Giant Rooks a lansat single-ul “Morning Blue”

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/MorningBluePR

Giant Rooks a lansat single-ul “Morning Blue”. Aceasta este prima melodie a Giant Rooks de la albumul lor de debut, „Rookery”, care a făcut furori în Germania (#3 în topurile oficiale de albume), precum și la nivel internațional, cu peste 200 de milioane de stream-uri și performanțe în mai multe topuri din diferite ţări.

Primele secunde din „Morning Blue” demonstrează de ce trupa germană, fondată în 2015, este în prezent considerată una dintre cele mai promițătoare trupe indie internaționale.
Compozițiile oferă euforie și melancolie, iar împreună cu producțiile sofisticate și oscilarea între stiluri prezintă o muzică pop exceptionala, care, printre refrenuri, se complace cu o mulțime de idei creative și schimbări de direcții artistice – așa cum se arată în mod paradoxal în „Morning Blue”.

„Oh, we’ve come so far but couldn’t reach the stars”, cântă Frederik Rabe, lăsând mult loc pentru interpretare. Cu un turneu aproape sold out în Germania, Europa, SUA și Mexic, precum și un cover viral pentru „Tom’s Diner”, care a fost prezent în topurile din întreaga lume, trupa se bucura de un val de succes, lansând o călătorie către culmi fără precedent cu „Morning Blue”.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Zoe Wees a lansat single-ul “Third Wheel”

Stream / Download: 
https://umusic.lnk.to/ThirdWheelPR

Zoe Wees a lansat single-ul “Third Wheel”. Cântecul explorează dorința de a iubi pe cineva care este încă obsedat de fostul său. Piesa a fost produsă de Patrick Pyke Salmy și Ricardo Muñoz, care au participat și la EP-ul de debut al lui Wees, “Golden Wings”.

Videoclipul pentru „Third Wheel”, care a fost regizat de Gabriella Kingsley (Fireboy DML x Ed Sheeran, ArrDee x Aitch), scalează înaltele muzicale ale cântecului și îi analizează partea emoțională, în timp ce cântăreața este dusă dintr-o cameră plină de floarea-soarelui într-un dormitor întunecat la un spectacol exuberant cu dansatori îmbrăcați colorat.

Vorbind despre cântec, Zoe Wees a spus: „Este atât de ciudat și sfâșietor să fii a treia roată în orice relație. Deși sensul acestui cântec provine dintr-un moment cu adevărat dificil din propria mea viață, sper că acest cântec îi va face pe unii oameni să-și amintească despre propriile lor experiențe similare cu momentele în care au învățat să evolueze.”

Biletele sunt acum în vânzare pentru primele spectacole ale lui Wees în SUA. Ea va cânta la Mercury Lounge din New York City pe 3 august și la The Hotel Cafe din Hollywood, CA pe 5 august. În timp ce se află în Statele Unite, va cânta și la Lollapalooza din Chicago și Outside Lands din San Francisco. Ea va susține Coldplay la spectacolele sold-out ale trupei pe Stadionul Olimpic din Berlin, pe 10 și 12 iulie.

Wees, care a strâns peste 1,6 miliarde de strem-uri, a fost nominalizata pentru un NAACP Image Award, inclusă în categoria „30 Under 30” din 2021 de la Forbes și prezentă în „21 Under 21: Ones To Watch” de la Billboard. Ea a apărut la „The Late Late Show with James Corden”, „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon”, „Jimmy Kimmel Live!”, American Music Awards și Macy’s Thanksgiving Day Parade. Wees a apărut recent pe noua piesă a lui Felix Jaehn, „Do It Better”.

 

 

 

 

Link YouTube

 

Goodboys a lansat piesa „Jack Flip”

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/JackFlipPR

Goodboys a lansat piesa “Jack Flip”. Ajunsă exact la timp pentru sezonul de festival, refacerea melodiei legendare „Jack” de la Breach evocă toate ingredientele necesare pentru a deveni una dintre piesele de top din această vară. „Jack Flip” combină ritmurile pop electrice cu cantitatea potrivită de subtonuri întunecate – combustibilul perfect pentru orice petrecere, care îi va determina pe ascultători să se îndrepte direct spre ringul de dans!

Duo-ul multitalentat a câștigat succesul cu mai multe piese certificate cu discul de platină și peste 5 miliarde de stream-uri. Aceștia au devenit cunoscuți odată cu mega-hitul „Piece Of Your Mind”, cu MEDUZA, lansat în 2019.

