Maeștri asasini, ecranizări ale unor cărți best-seller & mai mult Upside Down – așa se anunță line-up-ul lunii. Cu alte cuvinte, în iulie te poți întâlni cu: Stranger Things 4: Volumul 2, unde, într-o perioadă marcată de vulnerabilitate, apare o nouă și înspăimântătoare amenințare, iar dezlegarea misterului ar putea pune capăt, în sfârșit, ororilor din Lumea Răsturnată; Persuasion, o adaptare a romanului clasic omonim, semnat de Jane Austen, cu Dakota Johnson în rolul principal; The Gray Man, un film thriller de spionaj regizat de Anthony și Joe Russo, unde Ryan Gosling și Chris Evans devin inamici și pornesc într-o vânătoare cinematografică pe tot globul.

Pe lângă acestea, ne mai întâlnim și cu: Alba, Alchemy of Souls, Bad Exorcist: Sezonul 2, Boo, Bitch, Capitani: Sezonul 2, Dream Home Makeover: Sezonul 3, For Jojo, Hello, Goodbye, and Everything in Between, Hurts Like Hell, Kung Fu Panda: The Dragon Knight, Purple Hearts, Rebelde: Sezonul 2, Resident Evil, Sintonia: Sezonul 3, The Longest Night, The Most Hated Man on the Internet, The Sea Beast, Uncoupled, Virgin River: Sezonul 4, Căutătorul de Vânt, Dark Waters, Flight, Lebensdorf, The 100: Sezonul 7 și multe altele.

TITLURI NOI ORIGINALE NETFLIX

TITLURILE LUNII

DIN 1 IULIE 2022

Stranger Things 4: Volumul 2 – SERIAL NETFLIX

Au trecut șase luni de la bătălia de la Starcourt, care a semănat teroare și distrugere în Hawkins. Având încă de suferit de pe urma acesteia, grupul nostru de prieteni trebuie să se despartă pentru prima dată, iar complicațiile vieții de liceu nu le-au ușurat existența. În această perioadă marcată de vulnerabilitate, apare o nouă și înspăimântătoare amenințare. Dezlegarea groaznicului mister al acesteia ar putea pune capăt, în sfârșit, ororilor din Lumea Răsturnată.

 •  | Creat de: Frații Duffer
 • | Regizat de: Frații Duffer (401, 402, 407, 408, 409), Shawn Levy (403, 404), Nimród Antal (405, 406)
 • | Scris de: Frații Duffer (401, 402, 407, 408, 409), Caitlin Schneiderhan (403), Paul Dichter (404), Kate Trefry (405), Curtis Gwinn (406)
 • | Produs de: Monkey Massacre Productions & 21 Laps Entertainment
 • | Producători executivi: Frații Duffer, Iain Paterson, Shawn Levy, Dan Cohen, Curtis Gwinn
 • | Cu: Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Noah Schnapp, Sadie Sink, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, Maya Hawke, Priah Ferguson, Brett Gelman, Cara Buono, cu Matthew Modine și Paul Reiser

DIN 15 IULIE 2022

Persuasion – FILM NETFLIX

Anne Elliot este o nonconformistă cu mentalitate modernă, care trăiește împreună cu familia ei de snobi, aflată în pragul falimentului. Atunci când Frederick Wentworth, bărbatul pe care l-a lăsat să plece, revine pe neașteptate în viața ei, Anne trebuie să decidă dacă vrea să lase trecutul în urmă sau preferă să-și asculte inima odată cu această nouă șansă. O adaptare a romanului omonim, semnat de Jane Austen.

