Semifinala sezonului 17, care va fi difuzată sâmbăta aceasta, de la ora 20:00 pe Antena 1, va debuta cu un duel între echipele Alexia & Dima și Emi & Cuza, care au fiecare câte două gale câștigate. Cele două cupluri de concurenți şi-au ales cele mai bune momente din galele de până acum, iar câștigătorul duelului va intra direct în marea finală. Confruntarea va fi jurizată exclusiv de către juriul Te cunosc de undeva!.

Clasamentul general de puncte este esențial pentru cuplurile participante, deoarece în lupta către un loc în marea finală, se pleacă cu punctele deja adunate pe parcursul celor opt ediții, la care se vor adăuga punctele adunate în semifinală. Toate echipele au șanse pentru marea finală deoarece pentru prima oară și publicul își va vota echipa favorită. Votul publicului ar putea să fie cel care să răstoarne clasamentul.

La finalul ediției, primele trei cupluri care au acumulat cele mai multe puncte, alături de echipa care va câștiga duelul, vor intra în marea finală și  în cursa pentru premiul cel mare de 15.000€, care va fi donat în scop caritabil. În această ediție și din partea ruletei concurenții au avut parte de o surpriză. Năstrușnica ruleta a ales pentru fiecare concurent o melodie, dintre propunerile venite chiar din partea lor.

Cum se vor descurca cele opt cupluri de concurenți cu provocările primite și dacă vor reuși să intre în pielea personajelor, telespectatorii vor putea afla urmărind semifinala Te cunosc de undeva!, sâmbătă seară, de la 20:00, la Antena 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.