Vara continuă cu VOYO. Și în luna august, platforma online aduce conținut video exclusiv, filme și seriale, unele dintre cele mai iubite desene animate, gale UFC pentru fanii sportului de contact, și La oraș, primul serial produs local pentru VOYO.

 

În secțiunea dedicată copiilor, cei mici pot urmări, în ultima lună de vacanță de vară, filme de animație de succes precum Paw Patrol, Pinguinii din Madagascar, Spongebob, Kung Fu Panda și episoade noi din ARPO: Robot Babysitter. Pe lângă acestea, va fi disponibilă pe VOYO și o serie de animații educaționale – CoComelon, Litlle Red Bus, Digley & Dazey, The Sharksons, Blippi, Little Baby Bum, My Magic Pet Morphle.

 

Din 8 august, VOYO va difuza primul sezon al serialului dramă Your Honor, cu Bryan Cranston în rolul principal, actor nominalizat la Golden Globes 2021. Serialul este centrat pe povestea unui judecător care își confruntă convingerile în momentul în care fiul său este implicat într-un atentat ce vizează o familie din mafia crimei organizate. Aflat în fața unor alegeri imposibile, descoperă cât de departe poate merge un tată pentru a-i salva viața fiului său.

 

La oraș, primul serial produs local pentru VOYO, va putea fi urmărit din 17 august. Serialul de comedie urmărește aventurile lui Doru, un băiat de la țară care hotărăște să-și schimbe viața și să devină curier în București. Totul pentru a strânge bani și a-și putea îndeplini visul de a se căsători cu fata pe care o iubește.

 

Primul sezon al serialului Hawaii 5.0, patru gale UFC (Santos vs. Hill – 7 august, la ora 05:00; Vera vs. Cruz – 14 august, ora 02:00; Usman vs. Edwards 2 – 21 august, ora 05:00; UFC Fight Night, 28 august, ora 02:00) și un film în fiecare zi, printre care Coșmarul miresei, Weekend fără pereche, Greu de convins, O pasiune de neuitat, Moartea lui Oscar Grant și Cum să ai succes pe Insta pot fi urmărite în august doar pe VOYO.

 

Nu ratați cele mai tari producții, doar pe VOYO!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.