Drake a lansat albumul “Honestly, Nevermind”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/HonestlyNevermindPR

Drake a lansat albumul “Honestly, Nevermind”. Drake i-a surprins pe fani când l-a anunțat și, în sfârșit, a ajuns în toată gloria sa exact la timp pentru vară.

A fost o surpriză pentru toată lumea, când Drake a anunțat că va lansa un nou album. El a lăsat în mod enigmatic coperta cu o notă despre împărtășirea celui de-al șaptelea album de studio și, în câteva ore, am primit lista de 14 piese. Se pare că Drake căuta să preia această săptămână, pentru că nu numai că “Honestly, Nevermind” este disponibil pe serviciile de streaming, dar și noua lui emisiune radio, Table For One, își face premieră.

De asemenea, fanii Drake au observat că, proiectul sosește la nouă luni după lansarea “Certified Lover Boy”, un album care a găzduit o coperta care prezintă 12 emoji-uri însărcinate.

Tracklist

1. Intro
2. Falling Back
3. Texts Go Green
4. Currents
5. A Keeper
6. Calling My Name
7. Sticky
8. Massive
9. Flight’s Booked
10. Overdrive
11. Down Hill
12. Tie That Binds
13. Liability
14. Jimmy Cooks ft. 21 Savage

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

TOPIC face echipă cu A7S pentru piesa “Kernkraft 400 (A Better Day)”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/Kernkraft400PR

TOPIC face echipă cu A7S pentru piesa “Kernkraft 400 (A Better Day)”. În urma colaborării lor monstruoase „Your Love (9 PM)” și a celor 1 miliard de streamuri ale sale, Topic și A7S revin asupra unui alt clasic de dans din toate timpurile,  „Kernkraft 400 (A Better Day)”. Piesa se bazează pe melodia legendară din smash-ul Zombie Nation din 1999, „Kernkraft 400”, ea însăși o reluare a unei piese tematice dintr-un joc pe computer din 1984. Vocea puternică a lui A7S propulsează piesa peste producția techno melodică a lui Topic. Acordurile moi de pian oferă un contrapunct melancolic înainte ca picătura să ne împingă în teritoriul imnului pentru stadion.

Despre colaborare, Topic spune: „Sunt fericit că eu și Alex ne-am întors în sfârșit cu o altă piesă. Colaborarea a fost foarte simplă și a fost foarte naturală; mai ales că am devenit prieteni apropiați în ultimii doi ani. Când lucram pentru prima dată la această melodie, am vrut să abordăm pandemia și să afirmăm că într-o zi zilele proaste au trecut și că acum putem aștepta cu nerăbdare „Kernkraft 400 (A Better Day)”, dar acum se potrivește și mai mult pe măsură ce războiul are loc. Cântecul poate da speranța de care este nevoie chiar acum.” A7S adaugă: „Eu și Tobi lucrăm mult împreună și am început ideea piesei în Dubai, unde locuim amândoi acum. Imediat s-a simțit destul de special; întotdeauna ne-a plăcut melodia „Kernkraft 400”. Este atât de bine să lansăm în sfârșit ceva din nou împreună, deoarece am devenit atât de apropiați prin călătoria noastră muzicală.”

Topic este unul dintre cele mai mari nume din muzica dance, cu peste 1 miliard de stream-uri doar în 2021. El a primit o recunoaștere uriașă în acest an pentru că a fost nominalizat la premiile BRIT pentru cel mai bun cântec internațional datorită „Your Love (9PM)”.
Piesa cu Robin Schulz, Nico Santos și Paul van Dyk, „In Your Arms (For An Angel)”, a ajuns recent pe locul 1 în topul airplay din Germania. După ce a încheiat recent un turneu de mare succes în Australia, Topic se îndreaptă acum într-un sezon uriaș, cu date care urmează în această vară chiar la cele mai mari festivaluri precum Tomorrowland, Parookaville, Nameless și Airbeat One.

Talentul suedez A7S numără peste 4 miliarde de stream-uri în numele său, cu piese de succes cu Lil Baby „Why Do You Lie To Me” și recentul său single solo „Nirvana”. Cu piese numărul 1 în Germania, China și țara sa natală, Suedia, și o nominalizare la Billboard Music Award pentru Top Dance / Electronic Song datorită „Breaking Me” cu Topic, el devine rapid unul dintre cei mai tari vocaliști din lume.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Sean “Diddy” Combs face echipă cu Bryson Tiller pentru single-ul “Gotta Move On”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/GottaMoveOnPR

Sean “Diddy” Combs face echipă cu Bryson Tiller pentru single-ul “Gotta Move On”. Aceasta este prima melodie lansată de pe noul său album foarte așteptat sub amprenta LOVE RECORDS, în parteneriat cu Motown Records. Cântecul deschide calea pentru mai multă muzică, noul său album urmând să apară la sfârșitul acestui an.

