eyes: Smart Home Alone) Sezonul 5, Episodul 7

Matt și Angie sunt angajați de un consultat financiar care testează un sistem inteligent pentru locuință. Însă se pare că sistemul gândește singur…

20.00   Detectivi particulari: Gambitul damei – SERIES Crime 2021, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Barry Flatman

(Private Eyes: Queen’s Gambit) Sezonul 5, Episodul 8

În ultimul caz, Shade și Angie trebuie să-și exserseze abilitățile de invesigare pentru un jaf de la un club local de travestiți.

21.00   Premieră Morgane, geniul investigațiilor: Fabricat în Franța – SERIES Mystery, Franţa 2022, distribuţie: Audrey Fleurot, Mehdi Nebbou, Bruno Sanches

(HPI: Haut Potentiel Intellectuel: Made in France) Sezonul 2, Episodul 3

În timp ce lucrează la centrala poliției, Morgane primește o plângere misterioasă de la o femeie în vârstă care e găsită moartă imediat după aceea.

22.00   Premieră Morgane, geniul investigațiilor: Viață dublă – SERIES Mystery, Franţa 2022, distribuţie: Audrey Fleurot, Mehdi Nebbou, Bruno Sanches

(HPI: Haut Potentiel Intellectuel: Enfant de) Sezonul 2, Episodul 4

Moartea unui adolescent care ducea o viață dublă misterioasă pare a fi accidentală dar Morgane suspectează că este vorba despre crimă.

23.00   Pompierii din Chicago: La necaz – Drama Series, USA 2013, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: When Things Got Rough) Sezonul 2, Episodul 17

Un tată curajos se luptă să-și salveze familia, Dawson e urmărită de cineva și se dovedește că o victimă e un fost pompier.

00.00   Pompierii din Chicago: Weekend la cabană – Drama Series, USA 2013, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Until Your Feet Leave the Ground) Sezonul 2, Episodul 18

Severide încearcă să-l ajute pe un coleg care are probleme cu băutura, iar Dawson și Shay pleacă la o cabană pentru a petrece weekendul „ca fetele”.

01.00   Detectivi particulari: Casa inteligentă – SERIES Crime 2021, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Samantha Wan

(Private Eyes: Smart Home Alone) Sezonul 5, Episodul 7

Matt și Angie sunt angajați de un consultat financiar care testează un sistem inteligent pentru locuință. Însă se pare că sistemul gândește singur…

02.00   Detectivi particulari: Gambitul damei – SERIES Crime 2021, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Barry Flatman

(Private Eyes: Queen’s Gambit) Sezonul 5, Episodul 8

În ultimul caz, Shade și Angie trebuie să-și exserseze abilitățile de invesigare pentru un jaf de la un club local de travestiți.

03.00   Hudson și Rex: În sălbăticie – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Into the Wild) Sezonul 3, Episodul 3

Este descoperit un trup mumificat, iar Charlie și Rex pornesc în căutarea unei comunități de supraviețuitori.

04.00   FILM Un cățel pentru doi – FILM Romantic Drama 2019, regia: Ellie Kanner, distribuţie: Danica McKella, Mark Deklin, Peter Benson

(Love and Sunshine)

Sar scântei când soldatul Jack vine să-și ia câinele, pe Sunshine, de la dragostea sa nefericită, Ally, care a avut grijă de el.

marţi
27 septembrie 2022

06.00   FILM Romanță pe râu – FILM Romance 2021, regia: Sean Cisterna, distribuţie: Tammy Gillis, Morgan David Jones, Allison Hossack

(Riverfront Romance)

Scriitoarea Cara reușește să-și cumpere casa de vis, însă află că e amenințată de un proiect al unui hidrobaraj, supravegheat de frumosul Riley.

08.00   Hudson și Rex: Sub presiune – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Under Pressure) Sezonul 3, Episodul 4

Un scufundător este adus de valuri la mal cu furtunul de la rezerva de oxigen tăiat, iar Charlie se scufundă în Atlantic să investigheze cazul.

