Din 4 iulie, de luni până vineri, DIVA va difuza seriale cu investigatori geniali, dedicați și cu pronunție graseiată! Maratonul începe cu sezonul 3 din Căpitanul Marleau, de la ora 19:00.

 

În acest sezon, extravaganta Marleau (Corinne Masiero) desfășoară investigații criminalistice în cadre deosebite precum un studiou de radio, un parc de distracții și intră chiar în intimitatea unui artist celebru. Structura unică a personalității ei, intuiția și nonconformismul o ajută să găsească vinovații și să dezvăluie adevărul, alături de criminaliști aleși parcă pentru a se mula pe stilul ei. Căpitanul Marleau are un mod unic de analiza cazurile, o înfățișare neobișnuită, umor și comportament aparent bizare, nu este un investigator obișnuit. Unul dintre invitații sezonului este însuși David Suchet (Poirot).

 

Pe 27 iulie ștafeta este preluată de Morgane, geniul investigațiilor (HPI – Haut Potentiel Intellectuel, 2021). Cele 8 episoade ale primului sezon au fost filmate în regiunea Hauts-de-France (Attiches, Courrières, Dunkerque, Lille, Malo-les-bains, Villeneuve d’Ascq). Deși sunt investigate cazuri de crimă,  producția este presărată cu umor, iar sursa umorului vine din jocul lui Audrey Fleurot, în rolul capriciosului personaj superinteligent și al lui Adam Karadec (Mehdi Nebbou), în rolul polițistului rigid. Este sigur că acești parteneri de investigație vor rămâne în memoria publicului pentru mult timp. Morgane, care se află între primii 3% cei mai inteligenți oameni din lume, este lipsită de diplomație, are un aspect extravagant și o personalitate pe măsură. Problemele ei cu autoritățile nu sunt un secret, iar colaborarea cu oamenii legii este presărată de conflicte. Dar cumva va reuși să facă echipă cu Adam pentru a-i investigheza pe cei mai inteligenți dintre criminali.

 

Que l’enquête commence! Din 4 iulie, de luni până vineri, de la 19:00, Vacanța cu investigații franțuzești vine la DIVA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.