Piesa netedă și seducătoare prezinta cea mai recentă evoluție a artistului cu groove-ul său de neclintit, versurile remarcabile și un refren incontestabil de la Bryson Tiller. Diddy a debutat inițial single-ul cu o performanță uluitoare la Billboard Music Awards 2022. Pe lângă faptul că a provocat zgomot la nivel global, videoclipul live a strâns deja peste 2 milioane de vizualizări pe YouTube în mod organic. El a fost, de asemenea, gazdă și producător executiv al ceremoniei de premiere live, la exact 25 de ani de când a câștigat primul său premiu Billboard pentru albumul său de debut „No Way Out”.

BET a anunțat că legendarul mogul și pionierul cultural va fi onorat cu prestigiosul Lifetime Achievement Award la „BET Awards” 2022. Râvnitul premiu onorează giganții din industrie care nu numai că au modelat în mod semnificativ cultura prin carierele lor extinse, dar care au fost și lideri, care inspiră constant generațiile prin stabilirea unui adevărat standard de excelență.

Diddy a inclus piesa și în conținutul personalizat pentru CIROC PASSION, noua sa aromă semnătură din portofoliul CÎROC, care oferă mai mult decât un gust distinct; este o îndrăzneală, o intensitate, o frecvență pe care trebuie să o experimentezi. Împreună, Combs și CÎROC au lansat acum peste 15 arome, devenind o industrie dominantă și lider cultural în categoria vodcăi.

Nu numai că Diddy este unul dintre cei mai vânduți artiști din istorie, dar este și unul dintre cei mai realizați producători de muzică din toate timpurile. LOVE RECORDS reprezintă revenirea triumfală a lui Combs la R&B ca producător executiv, curator și A&R al viitorului său album. Combs își va continua supravegherea asupra casei sale de succes Bad Boy Entertainment.

Pe lângă catalogul său cu piese de succes, Diddy a produs și modelat creativ sunetul pentru superstarurile Mary J. Blige, The Notorious B.I.G., Mariah Carey, Jennifer Lopez, Boyz II Men, Britney Spears, Kanye West și multe altele.

LOVE RECORDS va fi dedicat muzicii R&B și va lansa single-uri și proiecte de colaborare de la un colectiv de artiști, producători și compozitori de talie mondială.

Bun venit în ERA IUBIRII.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

AURORA colaborează cu Qing Feng Wu pentru piesa “Storm”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/StormPR

AURORA colaborează cu Qing Feng Wu pentru piesa “Storm”. În urmă cu o săptămână, pe 7 iunie, tachinandu-și fanii din întreaga lume, Aurora și Qing-Feng au încărcat amândoi o fotografie scrisă de mână cu „Qing-Feng X Aurora” pe platformele lor de socializare, atrăgând reacții înainte de lansare pe rețelele de socializare, precum și printre instituțiile de presă internaționale.
Procesul piesei a început acum un an, în 2021, când Aurora lucra la noul ei proiect solo, „The Gods We Can Touch”. Cei doi colegi au fost conectați prin Universal Music, mai întâi ca adevărați entuziaști ai talentelor celuilalt, împărtășind și descoperind gusturi muzicale similare, apoi dezvoltând în cele din urmă idei de colaborare. „Am fost mult timp uimit de puterea ei vocală eterică”, a spus Qing Feng. „Depășește așteptările mele că putem fi împreună povestitori ai muzicii noastre.” Această lucrare comună frumos realizată de doi dintre cei mai talentați artiști ai zilelor noastre transcende toate granițele – de la geografic la cultural, creativ și comunicativ. Aurora și Qing Feng se unesc prin versuri blânde, de vis, călătorind către un punct culminant puternic, dar fascinant, încorporând în același timp mai multe genuri muzicale pop, inclusiv indie, synth și electro.

După aproape un an în care au făcut muzică la distanță și au colaborat online, experimentând propriile idei și gânduri, cei doi au decis că „Storm” va fi prima lor lansare împreună – sperând să încurajeze oamenii să-și confrunte provocările din viață. Luni mai târziu, în timpul masterizării post-producție a „Storm”, au decis să se întâlnească personal la un studio din Norvegia. După un zbor de 20 de ore de la Taipei la Oslo, Qing-Feng a întâlnit-o în cele din urmă pe Aurora, finalizând împreună înregistrarea piesei.