Goodboys: „Întotdeauna am fost fani ai piesei originale „Breach” și am vrut să putem cânta o adaptare a originalului. De fapt, eram într-o săptămână de scris, lucrând cu unii dintre prietenii noștri, făcând mai multă muzică radio/pop dance, iar cântecul a devenit realitate pe parcursul săptămânii. Sincer, nu am plănuit niciodată să-l lansăm – ne-am dorit doar să-l prezentam publicului prin show-urile noastre, dar când am văzut răspunsul pe care îl primea, am decis să-l lansăm pentru ca lumea să-l poată avea! A face asta a fost atât de distractiv, pentru că s-a simțit lipsa de presiune… fapt amuzant, vocea „fetei” din cântec este și vocea lui Josh, așa că acea parte a fost destul de hilară.”

Duo-ul îmbină sferele electronice și pop, creând un stil unic pe scenele globale. Găsind echilibrul perfect între euforia radiofonica și energia întunecată a dansului, lansarea lor de debut “Piece Of You Heart” cu MEDUZA are acum peste 3,5 miliarde de stream-uri globale, ajungând pe locul 2 în topurile oficiale din Marea Britanie și a câștigat o nominalizare la premiile GRAMMY pentru „Best Dance Recording”.

Între timp, continuarea lor “Lose Control” cu ​​MEDUZA și Becky Hill a avut un impact suplimentar, ajungând la peste 2 miliarde de stream-uri globale, în timp ce a aterizat în Topul Oficial al Regatului Unit în prima săptămână de la lansare și atingând un impresionant loc 11.

Duo-ul versatil a strâns certificări cu mai multe diamante, platină și aur în întreaga lume, precum și numeroase piese în Top 10 și Top 20 pe Beatport, marcând doar începutul. Cu o vară de festivaluri și spectacole pe tot globul, duo-ul este pregătit pentru un an promițător.

 

Stream / Download

 

 

 

Link YouTube

 

 SG Lewis a lansat 2 piese noi: “Missing You” și “Something About Your Love“

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/MissingYouPR

Cântărețul, compozitorul, producătorul și DJ-ul din Londra, SG Lewis, revine astăzi, 8 iulie, cu două single-uri noi: „Missing You” și „Something About Your Love”.

Inaugurând un nou capitol, anii 70 și 80 au oferit o mulțime de inspirație pentru artiști contemporani precum SG Lewis (pe numele real Sam Lewis). „Missing You” expune capacitatea de neegalat a lui Lewis de a duce muzica de club underground către o nouă generație. La celălalt capăt al spectrului, „Something About Your Love”, track-ul inspirat de Daft Punk, prezintă tobe din epoca anilor 70, un refren cu influențe funk, groove în stil disco. Ambele piese sunt croieli clasice, dar profund contemporane, una potrivită pentru adrenalina din noapte, iar cealaltă pentru călătoria spre casă din timpul răsăritului.

SG Lewis dezvăluie: „Din punct de vedere conceptual, a fost o introducere perfectă. Este o poveste despre ispită și frică. Ochii tăi se rătăcesc.” La „Something About Your Love”, SG adaugă: „Nu este un secret că sunt un mare fan Daft Punk. Este cel mai apropiat lucru pe care l-am făcut vreodată de un omagiu adus lor. Ascultam mult Discovery și are o tehnică specifică. Am tăiat eșantionul acestor clape și tobe din anii șaptezeci. Din punct de vedere liric, este o pură mărturisire de admirație pentru cineva. Este contrastul perfect cu „Missing You”.

Piesele de astăzi vin după albumul de debut al lui Sam, lansat în timpul lockdown-ului, anul trecut. Proiectul a conținut versuri de la Robyn și Channel Tres în „Impact”, Nile Rodgers în „One More” și Lucky Daye în „Feed The Fire”. Materialul discografic a fost lăudat de The Guardian, NME, Evening Standard, Clash, GQ, Notion și multe altele.

SG Lewis și-a consolidat statutul de unul dintre cei mai căutați producători de muzică și a colaborat cu Elton John, Clairo, Khalid, Aluna, Victoria Monet, Raye, Ray BLK, Chad Hugo, Gerd Janson, Conducta + de la The Neptunes/N.E.R.D și mulți alții. Louis Vuitton și-a lansat și campania de dinainte de toamnă cu remixul lui Soulwax pentru „Impact” , iar Sam este apreciat în cercurile modei, participând și susținând o serie de petreceri de-a lungul carierei sale ilustre. În culise, el a produs piesa de succes a lui Dave „100M’s” și a co-scris „Hallucinate” pentru albumul numărul 1 al lui Dua Lipa, „Future Nostalgia”. Sam a avut spectacole în SUA, Asia, Australia și Europa, precum și apariții la mai multe festivaluri.