09.00   Camera de gardă: Fantomele trecutului – Drama Series 2019, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto

(Chicago Med: The Ghosts of the Past) Sezonul 5, Episodul 17

Manning și Charles tratează un copil pe care bănuiesc că mama îl abuzează ca să atragă atenția.

10.00   Camera de gardă: În numele iubirii – Drama Series 2019, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto

(Chicago Med: In the Name of Love) Sezonul 5, Episodul 18

Charles se teme că Halstead revine la vechi obiceiuri când începe să trateze greșit un pacient cu Alzheimer cu debut timpuriu.

11.00   Norocul lui Loli!: episodul 81 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 81

Vicente îi spune Paulinei că l-a angajat pe Leo ca director al social media. Sam îi spune lui Bruno și Melisei că va renunța la banii din moștenire.

12.00   Norocul lui Loli!: episodul 82 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 82

Vicente află că Paulina l-a sărutat pe Rafael. Rafael o cere de soție pe Loli. Gema află secretul Melisei și se folosește de el pentru a o șantaja.

13.00   Detectivi particulari: Casa inteligentă – SERIES Crime 2021, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Samantha Wan

(Private Eyes: Smart Home Alone) Sezonul 5, Episodul 7

Matt și Angie sunt angajați de un consultat financiar care testează un sistem inteligent pentru locuință. Însă se pare că sistemul gândește singur…

14.00   Detectivi particulari: Gambitul damei – SERIES Crime 2021, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Barry Flatman

(Private Eyes: Queen’s Gambit) Sezonul 5, Episodul 8

În ultimul caz, Shade și Angie trebuie să-și exserseze abilitățile de invesigare pentru un jaf de la un club local de travestiți.

15.00   Camera de gardă: Tratament riscant – Drama Series 2019, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto

(Chicago Med: Just a River in Egypt) Sezonul 5, Episodul 19

Charles evaluează un copil de 15 ani adus la spital după ce a căzut de pe un pasaj rutier.

16.00   Camera de gardă: Un ac în inimă – Drama Series 2019, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto

(Chicago Med: A Needle in the Heart) Sezonul 5, Episodul 20

Crochett e vizitat de doi detectivi din New Orleans care îi pun întrebări despre trecut. Choi își riscă viața ca să salveze un copil.

17.00   Norocul lui Loli!: episodul 83 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 83

Instanța decide să acorde custodia deplină pentru Sam și Nicky lui Bruno și Melisei. Don Rogelio îi propune lui Loli să se întoarcă la radio Global.

18.00   Norocul lui Loli!: episodul 84 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 84

Nicky și Sam ajung acasă la unchiul lor. Matias și Roxy o consolează pe Loli care se simte o mamă îngrozitoare. Vicente îi cere ajutorul lui Jessi.

19.00   Magnum, detectiv particular: Răzbunarea pentru începători – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Payback For Beginners) Sezonul 2, Episodul 1

În timp ce așteaptă ca Higgins să ia o decizie importantă, Magnum preia cazul unei soții dispărute, ce își vede șeful ucis în timpul unui jaf bancar.

20.00   Magnum, detectiv particular: Onoarea hoților – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Honor Among Thieves) Sezonul 2, Episodul 2

Un incorigibil hoț de buzunare îi cere ajutorul lui Magnum. Între timp, pe unul dintre telefoanele furate recent de el, apare un mesaj foarte suspect.

21.00   Premieră Hudson și Rex: Pedeapsă capitală – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Capital Punishment) Sezonul 4, Episodul 11

Echipa Majore Crime investighează o amenințare extremistă, în timp ce Charlie și Rex primesc un premiu pentru eroism.

22.00   Premieră Hudson și Rex: Nimeni nu reușește singur – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: No Man is an Island) Sezonul 4, Episodul 12

Charlie, Rex și Sarah vizitează o comunitate izolată care este prinsă într-o dispută privind relocarea.

23.00   Pompierii din Chicago: O greutate apăsătoare – Drama Series, USA 2013, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: A Heavy Weight) Sezonul 2, Episodul 19

Echipajul stației de pompieri din Chicago se străduie să țină situația sub control după un eveniment tragic, iar Șeful primește niște vești uluitoare.