Aurora Aksnes a început să-și scrie propriile cântece și să învețe să danseze la vârsta de șase ani. După ce și-a câștigat popularitate în Norvegia în mediul online, ea a semnat primul contract la vârsta de 18 ani. Astăzi, cunoscută în întreaga lume sub numele de Aurora, enigma în vârstă de 25 de ani a strâns peste 2,5 miliarde de stream-uri globale pe platforme și este renumită pentru că a contribuit vocal la „Into the Unknown” pentru coloana sonoră a filmului muzical de animație Disney „Frozen 2” – care a atins peste 400 de milioane de vizualizări pe YouTube și a câștigat nominalizări atât la Oscar, cât și la Globul de Aur pentru cel mai bun cântec original. Este foarte apreciată ca una dintre cele mai remarcabile și supranatural cântărețe sub 30 de ani, Billie Eilish creditând-o pe  Aurora drept inspirație și muză pentru propria sa muzică.

Qing Feng Wu, cel mai bine cunoscut ca vocalistul principal și principalul compozitor al trupei indie taiwaneze Sodagreen, este unul dintre cei mai realizați compozitori și compozitori Mandopop ai momentului. Qing Feng este singurul artist care a câștigat toate cele trei categorii majore – Cel mai bun textier, Cel mai bun compozitor și Cel mai bun artist masculin – în istoria Premiilor Golden Melody, una dintre cele mai prestigioase platforme de onoare muzicale pop chinezești. Crescând și ascultând muzică clasică și luând lecții de pian, abilitățile sale naturale de compoziție și talentul creativ l-au determinat să devină unul dintre cei mai tari compozitori ai generației sale – unde, până în prezent, a creat peste 1.000 de piese de-a lungul anilor pentru cei mai buni artiști Mandopop. Albumul solo de debut al lui Qing-Feng din 2019, „Spaceman” a fost cel mai bine vândut titlu Mandopop al anului, nu numai în China, ci și pe toate piețele muzicale Mandopop.

 

Stream / Download

 

 

 

Calum Scott a lansat albumul “Bridges”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/BridgesPR

Calum Scott a lansat albumul “Bridges”. Acesta este al doilea proiect al lui Calum Scott, fiind cea mai sinceră și captivantă lucrare de până acum a cântărețului/compozitorului care a vândut mai multe discuri de platină.

Într-o evoluție dinamică a albumului său de debut “Only Human” – o lansare din 2018 care a ajuns pe locul 1 în topul albumelor Apple Music în peste 20 de țări de pe glob – “Bridges” îl găsește pe Calum lucrând cu producători de top, cum ar fi Greg Kurstin (Paul McCartney, Elton John, Adele) și împingându-și compozițiile în direcții noi și îndrăznețe.

„După turnee în toată lumea, am văzut cum oamenii au fost afectați de muzica mea, mi-am dat seama cât de important este pentru mine să continui să scriu dintr-un loc foarte sincer”, spune Calum. „Am învățat că pot să suport lucrurile dureroase prin care am trecut, apoi să creez ceva frumos care îi ajută pe oameni să-și proceseze sentimentele, să ia măsuri, să devină mai plini de compasiune și înțelegere față de ceilalți sau doar să evadeze din lume pentru o vreme. Pentru mine, acest nou album înseamnă să împărtășesc lucruri pe care nu le-am mai împărtășit până acum și să fac salturi care uneori par terifiante, cu speranța că va aduce ceva inspirație sau liniștire oricui are nevoie de ea.”

În timp ce “Bridges” călătorește uneori pe un teren greoi din punct de vedere emoțional – aruncând lumină asupra unor probleme atât de complexe precum sănătatea mintală, stima de sine și pierderea – „Heaven” apare ca un moment de fericire pură în timp ce Calum vorbește despre puterea sublimă de a se preda iubirii. Regizat de Lewis Cater (Emeli Sandé, Cavetown), videoclipul pentru „Heaven” îl găsește pe Calum așezat pe bancheta din spate a unui Lyft, privind pe fereastră în timp ce cutreieră străzile din Los Angeles. Din acel punct de vedere, el realizează o serie de scene care surprind spiritul de dragoste nestăpânită al cântecului: două femei care se întâlnesc la o cafenea pentru prima lor întâlnire, un cuplu mai în vârstă care merge prin oraș cu o motocicletă, o mireasă proaspăt căsătorită și mirele iau masa într-un local fast-food în rochie și smoking.