 

Stream / Download

 

 

 

Link YouTube

 

Easy Life face echipă cu BENEE pentru single-ul “OTT”

Link: https://www.youtube.com/watch?v=Maa7WVLX2Ts

Easy Life face echipă cu BENEE pentru single-ul “OTT”. Este cea mai recentă previzualizare a viitorului album al trupei din Leicester, „MAYBE IN ANOTHER LIFE…”. Materialul discografic va fi lansat pe 12 august.

„OTT” este un cântec despre extreme, moderație și echilibru. Înregistrată de la distanță de către Murray și starul pop din Noua Zeelandă, BENEE, piesa este despre discuția pe care dorești să o ai cu cineva care se află într-o serie autodistructivă. În timp ce se ocupă de temele centrale ale albumului de regret, exces și deschidere, „ca majoritatea lucrurilor din easy life”, comentează Murray, „mai există încă acel element de optimism: poate, cu suficientă grijă și atenție, ceva se poate face. BENEE a zdrobit-o – vocea ei este ca apa și este o adevărată regină a melodiei.” BENEE, între timp, comentează: „sunt atât de încântată că am lucrat cu băieții din easy life!!!”

În 2022, easy life – o trupă de evadare, formată pe viziunea hedonistă a „fără regrete” – pare obligată să-și pună etosul la încercare. Melancolic, înălțător și extrem de sofisticat, „MAYBE IN ANOTHER LIFE…” este o înregistrare despre modul în care alegerile noastre ne definesc, la bine și la rău, și relatează cum să facem pace cu lucrurile pe care nu le putem controla. De-a lungul timpului, producția de clasă mondială a lui Murray absoarbe influențe, de la energia hip-hop maniacă a lui Odd Future până la o paletă vizuală plină de culoare, la fel de inspirată din animația clasică Disney, precum și de arta noveau-ului de vis al lui Wes Anderson.

„OTT” este o piesă care urmează să fie în curând pe „MAYBE IN ANOTHER LIFE…”, urmând imediat după „if life’s a beach” din 2021 (al doilea proiect de la easy life care ajunge în top 10). După concerte epuizate în Brixton până la concerte în Europa, SUA – și o adevărată arenă în orașul lor natal, Leicester –, seria extinsă de festivaluri de vară a trupei continuă cu date care urmează să vină. easy life a confirmat în plus detalii despre un turneu intim la magazinule de discuri din Marea Britanie, precum și un alt turneu complet în SUA și date în Australia și Coreea de Sud.

 

 

 

 

Link YouTube

 

Ciara face echipă cu Coast Contra pentru “Jump”

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/CiaraJumpPR

Ciara face echipă cu Coast Contra pentru “Jump”. După ce și-a pregătit fanii cu sosirea noului single și a stârnit entuziasmul până la punctul de fierbere, artistul, cântăreața, compozitoarea, antreprenoarea câștigător al premiului GRAMMY®, Ciara își dezvăluie noul ei single și videoclipul pentru „JUMP” [feat. Coasta Contra]. Acesta marchează oficial debutul ei pentru colaborarea cu Republic Records, parte a Universal Music Group.

„JUMP” stabilește ritmul pentru următorul capitol al Ciarei. Producția frenetică subliniază versurile ei încrezătoare și captivante. Aceasta reface R&B-ul ei clasic, pregătit pentru ringul de dans, cu energie și spirit.

Susținând o tradiție de spectacole vizuale, ea servește un eveniment cinematografic potrivit acestui imn. Regizat de Dave Meyers [Kendrick Lamar, Ariana Grande], clipul se mișcă cu viteza luminii. Ciara nu numai că dansează în vârful unui metrou în mișcare, dar conduce și o succesiune de rutine foarte coregrafiate. Se mândrește, de asemenea, cu nu mai puțin de 14 schimbări de ținută.

Înainte de lansare, Billboard, Variety și altele au celebrat anunțurile incitante ale Ciarei despre muzică nouă, în timp ce HYPEBAE a inclus deja „JUMP” drept „imn de vară”.
Cel mai important, pregătește scena pentru primul ei album în patru ani și pentru cel de-al optulea LP, în curând.

