Producţia, o poveste realistă despre viață, iubire și trădare, va putea fi urmărită de miercuri până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D

 

Kanal D le-a pregătit o surpriză de proporții telespectatorilor români! Din 17 august, fanii serialelor turcești se vor putea bucura de o nouă producție de excepție, gata să le cucerească inimile: “Infidelul” (titlul original: “Sadakatsiz”). Serialul, care are o distribuție atractivă pentru public și un scenariu realist și foarte bine articulat, va fi difuzat de miercuri până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

În centrul acţiunii se află Asya, personaj interpretat excepţional de actrița Cansu Dere, nume cu rezonanţă puternică pentru publicul din România. “Infidelul” spune cu realism povestea tulburătoare a femeii care a primit tot ce și-a dorit de la viață: frumusețe, carieră, un copil și un soț perfect. Destinul i se va schimba însă radical atunci când trădarea îşi face apariţa în viața sa…

 

A avut viața perfectă. Acum o va lua înapoi!

Istoria personală a frumoasei Asya Arslan este una cu totul emoționantă. Încă de la o vârstă fragedă, Asya a rămas orfană, iar dorința ei cea mai mare a devenit aceea de a-şi întemeia un cămin fericit. Anii au trecut, Asya a devenit un medic renumit, şi în acest context a ajuns să-l întâlnească pe Volkan (Caner Cindoruk), un bărbat charismatic, de profesie arhitect, de care s-a îndrăgostit. Asya și Volkan și-au întemeiat o familie, iar din dragostea lor a venit pe lume Ali, băiatul cuplului. Asya și-a văzut visul cu ochii: o căsnicie fericită și o familie iubitoare, la care a visat întotdeauna. Ani buni, Asya și Volkan au conviețuit în armonie deplină, și niciunul nu își imagina că viața pe care o trăiau era doar “liniștea de dinaintea furtunii”…

Viața frumoasei Asya va lua o întorsătură dramatică atunci când descoperă că soțul ei duce o viață dublă. Drama femeii nu se termină aici, pentru că Asya află că soțul a falimentat afacerile familiei, acumuland datorii uriașe. În ciuda acestor lovituri dure, Asya refuză să fie o victimă, și vrea să se răzbune pe Volkan, dar și pe toți cei care au trădat-o. Nimic nu-i va stă în cale ambițioasei femei atunci când este vorba de familia sa.

 

O distribuţie de excepţie: Cansu Dere i-a mai impresionat pe romani cu rolul Firuze din “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”

Cansu Dere a pătruns în sufletele românilor odată cu difuzarea la Kanal D a producției fenomen “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii” (Muhteşem Yüzyıl), în rolul Firuze. De asemenea, a impresionat si cu partitura actoriceasca Eysan, din serialul “Ezel”, difuzat tot de Kanal D.

Pe Caner Cindoruk, fanii serialelor turcești l-au mai putut urmari în serialul <Stăpâna inimii> (“Hanimin Ciftligi”), producție difuzată de Kanal D. Alături de Cansu Dere și Caner Cindoruk, telespectatorii români îi vor putea urmari în noul serial “Infidelul” și pe Melis Sezen, Burak Sergen, Özge Özder, nume rezonante ale cinematografiei turcești.

Nu ratați, din 17 august, de la ora 20:00, “Infidelul”, o poveste de viață impresionantă, despre iubire fără limite și trădare. Noua producție turcească va putea fi urmărită de miercuri până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Odată cu începerea serialului “Infidelul”, producția “Aripi frânte” va fi difuzată în fiecare luni şi marţi, de la ora 20:00. Serialul “Mă numesc Zuleyha”, care este difuzat în prezent de miercuri până vineri, de la ora 20:00, ajunge la final vineri, 12 august.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.