Vacanţa de vară a început şi Teatrul Stela Popescu îşi îndreaptă atenţia, ca în fiecare an, către cei mai mici dintre spectatorii săi.

Încă de sâmbătă, 25 iunie, ora 17:00, pe Bulevardul Drumul Taberei (porțiunea dintre Valea Ialomiței și Valea Argeșului) Teatrul Stela Popescu vă propune reîntâlnirea cu Atelierul de joacă pentru copii “Stela în vacanță”, care se va desfăşura în cadrul Străzi deschise – Bucureşti, Promenadă urbană, proiect outdoor organizat de Primăria Capitalei prin Direcţia Cultură, Învăţământ, Turism alături de ARCUB, CREART și PROEDUS în calitate de operatori zonali.

Festivalul Kids Fest 2022 se va desfăşura în week-endul viitor, pe 2-3 iulie, pe scena special amenajată la Domeniile Palatelor Brâncovenești, Mogoșoaia.

În cadrul Festivalului Kids Fest 2022 Teatrul Stela Popescu va participa sâmbătă 2 iulie 2022 de la ora 11:00 cu atelierul de joacă pentru copii “Stela în vacanță”,  de la ora 16:00 cu spectacolul “Revolta poveștilor” , iar duminică  3 iulie 2022 ora 11:00 cu spectacolul “Lampio și grăuntele de lumină”.

Detalii în comunicatul atasat

 

www.teatrulstelapopescu.ro

www.facebook.com/TeatrulStelaPopescu

www.instagram.com/teatrulstelapopescu

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.