00.00   Pompierii din Chicago: Zi întunecată – Drama Series, USA 2013, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: A Dark Day) Sezonul 2, Episodul 20

Explozia unei bombe la un eveniment caritabil organizat de un spital îi șochează pe cetățenii din Chicago, iar Dawson rămâne blocată sub dărâmături.

01.00   Magnum, detectiv particular: Răzbunarea pentru începători – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Payback For Beginners) Sezonul 2, Episodul 1

În timp ce așteaptă ca Higgins să ia o decizie importantă, Magnum preia cazul unei soții dispărute, ce își vede șeful ucis în timpul unui jaf bancar.

02.00   Magnum, detectiv particular: Onoarea hoților – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Honor Among Thieves) Sezonul 2, Episodul 2

Un incorigibil hoț de buzunare îi cere ajutorul lui Magnum. Între timp, pe unul dintre telefoanele furate recent de el, apare un mesaj foarte suspect.

03.00   Hudson și Rex: Sub presiune – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Under Pressure) Sezonul 3, Episodul 4

Un scufundător este adus de valuri la mal cu furtunul de la rezerva de oxigen tăiat, iar Charlie se scufundă în Atlantic să investigheze cazul.

04.00   FILM Romanță pe râu – FILM Romance 2021, regia: Sean Cisterna, distribuţie: Tammy Gillis, Morgan David Jones, Allison Hossack

(Riverfront Romance)

Scriitoarea Cara reușește să-și cumpere casa de vis, însă află că e amenințată de un proiect al unui hidrobaraj, supravegheat de frumosul Riley.

miercuri
28 septembrie 2022

06.00   FILM Dragoste & glamping – FILM Romance 2020, regia: Marita Grabiak, distribuţie: Emilie Ullerup, Christopher Russell, Donna Benedicto

(Love & Glamping)

Katie, o fată de oraș, scrie un articol despre o stațiune. Cu ajutorul lui Will își învinge temerile legate de activități de camping.

08.00   Hudson și Rex: Rex cu rețetă! – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Prescription-Rex!) Sezonul 3, Episodul 5

Otrăvirea unei vedete bogate aduce echipa într-o anchetă care-i pune pe toți în pericol.

09.00   Camera de gardă: Tratament riscant – Drama Series 2019, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto

(Chicago Med: Just a River in Egypt) Sezonul 5, Episodul 19

Charles evaluează un copil de 15 ani adus la spital după ce a căzut de pe un pasaj rutier.

10.00   Camera de gardă: Un ac în inimă – Drama Series 2019, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto

(Chicago Med: A Needle in the Heart) Sezonul 5, Episodul 20

Crochett e vizitat de doi detectivi din New Orleans care îi pun întrebări despre trecut. Choi își riscă viața ca să salveze un copil.

11.00   Norocul lui Loli!: episodul 83 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 83

Instanța decide să acorde custodia deplină pentru Sam și Nicky lui Bruno și Melisei. Don Rogelio îi propune lui Loli să se întoarcă la radio Global.

12.00   Norocul lui Loli!: episodul 84 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 84

Nicky și Sam ajung acasă la unchiul lor. Matias și Roxy o consolează pe Loli care se simte o mamă îngrozitoare. Vicente îi cere ajutorul lui Jessi.

13.00   Magnum, detectiv particular: Răzbunarea pentru începători – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Payback For Beginners) Sezonul 2, Episodul 1

În timp ce așteaptă ca Higgins să ia o decizie importantă, Magnum preia cazul unei soții dispărute, ce își vede șeful ucis în timpul unui jaf bancar.

14.00   Magnum, detectiv particular: Onoarea hoților – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Honor Among Thieves) Sezonul 2, Episodul 2

Un incorigibil hoț de buzunare îi cere ajutorul lui Magnum. Între timp, pe unul dintre telefoanele furate recent de el, apare un mesaj foarte suspect.

