Cabron este recunoscut pentru cele mai puternice HIT-uri pe care le-a avut România vreodată iar cu o carieră de peste 20 de ani în industrie, acesta depășește freshness-ul multor artiști tineri din industrie, semnând succes după succes. După 3 ani de odihnă, artistul poreclit și “Lupul” și-a marcat reîntoarcerea în industrie cu o colaborare alături de Theo Rose – HIT-ul care a dat startul anului – “Fructul Interzis”.

De data aceasta, C A B R O N nu și-a luat placă, ci barcă. Și face toți oamenii să ridice mâinile în aer pe noul său single- “În aer”. Piesa este o dedicație deschisă pentru toți oamenii care încearcă să-i atragă atenția prin metode necinstite precum bârfa, vorbitul urât sau jignirea. Artistul pune punctul pe i și le transmite tuturor – “Eu și când pierd câștig.”

Piesa este o co-producție între HaHaHa Production & Cat Music. Creația piesei a fost orchestrată de unul dintre cele mai explozive duo-uri artistice: muzica este creată de Cabron și Șerban Cazan, textul este scris integral de Cabron, iar producția a fost acoperită de nimeni altul decât Șerban Cazan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.