 • | Regizat de: Carrie Cracknell
 • | Scris de: Ron Bass, Alice Victoria Winslow
 • | Bazat pe romanul de: Jane Austen
 • | Produs de: Elizabeth Cantillon, Andrew Lazar, Christina Weiss Lurie
 • | Producători executivi: Michael S. Constable, David Fliegel
 • | Cu: Dakota Johnson, Cosmo Jarvis, Henry Golding, Richard E. Grant, Mia McKenna-Bruce, Nikki Amuka-Bird, Lydia Rose Bewley, Edward Bluemel, Izuka Hoyle, Ben Bailey Smith, Yolanda Kettle, Janet Henfrey

DIN 22 IULIE 2022

The Gray Man – FILM NETFLIX

The Gray Man este un fost agent CIA, Court Gentry (Ryan Gosling), alias Sierra Six. Pescuit dintr-un penitenciar federal și recrutat de fostul supraveghetor, Donald Fitzroy (Billy Bob Thornton), Gentry a fost cândva un negustor al morții extrem de priceput, apreciat de Agenție. Acum, însă, roata s-a întors și Six a devenit ținta, fiind urmărit în întreaga lume de Lloyd Hansen (Chris Evans), un fost coleg de la CIA, dispus să facă orice pentru a-l elimina. Agenta Dani Miranda (Ana de Armas) este de partea lui, iar el va avea nevoie de toată susținerea posibilă.

 • | Regizat de: Anthony Russo, Joe Russo
 • | Scris de: Joe Russo, Christopher Markus, Stephen McFeely
 • | Bazat pe seria de cărți de: Mark Greaney
 • | Produs de: Joe Roth, Jeffrey Kirschenbaum, Anthony Russo, Joe Russo, Mike Larocca, Chris Castaldi
 • | Producători executivi: Patrick Newall, Christopher Markus, Stephen McFeely, Jake Aust, Angela Russo-Otstot, Geoff Haley, Zack Roth și Palak Patel
 • | Cu: Ryan Gosling, Chris Evans, Ana de Armas, Jessica Henwick, Wagner Moura, Dhanush, Billy Bob Thornton, Alfre Woodard, Regé-Jean Page, Julia Butters, Eme Ikwuakor, Scott Haze

 LISTA EXTINSĂ CU TITLURI:

2 IULIE 2022

My Liberation Notes – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Jurnal de libertate

Epuizați de monotonia vieții de adult, trei frați caută împlinirea și libertatea dincolo de banalitatea rutinei zilnice.

6 IULIE 2022

Control Z: Season 3 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Control Z: Sezonul 3

Sofía, Javi și prietenii lor încearcă să-și continue netulburați ultimul an de liceu, dar un hacker necunoscut care deține un cont familiar le face viața grea.

Girl in the Picture – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Fata din fotografie

În acest documentar, o femeie găsită muribundă pe marginea drumului lasă în urmă un fiu, un bărbat care susține că e soțul ei și un mister care devine un coșmar.

Hello, Goodbye, and Everything in Between – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Salut, rămas-bun și tot ce se întâmplă între ele

Clare și Aidan decid ca, înainte de facultate, să se despartă fără regrete și fără suferință. Le va oferi întâlnirea epică de adio o ultimă șansă de a găsi iubirea?

King of Stonks – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Regele speculant

Disperat să aibă faimă în afaceri, un geniu al finanțelor extrem de ambițios minte, înșală și complotează pentru a-și propulsa spre succes noua companie deloc originală.

 Uncle from Another World – SERIAL ANIME NETFLIX

Titlu localizat: Unchiul dintr-o altă lume

După 17 ani în comă, unchiul de vârstă mijlocie al lui Takafumi se trezește deodată vorbind într-o limbă de nerecunoscut și dotat cu puteri magice.

7 IULIE 2022

Karma’s World: Season 3 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Karma’s World: Sezonul 3

Cu prieteni noi și dedicându-se apărării adevărului, Karma evoluează frumos ca fiică, soră, artistă și nu numai, cu rime noi, iar distracția-i în toi!

8 IULIE 2022

Boo, Bitch – SERIAL NETFLIX

Două prietene încep ultimul an de liceu hotărâte să se remarce. Dar una dintre ele devine fantomă și va trebui să-și trăiască din plin timpul de viață rămas.

Capitani: Season 2 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Capitani: Sezonul 2

Luc Capitani locuiește acum la Luxembourg, are o nouă slujbă și se trezește implicat într-o investigație în jurul unei crime legate de lumea interlopă din oraș.