De-a lungul carierei sale incredibile de până acum, Ciara a devenit unul dintre cei mai influenți și importanți artiști ai secolului 21. Dincolo de miliarde de stream-uri, ea a câștigat zeci de certificări multiplatină, platină și aur în întreaga lume și a livrat imnuri atemporale precum „One Step, Two Step” [feat. Missy Elliott], „Goodies”, „Body Party”, „I Bet”, „Level Up” și multe altele. Dincolo de aparițiile în film și televiziune, ea joacă în The Color Purple anul viitor. Între timp, eforturile ei antreprenoriale includ totul de la compania ei de producție Why Not You Productions, precum și The House of LR&C, casa de modă pe care a lansat-o împreună cu soțul ei, Russell Wilson, în 2020. Ca să nu mai vorbim, ea face parte din consiliul Fundației Why Not You și, de asemenea, a fost co-autor al cărții ilustrate pentru copii, bestseller din New York Times, „Why Not You?”. Cu toate acestea, ea este pe cale să înceapă cel mai mare, îndrăzneț și mai strălucitor capitol al său de până acum, cu debutul ei în 2022 alaturi de Republic Records.

 

Stream / Download

 

 

 

 

 

Link YouTube

 

Twocolors a lansat single-ul “Heavy Metal Love”

Stream / Download: https://Asculta.lnk.to/HeavyMetalLovePR

După ce și-au lansat recent EP-ul cu patru piese „TC/TC Edition 001” – un omagiu adus rădăcinilor  berlineze – și au explorat părțile mai întunecate și mai grele ale ADN-ului, Twocolors a lansat single-ul “Heavy Metal Love”. Cu vibrații mai ușoare și energie revigorantă, acest banger incomparabil prezintă abilitățile impresionante de producție ale duo-ului, surprinzând în același timp ascultătorii cu influențe neauzite.

Alimentat de ritmuri impresionante și voci angelice, „Heavy Metal Love” are în vedere atât pasionații de dance, cât și fanii pop, combinația de ritmuri contagioase și subtonuri euforice este pregătită să impresioneze.

Single-ul urmează colaborarea lor de succes „Break Up” cu Pascal Letoublon. În 2019, twocolors au ridicat ștacheta cu lansarea a „Lovefool”, o reinterpretare irezistibilă a clasicului The Cardigans, care a generat peste 2,5 miliarde de stream-uri, ajungând pe locul 4 în Marea Britanie Shazam Discovery, pe locul 21 în Global Shazam Chart cu peste 2,5 miliarde de stream-uri. In plus, piesa a ajuns în „Top 20” în peste 30 de țări, generând puțin aproape 1 milion de creații pe Tik Tok. Certificat oficial cu discul platină în Australia, Belgia, Canada, Republica Cehă, Finlanda, Germania, Irlanda, Italia, Portugalia, Slovacia, certificat cu aur în Argentina, Franța, Grecia, Țările de Jos, Norvegia, Africa de Sud, Spania, Suedia, dublă platină în Austria și Brazilia, de trei ori platină în Polonia și India, de cinci ori platină în Elveția și de opt ori platină în Rusia, duo-ul a dat un exemplu pentru scena muzicii dance internaționale.

În plus, cei doi au lucrat la remixuri interesante pentru vedete globale, inclusiv The Black Eyed Peas & Shakira, Jessie J., Lost Frequencies, Rammstein, Topic, Emmitt Fenn, Banners și multe altele. Următoarele lor single-uri „Passion”, „Bloodstream” și „Feel It 2” au adunat până acum peste 100 de milioane de stream-uri. twocolors a primit peste 652.000 de redări radio în 80 de țări doar în ultimii doi ani.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Jonasu face echipă cu Georgia Ku pentru piesa “Trouble”

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/TroublePR

Multi-instrumentistul și producătorul german, Jonasu este una dintre vedetele în ascensiune ale muzicii dance, cu peste 1,5 miliarde de stream-uri în întreaga lume, de la compoziție la producție. Creditele sale ca și compozitor includ hit-ul mondial „Post Malone (feat. RANI)” de la Sam Feldt și „Don’t Be Shy” de la Tiesto și KAROL G, care au acumulat milioane de stream-uri în întreaga lume. Și-a făcut debutul ca artist lansând numeroase piese speciale pentru ringul de dans, inclusiv hitul „Black Magic”, care a cimentat marca lui Jonasu în industrie.