15.00   Camera de gardă: Când am început să ne schimbăm – Drama Series 2020, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto

(Chicago Med: When Did We Begin to Change) Sezonul 6, Episodul 1

În premiera sezonului 6, întregul colectiv de la Chicago Med se adaptează la noua normalitate din pandemie. Dr. Choi și April luptă în linia întâi.

16.00   Camera de gardă: Ce e ascuns în văzul tuturor – Drama Series 2020, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto

(Chicago Med: Those Things Hidden in Plain Sight) Sezonul 6, Episodul 2

E desemnat un nou șef la Urgențe, care nu e pe placul tuturor. Dr. Manning ia atitudine pentru pacientul ei, iar faptul are repercusiuni.

17.00   Norocul lui Loli!: episodul 85 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 85

Loli îi cere lui Octavio să se însoare cu ea. Melisa descoperă planurile Gemei și o dă afară din casă. Rafael o vede pe Loli sărutându-l pe Octavio.

18.00   Norocul lui Loli!: episodul 86 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 86

Rafael și La Divina încearcă să găsească dovezi împotriva lui Bruno. Roxy își dă demisia din radio. Paulina încearcă să se împace cu Rafael.

19.00   Magnum, detectiv particular: În pericol – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Knight Lasts Forever) Sezonul 2, Episodul 3

Kumu și Higgins sunt puși în pericol atunci când proprietatea este infiltrată de criminali care încearcă să stabilească identitatea Cavalerului Alb.

20.00   Magnum, detectiv particular: Omul dinăuntru – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Dead Inside) Sezonul 2, Episodul 4

Suspectând că unul dintre colegii săi polițiști este corupt, Katsumoto îi roagă pe Magnum și Higgins să îl ajute.

21.00   Premieră FILM Crimă pe insula Reunion – FILM Mystery, Franţa 2019, regia: Marwen Abdallah, distribuţie: Catherine Jacob, Ambroise Michel

(Murder on Reunion Island)

O polițistă locală își unește forțele cu un polițist din Franța continentală în investigarea mortii suspecte a moștenitorului unei ferme de mușcate.

23.00   FILM Împreună cu orice preț – FILM Romance 2021, regia: Peter Benson, distribuţie: Tom Everett Scott, Mia Maestro, Ella Ballentine

(Rise and Shine, Benedict Stone)

Benedict și soția lui, Emilia, s-au despărțit după ce au încercat ani la rând să aibă un copil, dar nepoata lui adolescentă are intenția să îi împace.

01.00   Magnum, detectiv particular: În pericol – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Knight Lasts Forever) Sezonul 2, Episodul 3

Kumu și Higgins sunt puși în pericol atunci când proprietatea este infiltrată de criminali care încearcă să stabilească identitatea Cavalerului Alb.

02.00   Magnum, detectiv particular: Omul dinăuntru – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Dead Inside) Sezonul 2, Episodul 4

Suspectând că unul dintre colegii săi polițiști este corupt, Katsumoto îi roagă pe Magnum și Higgins să îl ajute.

03.00   Hudson și Rex: Rex cu rețetă! – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Prescription-Rex!) Sezonul 3, Episodul 5

Otrăvirea unei vedete bogate aduce echipa într-o anchetă care-i pune pe toți în pericol.

04.00   FILM Dragoste & glamping – FILM Romance 2020, regia: Marita Grabiak, distribuţie: Emilie Ullerup, Christopher Russell, Donna Benedicto

(Love & Glamping)

Katie, o fată de oraș, scrie un articol despre o stațiune. Cu ajutorul lui Will își învinge temerile legate de activități de camping.

joi
29 septembrie 2022

06.00   FILM Pe tine te-am iubit mereu – FILM Romance 2021, regia:  Michael Robison, distribuţie: Erin Krakow, Tyler Hynes, Giles Panton

(It Was Always You)

Sosirea la locul faptei a fratelui logodnicului ei strică planurile de logodnă ale lui Elizabeth care se întreabă dacă a ales bine.

08.00   Hudson și Rex: Vară nesfârșită – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Endless Summer) Sezonul 3, Episodul 6

Charlie și Rex se străduiesc să găsească o tânără care a fost răpită din același loc în care prietenul ei a fost ucis cu doi ani înainte.