Dangerous Liaisons – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Legături primejdioase

Isteața Célène se îndrăgostește de Tristan, băiatul rău de la noul ei liceu din Biarritz, neștiind că e victima unui pariu între el și Vanessa, vedeta de pe social media.

How To Build a Sex Room – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Cum să construiești o cameră de sex

De la o temniță secretă în stil rock-and-roll, până la un spa de cinci stele, Melanie Rose proiectează renovări erotice pentru cupluri în acest serial reality picant.

Incantation – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Incantație

Acum șase ani, Lee Jo-nan a fost blestemată după ce a sfidat un tabu religios. Acum, trebuie să-și protejeze fiica de consecințele faptelor sale.

Jewel – FILM NETFLIX

Titlu localizat: De neprețuit

În vizită la un monument dedicat victimelor unui masacru, o fotografă se atașează de o localnică, însă idila le stârnește amintiri apăsătoare dintr-un trecut împărtășit.

 Ranveer vs Wild with Bear Grylls – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Tehnici esențiale de supraviețuire cu Ranveer Singh și Bear Grylls

În acest program special interactiv, clicurile tale îi vor ajuta pe Ranveer Singh și pe Bear Grylls să înfrunte natura sălbatică din Serbia, în căutarea unei flori rare.

 The Longest Night – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Cea mai lungă noapte

O închisoare psihiatrică e înconjurată de oameni înarmați, iar telefoanele nu au semnal. Scopul este prinderea lui Simón Lago, criminal în serie. Șase episoade. O noapte.

The Sea Beast – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Monstrul mărilor

O fată devine pasager clandestin pe nava unui renumit vânător de monștri marini pornit într-un periplu de poveste pe mările necunoscute, iar legenda se scrie de la sine.

11 IULIE 2022

For Jojo – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Pentru Jojo

Când buna ei prietenă Jojo se îndrăgostește și abandonează aventurile lor furtunoase din Berlin, Paula face tot ce poate ca să îi saboteze nunta.

 Valley of the Dead – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Bastarzi

În timpul Războiului Civil Spaniol, câțiva dușmani declarați sunt nevoiți să colaboreze pentru a înfrunta zombi hămesiți, care fuseseră creați într-un experiment nazist.

12 IULIE 2022

Bill Burr: Live at Red Rocks – PROGRAM SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX

Titlu localizat: Bill Burr: Live la Red Rocks

Comedianul Bill Burr vorbește despre cancel culture, feminism, recenziile proaste primite de la soție și o epifanie avută în timpul unui program de stand-up.

 How to Change Your Mind – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Cum să-ți schimbi mintea

Autorul Michael Pollan te ghidează în acest serial documentar care explorează istoria și utilizările psihedelicelor, inclusiv LSD, psilocibina, Ecstasy și mescalina.

My Daughter’s Killer – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Asasinul fiicei mele

Un tată se luptă zeci de ani să-l aducă în fața instanțelor din Franța și Germania pe ucigașul fiicei sale înainte de a lua măsuri extreme. Un documentar polițist adevărat.

13 IULIE 2022

Big Timber: Season 2 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Big Timber: Viață de cherestegiu: Sezonul 2

Fără acces la noua concesiune a lui Kevin și cu sancțiuni guvernamentale uriașe la orizont, el și Sarah vor avea nevoie de un nou plan ca să-și salveze afacerea.

 D.B. Cooper: Where Are You?! – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Unde ești, D.B. Cooper?

În 1971, un pirat aerian sare dintr-un avion cu o geantă plină de bani furați și scapă basma curată. Identitatea sa a rămas învăluită în mister zeci de ani la rând.

 Extraordinary Attorney Woo – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Extraordinara avocată Woo

Woo Young-woo e o femeie afectată de autism, începătoare la o firmă de avocatură. Deopotrivă genială și excentrică, ea nu se ocupă de procese doar în sala de judecată.

Hurts Like Hell – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Doare ca naiba

De la pariuri ilegale la meciuri aranjate, descoperiți culisele sordide ale Muay Thai, un sport altă dată venerat, în această dramă inspirată de evenimente reale.