„Black Magic” i-a adus lui Jonasu prima sa nominalizare la Brit Award pentru „International Song of the Year” în 2021, ajungând, de asemenea, pe locul 3 în Top 40 Singles Chart din Marea Britanie, după ce a rămas în Top 5 timp de 7 săptămâni consecutive incredibile și a aterizat pe locul 22 în topul Top 100-2021 al single-urilor de la finalul anului de la OCC. Videoclipul pentru „Black Magic” a făcut furori și pe ecranele de televiziune din Marea Britanie, ajungând pe locul 1 în National TV Airplay Chart, a aterizat pe lista de redare The Box A-List și a rămas pe locul 1 în Big 20 Chart al Club MTV timp de trei săptămâni consecutive.

De la debutul său ca artist, Jonasu a acumulat până acum peste 850 de milioane de stream-uri la nivel mondial. Următoarele sale single-uri „On My Mind”, cu cântărețul/compozitorul irlandez JC Stewart și „All Night & Every Day”, cu cântărețul canadian în ascensiune Rêve, au fost, de asemenea, în rotație constantă pe posturile de radio emblematice, inclusiv BBC Radio 1, KISS FM, Kiss Dance și Capital Dance.

Acum, Jonasu s-a întors cu noul său single, „Trouble”, cu cântăreața/compozitoarea engleză Georgia Ku, care a apărut în piese precum NOTD și Felix Jaehn „So Close” și a co-scris hituri globale, inclusiv „Scared To Be Lonely” de la Dua Lipa și Martin Garrix. „Am avut o zi grozavă și distractivă cu Georgia și Rory la Londra când am scris Trouble”, spune Jonasu. „Tocmai am întâlnit-o pe Georgia în acea zi, ne-am înteles din primul minut și am început să vorbim despre viețile noastre. Acesta a fost momentul în care s-a născut cântecul și s-a scris singur într-o oră.”

Vorbind despre modul în care producția muzicală a cântecului a luat viață, Jonasu spune: „Lucram într-un studio uimitor din Londra, cu o mulțime de instrumente vintage. Era un Wurlitzer vechi și tocmai am început să cânt niște progresii de acorduri disco. Georgiei i-a plăcut, așa că asta a devenit baza piesei. Viziunea mea era ceva plină de distracție, dar care suna proaspăt. Nu o altă melodie disco. Georgia este o cântăreață uimitoare și are vocea perfectă pentru această melodie, așa că în timp ce am înregistrat, am spus amândoi că melodia sună foarte bine. Este cântecul Jonasu preferat al prietenei mele.”

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Marshmello colaborează cu Nancy Arjam pentru “Sah Sah”

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/SahSahPR

Marshmello colaborează cu Nancy Arjam pentru “Sah Sah”. Renumită în întreaga lume drept „Regina muzicii pop arabe”, Nancy Ajram ridică piesa cu vocea ei irezistibilă și identificabilă instantaneu. Vocea ei se împletește cu producția electronică de inspirație araba.
În videoclipul însoțitor, coregrafia impresionantă a lui Nancy captivează în timp ce Marshmello cântă pe un qanun tradițional arab. Împreună, aceștia preiau ringul de dans cu un sunet vizionar care rupe granițele.

Despre colaborare, Marshmello spune: „A lucra cu o legendă precum Nancy este o onoare totală. Mă simt foarte recunoscător că pot lucra la acest cântec și că pot păși în cultura ei. Îmi place că a avut încredere în mine și m-a lăsat să îmbin stilul meu în stilul ei.”

Nancy Ajram spune: „Nu îmi pot ascunde entuziasmul de a împărtăși această melodie cu toată lumea, fie prin videoclipul muzical, fie prin petrecerea de lansare. Eforturile au contribuit la atragerea unor caracteristici globale în „Sah Sah” și au ajutat la combinarea muzicii arabe și străine, ceea ce confirmă că muzica este, într-adevăr, o limbă unică care îi aduce pe toți împreună și alungă toate granițele. Mulțumesc din suflet tuturor celor care au muncit din greu pentru succesul acestui cântec și pentru a-i oferi un caracter global demn de muzica arabă, de la managerul și prietenul Wassim ‘SAL’ Slaiby, până la managerul meu, Jiji Lamara, și toți cei care au lucrat cu dăruire și profesionalism pentru a vă aduce un record mondial de arabă de care sunt mândru.”