09.00   Camera de gardă: Când am început să ne schimbăm – Drama Series 2020, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto

(Chicago Med: When Did We Begin to Change) Sezonul 6, Episodul 1

În premiera sezonului 6, întregul colectiv de la Chicago Med se adaptează la noua normalitate din pandemie. Dr. Choi și April luptă în linia întâi.

10.00   Camera de gardă: Ce e ascuns în văzul tuturor – Drama Series 2020, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto

(Chicago Med: Those Things Hidden in Plain Sight) Sezonul 6, Episodul 2

E desemnat un nou șef la Urgențe, care nu e pe placul tuturor. Dr. Manning ia atitudine pentru pacientul ei, iar faptul are repercusiuni.

11.00   Norocul lui Loli!: episodul 85 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 85

Loli îi cere lui Octavio să se însoare cu ea. Melisa descoperă planurile Gemei și o dă afară din casă. Rafael o vede pe Loli sărutându-l pe Octavio.

12.00   Norocul lui Loli!: episodul 86 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 86

Rafael și La Divina încearcă să găsească dovezi împotriva lui Bruno. Roxy își dă demisia din radio. Paulina încearcă să se împace cu Rafael.

13.00   Magnum, detectiv particular: În pericol – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Knight Lasts Forever) Sezonul 2, Episodul 3

Kumu și Higgins sunt puși în pericol atunci când proprietatea este infiltrată de criminali care încearcă să stabilească identitatea Cavalerului Alb.

14.00   Magnum, detectiv particular: Omul dinăuntru – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Dead Inside) Sezonul 2, Episodul 4

Suspectând că unul dintre colegii săi polițiști este corupt, Katsumoto îi roagă pe Magnum și Higgins să îl ajute.

15.00   Camera de gardă: Știi drumul spre casă? – Drama Series 2020, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto

(Chicago Med: Do You Know the Way Home?) Sezonul 6, Episodul 3

Dr. Charles și April duc la Urgențe un pacient misterios. Dr. Halstead trebuie să ia o decizie pe viață și pe moarte pentru un pacient al său.

16.00   Camera de gardă: Iertare, nu permisiune – Drama Series 2020, distribuţie: Hampton Fluker, Burgess Jenkins, John Kelly

(Chicago Med: In Search of Forgiveness, Not Permission) Sezonul 6, Episodul 4

Dr. Marcel și Dr. Manning fac tot posibilul să ajute o femeie bolnavă. Dr. Halstead duce o bătălie anevoioasă în privința studiului său clinic.

17.00   Norocul lui Loli!: episodul 87 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 87

Rafael îi arată lui Bruno dovezile pe care își propune să le prezinte în instanță. Loli află că Rafael și Paulina și-au petrecut noaptea împreună.

18.00   Norocul lui Loli!: episodul 88 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 88

Loli le mărturisește lui Roxy și Matias că nu își dorește să se căsătorească cu Octavio. Între timp, Octavio sărbătorește la petrecerea sa de burlac.

19.00   Magnum, detectiv particular: Să reziști până în zori – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Make It ‘til Dawn) Sezonul 2, Episodul 5

Magnum și Jin caută un urmăritor la o petrecere de Halloween iar Katsumoto urmărește un fugar criminal care se îndreaptă spre aceeași petrecere.

20.00   Magnum, detectiv particular: Minți, înșală, fură, ucide – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Lie, Cheat, Steal, Kill) Sezonul 2, Episodul 6

Magnum își oferă ajutorul după ce Abby constată că clientul pe care l-a apărat cu succes într-un proces pentru crimă, este de fapt vinovat.

21.00   Premieră Dreptul familiei: episodul 5 – SERIES Drama 2022, distribuţie: Jewel Staite, Victor Garber, Brett Kelly

(Family Law) Sezonul 2, Episodul 5

Mai multe cazuri pentru Abby (Jewel Staite) și firma de avocatură a familiei sale, pentru care muncește cu reticență în Vancouver.