Never Stop Dreaming: The Life and Legacy of Shimon Peres! – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Nu te opri niciodată din visare: Viața și moștenirea lui Shimon Perez

În politică, mulți caută puterea. El a căutat pacea. Prestigiul și integritatea lui Shimon Perez au fost piatra de temelie pe care s-a înființat și ridicat Israelul.

 Sintonia: Season 3 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Sintonia: Sezonul 3

Doni se agită legat de prețul celebrității, Rita ia în calcul o nouă carieră, iar Nando se gândește la drumul pe care l-a ales. Acum miza este mai mare ca niciodată.

 Under the Amalfi Sun – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Sub soarele din Amalfi

În timpul unei vacanțe pe Coasta Amalfitană, Vincenzo și Camilla își pun dragostea la încercare, iar prietenii lor, Furio și Nathalie, au parte de propriile aventuri.

14 IULIE 2022

Kung Fu Panda: The Dragon Knight – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Kung Fu Panda: Cavalerul dragon

Hotărât să recupereze niște arme magice, să-și refacă reputația și să salveze lumea, legendarul războinic Po face echipă cu un cavaler englez de elită.

 Resident Evil – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Resident Evil: Biohazard

La aproape trei decenii de la descoperirea virusului T, o epidemie scoate la iveală secretele întunecate din Umbrella Corporation. Bazat pe franciza horror.

15 IULIE 2022

Alba – SERIAL NETFLIX

Alba se trezește pe o plajă, având semne ale unui viol, însă nu își amintește nimic din noaptea precedentă. Apoi, află că violatorii sunt prietenii iubitului ei.

Country Queen – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Regina rurală

O organizatoare de evenimente din Nairobi revine în satul ei după zece ani, având de înfruntat propriul trecut, dar și o companie minieră ce amenință să-i distrugă casa.

Farzar – SERIAL NETFLIX

Prințul Fichael trăiește într-o colonie umană aflată într-o lume extraterestră și jură să scape planeta de rău, dar află că cel mai mare răufăcător este chiar tatăl lui.

Love Goals (Jaadugar) – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Trucul suprem

Un magician oarecare, deloc interesat de fotbal, trebuie să conducă echipa locală în finala unui turneu. Miza: căsătoria cu iubirea vieții lui.

 Mom, Don’t Do That! – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Mamă, nu face asta!

Spre bucuria și disperarea celor două fiice ale ei, după moartea soțului, o mamă de 60 de ani decide să pornească din nou în căutarea iubirii. Bazat pe evenimente reale.

Remarriage & Desires – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: La bine și la mai bine

Cu ajutorul unei agenții matrimoniale pentru cei bogați, o femeie divorțată plănuiește să se răzbune pe amanta intrigantă a fostului ei soț.

18 IULIE 2022

Live is Life – FILM NETFLIX

Dând piept cu realitățile vieții de adult, cinci prieteni se reunesc pentru o ultimă aventură și pornesc în căutarea unei flori magice care le poate îndeplini dorințele.

My Little Pony: A New Generation: Sing-Along – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

O fetiță-ponei își face noi prieteni și încearcă să readucă magia în universul ei, totul în această versiune cu cântece a filmului „My Little Pony: O nouă generație”.

StoryBots: Laugh, Learn, Sing: Collection 2: Learn to Read – FILM NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Urmează-i pe prietenii StoryBot Beep, Boop, Bing, Bang și Bo pe parcursul a trei volume de mici lecții de citire însoțite de melodii antrenante!

 Too Old for Fairy Tales – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Basmele sunt pentru cei mici

Un gamer răzgâiat vrea să participe la un turneu, dar boala mamei și o mătușă excentrică îl forțează să-și regândească prioritățile.

  19 IULIE 2022

David A. Arnold: It Ain’t For the Weak – PROGRAM SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX

Titlu localizat: David A. Arnold: Nu-i pentru cei slabi de înger

În fața publicului din orașul natal, Cleveland, David A. Arnold glumește despre certurile matrimoniale și copiii răsfățați, intrând și în culisele vieții lui de familie.