Alături de „Heaven”, “Bridges” include single-urile lansate anterior „Biblical”, „Rise” și „If You Ever Change Your Mind”. În plus, albumul conține cover-ul profund empatic al piesei din 2015 a artistului scoțian Greg Holden „Boys in the Street”.

Pentru Calum, unul dintre cele mai palpitante aspecte ale lansării lui “Bridges” este oportunitatea de a-și interpreta melodiile live, începând cu turneul său de vară din America de Nord. „Să privesc și să-i văd pe toți conectându-se cu aceste melodii pe care le-am scris în cele mai tragice sau frumoase momente este cel mai apropiat lucru pe care îl voi obține vreodată”, spune Calum. „Nu se oprește niciodată să mă inspire să fiu cât se poate de real și sincer în muzica mea.”

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Babyface face echipă cu Ella Mai pentru piesa “Keeps On Fallin”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/KeepsOnFallinPR

Babyface face echipă cu Ella Mai pentru piesa “Keeps On Fallin”. Cu vocea ei mătăsoasă și plină de suflet, Ella Mai laudă o iubită de multă vreme care încă îi poate oferi fluturi. Babyface intervine, amintindu-i că ea este inspirația pentru această iubire de durată.
„Când am auzit prima dată vocea Ellei, m-am gândit „ce voce incredibilă și distinctă, trebuie să intru în studio cu ea!””, își amintește Babyface. „Ei bine, am făcut… și a fost tot ce mi-am imaginat chiar și mai mult!”

„Să lucrez cu Babyface a fost un vis absolut devenit realitate pentru mine”, spune Ella Mai. „Pentru a fi lăudată de cineva atât de talentat și aclamat, nu aș fi putut cere ca sesiunile noastre „Keeps On Fallin” să fie mai bune. Am cântat, am scris, am râs și am vorbit. Babyface este atât de umil și este o plăcere să lucrez cu el, sper că acest album este începutul multor altele.”
„Keeps On Fallin’” marchează prima lansare a lui Babyface de când a semnat cu Capitol Records și va fi prezentă viitorul său proiect. A produs piesa cu D’Mile (H.E.R., Silk Sonic, Ty Dolla $ign).

Kenny „Babyface” Edmonds este una dintre cele mai faimoase forțe creative din muzică, cu peste 800 de milioane de discuri vândute și la peste un miliard de stream-uri. Babyface a produs și scris 125 de hituri din Top 10, 42 de hituri R&B nr. 1 și 16 hituri pop #1. În calitate de artist, compozitor și producător, el a câștigat 12 premii GRAMMY® și este singurul individ din istoria GRAMMY care a fost onorat de patru ori drept „Producătorul anului”. De asemenea, a câștigat cinci premii Soul Train, cinci NAACP Image Awards, patru American Music Awards și numeroase alte distincții. În plus, Babyface a produs și co-scris piesa câștigătoare a Oscarului „When You Believe”, cântată de Whitney Houston și Mariah Carey și a co-fondat legendara casă de discuri LaFace.

În 2018, Ella Mai a lansat “Boo’d Up”, acesta fiind single-ul de debut. Piesa a stabilit un nou record pentru o artistă in top-ul R&B/Hip-Hop Billboard Airplay chart, staționând 7 săptămâni pe primul loc. Totodată, melodia este certificată cu 7 discuri de platină în SUA, iar albumul “Ella Mai” este certificat cu 2 discuri de platină. Ella a castigat premiul GRAMMY pentru Best R&B Song, 3 premii Billboard Music Awards, 3 premii iHeartRadio, 3 premii Soul Train Awards și un premiu la BET.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

JAWNY colaborează cu Beck pentru piesa „Take It Back”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/TakeItBackPR

JAWNY colaborează cu Beck pentru piesa „Take It Back”. Melodia inițială a fost inclusă pe EP-ul “The Story of Hugo” de anul trecut, iar acum faimoasa legendă, Beck, se alătură lui JAWNY, în timp ce ridică melodia la noi culmi.

