AMC Networks International (AMCNI) și Grupul Orange România (Orange România, Orange România Communications și NextGen Communications) anunță reînnoirea acordului de distribuție pe mai mulți ani, asigurându-le abonaților acces pe termen lung la portofoliul bogat de divertisment al AMCNI. Prin urmare, abonații Orange România, Orange România Communications și NextGen Communications vor avea access la cele șase televiziuni ale AMCNI: AMC, Filmcafe, JimJam, Minimax, TV Paprika și CBS Reality.

 

În plus, prin acest acord, AMC, Filmcafe, TV Paprika și Minimax vor fi distribuite în pachetele de bază ale tuturor platformelor importante din România, extinzând astfel distribuția portofoliului și ajungând la majoritatea abonaților pay-TV.

 

Telespectatorii AMC vor avea acces la cele mai noi episoade ale serialului de succes mondial Fear the Walking Dead în același timp cu premiera mondială, precum și la cele mai recente episoade ale unuia dintre cele mai populare drame din lume, Better Call Saul. Televiziunea ce a avut un rebranding recent, Filmcafe, oferă telespectatorilor români o gamă largă de filme, precum: ”The Lost City of Z”, ”Desperado” sau ”Eyes Wide Shut”. Fanii TV Paprika au parte de noi producții locale, ”Povești urbane” cu Robert Petrescu și viitoarea emisiune din toamnă, cu Radu Dumitrescu,. De asemenea, Minimax prezintă o varietate de premiere, inclusiv cel mai recent sezon al serialului ”The Boss Baby: Back in Business”, noul serial ”Barbie: It Takes Two” şi noi episoade pentru ”Jurassic World: Tabăra Cretacicului”. 

 

„Această reînnoire a parteneriatului nostru pe termen lung cu Grupul Orange România, care include accesul extins la programele noastre, evidențiază cererea puternică pentru conținutul nostru premiat și mixul divers de branduri globale și locale. În ultimii ani, am crescut constant investițiile în România pentru a ne asigura că abonații primesc cel mai atractiv și exclusiv conținut și suntem deosebit de încântați că multe dintre televiziunile AMCNI vor fi acum disponibile în cel mai larg pachet, permițând unui număr mai mare de telespectatori români să se bucure de programele noastre populare”, a declarat Levente Málnay, EVP/MD al AMCNI.

 

„Orange este rețeaua nr. 1 în România, oferind conectivitate la cele mai înalte standarde. În timp ce ne concentrăm pe calitatea serviciilor pentru rețelele de telefonie mobilă, fixă și TV, punem un accent deosebit pe diversitatea conținutului pentru abonații noștri de televiziune. Reînnoirea acordului cu AMC Networks International este dovada angajamentului nostru de a oferi conținut de top pentru clienții noștri. Ne bucurăm că acum abonații Orange România Communications și NextGen Communications se vor putea bucura de programele de calitate ale AMC și Filmcafe alături de clienții Orange România. Acesta este un pas în plus spre un model de ofertă unică pentru toți clienții din Grupul Orange România”, a declarat Pierre-Etienne Cizeron, Chief Marketing Officer, Orange România.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.