20 IULIE 2022

Bad Exorcist: Season 2 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Exorcistul Bogdan: Sezonul 2

De la carteluri de narcotraficanți venite din iad până la monstrul antiglonț ahtiat după cartofi, Bogdan revine și înfruntă adversari complet noi.

Virgin River: Season 4 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Virgin River: Sezonul 4

Mel se orientează în noua ei realitate, viitorul lui Jack este amenințat de trecut și în Virgin River apar noi personaje care tulbură apele.

21 IULIE 2022

Jurassic World Camp Cretaceous: Season 5 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Jurassic World: Tabăra cretacică: Sezonul 5

Acest serial de animație pentru familie cu acțiunea plasată în universul francizei de mare succes revine cu un nou sezon.

22 IULIE 2022

Blown Away: Season 3 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Suflă sticla cât e caldă: Sezonul 3

În atelier sosesc zece noi și talentați sticlari care au parte de provocări legate de spațiul cosmic, circ, cele șapte păcate capitale și multe altele.

23 IULIE 2022

Alchemy of Souls – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Alchimia sufletelor

O puternică vrăjitoare aflată în trupul unei femei oarbe întâlnește un bărbat dintr-o familie respectată, care îi cere să-l ajute să-și schimbe destinul.

25 IULIE 2022

Gabby’s Dollhouse: Season 5 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Casa de păpuși a lui Gabby: Sezonul 5

Acest serial plin de culoare, cu acțiunea plasată într-o casă de păpuși fantastică în care se află mini lumi și personaje pisicești fermecătoare, revine cu un nou sezon.

26 IULIE 2022

DI4RIES – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: JURNAL3

Primele iubiri, primele săruturi, distracție cu prietenii și răfuieli cu rivalii. Pe holurile gimnaziului Galileo Galilei, fiecare zi e plină de surprize!

Street Food: USA – DOCUMENTAR NETFLIX

Acest sezon al serialului „Street Food” se concentrează asupra bucătarilor și asupra diverșilor maeștri și eroi ai artei culinare din America.

27 IULIE 2022

Car Masters: Rust to Riches: Season 4 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Restauratorii: De la rugină la glorie: Sezonul 4

Shawn caută să impulsioneze afacerile din atelier, iar Mark și restul echipei lucrează la diverse proiecte, printre care un Chevy din ’57 și un Lincoln Zephyr foarte rar.

 Dream Home Makeover: Season 3 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Casa de vis pentru orice buzunar: Sezonul 3

De la biroul ideal pentru lucrul de acasă, la o cameră pentru vinuri, Syd și Shea le îndeplinesc visele clienților și se bucură de cel mai nou membru al familiei McGee.

Pipa – FILM NETFLIX

Fosta anchetatoare Manuela Pipa Pelari care duce o viață retrasă într-un mic oraș argentinian, este nevoită să se confrunte pe neașteptate cu secrete din propriul trecut.

Rebelde: Season 2 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Rebelii: Sezonul 2

Acest serial plin de drame pentru tineri adulți revine cu un nou sezon.

The Most Hated Man on the Internet – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Cel mai nesuferit bărbat de pe internet

Acest nou documentar prezintă cruciada unei mame împotriva proprietarului lipsit de scrupule al unui site cu materiale pornografice.

28 IULIE 2022

A Cut Above – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Barba, părul și mustața

Un bărbat își descoperă propriile talente în timp ce încearcă să salveze salonul mamei sale.

 Another Self – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Un alt sine

Trei prietene iau parte la o sesiune de terapie într-un oraș de pe litoral și învață să treacă prin traume nerezolvate legate de trecutul familiilor lor.

Keep Breathing – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Respiră adânc

Când un avion de mici dimensiuni se prăbușește în zona sălbatică a Canadei, o femeie trebuie să lupte cu natura și cu propriile traume pentru a supraviețui.

Oggy and the Cockroaches: Next Generation – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Oggy și gândacii: Generația următoare

Oggy s-a întors cu o surpriză: elefănțica Piya, fiica în vârstă de șapte ani a prietenilor săi din India.