„Cred că nu este un secret pentru nimeni că Beck a avut o influență uriașă asupra mea”, spune JAWNY referitor la colaborare, „a ajunge să lucrez cu el la acest album a fost doar un moment special. Să-l am pe melodie și să o putem cânta live împreună a fost mai mult decât mi-aș fi putut imagina vreodată.”
JAWNY și-a dat seama pentru prima dată de potențial atunci când a interpretat live piesa Hugo, dar noua versiune a ajuns să fie mult mai mult decât și-ar fi putut imagina el. Construită pe chitare dezlănțuite, tobe dezordonate și un refren zgomotos, cântecul este în spiritul garage rock, în timp ce JAWNY aruncă în aer o dragoste pierdută. Beck adaugă un strat zgomotos de chitară, armonizează refrenul, apoi preia al doilea vers înainte ca JAWNY să sară înapoi pentru un solo uluitor.

JAWNY îl susține în prezent pe Beck în turneul său european, care a început la începutul acestei săptămâni la Edinburgh, Marea Britanie. În continuare, JAWNY va continua să cânte live, în timp ce se alătură lui Oliver Tree în turneul începând din august. Deocamdată, „take it back” cu Beck este prima lansare a lui JAWNY din 2022.

Întregul catalog al lui JAWNY se apropie de 1 miliard de stream-uri totale la nivel global, iar acum, odată cu lansarea de astăzi a „Take it back” cu Beck, este clar că el este destinat să ajungă la un public și mai larg, pe măsură ce continuă să se extindă. Rămâneți pe fază pentru mai multe anunțuri interesante care vor veni în curând.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Logic a lansat albumul “Vinyl Days”

Stream / Download: 

https://umu.lnk.to/VinylDaysPR

Logic a lansat albumul “Vinyl Days”. Noul proiect conține 30 de piese.

Se pare că Logic își încheie mandatul la Def Jam cu o explozie. Rapper-ul din Maryland a pregătit acest material discografic, în timp ce a lansat un single după altul, evidențiind dorința lui de a duce lucrurile înapoi la esența sonică a Hip Hop-ului. Logic a împărtășit anterior lista de melodii epice noului disponibil “Vinyl Days”, un album care găzduiește 30 de melodii, prin care vei simți un val de nostalgie Rap cu fiecare producție.

Nu este clar ce planuri de viitore are Logic, deoarece el s-a retras și nu s-a retras din Rap, dar independent, ne putem imagina doar că povestea lui va continua. Între timp, “Vinyl Days” găzduiește colaborări cu Action Bronson, Curren$y, Wiz Khalifa, Russ, Blu & Exile, The Game, DJ Premier, AZ, RZA, Royce Da 5’9″ și multi alții.

Tracklist

1. Danger
2. Tetris
3. In My Lifetime (Feat. Action Bronson)
4. Decades
5. JJ Abrahams (Skit)
6. BLACKWHITEBOY
7. Quasi
8. Bleed It
9. LaDonda
10. Aaron Judge
11. Clouds (Feat. Langston Bristol & Curren$y)
12. Michael Rap (Skit)
13. Therapy Music (Feat. Russ)
14. Tony Revolori (Skit)
15. Rogue One
16. Breath Control(Feat. Wiz Khalifa)
17. NEMS (Skit)
18. Nardwuar (Feat. Doc D)
19. KickStyle (Feat. iamJMARS, Big Lenbo & C Dot Castro)
20. EarlyBird (Skit)
21. Ten Years (Feat. Royce 5’9”)
22. Porta One (Feat. RZA)
23. NeedleDrop (Skit)
24. Introducing Nezi (Feat. Nezi Momodu)
25. Orville (Feat. Like, Blu & Exile)
26. Carnival (Feat. AZ)
27. Lena’s Insight (Skit)
28. Vinyl Days (Feat. DJ Premier)
29. I Guess I Love It (Feat. The Game)
30. Sayonara

 

Stream / Download

 

 

 

Link YouTube

 

Claydee face echipă cu Alma pentru piesa “Mamma Mia”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/MammaMiaPR

Claydee face echipă cu Alma pentru piesa “Mamma Mia”. Claydee, producătorul de hit-uri numărul unu din Grecia, s-a întors cu un nou single de dans.

„Mamma Mia” trebuie să devină acel imn de vară pe care pur și simplu nu-l vei putea scoate din cap!

Claydee este artistul YouTube numărul unu al Greciei, cu peste jumătate de miliard de vizualizări pe YouTube și multe hit-uri internaționale în Europa de Est și nu numai.

Noul său single este o colaborare incitantă cu talentata și artistă bulgară Alma, care din 2019 a strâns milioane de stream-uri și vizualizări în întreaga lume.

Această combinație unică de muzică de dans, refrenuri atemporale și voce netedă este aici pentru a-și lăsa amprenta asupra acelor momente magice de vară.

 

Stream / Download

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.