Pantofii și gențile în tendințe de la Jenny Fairy strălucesc în toate culorile curcubeului. Colecția capsulă Rainbow Forever va infuza ținutele de vară cu o paletă de culori suculente.

 

Brandul Jenny Fairy, îndrăgit mai ales în rândul influențatorilor, urmărește tot timpul tendințele modei, culegând cele mai interesante propuneri de pe podiumurile și străzile din lume. În această vară, brandul propune un amestec energic de culori, care va aduce la viață orice ținută de vară.

 

Colecția capsulă Rainbow Forever combină toate culorile curcubeului într-o propunere apetisantă de vară. Acest cocktail de modă de la Jenny Fairy aduce o combinație de două modele de genți, în culori diferite: versiuni mici, cu manșete scurte și genți de umăr în care vor încăpea elementele tale esențiale de vară.

 

Colecția este completată de șlapi comozi pe tocuri voluminoase, în patru combinații de culori. Toate elementele colecției vor atrage atenția și vor adăuga o doză de prospețime în ținute. Colorează realitatea gri mixând accesoriile colecției în propriul stil!

 

Colecția Jenny Fairy Rainbow Forever este disponibilă în magazinele CCC, pe ccc.eu și în aplicația CCC.

 

Fotografii: John Jesse Jenkins

DOP: Adrian Mesko

Make-up: John McKay

Hair: Pasquale Farrente

Food Styling: Brett Long

Model: Noel Berry

Producție: Kornelia Strzelecka / CCC

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.