29 IULIE 2022

Detective Conan: Zero’s Tea Time  SERIAL ANIME NETFLIX

Titlu localizat: Detectiv Conan: Ora ceaiului cu Zero

Un detectiv, care e totodată agent de securitate publică și membru al unei organizații enigmatice, își asumă trei identități în acest serial derivat din „Detectiv Conan”.

Fanático – SERIAL NETFLIX

Când cel mai faimos cântăreț din Spania moare în timpul unui concert, un fan profită de situație și adoptă identitatea idolului său pentru a scăpa de o viață banală.

Purple Hearts – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Inimi purpurii

Deși foarte diferiți, o cantautoare (Sofia Carson) și un pușcaș marin (Nicholas Galitzine) se îndrăgostesc iremediabil în ciuda tuturor obstacolelor.

Rebel Cheer Squad: A Get Even Series – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Echipa majoretelor rebele: Revanșa

În acest thriller cu adolescenți, trei majorete de la o școală privată reactivează clubul anti-bullying al foștilor lor colegi și luptă împreună împotriva nedreptății.

The Entitled – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Moștenitoarea surprinzătoare

O femeie stângace se străduie să se integreze după ce se trezește pe neașteptate în înalta societate.

Uncoupled – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Din nou singur

Când iubitul care i-a fost alături 17 ani îl părăsește brusc, un agent imobiliar de peste 40 de ani din New York se trezește singur și este nevoit să o ia de la capăt.

ÎN CURÂND

Before Your Eyes – JOC NETFLIX

Pleacă într-o emoționantă aventură în care controlezi povestea din propria ta perspectivă și îi schimbi cursul cât ai clipi, la propriu.

IMMORTALITY – JOC NETFLIX

O starletă dispărută. Filmele ei nelansate. Investigează operele de cinema pierdute pentru a dezvălui secretele din spatele dispariției ei.

Indian Predator: The Butcher of Delhi –  DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Ucigași indieni: Măcelarul din Delhi

Cadavrele mutilate și bilețelele batjocoritoare lăsate în fața unui penitenciar din Delhi pun poliția pe urmele unui ucigaș care are resentimente împotriva sistemului.

 Into the Breach – JOC NETFLIX

Civilizația se află în pericol și doar tu o poți apăra! Formează o echipă și salvează lumea de invazia extraterestră în acest joc de strategie pe ture.

Mahjong Solitaire – JOC NETFLIX

Bucură-te de sute de puzzle-uri de tip mahjong. Potrivește teme și fundaluri, inclusiv cele „Stranger Things”, pentru a schimba aspectul jocului.

Masaba Masaba: Season 2 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Masaba Masaba: Sezonul 2

În plină criză legată de carieră, Masaba își neglijează viața sentimentală. În timp ce se ocupă de readaptarea unui show de succes, Neena are parte de tot felul de drame.

Wild Things Adventures – JOC NETFLIX

Salvează animale simpatice, explorează o lume captivantă și construiește-ți habitatul de vis în acest joc colorat de aventură de tip match-3.

TITLURI NOI LICENȚIATE NETFLIX

1 IULIE 2022

 • Along Came a Spider
 • American Made
 • Coach Carter
 • Conor McGregor: Notorious
 • Cult of Chucky
 • Dark Waters
 • Dead Silence
 • Ex Machina
 • Flight
 • Focus
 • King Kong
 • Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life
 • Lebensdorf
 • Manifest: Sezonul 2
 • Manifest: Sezonul 3
 • Meet Joe Black
 • Sisters
 • Ted 2
 • The Interpreter
 • The Naked Gun 2 1/2: The Smell of Fear
 • The Naked Gun: From the Files of Police Squad!
 • The Snowman
 • Trainwreck
 • We’re the Millers

7 IULIE 2022

 • The 100: Sezonul 7

11 IULIE 2022

 • Căutătorul de Vânt

14 IULIE 2022

 • Better Call Saul: Sezonul 6
 • Ordinary Love

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.