Olivia Addams, artista a cărei muzică se află constant în topurile de specialitate din Centrul și Estul Europei, lansează astăzi „Second Chance”. Unul dintre cele mai de succes proiecte muzicale pe plan internațional din ultimii ani, Olivia revine cu o piesă sensibilă, în stilul caracteristic, ce prezintă un mesaj puternic despre iertare. Olivia a cucerit inimile fanilor din diverse teritorii cu hit-uri precum „Stranger”, „Heart Attack” sau „Never say never”,  piese ce îmbină o producție dance cu subiecte sensibile: de la bullying si mental health, la povești intense de dragoste. „Second Chance”, după cum ne putem da seama încă din titlu, ne vorbește despre puterea de a oferi persoanei iubite a nouă șansă, cu riscul de a greși.

„De-a lungul timpului am învățat că, atunci când iubești, trebuie să fii curajos. Din punctul meu de vedere, a da persoanei iubite o a doua șansă nu înseamnă a face un sacrificiu, ci a da dovadă de curaj. Un curaj nebun, într-adevăr, dar care poate să îți aducă poate cea mai frumoasă poveste de dragoste. Iar <<Second Chance>> despre asta este: despre nebunia de a da cuiva o a doua șansă cu gândul că, în final, o să merite” ne spune Olivia.
Piesa a fost scrisă de IRAIDA, Marius Dia, Olivia Addams și Achi, echipă cu care artista a mai lucrat pentru hiturile „Stranger”, „Heart Attack” sau „Never say never”.
Olivia Addams este unul dintre puținii artiști români ce au reușit să cunoască succesul international. Polonia, teritoriul cu cele mai multe reușite ale artistei, a primit-o pe artistă în diferite turnee de promovare ale pieselor ce au reușit să ocupe primele poziții săptămâni la rând în topurile de specialitate ale celor mai mari radiouri. „Stranger”, „Are We There” sau „Never say never” sunt doar câteva dintre single-urile Oliviei care au reușit să se bucure de o expunere internațională, în timp ce „Scrisori în minor” sau „Răsărit perfect” sunt primele două single-uri în limba română care au reușit să o prezinte pe artistă așa cum mulți nu o știau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.