Înainte de lansare, fanii așteptau cu nerăbdare sosirea cântecului, deoarece acesta a avut tendințe online în regiunea MENA, inclusiv în Arabia Saudită, Egipt, Iordania, Siria, Maroc și multe altele. Ca să nu mai vorbim de faptul că „Sah Sah” va fi prezentat și ca cântecul lunii ESPN pe parcursul lunii iulie. Astăzi, 8 iulie, la 14:00 EST/11:00 PST, fanii se pot alătura lui Nancy în Metaverse pentru o petrecere de lansare pentru a sărbători melodia, făcând-o prima artistă arabă care a făcut acest lucru. „Sah Sah” deschide calea pentru ca artiștii și muzica arabi să continue să perturbe scena muzicală globală.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Dillon Francis și Illenium colaborează cu EVAN GIIA pentru piesa “Don’t Let Me Let Go”

Link: https://www.youtube.com/watch?v=6aTwU5r8GWU

Dillon Francis și Illenium colaborează cu EVAN GIIA pentru piesa “Don’t Let Me Let Go”. Piesa mult așteptată a devenit preferata fanilor, deoarece toți cei trei artiști au prezentat-o în seturi live și online în ultimele câteva luni. „Don’t Let Me Let Go” servește drept prima degustare a viitorului “This Mixtape Is Fire TOO” al lui Dillon, o continuare a “This Mixtape Is Fire” din 2015, care a prezentat colaborări cu Calvin Harris, Skrillex Kygo, Chromeo și alții.

Dillon Francis a făcut furori în muzica dance și nu numai de mai bine de un deceniu, izbucnind pe scenă la începutul anilor 2010 cu o serie de hit-uri underground. El a lansat o serie de proiecte apreciate, inclusiv debutul din 2014 al “Money Sucks, Friends Rule”, This Mixtape Is Fire din 2015, care a ajuns pe primul loc în Billboard Top Dance/Electronic Albums Chart, “WUT WUT” din 2018, un LP în limba spaniolă care include unele dintre cele mai mari nume din muzica latină, mixtape-ul din 2019 “Magic Is Real” și, cel mai recent, albumul house apreciat de critici “Happy Machine” din 2021.

Dillon continuă să facă turnee în întreaga lume și, dincolo de muzică, a jucat în serialul „Like and Subscribe” și în „What Would Diplo Do?” de la Viceland? cu alte câteva proiecte în dezvoltare.
Fiind unul dintre cei mai de succes artiști electronici crossover din ziua de azi, producătorul/DJ-ul și instrumentistul nominalizat la Grammy ILLENIUM (născut Nick Miller) ridică muzica dance prin interpretarea sa îndrăzneață și progresivă a genului, care a ajuns în fruntea topurilor din SUA, a strâns peste 5 miliarde de stream-uri.

El a lansat patru albume: “Ashes”, “Awake”, “Ascend” și “Fallen Embers” din 2020, cu colaborări de la Tom Delonge de la Blink 182, Dabin, Said the Sky, SLANDER, Excision, Tori Kelly, iann dior, HALIENE și Krewella. Cel mai recent, el a împărtășit single-ul „Wouldn’t Change A Thing” cu Thirty Seconds to Mars, cu Jared Leto la voce, și a făcut echipă cu Sueco the Child și pictograma rap Trippie Redd în „Story of My Life”.

Artista EVAN GIIA din Brooklyn s-a impus ca una dintre cele mai urmărite artiste din noua generație. Intrând pe scena muzicală ca o cântăreață de operă cu pregătire clasică, vocea ei adaugă o notă distinctivă sunetului ei electronic pop. Lansat de Foreign Family Collective de la ODESZA în 2018, single-ul GIIA „WESTWORLD” și videoclipul auto-regizat au propulsat-o pe locul 1 pe Hype Machine. Stream-urile Spotify globale combinate ale cântecului depășesc acum 30 de milioane. Alumna Berklee College of Music a cântat la festivaluri precum Coachella, EDC, Lollapalooza, Bonnaroo, Electric Forest și a împărțit scene cu ODESZA, Louis The Child, Alison Wonderland, Jai Wolf, What So Not și Big Wild. Semnată cu Astralwerks Records (Capitol Records) în 2019, EVAN GIIA este pregătită pentru turneul său principal din 2022. Odată cu noua muzică care urmează, ea continuă să depășească limitele și să întinerească muzica electronica.

 

Stream / Download

 

 

 

Link YouTube

 

 Baby Queen a lansat piesa “Nobody Really Cares”

Link: https://www.youtube.com/watch?v=teT9vYNsHdU

Baby Queen a lansat piesa “Nobody Really Cares”. Urmează succesul vertiginos al „Colours Of You”, o piesă scrisă special pentru drama LGBTQ+ de la Netflix „Heartstopper”, bazată pe seria de cărți pentru tineri adulți a Alice Oseman cu același titlu. De la lansare, „Colours Of You” a înregistrat (aproape/peste) 5,5 milioane de stream-uri și a fost acceptată de comunitatea Heartstopper la nivel global. Baby Queen i-a surprins pe fani la recentul ei spectacol triumfător de la Electric Ballroom din Londra, când a invitat distribuția Heartstopper să se alăture ei pe scenă pentru a cânta refrenul final al piesei „Colours Of You”, spre bucuria publicului.