22.00   Premieră Dreptul familiei: episodul 6 – SERIES Drama 2022, distribuţie: Jewel Staite, Victor Garber, Brett Kelly

(Family Law) Sezonul 2, Episodul 6

Mai multe cazuri pentru Abby (Jewel Staite) și firma de avocatură a familiei sale, pentru care muncește cu reticență în Vancouver.

23.00   Morgane, geniul investigațiilor: Fabricat în Franța – SERIES Mystery, Franţa 2022, distribuţie: Audrey Fleurot, Mehdi Nebbou, Bruno Sanches

(HPI: Haut Potentiel Intellectuel: Made in France) Sezonul 2, Episodul 3

În timp ce lucrează la centrala poliției, Morgane primește o plângere misterioasă de la o femeie în vârstă care e găsită moartă imediat după aceea.

00.00   Morgane, geniul investigațiilor: Viață dublă – SERIES Mystery, Franţa 2022, distribuţie: Audrey Fleurot, Mehdi Nebbou, Bruno Sanches

(HPI: Haut Potentiel Intellectuel: Enfant de) Sezonul 2, Episodul 4

Moartea unui adolescent care ducea o viață dublă misterioasă pare a fi accidentală dar Morgane suspectează că este vorba despre crimă.

01.00   Magnum, detectiv particular: Să reziști până în zori – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Make It ‘til Dawn) Sezonul 2, Episodul 5

Magnum și Jin caută un urmăritor la o petrecere de Halloween iar Katsumoto urmărește un fugar criminal care se îndreaptă spre aceeași petrecere.

02.00   Magnum, detectiv particular: Minți, înșală, fură, ucide – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Lie, Cheat, Steal, Kill) Sezonul 2, Episodul 6

Magnum își oferă ajutorul după ce Abby constată că clientul pe care l-a apărat cu succes într-un proces pentru crimă, este de fapt vinovat.

03.00   Hudson și Rex: Vară nesfârșită – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Endless Summer) Sezonul 3, Episodul 6

Charlie și Rex se străduiesc să găsească o tânără care a fost răpită din același loc în care prietenul ei a fost ucis cu doi ani înainte.

04.00   FILM Pe tine te-am iubit mereu – FILM Romance 2021, regia:  Michael Robison, distribuţie: Erin Krakow, Tyler Hynes, Giles Panton

(It Was Always You)

Sosirea la locul faptei a fratelui logodnicului ei strică planurile de logodnă ale lui Elizabeth care se întreabă dacă a ales bine.

vineri
30 septembrie 2022

06.00   FILM Îndrăgostiți la Roma – FILM Romantic Drama 2019, regia: Eric Bross, distribuţie: Italia Ricci, Barbara Bouchet, Ross McCall

(Rome in Love)

O actriță primește un rol important în Roma și îl are ca partener pe un jurnalist american care scrie o biografie.

08.00   Hudson și Rex: Suspectul Rex – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: All in the Litter) Sezonul 3, Episodul 7

Rex devine suspect după ce ADN-ul său este găsit la locul crimei.

09.00   Camera de gardă: Știi drumul spre casă? – Drama Series 2020, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto

(Chicago Med: Do You Know the Way Home?) Sezonul 6, Episodul 3

Dr. Charles și April duc la Urgențe un pacient misterios. Dr. Halstead trebuie să ia o decizie pe viață și pe moarte pentru un pacient al său.

10.00   Camera de gardă: Iertare, nu permisiune – Drama Series 2020, distribuţie: Hampton Fluker, Burgess Jenkins, John Kelly

(Chicago Med: In Search of Forgiveness, Not Permission) Sezonul 6, Episodul 4

Dr. Marcel și Dr. Manning fac tot posibilul să ajute o femeie bolnavă. Dr. Halstead duce o bătălie anevoioasă în privința studiului său clinic.

11.00   Norocul lui Loli!: episodul 87 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 87

Rafael îi arată lui Bruno dovezile pe care își propune să le prezinte în instanță. Loli află că Rafael și Paulina și-au petrecut noaptea împreună.

12.00   Norocul lui Loli!: episodul 88 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 88

Loli le mărturisește lui Roxy și Matias că nu își dorește să se căsătorească cu Octavio. Între timp, Octavio sărbătorește la petrecerea sa de burlac.

