Așa cum se anunțase anterior, bazat pe formatul Icerde, CLANUL reprezintă o adaptare în care telespectatorii vor avea ocazia să descopere lupta clasică dintre Poliție și Mafie. Tensiunea va fi la cele mai înalte cote datorită scenelor spectaculoase și a poveștii încărcate de intrigi și momente neașteptate.
”Zilnic este o lecție pentru toată lumea pe platou”, a spus Anghel Damian despre George Mihăiță, marele actor care îl interpretează pe Bebe Măcelaru în serial. Comisarul Șef Costoiu va fi jucat de nimeni altul decât Șerban Pavlu. În rolurile principale se vor afla Denis Hanganu, care-l va juca pe Tudor Achim, un ofițer intrat în dizgrație și Marian Olteanu, David Pribeag, mâna dreaptă a comisarului Costoiu. Tot un rol principal va avea și Carmen Tănase, care o va interpreta pe Luminița, mama lui Tudor Achim.
Debutul în actorie și-l va face odată cu rolul din CLANUL, Theo Rose, una dintre cele mai iubite cântărețe și antrenoare la show-ul Vocea României, care o va interpreta pe Vera Maximilian. Mădălina Craiu, cunoscuta actriță, revine pe micile ecrane în postura unei jurnaliste, numită Ilinca Anghel.
Lista celor care se vor afla de partea mafiei este completată: George Ivașcu va fi Pelicanu, Codin Maticiuc se va afla în pielea lui Iulică, Cătălin Nicolau va fi Micu’, Dogioiu Constantin îl va juca pe Mircea, Sergiu Costache va fi Sergiu, iar Cătălina Grama o va interpreta pe Magda Udrea, soția temutului Bebe Măcelaru. De partea Comisarului vor fi: Vladimir Drăghia în rolul lui Mișu, Silviu Mircescu va fi Silviu, Eduard Trifa îl va juca pe Dima, iar Alice Halpert va completa echipa în rolul Patriciei. Printre cei care vor scrie povestea serialului se va afla și Bogdan Farcaș, premiatul actor, urmând să-l joace pe Ciomag.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.