Kevin Hart revine pe micul ecran, la E!, în rolul de gazdă și producător executiv al sezonului trei al emisiunii Celebrity Game Face, difuzat în premieră, din 24 iulie, ora 22:00.  Noi concurenți celebri și jocuri mai amuzante și mai creative ca niciodată le așteaptă pe cuplurile de vedete ce vor accepta provocarea cu speranța de a câștiga trofeul „Hart of Champion” și banii care vor fi donați unei organizații caritabile aleasă de învingător.

Fiecare echipă se va înfrunta în probe ca „Guilty as Charged”, în care Kevin acuză un membru legat la ochi din fiecare echipă de secrete murdare și partenerul lor ghicește dacă este vinovat sau nevinovat; „Cake Heads”, în care fiecare concurent trebuie să așeze o cutie de cupcakes pe fruntea partenerului și „Sounds Fishy”, în care celebritățile trebuie să cânte sub apă cinci melodii preferate din copilărie.

 

Lista completă a cuplurilor care au acceptat provocarea din acest sezon este: Cedric the Entertainer și Tichina Arnold, Morris Chestnut și Pam Byse, Amanda Seales și James Bland, Jimmy Kimmel și Guillermo, Keke Palmer și Darius Jackson, Matt Iseman și Akbar Gbajabiamila, Lamorne Morris și Monnie Aleahmad, Fortune Feimster și Jax Smith, Niecy Nash și Jessica “JB” Betts, Rick Ross și Pretty Vee, T-Pain și Amber Najm V, T.I. și Tiny, Jeff Ross și Seth Green, Natasha Leggero și Moshe Kasher, Jimmy O. Yang și Tawny Newsome, Brie și Nikki Bella, Xavier Woods și Cesaro, Naomi și Jimmy Uso, Will.I.Am și Apple De Ap, Julie Bowen și Chad Sanders, Gabriel Iglesias și Alfred Robles, Amber Ruffin și Jeff Wright, Donnell Rawlings și Angela Yee, Taran Killam și Ronnie Kimble, Deon Cole și Brooklynn Marie, Neal Brennan și Bianca Sia, Tank și Zena Foster, Jay Leno și Kevin Eubanks, Wayne Brady și Jonathon Magnum, London Hughes și Tehran Von Ghasri, Big Boi și Bamboo Patton, DJ Khaled și Nicole Tuck, Sasheer Zamata și Caitlin McGee, Jermaine Fowler și Katrina, Dulce Sloan și Ben Bergman, Anthony Ramos și Sara Steinweiss, Chris și Vanessa Spencer, Charlamagne Tha God și Nyla Simone, Saweetie și Kendra Jae.

 

Intră în joc pentru trofeul „Hart of Champion” și urmărește noul sezon din Celebrity Game Face din 24 iulie, de la 22:00, exclusiv la televiziunea E! Entertainment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.