Dupa ce a cucerit topurile muzicale cu hitul „Daca tu nu ai fi”, alaturi de Edward Sanda, ajungand pe primele pozitii in clasamentele radio si TV din Romania, Ioana Ignat porneste intr-o noua calatorie ce se anunta a fi o alta fila de succes si lanseaza melodia „Am vrut sa te sun”.

Cum era de asteptat, piesa este compusa de catre Ioana, alaturi de Edward Sanda, in studiourile GreenEye Music si lansata alaturi de MediaPro Music & Universal Music Romania.
Odata cu noua melodie, Ioana Ignat intra intr-o noua sfera muzicala ce va aduce si lansarea primului sau album. In toata aceasta perioada, Ioana a lucrat in studio multe melodii, atat balade, cat si piese dance cu mesaje puternice, totul culminand cu un material discografic amplu si creativ. „Am vrut sa te sun” deschide tracklist-ul albumului, fiind o melodie cu un refren foarte catchy si cu un sound recognoscibil.

Din 2017 pana in prezent, Ioana Ignat, una dintre cele mai talentate artiste din industria muzicala romaneasca, a depasit bariere si a cucerit topuri muzicale prin melodiile compuse si lansate. Carismatica si creativa, Ioana este un artist cu aparitii live exceptionale, reusind sa cucereasca atat publicul, cat si scenele industriei muzicale. Debutul Ioanei inseamna hitul „Doar pe a ta”, piesa anului 2017, care a ajuns no. 1 in topurile muzicale. In prezent, videoclipul piesei are 64 milioane de vizualizari.
Tot în 2017, Ioana compune și lansează „Nu mă uita”, una dintre cele mai populare piese româneșți în mediul online, ce atinge 95 milioane vizualizări pe YouTube. Un nou no. 1 și peste 58 milioane vizualizări vin pentru Ioana odată cu piesa „În palma ta”. Anul 2020 o aduce pe Ioana Ignat din nou în primele poziții Trending YouTube cu piesele „Tu nu meriți”, „Azi”, „O lume întreagă”, „Singura greșeală” (împreună cu Florian Rus) și Sensibil (Nu am somn). Piesa „Inima Naivă”, lansată alături de Sebastian Dobrincu, a ajuns la 4,5 milioane vizualizări.
În 2021, Ioana și-a unit forțele cu trupa VUNK pentru track-ul „Ultimul Anunț” (2,7 milioane de vizualizări), și a colaborat, pentru a treia oară, cu Edward Sanda pentru single-ul „Dacă tu nu ai fi” (12 milioane de vizualizări). In 2022, Ioana a colaborat cu Holograf pentru melodia „Am ales cu sufletul”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.