După super colaborările pentru hiturile „Dau Moda” și „Bate tarabana” care au adunat peste 100 de milioane de vizualizări doar pe YouTube, Lino Golden și Jador fac echipă din nou și aduc în playlisturi single-ul „Nu mă suna când ești beată”. Compus de către Lino Golden alături de Șerban Cazan și Jador, „Nu mă suna când ești beată” este un single fresh cu influențe balcanice, care transmite foarte multă energie și pasiune încă de la primele acorduri si suprinde prin muzică și versuri povestea unei idile plină de pasiune și dorință.


LINO este unul dintre cei mai populari artiști ai momentului, iar printre cele mai de succes piese ale sale se regăsesc „Maracas” (alături de MIRA), „MEDU$A”, „Shoturi”, „N-are rost”, „Snapchat” (feat. 2americani), „Panamera” (feat. Aspy), dar și „Dau Moda” (alături de Jador). Artistul a colaborat pentru prima dată cu RUBY și au lansat „Ne certăm”, o poveste tumultoasă de dragoste, în care pasiunea are cel mai mult de câștigat.

Jador a reușit să fie no.1 în topurile muzicale din România, dar și din străinătate cu hitul „Dau moda”, lansat alături de Lino Golden, care a generat peste 85 de milioane de vizualizări pe YouTube și s-a menținut pe locul 1 în Trending. A urmat „Arde-mă Baby”, alături de Alex Velea, ce a adunat peste 37 de milioane de vizualizări pe YouTube, „Jale”, care a ocupat locul 1 în Trending timp de o săptămână și are peste 95 milioane de vizualizări pe YouTube, „Ce n-aș da” alături de What’s UP, cu peste 25 milioane de vizualizări, „Carola”, cu peste 36 milioane de vizualizări pe YouTube, dar și „Cele mai cele”, alături de Robert Toma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.