După transformarea plină de energie și culoare de săptămâna trecută, cuplul format din Carmen Chindriș și Romică Țociu a avut parte de o surpriză din partea ruletei. În cea de-a șaptea gală Te cunosc de undeva!, care va fi difuzată sâmbătă, de la ora 20:00 pe Antena 1,  cei doi concurenți se vor transforma în duo-ul tată-fiică Nat King Cole și Natalie Cole, interpretând piesa Unforgettable.

“A obosit și ruleta, a trecut acum pe sensibilitate și romantism” a declarat Romică Țociu, după ce a văzut noile personaje, completând: “O piesă nemuritoare şi un videoclip în care, cu ajutorul tehnologiei, în 1991, a fost realizat un duet memorabil, dar totodată imposibil între Natalie şi tatăl său, Nat, care, din nefericire, nu mai era atunci în viată!”.

Emoția a atins cote maxime la antrenamentele de actorie cu  Adriana Trandafir. Pentru a-I ajuta să se transforme cât mai veridic în personajele atribuite de către năstrușnica ruletă, Adriana Trandafir a pus o întrebare care a adus-o pe Carmen Chindriș în lacrimi: “E momentul tău, e momentul vostru. Îți trăiesc părinții, nu? “. Emoțiile au copleșit-o pe partenera lui Romică Țociu: „Doar mama mai trăiește, tata nu!”. Amintirile au copleşit-o pe artistă cate, cu ochii în lacrimi, a avut nevoie de câteva clipe pentru a putea relua antrenamentele. Romică Țociu nu a rămas indiferent la reacția partenerei sale de scenă, iar lacrimiile și-au făcut apariția și în ochii lui: “Eu, azi, pot să zic că o ador pe Carmen. M-a sensibilizat și pe mine, pentru că am multe pe suflet!“

Cum s-au descurcat Romică Țociu și Carmen Chindriș cu provocarea primită şi dacă vor reuși să intre cu adevărat în pielea personajelor, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, sâmbătă seară, de la 20:00, la Antena 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.