Cea mai recentă campanie Sprandi „Take a Breath” este despre…tine! Despre cum te simți. Despre dreptul tău de a te opri pentru un moment, de a respira adânc și de a te relaxa cu prietenii la aer proaspăt. Ideal, într-un mod activ și sportiv. Amintește-ți că și cel mai important joc se desfășoară cu pauză!

 

Brandul Sprandi intră într-un alt sezon, răspândind constant ideea de a avea grijă de tine. La fel ca în lunile precedente, brandul continuă să se concentreze pe ideea de bunăstare. După o perioadă de odihnă liniștită, este timpul pentru activitate fizică, creșterea endorfinelor și bucurie fără griji alături de cei dragi.

 

Oprește-te și inspiră adânc. Ai grijă de tine. Încet, conștient, cu grija și atenția cuvenită. Bucură-te de mișcarea care te face să zâmbești și te reîncarcă cu energie pozitivă. Găsește-ți un moment pentru relaxare activă, iar brandul Sprandi va fi cel mai bun partener.

 

În cea mai recentă campanie, Sprandi ne duce pe terenul de tenis pentru a ne întâlni din nou cu vedetele noastre preferate. Campania de toamnă de lui Sprandi, „Take a Breath”, îi prezintă pe idolul generației Z, actorul Finn Wolfhard din „Stranger Things”, actorul Kyle MacLachlan, care l-a interpretat pe agentul iconic Dale Cooper în „Twin Peaks” și supermodelul anilor 90, Amber Valletta.

 

Noua colecție Sprandi a fost creată pentru a însoți momentele de mișcare și relaxare. Optează pentru o pereche de pantaloni de trening moi, o pereche de pantofi sport comozi și completează ținuta sportivă cu accesorii în tendințe. Fie pe terenul de tenis, fie în oraș, respiră adânc și bucură-te de cel mai înalt nivel de confort.

 

Produsele din campania Sprandi Take a Breath sunt deja disponibile în magazinele CCC, pe www.ccc.eu și în aplicația CCC.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.