13.00   Magnum, detectiv particular: Să reziști până în zori – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Make It ‘til Dawn) Sezonul 2, Episodul 5

Magnum și Jin caută un urmăritor la o petrecere de Halloween iar Katsumoto urmărește un fugar criminal care se îndreaptă spre aceeași petrecere.

14.00   Magnum, detectiv particular: Minți, înșală, fură, ucide – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Lie, Cheat, Steal, Kill) Sezonul 2, Episodul 6

Magnum își oferă ajutorul după ce Abby constată că clientul pe care l-a apărat cu succes într-un proces pentru crimă, este de fapt vinovat.

15.00   Camera de gardă: Când inima e stăpână – Drama Series 2020, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto

(Chicago Med: When Your Heart Rules Your Head) Sezonul 6, Episodul 5

Dr. Halstead testează un medicament cu succes. Anna primește vești care îi schimbă viața. Noah ajunge într-o situație în care April nu-l poate ajuta.

16.00   Camera de gardă: Nu vreau asta acum – Drama Series 2020, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto

(Chicago Med: Don’t Want to Face This Now) Sezonul 6, Episodul 6

Dr. Choi ajută un pacient cu durere cronică. Dr. Halstead se gândește la o nouă cale. Dr. Charles și Anna se apropie după o situație înfricoșătoare.

17.00   Norocul lui Loli!: episodul 89 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 89

Leo îl roagă pe fratele lui să îl ierte. Între timp, Samantha recidivează și ajunge la spital cu o nevoie urgentă de un transplant de inimă.

18.00   Norocul lui Loli!: episodul 90 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 90

Loli se simte vinovată pentru ceea ce s-a întâmplat cu Sam. Cesar îi cere iertare lui Roxy, iar Vicente amenință să o dea în judecată pe Paulina.

19.00   Magnum, detectiv particular: Omul din camera secretă – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: The Man In The Secret Room) Sezonul 2, Episodul 7

Magnum investighează moartea unui oaspete dintr-un hotel care a fost aruncat din balconul camerei în timpul unei investigații secrete la care lucra.

20.00   Magnum, detectiv particular: Venea noaptea – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: He Came By Night) Sezonul 2, Episodul 8

Parteneriatul lui Magnum cu Higgins e pus la încercare când o femeie vrea ca ei să îi recupereze banii din droguri furați pentru a-și salva soțul.

21.00   Premieră FILM Drumul spre regăsire – FILM Romantic comedy 2006, regia: Susannah Grant, distribuţie: Jennifer Garner, Timothy Olyphant, Kevin Smith

(Catch and Release)

În timp ce încearcă să își reconstruiască viața după moartea logodnicului ei, Gray (Jennifer Garner) descoperă că acesta avea secrete față de ea.

23.40   FILM Dacă aș fi… tu? – FILM Comedy, USA 2011, regia: David Dobkin, distribuţie: Jason Bateman, Ryan Reynolds, Olivia Wilde

(The Change-Up)

În această comedie fantastică, un individ celibatar și mulțumit de acest statut e lovit de fulger și intră în corpul unui tată și soț.

02.00   Magnum, detectiv particular: Omul din camera secretă – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: The Man In The Secret Room) Sezonul 2, Episodul 7

Magnum investighează moartea unui oaspete dintr-un hotel care a fost aruncat din balconul camerei în timpul unei investigații secrete la care lucra.

03.00   Magnum, detectiv particular: Venea noaptea – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: He Came By Night) Sezonul 2, Episodul 8

Parteneriatul lui Magnum cu Higgins e pus la încercare când o femeie vrea ca ei să îi recupereze banii din droguri furați pentru a-și salva soțul.

04.00   FILM Îndrăgostiți la Roma – FILM Romantic Drama 2019, regia: Eric Bross, distribuţie: Italia Ricci, Barbara Bouchet, Ross McCall

(Rome in Love)

O actriță primește un rol important în Roma și îl are ca partener pe un jurnalist american care scrie o biografie.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.