Anti-eroul favorit al pop, Baby Queen – alias Bella Latham, în vârstă de 24 de ani – a fost numită o voce pentru generația underdog și unul dintre cei mai interesanți artiști noi care au apărut în ultima vreme. Cântecele ei documentează cu sinceritate experiențele și explorează teme care rezonează cu baza ei de fani în creștere, The Baby Kingdom.

Vorbind despre „Nimănui nu îi pasă cu adevărat”, Baby Queen spune: „Nobody Really Cares” înseamnă să realizezi că este în regulă să fii tu însuți și să faci exact ceea ce te face fericit, deoarece oamenii sunt egoiști și au doar atât de mult spațiu în creierul lor rezervat pentru tine. Cred că este cu adevărat eliberator să știi că nimănui nu-i pasă atât de mult pe cât crezi uneori că o fac, așa că a te schimba pentru a îi mulțumi este inutil.”

De la lansarea mixtape-ului ei din 2021, “The Yearbook”, Baby Queen a continuat să crească, primind laude și recenzii strălucitoare de la publicații cheie din toate domeniile, inclusiv Clash, DORK, DIY, Hunger, Wonderland, Notion, The Evening Standard, GQ, BEAT, The Independent, i-D, Gay Times, Rolling Stone, The Sunday Times și NME care au numit-o „un viitor lider al muzicii pop”. Aceasta a fost inclusă în lista BBC Sounds of 2022. După propriul ei turneu de 7 show-uri sold-out din aprilie, ea pornește din nou pe drum în timp ce se alătură Oliviei Rodrigo în etapa europeană și britanică a turneului ei mondial „SOUR” din iulie. Cu o vară de festivaluri și proiecte viitoare care urmează să fie anunțate, 2022 pare să fie un an semnificativ pentru mai mult de o Regină…

 

 

 

 

Jeremy Loops a lansat albumul “Heard You Got Love”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/HeardYouGotLovePR

Jeremy Loops a lansat albumul “Heard You Got Love”. Artistul sud-african a cântat în unele dintre cele mai prestigioase locații din lume – inclusiv la un spectacol sold-out la Brixton Academy din Marea Britanie – cu muzica sa plină de energie, strângând peste 250 de milioane de stream-uri globale.

Astăzi este lansat și single-ul „Head Start” al lui Jeremy, relaxant și încântator, produs de prolificul Red Triangle (Camilla Cabella, Charlie Puth, Yungblud), co-scris de Wayne Hector („Starships”) al lui Nicki Minaj).

Acesta urmează single-ul său anterior, „Better Together”, care a fost scris împreună cu nimeni altul decât Ed Sheeran. După ce s-au întâlnit în spatele scenei la un spectacol din Africa de Sud, perechea a reușit să lucreze împreună.

Primul single de pe acest album a fost scris și înregistrat cu una dintre influențele de-a lungul vieții lui Jeremy, grupul vocal iconic, de renume mondial, din Africa de Sud Ladysmith Black Mambazo. Grupul s-a format în anii 1960 pentru a crea muzică universală tradițională, cu armonii energice și unice, iar aici stilul lor distinctiv se potrivește perfect cu sunetul lui Jeremy. Celebra carieră a lui Ladysmith Black Mambazo a fost urmată de un tânăr Jeremy care a plâns după ce i-a văzut prima dată.

Jeremy este un muzician autodidact care și-a luat prima chitară la universitate. Pe măsură ce dragostea lui pentru a scrie cântece a crescut, sud-africanul a scris melodii în timp ce lucra la bordul superyacht-urilor, unde și-a făcut drumul de la pontier la cel de maestru de iaht.
În timp ce lucra îndeaproape cu apa, Jeremy a fost șocat să vadă volumul deșeurilor din apă. Această experiență a alimentat una dintre numeroasele sale inițiative, Greenpop, proiectul ecologic care a umplut 400 de spații fără verdeață cu peste 150.000 de copaci. Pe măsură ce cariera sa s-a dezvoltat rapid, Jeremy a muncit din greu pentru a compensa orice emisii de carbon din turnee și pune constant responsabilitatea socială în prim-planul mișcărilor sale. Activistul a fondat The Big Food Drive pentru a livra provizii de hrană unora dintre cele mai sărace comunități din Africa de Sud. Campania finanțată prin participarea publică a construit o rețea de distribuție de alimente cu alți parteneri care au contribuit la 55.000 de mese pe săptămână timp de 6 luni pentru cei aflați în nevoie.

Jeremy a îmbinat cu grijă aceste valori în fiecare colț al ultimului său proiect. El spune: „Acesta este albumul pe care mi-am dorit întotdeauna să-l fac și speranța mea este că unele dintre lucrurile despre care am scris vor însemna la fel de mult pentru alții precum și pentru mine. Fiecare melodie vorbește despre ceva la care țin profund.”

Albumul „Heard You Got Love” i-a permis lui Jeremy să exploreze mai multe aspecte tehnice ale înregistrării decât a făcut-o anterior. Discul a prins viață în studioul de acasă al lui Jeremy, între scufundările zilnice în ocean. A colaborat cu artiști de renume mondial precum Simone Felice (The Lumineers), Jake Gosling (Shawn Mendes), Tobias Kuhn (Milky Chance) și Carey Willets (Dermot Kennedy). El a adus, de asemenea, o flotă de producători high-end pentru album, inclusiv Ed Holloway (Lewis Capaldi), Eg White (Adele) și Cam Blackwood (George Ezra).

Jeremy va porni în jurul globului încă o dată în acest an pentru amplul său turneu din 2022, oprindu-se la Glasgow, Dublin și Manchester înainte de a începe o serie de întâlniri în orașe europene și de a încheia cursa la Eventim Apollo (Hammersmith) din Londra pe 6 octombrie.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Renforshort a lansat albumul “dear amelia”

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/dearameliaPR

Renforshort a lansat albumul “dear amelia”. Artista își unește forțele cu colaboratorul ei Jeff Hazin, precum și cu David Pramik, Alexander 23, Andy Seltzer, John Ryan, Tia Scola și Nick Long și povestește o călătorie palpitant de sincer prin cele mai întunecate părți ale psihicului ei. O artistă care cântă la chitară, pian și tobe. Aceasta a început să facă turnee înainte de a absolvi liceul. Ea a fost crescută în Toronto și construiește o lume sonoră elaborată în jurul explorării sale detaliate a sănătății mintale, aducând în cele din urmă chiar și cele mai dureroase revelații. Abordarea relatărilor brute despre depresie și disociere, anxietate prin care renforshort a cristalizat conceptul pentru albumul ei debut.

“dear amelia” prezintă lansările recente ale artistului alt-pop în vârstă de 20 de ani „moshpit”, „made for you”, „we’ll make this ok” cu Travis Barker, „ I miss myself” și cel mai recent „Julian, king of Manhattan” – o odă către Julian Casablancas, solistul trupei emblematice din New York, The Strokes. De asemenea, ea a început să lucreze cu artistul favorit din toate timpurile, Jake Bugg, la „Let you down”.

renforshort va porni în turneu în America de Nord în această toamnă. Începând în orașul ei natal, Toronto, turneul ON va face opriri în New York și Los Angeles. Joey Valance și Brae o vor susține la toate spectacolele. renforshort va cânta și la Riot Fest din Chicago și la Firefly Festival din Dover, DE.

Aruncând o ceață alternativă asupra muzicii pop, renforshort evocă imnuri încărcate emoțional, punctate de livrarea ei intimă și de lirismul nefiltrat. Născută și crescută în Toronto, ea a gravitat inițial către influențe atât de diverse precum Nirvana și Amy Winehouse, învățând cum să cânte și să scrie cântece. În timpul liceului, artista în vârstă de 20 de ani, și-a perfecționat în liniște meșteșugul cu nenumărate spectacole în baruri locale, iar în tot acest timp ea lansa melodii originale online. EP-ul ei de debut din 2020, “Teenage Angst”, și-a respectat titlul, deoarece a fost foarte bine primit de generația tânără. Single-ul „fuck, i luv my friends” a acumulat peste 11 milioane de stream-uri Spotify, deschizând calea pentru EP-ul “off saint dominique” din 2021. Pe parcurs, emblematicul co-fondator și co-vocalist al Linkin Park, Mike Shinoda, a dorit să colaboreze cu tânăra artistă, în timp ce YUNGBLUD, Avril Lavigne, MGK și alții au invitat-o ​​să împartă scena cu ei. Ea a aprins anul 2022 cu single-ul „moshpit”, care a fost lăudat de Billboard, Teen Vogue, OnesToWatch, NME, EUPHORIA și alții.

 

Stream / Download

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.